View tracker
View tracker

Den här helgen har bara susat förbi, har jobbat hela helgen vilket kanske har sin orsak till att den har gått extra fort och har dessutom haft fullt upp efter jobbet.
I fredags så åkte jag, Linn och Louise ifrån jobbet direkt till friends när vi slutat för att hinna se kvällsföreställningen som var kval 1 utav prins carl philips pris samt internationell hoppning, riktigt kul att se och man blir lika inspirerad varje gång man ser på större tävlingar!

I lördags så firade vi min kompis Kicki som fyllde 23-år tidigare i veckan så då blev det lite galej, riktigt kul var det! Och idag var det åter igen jobb, vi har söndagsöppet nu under alla advent-dagar så idag var det första och även julskyltning. Så himla mysigt, ÄLSKAR JULEN!!

Nu är det bara tagga till inför en ny vecka och nya möjligheter, denna vecka ska jag lägga all min lediga tid i stallet och verkligen ta mig tiden där då det den här veckan har blivit lite stressigt med allt.
Näst nästa helg är det dessutom dags för km, då jäklar!! Hårdträning sista dagarna, för jag vet att vi kan, vi är redo, måste bara bli redo mentalt också.Likes

Comments

View tracker

Äntligen, äntligen börjar jag verkligen känna hur utvecklingen går framåt och att vi har ett bra team runt omkring oss, det är något som är så himla viktigt!
Jag håller på att ladda upp alla filmer från tävlingar på youtube som jag så länge tänkt men inte orkat ta tag i då det faktiskt tar en liten stund att få upp en film. Under tiden har jag passat på att kolla igenom på mina gamla filmer med Lisa och det är hur kul som helst att se utvecklingen hela tiden gå sakta men säkert framåt.

För drygt ett år sedan hade vi ägt Lisa i ungefär 1,5 månad, det kändes bra men inte mer än så. Självklart tyckte jag om henne för annars hade vi aldrig köpt henne men samtidigt kunde jag inte släppa Stina, det var henne jag ville ha och Lisa är inte i närheten som henne - inte alls.
Jag vet själv att Lisa besitter så mycket mer kapacitet och kvalité´ än Stina men just där och då ville jag inte inse det och för mig spelade det ingen roll.

1 December 2015, det var då vi gick omkull, på våran första hoppträning och Lisa blev konvalescent i ca 4 månader.
Jag brukar alltid tänka att allting sker utav en anledning, varför detta skedde vet jag inte men nu i efterhand inbillar jag mig att det var någonting bra ändå, vi har haft tid på oss att verkligen lära känna varandra utan stress eller press eftersom hon var tvungen att sättas igång i lugn och ro.

I början på september gjorde vi våran första tävlingsstart, 80 och 90cm i Storbyn och två rosetter fick följa med hem, två månader senare debuterade vi 110 med placering. Vår utveckling här mellan har bar gått spikrakt uppåt, eller okej där ljög jag. Det var först träningen innan 110 debuten allt började släppa, det var då jag vågade galoppera på och ta lite framåt lägen och inte bara sitta och tjuvhålla, göra volter eller fega ur.

För varje dag som går så tycker jag bara mer och mer om henne, är så himla glad att den där valacken var halt som vi skulle ha provridit så vi prövade Lisa istället, trotts att vi inget sto skulle ha.
Den 11/12 ska vi vara med på km, 1m i förklass och km-klassen är 110, omhp 120, det trodde jag aldrig för ett par månader sedan.
Undra vart detta kommer sluta, världens absolut bästa Ballizity!Likes

Comments

Idag har jag gjort något som jag så länge har velat göra men som jag aldrig trodde jag skulle våga göra - nämligen en undercut!
Det är så himla himla snyggt men jag har alltid tänkt steget längre å bara tänkt på det jobbiga om jag dels ångrar mig men även när jag ska låta det växa ut sen men det problemet tar vi då känner jag nu ;).

För någon dag sedan, eller jag tror faktiskt att det var igår som jag såg en bild på instagram där det var en bild på en tjej med undercut och det var så sjukt snyggt! Så idag när jag såg att både jag och Linn hade en lucka samtidigt för en gångs skull så körde vi, bäst att göra det fort innan man hinner ångra sig haha!
Och vet ni vad, när vi ändå höll på bestämde vi oss för att göra någon cool färg, nu failade vi lite då vi ville ha pastellila men då smälte mönstret ihop med resten så det var lite tråkigt.
Därför gjorde vi de lite mörkare men eftersom de växer så fort kan man testa lite olika färger och mönster varje gång, nästa gång blir det nog blått! Hur coolt??

Likes

Comments

Igår var det tävling i Lurbo för min och Lisas del, vi hoppade 1m och debuterade även 110. Vi var där i god tid, hann gå banan innan klassen startade och sedan var det inte jag förrän nr 61.
I och med att man inte kunde göra något annat än skritta förutom inne på framhoppningen så var det ingen mening att ta ut tidigare för att kunna rida fram längre, vilket Lisa egentligen behöver för att gå som bäst.
Funktionärerna på framhoppningen hade dessutom verkligen NOLL KOLL och släppte inte in nästa när någon inte kom och 67:an fick komma in innan mig som var nr 61 så blev allt bara oerhört stressigt och jag han knappt galoppera mer än ett halvt varv och hoppa lilla, räcke och oxer på 70cm en gång innan jag var tvungen att gå till banan.

1m, 4fel. Ett rejält nedslag fick vi med oss på en oxer då vi kom i ett mellanläge och jag tänkte verkligen att när jag kommer i sånna här lägen ska jag rida framåt vilket jag faktiskt gjorde då, men det blev lite för sent så ett halvt steg för mycket fick vi in. Annars en helt klart godkänd runda.

1.10m, 0+0 fel, 17/77 starter. Inför 110 så fick vi lite bättre förberedelser, tog ett språng på varje på rätt höjd och vi hade verkligen bra rytm och känsla vilket är det viktigaste, får jag den så brukar jag inte hoppa mer än max ett språng till innan jag går in på banan vilket jag även gjorde denna gång.
Inne på banan så ramlade ekipaget före mig av men trotts det hade jag en mentalt bra uppladdning och allt bara flöt på. Jag hade en bra galopp från start och höll rytm hela vägen runt och hela rundan kändes bara så himla himla bra! Verkligen en top notch debut!!
Som ett plus i kanten blev vi även placerade som 17:e plats av 18 placerade, inte illa pinkat.

Hon börjar verkligen bli så himla fin, världens finaste lilla prinsessa <3. Film kommer!

Likes

Comments