Header
View tracker

Bekvämt, svart & stilrent <3
Föresten KOLLA vad mörkt mitt hår blivit(!?) Vet inte vad jag tycker om det egentligen. Tycker jag passar bättre i mörkt men har svårt att se mig själv som något annat än blond som jag varit hela livet. Om jag ska beskriva mig själv säger jag liksom att jag är blond vilket jag inte ens är längre :/ Lever i förnekelse haha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Have this

With these

Vaknade 2 minuter innan alarmet skulle ringa hemma hos bae. Blev sedan hämtad av V & fannie innan vi mötte upp de andra tjejerna i stan för brunch på VOX.
Efter brunchen tog vi en runda på stan för lite shopping, SÅ mysigt med allt julpynt i stan nu. Bara snön som fattas! Fick i alla fall med mig lite fint hem som jag tänkte visa er sen, men först ska jag redigera bilder & ta en Power nap
//

Likes

Comments

View tracker

Godkväll!
Precis hemkommen från Wilma<3 Målade naglarna, hjälpte henne med plugget & pratade ikapp. Henne kommer jag sakna SÅ!
Nu är väskan packad för en natt hos Seb & imorgon väntas veckans sista jobbpass innan HELG! Har så mycket att se fram emot kommande dagar.
Hörs imorgon, kram!

Likes

Comments

Godmorgon<3
Precis ätit frukosten på bilden ovan framför avsnitt 8 av julkalendern. Gäller att hålla sig uppdaterad när man jobbar på dagis så man kan delta i de givande diskussionerna med barnen<3
Idag efter jobbet ska jag träffa Wilma vilket gör denna torsdag genomlidlig. Har även massa roligt inplanerat i helgen samt att det imorgon är EN månad exakt till min flytt. Känner att det är dags för er att få ta del av den nu.
Mer om det senare, ha en fin en!!

Likes

Comments

Om du är en sucker för pasta & gräddsås, gillar champinjoner & kyckling så lovar jag att detta är DRÖM.
Varje gång jag ska laga middagen hemma så serveras detta. Vilket innebär att den också är väldigt lättlagad haha!

Allt som behövs är:
Kyckling
Champinjoner

Salt/peppar
Grädde
Hönsbuljong
Soya
Pasta
Något närmare recept har jag inte utan jag höftar varje gång men det går knappt misslyckas!
XO

Likes

Comments

Igårkväll catchade jag upp med mitt lilla tjejgäng som jag spendera min vecka i Österrike tillsammans med. Alltid lika trevligt & alltid lika galna historier som berättas!
Avslutade sedan kvällen med en löprunda & sen i telefon med en saknad, innan jag somnade gott.
Skönt att ha lämnat Tisdag, veckans värsta dag bakom sig!
Välkommen Onsdag <3

Likes

Comments

Har inte ni också vissa bilder som ni alltid blir glada av att kolla på? Dessa 7 ovan är mina. Inte bara för att bilderna är härliga, minnena de medför är GULD precis som personerna jag delar dem med.
Tacksammast
<3

Likes

Comments

Likes

Comments

Blommor från pappsen & god middag<3
Idag var min To do-list lång. Har bockat av en del och har ännu lite kvar. Tänkte bocka av ett par saker till och sen lägga mig i badkaret & kolla på julkalendern, tända ljus och bara varva ner.
Viktigt att skämma bort sig själv en helt vanlig grå måndag ibland <3

Likes

Comments

Godmorgon!!
Börjar äntligen vakna till efter några sega timmar på jobbet. Har skrivit ner, planerat & börjar äntligen få lite koll på vad som är kvar att fixa med innan min avresa. Insåg precis att jag efter idag endast har 2 måndagar kvar på jobbet vilket är galet och samtidigt helt fantastiskt skönt haha!

Likes

Comments