​​​

Tjenare! 

Längesen jag skrev här på bloggen men hade verkligen ingen motivation sista månaderna på 2017, men nu är det nytt år och nya möjligheter eller vad är det man säger? 

Har kört 2 veckor på min diet som jag ska köra detta året, har droppat 2,5 kg på dessa veckor men det är ju förstås en hel del vätska så det är inget särskilt som har hänt med min kropp. Tänkte att det skulle bli kul för både er och mig att se utvecklingen då min förra diet med min förra coach kaosade rätt mycket och min kropp total förstördes. 

Ha det bra så länge :)  ​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa ( ni få som faktiskt läser min blogg haha ).

Tanken idag var att jag skulle till skolan vilket det inte blev då jag hade jätte ont i min hals precis när jag vaknade så tyckte det va lika bra om jag var hemma och pluggade istället. Så dagen har i stora del bestått av plugg och sovning haha.

Imorgon torsdag är det jobb 15-20 på norremark och samma på fredag fast då är det uppe på arenan, kul kul!

Testade även njies nya dricka som kommit, dock smakade jag enbart 2 smaker men dem har även en med citron smak, men det är inget för mig.


Helt okej smak tycker jag, men för att vara ekonomisk så tycker jag man bara kan köpa fun light saft.

5/5 hantlar

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej finisar, i och med att jag varit hemma i över en vecka nu så har jag redan börjat planera hur min önskelista ska se ut. Och det är faktiskt bara 9 ( !! ) veckor kvar.


Jag är i stort behov av ett duntäcke då jag fryser exakt hela tiden ( även på sommaren ), så prio 1 är ett duntäcke.

Och ska man ha ett duntäcke så vill jag även ha en ny och större säng, minst 1,20/1,80 och även snygga prydnadskuddar,nattduksbord,lampa osv osv.

Som ni kanske vet så har jag börjat köra styrkelyft och då är man i stort behov av ett lyftarbälte och självklart vill jag ha från wahlanders med mitt egna namn på baksidan av de.


En enkel och inte så lång önskelista men det är sådana grejer man inte vill lägga pengar på själv.

Likes

Comments

Veckans mående

Mitt mående i veckan har varit bra även ifall jag opererades i måndags och fick lite återfall igår kväll. Är även väldigt lycklig för tillfället !!

Veckans klädesplagg

Det måste helt klart vara min nya jacka från nelly!! Riktigt bekväm och heelt underbar

Veckans låt

Veckans låt är leende guld bruna ögon som är en remix av Ifa, lite halvt harmonisk låt.

Veckans träningstips

Stressa inte med resultaten, ta en dag i taget. Va förbered på veckan som kommer, går du på diet så är de skönt att ha dina matlådor fixade inför veckan.

Likes

Comments

Låtar som kommer spelas om och om igen nu under dieten.

Likes

Comments

Här är bilden på mina naglar jag gjorde igår, lite grå/rosa & alldeles lagom långa. Funderar på om de kommer gå och träna med dom men annars får jag be dom klippa lite kortare nästa gång

Likes

Comments

Tjena allihopa!!
Redan fredag imorgon, hur sjukt är inte de? Veckorna flyger fram & jag blir bättre och bättre faktiskt, har för första gången idag sen operationen varit ute bland folk.

Träffade upp Willy runt 2 tiden, vi gick och tjötade som vanligt och för min hals va inte detta de bästa jag kunde göra haha.
Träffade även Tilda vid 4 tiden och bestämde spontant att vi skulle fixa våra naglar, spontant är bäst eller hur?

Just nu ligger jag i sängen med datorn i knät och kollar på växjö-Malmö, precis tryckt mina sista tabletter för idag med så lär somna när som.

Kramis

​Förresten här är min nya jacka som jag klickande hem från Nelly i söndags. Stor, bekväm och ja .. grön 

Likes

Comments

Äntligen börjar jag friska till efter operationen, & den gick lysande, har fortfarande hyfsat svårt att äta och andas men det kommer nog bli bättre.

Fick även hem min nya jacka från Nelly som jag tänkte visa upp i ett senare inlägg :)

Likes

Comments