Att en dricka kan vara så god!! Det finns mer smaker men valde denna för jag bara älskar päron, och jag blev inte besviken... Den smakade exakt som päronsoda! Nästa gång vill jag testa den med apelsin & mango:

En sak som jag inte var beredd på var att den var KOLSYRAD! Dum var jag väl som trodde det var "saft" men den pös när öppnad så jaha. Men att den var det gjorde den bättre, såå uppfriskande! Om du inte druckit den innan så gå och köp NU!!!! Jag skulle egentligen köpa 2 eftersom en kostar 15kr och jag hade 30... Men jag är ju inte den smartaste och glömde att man måste betala PANT också! Så jag kunde bara köpa en ://

Ska nu iallafall klä på mig varmare ytterkläder eftersom jag ska hjälpa brandmännen utomhus som (offer?? haha nej vad ska man säga, de ska "rädda mej" NÄ NU GER JAG UPP).

Är så nervös inför i morgon då jag åker in till stan med morsan (ska på sjukhus (?) och få hjälp med olika saker, men ska inte tänka på det negativa och bara tänka att de vill hjälpa mig.. Önska mig lycka till haha!...

 Jaja, har inte haft världens bästa dag men jag hoppas ni iallafall haft en bra, glöm aldrig att DU är bäst <3

Likes

Comments

Goosh så gott! Har nyss suttit och kollat på youtube (jk sitter och tittar på det just nu :'p ) och har precis ätit upp mitt kvällsfika som var så underbart gott eftersom jag var ganska hungrig! 

Planerade nyss lite framtida designs och mönster osv... Blev väldigt nöjd och ska sy upp dem så fort jag kan! Kommer antagligen göra ett plagg i morgon som jag kan ha på mig till veckan då jag åker till stan!

En sak till är att jag blivit sjuk IGEN på bara några dagar! Jaja sånt är livet, inte så dumt dock att äta glass + att dricka varm buljong varje dag.. Men det som var synd med detta var att jag skulle på dans idag i Jorm, men eftersom jag ville bli frisk stannade jag hemma och åt mitt hemmakvällsgodis, nä dumt är inte godis men eftersom dans är en av de bästa sakerna jag vet var det väldigt tråkigt att jag missade... 

Hursomhelst ska försöka blogga åtminstone varje dag OM jag kan. 

Är väldigt trött så jag ska försöka sova nu... Men jag önskar dig en mysig och sömnrik kväll med fina drömmar, för det förtjänar DU! 

Se till att ha det bra nu, godnatt! <3


Likes

Comments