Hej! Det är så att min iPhone 5s som skulle vara på lagning bara för natten, har slutat fungera helt och hållet den gick inte att laga. Tråkigt nog. Jag tror och hoppas att jag kommer få en ny telefon (iPhone 6 guld) eftersom att det är lov efter imorgon och jag åker till Dubai om 2 veckor. Man skulle eventuellt kunna försöka lämna in den till tele 2 men då kommer det ta flera veckor att laga. Otroligt surt faktiskt. Jag kommer uppdatera roligare och bättre sen när jag får en mobil igen. Ha de gött!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det 1 april och min bästavän Måns fyller år, no joke. Jag var väldigt stressad idag för att jag inte har nån mobil och det blev svårt att veta vad klockan var när jag skulle till skolan, svårt att hålla koll just då. Jag har hängt med Viktor mestadels i skolan, så ointressant men anyway. Jag har Studybuddy idag vilket jag inte är så taggad på men jaja. Det roliga är att om jag lyckas med mina no prov bra oh får ett hyfsat betyg då kommer mina föräldrar hjälpa mig uppnå lite av en dröm jag har. Jag lovar att skriva ett annat inlägg om det! Nu ska iallafall jag ha NO lektion, wish me good luck. Hoppas ni mår bra!

Likes

Comments

Jag vaknade denna morgon och hade så ont i nacken, dålig morgon. ​Det kändes bättre sen faktiskt, gick t skolsyster och fick lite hjälp. Sedan hade vi någon utvärdering/prov som gick rätt bra. Efter lunchen så gick min mobil sönder, så jag har ingen mobil tills imorgon men det är okej. Idag fick bli en vilodag och nu ska jag vila mer. Hoppas ni har en bra dag! Puss

Likes

Comments

​Idag så hade jag då matteprov som jag trodde skulle gå sådär för som jag skrev har jag knappt sovit. Konstigt nog, så gick det riktigt bra känns det som. Jag svarade utförligt på alla frågor och kunde alla svar, tyvärr dock så tog tiden slut när jag hade en uppgift kvar, men ska få göra den på onsdag. Är otroligt nöjd! Jag har ju en studybuddy ​även som hjälpt mig att plugga en hel del. För er som inte vet vad en studybuddy är så lägger jag in lite fakta här nedan:

Studybuddy erbjuder engagerad läxhjälp och privatundervisning för både grundskoleelever och gymnasieelever. Vi gör det med ett starkt fokus på att förmedla glädjen i att lära och inspirera våra elever att utvecklas och inte bara lära för stunden eller provet, utan för livet.

Vår idé är att matcha duktiga högskolestudenter med familjer och gymnasieelever som vill ha hjälp med läxläsning/studier i hemmet, och vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder.

Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö/Lund, och vi är ett av Sveriges ledande företag inom privat läxhjälp för grundskola och gymnasium. Studybuddy startade redan 2004, vilket gör oss till en av de mest erfarna aktörerna inom privat läxhjälp.

Jag skaffade studybuddy för någon månad sen och det var nog ett väldigt bra val.

Det rekommenderar jag! 

Likes

Comments

Jag har verkligen inte sovit nånting inatt. Jag gick upp 6:30 och var så trött men jag kom upp iaf. När jag stod och sminka mig så kändes de som jag skulle svimma när som helst så det var jobbigt. Sedan när jag var klar så kom jag på att jag har matteprov idag rätt opassande med tanke på min sömn men it is what it is. Slutar egentligen 16 idag men jag ska gå vid 15 för jag har tid hos Angela en massör som även ska tejpa mig, vilket nog bara kommer bli bra sen. Hoppas ni får en bra måndag!

Likes

Comments

Hello, har absolut ingen aning om vad jag ska göra idag. Städa mitt rum och såna där tråkiga sysslor, I guess. Söndagsångest på topp för att det är skola imorgon. Just nu ligger jag bara och vilar, lyssnar på lite musik. Har ingen lust att plugga elr städa... Hoppas iaf att ni får en bra dag! Puss å kram

Likes

Comments

Tänkte rekommendera ännu en grej, för ett tag sen så gjorde jag spraytan hos Emma Tan, det är alltså en tjej som heter Emma som jobbar med att göra spraytans, det kostar 300 kr (helkropp) och det är helt klart bästa och finaste spraytan'n som jag fått. Så fin färg och de höll länge, rent allmänt så känner man sig så otroligt fräsch efter att man gjort en spraytan. Salongen ligger i Gamla Stan och den heter Salong Gamla Unik. Jag rekommenderar den starkt. Hennes instagram är: Emmaatan_

Jätte fina bilder från folk som fått spraytan av henne osv.

Likes

Comments