View tracker

Tjena

Har något riktigt kul att berätta för er, under min 2 första veckor av deffen så har jag tappat 1,5 kg och cirka 5 cm runt midjan hur grym? I och med detta är min motivation större än någonsin och mina träningspass är både tyngre och bättre än vad dom va innan, min energi är bättre än innan och allting bara flyter på.

Ikväll väntas ryggpass med Emma och fy vad taggad jag är, mer om det ikväll!

Likes

Comments

Kom alldeles precis hem från mitt benpass som heter "legendary legday" och jag kan säga att det var det JOBBIGASTE jag gjort i hela mitt liv bokstavligen. Om jag säger att jag började med 100 reps benböj med kroppsvikt utan någon vila, förstår ni då hur jobbigt det va? Och efter det bestod passet endast av böj i olika format. Såsom front,back och upphöjda böj, jag vet iaf en som både kommer somna gott ikväll och inte kunna gå imorgon:)

Ska koka klart det sista riset till matlådan och sedan krypa ner i sängen för imorgon börjar jag alldeles för tidigt.
Godnatt

"Byxorna spricker snart" sa pappa 1 sekund innan bilden togs

  • 113 readers

Likes

Comments

Hejsan
Herregud vad mina axlar är slutkörda efter igår, har aldrig haft så bra kontakt och pump som jag hade under passet igår, mycket supersets och ganska mycket reps också för den delen.
Har börjat mitt år med en liten "coachning" av Björn rutholm som ska hjälpa mig nu i 6 månader till att minska lite i fett % osv, jag är helt taggad på detta nu & jag hoppas verkligen det kommer gå hela vägen!

Ikväll väntas ett benpass & det är ett pass som jag ALDRIG kört förut så ska bli himla kul att testa!

Slutade även skolan hyfsat tidigt idag så passade på att laga några matlådor också!

  • 120 readers

Likes

Comments

Tjenare
Sitter just nu i sängen och dricker lite nocco och små glor på en serie som jag verkligen fastnat för, tror den heter "tjockare än vatten" sååå himla bra!

Dagen har bestått av skola i 1h och ikväll väntas ett axel/arm pass ( passet kommer upp senare.

Och sen har MM sports en grym deal på deras julkalender idag, 40% på deras lyftar skor?? HUR GRYMT??
Ska nog be pappa klicka hem ett par sådana

Likes

Comments

Har precis smakat hazelnut cremen från barebells och måste säga att det inte är det godaste jag har ätit men den funkar verkligen, den smakar inte som nutella som jag hade hört men en 6/10. Kommer nog smaka gott på gröten iallafall

  • 558 readers

Likes

Comments

  • 570 readers

Likes

Comments

Tänkte bara säga att jag är sjuk & kommer göra uppdatering när jag ät frisk igen, ha det bra ❤️❤️

Från morgondagens pass när jag mådde prima ballerina

  • 705 readers

Likes

Comments

Tjena tjena

Herregud vad dagarna bara rullar fram, redan har första dagen på veckan gått och det är bara 4 dagar kvar tills det är helg igen? Asså det är så himla sjukt hur snabbt dagarna går.

Dagen har bestått av morgon träning, skola och kvällsträning och allting har verkligen rullat på helt galant. Började dagen med rörlighets övningar klockan 08 imorse och efter det skola till 3 cirka sen hem och ladda om inför gymmet, drog ett axel/magpass som avslutades med intervaller, och det gick så sjuukt bra.

Tänkte bara kolla också hur många det är som verkligen LÄSER min blogg och inte bara bläddrar här för bläddrandets skull, vill verkligen ha lite tips på vad det är ni vill läsa/se här på bloggen? HEEELP me

Kram Petronella

Likes

Comments

Måndag: Intervaller på morgonen och axlar/triceps på kvällen

Tisdag: Ben fokus framsida och mage

Onsdag: Intervaller på morgonen & Rygg/biceps på kvällen

Torsdag: ben fokus baksida

Fredag: axlar och mage

Lördag: Rygg någon slags cardio

Söndag: vila förmodligen

Som ni ser så har jag inget bröstpass inlagt och det är för att det inte är den muskelgruppen som jag prioriterar i nuläget, ibland blir det ett bröstpass i veckan. Men nu är fokus på axlar och rygg, samt ska det läggas mer fokus på baksida ben men tar ett steg i taget.

Likes

Comments

Tjena tjena

Nu har redan ännu en vecka gått och det är ENDAST 4 veckor kvar till julafton?? Hur sjukt är inte de? Längtar inte direkt till själva julafton men är så sjukt taggad på ett nytt år och på sommaren som kommer och mina planer inom träningen hihi.

I förmiddags brände jag av ett ryggpass som avslutades med lite mage, inte bästa ryggpasset jag kört men men alla pass kan ju inte gå toppen. Körde tillsammans med en tjej idag så kanske var därför? Nja jag vet faktiskt inte.

Har även en ny instagram som heter Fitnessbyrohlin som ni kan följa mig, det är där jag kommer publicera alla mina träningsgrejer då jag kände att det blev alldeles för mycket på min vanliga.


Kram Petronella

Likes

Comments