Godmorgon!

Ännu en jobbdag står på schemat. Mycket jobb och lite fritid, så kan man beskriva mitt liv just nu. Jag klagar inte, det är kul. Men det tar på krafterna! Om exakt en vecka slutar jag på NW, får nästan lite ont i magen av tanken. Mina fina vänner, mina kolegor, medlemmar och min trygghet. Att lämna sin första fasta tjänst för en ny utmaning. Att lämna sitt jobb som man spenderat så många timmar på. Kämpat för att få alla medlemmar att känna sig speciella och alltid välkomna. Jobbet man varit på när man är ledig, stå och brygga kaffe till sina medlemmar en tidig lördag när man är ledig. Det är en speciell känsla att man satt ett så stort avtryck, att man är uppskattad och att många tycker det är tråkigt att jag ska sluta. Självklart gör de ont i hjärtat, men jag är redo för nya utmaningar!


Min absoluta favoritlåt, lyssna och njut!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Såhär såg de ut under min och Sunes promenad igår. Just nu ligger han och snarkar i mitt knä och håller kvar mig lite extra i soffan! Han hjälper mig att få en stressig morgon helt enkelt!

Ska snart åka till jobbet för möte och i kväll blir de träning. Skulle ja tränat igår men fick gå hem då jag fick migrän.. Har fortfarande ont i huvudet men idag är de överkomligt! Inte många dagar kvar på jobbet innan jag byter helt. Så jag får ta vara på varje minut!

Nej nu måste jag göra mig iordning! Jag hoppas ni får en härlig tisdag, kanske solen kikar fram och gör dagen lite enklare? Hoppas!

  • 62 readers

Likes

Comments

Fotografering, Om mig

Min lilla familj under en promenad i skogen.


Detaljer i vår lägenhet, älskar mitt sängbord!!


Jag har blivit helt förälskad i sushi och skulle lätt kunna äta de flera gånger i veckan!


Snart finns detta i min garderob, dröm!


Likes

Comments

För någon helg sen firade jag och W mitt nya jobb med lite tapas! Sällan vi får tid för varandra och att vi går ut och äter händer aldrig! Så skönt att ha en kväll tillsammans! Svängde självklart förbi hemmakväll på vägen hem och köpte med godis till soffan!

Hur gott ser inte detta ut? Älskar tapas och älskar Cava som finns här i Växjö! Stort tips!!

  • 129 readers

Likes

Comments

Godmorgon måndag!
Ny vecka och jag känner mig faktiskt inte alls utvilad. Det har varit mycket den senaste veckan och jag har inte hunnit ladda batterierna. Skulle behöva en sån dag då man ligger med täcket i soffan och kollar på filmer man redan sett så det inte gör något om man somnar. Inga måsten utan bara en dag i soffan! Men jag kan inte klaga på mitt liv just nu!

Idag blir de träning och sen jobb. Jobbar sent idag så brukar hamna direkt i sängen när jag kommer hem. Annars ser min vecka ganska likadan ut som den förra. Mycket jobb och mindre vila! Ser fram emot vad denna veckan har att erbjuda!

Hoppas ni får en härlig måndag!

  • 151 readers

Likes

Comments

Vad behöver du mest av just nu?

Sömn och närhet.


Vad tror folk om dig?

Det är svårt att säga. Jag tror de flesta tror bra saker om mig, jag kan inget annat än hoppas. Jag har tidigare fått höra att jag ser lite bitchig ut. Kanske för att jag inte ler när jag går själv på stan med musik i öronen. Vem vet?


Vad får du oftast komplimanger för?

Mitt glada humör och mina glasögon. Varje dag undrar folk hur jag kan sprida så mycket glädje, de gör mig väldigt glad att höra! Älskar att jobba med människor och att de märks är en underbar bekräftelse!


Brukar du skratta för dig själv?

Nej, inte så ofta. Då måste jag kolla på något riktigt rolig.


Vad står de i ditt senaste sms?

De senaste som det inte står "okej" eller "ja" i är från W, "Jag har inte mobilen med mig nu, ska ut med Sune en sväng".


Vad är nästa mål i ditt liv?

Att utvecklas som person och ta vara på mina möjligheter!


Hur svarar du i telefon?

"Hej det är Pella" eller "Ah hallå" när mina vänner och familj ringer.


Antal timmar sömn i natt?

9 1/2, väldigt mycket men behövligt!!!!


Brukar du komma i tid?

Jag är väldigt bra på att komma i tid till viktiga saker så som jobb, möten eller tider som inte går att flytta på!


När mår du bra?

När jag får andas luft från skogen, kasta boll med Sune och prata strunt med min kärlek!


Vanligaste Färgen på dina kläder?

Grå och svart, även mycket mörkgrönt!


Favoritfryck på morgonen?

Te, speciellt när de är lite kyligt ute!


När brukar du oftast gå och lägga sig?

Jag brukar ligga i sängen vid 22 alla dagar, som den tanten man är. Vissa undantag när man inte är hemma eller umgås med vänner! Är så otroligt trött av mig och behöver mina timmar. Går hellre upp tidigt på morgonen än är uppe sent på kvällen!


Är du blyg?

Nej det skulle jag inte säga. Jag är väldigt pratglad och framåt. Avvaktar dock alltid så det inte blir för mycket i början. Har svårt för folk som är så mycket på en gång.. Jag blir mer stel då!


Likes

Comments

Fotografering

Lyckades få syrran att knäppa av lite bilder på min outfit. Skjortan är från jobbet och kommer från Lexington, hur snygg? Grön, slapp och med stora fickor! Precis så jag vill ha en skjorta! Så nöjd med köpet!

Skor - DinSko / Byxor - Gina Tricot / Skjorta - Lexington

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har haft fullt upp både fredag och lördag med jobb. Har jobbat mina första pass på nya jobbet och varit såå trött när jag slutat. Så mycket att ta in och dessutom har de varit mycket folk i butiken! Har även fått med mig två nya plagg hem, en skjorta och en tröja! Svårt att låta plaggen hänga kvar när se hänger bättre i min garderob!

Idag är planerna att ta de lugnt! Ska på dop för lilla Loui och träna. Men annars ser det ut att bli en väldigt stilla dag! Skönt och behövligt!Två bilder jag knäppte av på jobbet! Vill ha!

Min gosiga lillkusin, världens charmigaste!

  • 308 readers

Likes

Comments

Under denna veckan är de jag som håller i instagram på mitt jobb! Ni får gärna gå in och kolla på @nordicwellness_vaxjo och @nordicwellness_norremark !

  • 355 readers

Likes

Comments