Jag vaknade denna morgon och hade så ont i nacken, dålig morgon. ​Det kändes bättre sen faktiskt, gick t skolsyster och fick lite hjälp. Sedan hade vi någon utvärdering/prov som gick rätt bra. Efter lunchen så gick min mobil sönder, så jag har ingen mobil tills imorgon men det är okej. Idag fick bli en vilodag och nu ska jag vila mer. Hoppas ni har en bra dag! Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Idag så hade jag då matteprov som jag trodde skulle gå sådär för som jag skrev har jag knappt sovit. Konstigt nog, så gick det riktigt bra känns det som. Jag svarade utförligt på alla frågor och kunde alla svar, tyvärr dock så tog tiden slut när jag hade en uppgift kvar, men ska få göra den på onsdag. Är otroligt nöjd! Jag har ju en studybuddy ​även som hjälpt mig att plugga en hel del. För er som inte vet vad en studybuddy är så lägger jag in lite fakta här nedan:

Studybuddy erbjuder engagerad läxhjälp och privatundervisning för både grundskoleelever och gymnasieelever. Vi gör det med ett starkt fokus på att förmedla glädjen i att lära och inspirera våra elever att utvecklas och inte bara lära för stunden eller provet, utan för livet.

Vår idé är att matcha duktiga högskolestudenter med familjer och gymnasieelever som vill ha hjälp med läxläsning/studier i hemmet, och vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder.

Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö/Lund, och vi är ett av Sveriges ledande företag inom privat läxhjälp för grundskola och gymnasium. Studybuddy startade redan 2004, vilket gör oss till en av de mest erfarna aktörerna inom privat läxhjälp.

Jag skaffade studybuddy för någon månad sen och det var nog ett väldigt bra val.

Det rekommenderar jag! 

Likes

Comments

Jag har verkligen inte sovit nånting inatt. Jag gick upp 6:30 och var så trött men jag kom upp iaf. När jag stod och sminka mig så kändes de som jag skulle svimma när som helst så det var jobbigt. Sedan när jag var klar så kom jag på att jag har matteprov idag rätt opassande med tanke på min sömn men it is what it is. Slutar egentligen 16 idag men jag ska gå vid 15 för jag har tid hos Angela en massör som även ska tejpa mig, vilket nog bara kommer bli bra sen. Hoppas ni får en bra måndag!

Likes

Comments

Hello, har absolut ingen aning om vad jag ska göra idag. Städa mitt rum och såna där tråkiga sysslor, I guess. Söndagsångest på topp för att det är skola imorgon. Just nu ligger jag bara och vilar, lyssnar på lite musik. Har ingen lust att plugga elr städa... Hoppas iaf att ni får en bra dag! Puss å kram

Likes

Comments

Tänkte rekommendera ännu en grej, för ett tag sen så gjorde jag spraytan hos Emma Tan, det är alltså en tjej som heter Emma som jobbar med att göra spraytans, det kostar 300 kr (helkropp) och det är helt klart bästa och finaste spraytan'n som jag fått. Så fin färg och de höll länge, rent allmänt så känner man sig så otroligt fräsch efter att man gjort en spraytan. Salongen ligger i Gamla Stan och den heter Salong Gamla Unik. Jag rekommenderar den starkt. Hennes instagram är: Emmaatan_

Jätte fina bilder från folk som fått spraytan av henne osv.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Det var någon som frågade vart jag brukar klippa mig och svaret på denna fråga är rubriken, Björn Axén. Björn Axén har 4 frisörsalonger vad jag vet, 3 stycken i Stockholm och 1 i Göteborg. Jag tycker att det är otroligt bra där, finns jätte många frisörer och det känns så väldigt proffesionellt, personalen är super trevlig finns både kvinnor och män som jobbar där. Jag kan rekommendera Björn Axén för både tjejer och killar, du kommer inte ångra dig efter ett besök där kan jag helt klart säga. Ser redan fram emot mitt nästa besök!

Likes

Comments