Ouhh vilken intensiv vecka. "Höjdpunkten" var i torsdags då jag var på arbetsintervju. Natten till torsdagen drömde jag att jag kom försent till den & det pågick om och om igen. FRUKTANSVÄRT. Sov till kl 12 idag då jag fortfarande var helt utmattad efteråt.

Imorgon är den årliga 6-årsfesten med Götes. Ska bli spännande hur paj man blir då.

Likes

Comments

SALUT BITCHES. Regnar i gbg. Saknar sthlm & jennie & bieber & sture P. När vi satt där & blev starstrucked av b-kändisar. Alla var så korta. Satt och lekte med kamerainställningar och blev exalterad över Jennies fotoskillz. Det var alltså hon som tog denna fantastiska bild på våra fantastiska bagels. Hon kastade precis som jag blogg.se & finns nu @ nouw.com/jennieakeson.

Likes

Comments

Podcasts

Ångestpodden

Tar upp ämnen såsom panikångest, social fobi, högkänslighet. Folkkära Therese Lindgren har bl a gästat (avsnitt 61). 


Planet money

För er ekonomiengagerade snorungar. Relativt korta avsnitt på engelska. Precis när Brexit hände och jag inte riktigt förstod vad det innebar var jag efter 15 minuter pro, isch.


Quizpodden

Om du älskar program som vem vet mest och gärna spelar quizkampen, this is it. Varför sitter vigselringen på just vänster ringfinger? Varför får man brain freeze? Varför har amerikaner krympt de senaste 100 åren? Väldigt mycket funfacts. Erik & Stefan som snackar är också väldigt härliga.


Vill ha fler tho, tips????? 


Likes

Comments