Header

Paris!
Har aldrig varit där och vill verkligen åka dit. Har inte varit i så många storstäder faktiskt men tror Paris skulle passa mig. Bra shopping, romantik, söta dekorationer och god mat!

Italien
Superfina gamla byggnader och hus. Små trånga gränder, blommor och pizza. Har av någon anledning fått för mig att italienare är himla härliga också, något som är en helt vild gissning. Föreställer mig gamla gubbar i hängslebrallor och kvinnor i långa kjolar. Haha sån tydlig visualisering!

Likes

Comments

Ett av mina guldkorn i vardagen är att Seb alltid ställer klockan & vaknar innan mig och sen väcker mig med pussar och kramar. Det är verkligen något av det bästa jag vet. Vips så har man fått en BRA start på dagen!!!

Även denna dag startade så innan vi tog oss ut på en promenad i morgonsolen. Hann sen äta frukost & dricka kaffe innan jag stressade iväg till jobbet.
Sitter atm på min lunchrast och har några timmar kvar på jobbet innan det är dags för fysträning.
Bara en dag kvar till fredag & en helhelg med tjejerna, mysigt!!
Xo

Likes

Comments

Alltså LYSSNA! Är så tacksam för dessa låtar. Bästa jag hört på länge!!

Likes

Comments

Heeeej!!
Har varit full rulle sen jag satte min fot i Jönköping efter en fantastisk vecka i alperna.
Jobbar måndag-fredag denna veckan vilket gör att jag inte hinner med så mycket mer. Så himla skönt att ha någon att komma hem till varje kväll dock<3
Har i alla fall bokat mitt första yogapass!!!
Fredag morgon vid 8 ska jag & Linnea infinna oss på campus för yoga. Superkul!!
Annars sker inte mycket mer i mitt liv just nu, och skönt är väl det.
Kram på er!

Likes

Comments

Efter att ha läst ännu ett kapitel i Michaela Forni's bok har jag nu bestämt mig för att börja gå på yoga regelbundet. Förhoppningsvis ska det hjälpa mig med min spänningshuvudvärk och mot en starkare kropp.
Tycker det är en så himla intressant träningsform som man verkligen kan utvecklas i, och jag tror verkligen att yoga kan vara en bra kontrast till fotboll & hårda gympass.
Ser verkligen fram emot att testa på detta kommande månader. Tidiga morgnar med en promenad i solen ner till gymmet för lite yoga innan jobbet. Visst låter det härligt?!

Alla bilder ifrån we<3it!

Likes

Comments

Bilder från igår!

Hej på er!
Sista skiddagen kan bockas av & nu väntas den årliga "disco abend" här. Senare ska vi ungdomar vidare ut innan bussen börjar gå hemåt vid 6.30 imon morgon.
Aldrig en rolig bussresa det där haha!
Ha en trevlig fredagkväll mates!!

Likes

Comments

Min favoritblus som kommer från Zara. Har även en lika dan i svart som alltså också är från Zara, såg att någon undrade! Så himla fin i armarna med volangen!
Funkar perfekt som den är eller med lager på lager<3

Likes

Comments

Ligger helt utslagen i sängen efter ännu en dag med strålande sol!! Är helt röd om nosen & fräknarna börjar redan titta fram.
Lite hjärtskärande att vi endast har en dag kvar med skidåkning men är oavsett mer än nöjd med denna veckan.

Likes

Comments

Hääääär satt vi och solade och vinade igår på en bergstopp. Vi var nog alla överens om att mycket bättre än såhär, det får man det inte!

Likes

Comments

Från min älskade mamma <3

Likes

Comments