Header

Skönt med lite semester fast man är sjuk fortfarande.

Jobbig resa hit för planet gick så tidigt imorse. Så vi började med att gå och äta lite mat och nu är vi tillbaka på hotellet.
Så vila nu och reka sen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känns konstigt att man bara ska jobba tre dagar denna vecka. Men ska bli så skönt och roligt med lite semester! Inte för det förmodligen kommer bli någon vila men ändå härligt. Ska äta god mat,dricka drinkar och shoppa! Jag är så värd det.

Förra veckan blev jag sjuk. Superfökyld och febrig.. Men på helgen var det kalas på kalas. Först 2års barnkalas , sen 40 års fest och sist tårta ute hos föräldrarna för min syster fyllde år.
Jag mådde bättre mot helgen men nu känns de som det kommer tillbaka. Jag känner mig seg och mer förkyld nu. Så typiskt när man ska resa iväg att bli sjuk till de. Min typiska tur i alla fall. När jag var i Malaga i somras så hade jag ögoninflammation , och i våras när vi var i new york åkte jag på något där också så jag fick hög feber och mådde sååå himla dåligt. Inte nog med allt de så blev jag matförgiftning eller något i somras när vi var på Gotland också Hahah.. Jag har ju tydligen jätte otur med mitt mående när jag reser..

Ikväll är jag i alla fall barnvakt över natten. Jag ligger och kollar på en spännande dokumentär nu som heter beware of slenderman. Faktiskt lite obehaglig och läskig.

Likes

Comments

Vad gör dig glad?

Det är inte lätta tider när det är mörkt när du vaknar , och mörkt när du går hem från jobbet. Du är trött hela tiden och energin finns ingenstans. Jag kan verkligen inte hitta energin i dessa tider. Det är mycket omkring mig hela tiden och jag är överallt känns det som. Förra veckan kom jag på mig själv att jag måste vila. Jag skulle varit hemma hela helgen, det hade jag behövt men det lockade mer att hitta på något kul. Även om jag har vart trött och energilös senaste tiden har jag ändå vart glad. Men måste hitta saker hela tiden för att pigga upp mig själv. Småsaker räcker. Som idag märker jag att kroppen vill vila, haft domningar och stickningar i ena armen/handen sen jag vakna... Är precis som den sover och inte kan vakna.

Men att göra små saker då, jag har med mig god lunch idag. Det är väl inte så jätte roligt men en liten grej att se fram emot haha.
Efter jobbet är det kalas för Elias som fyller 2år. Kan inte fatta att tiden går så fort. Men det är också en grej att se fram emot idag. Och förhoppningsvis räcker dem grejerna för att ta sig igenom denna dag. Men så börjar det om på nytt imorgon haha -.-

Snart är det lite semester i alla fall så är bara kämpa på fram till de!

Likes

Comments

God morgon
Jag har rast på jobbet så sitter och äter en risifrutti. Var så himla hungrig idag när jag vaknade.

Så skönt med fredag idag! Bästa dagen på hela veckan när man vet att det snart är helg.
Igår bakade jag och Wilma halloween cupcakes i alla fall. Vi var på tre olika affärer för att få ihop allt vi behövde. Vi gjorde även marshmallows spöken. Surt att sista affären vi var på hade allt vi behövde men vi hade köpt lite på varje ungefär. Det var i alla fall kul att pyssla lite med det. Vi köpte klara muffins så vi behövde bara dekorera dem. Sådär jättefina kanske dem inte blev haha, men goda i alla fall! Och Wilma tycker det är superkul och är ju det som räknas. Så ikväll är det lite halloween middag med familjen så då ska vi bjuda på dem.

Annars drar det ihop sig till London. Bara någon vecka kvar nu och jag är så taggad. Jag har aldrig varit där så ska bli så kul! Och längtar sååå mycket till att få shoppa haha. Samtidigt som jag är glad att bara få resa så kan man inte hjälpa titta tillbaka till New York. London ska bli sjukt kul men gud vad jag önskar att det hade varit New York vi skulle till. Att man är så dragen till en stad så mycket har jag aldrig varit med om. Jag älskar allting där. Om jag inte hade mina nära och kära här hemma hade jag gjort allt för att få flytta dit. Jag känner mig så hemma där. Men eftersom jag har dem jag vill vara nära här så får jag nöja mig med att resa dit. Och med det menar jag att det fan är dags att kolla på en ny resa dit snart. En gång om året är väl ändå rimligt att besöka New York.. Gud vad jag längtar dit. Men nej nu ska jag fokusera på London som är nästa resa. Vad som blir efter det får vi se!

Likes

Comments

Det är roligt att baka och hitta på nya saker. Om jag bakar så är Wilma alltid med, hon älskar att baka. Om vi kommer på något kul att göra så gör vi det tillsammans.
Till hennes födelsedag i våras bakade vi cupcakes med massa olika motiv. Jag tror vi satt i timmar och pillade med strössel och detaljer.

Så idag tänkte jag fråga henne om vi ska baka lite halloweencupcakes! Kanske nå marshmallows spöken också.
Jag har i alla fall hittat lite inspiration till roliga cupcakes. Jag tror jag vill göra pumpor men ska kolla med Wilma också vad hon tycker verkar roligast!

Likes

Comments

Idag är det onsdag och första november! Tiden springer verkligen på nu.

Jag på mycket piggare idag så det känns skönt. Men jag har haft ögonlockseksem nu i över två månader nästan och jag blir inte av med de?! Började behandla med en salva jag fick av läkaren för fyra veckor sedan men det blir inte bättre...Det jobbigaste är att jag inte kan sminka mig på ögonlocken för då blir det värre... Så tråkigt. Jag trodde jag skulle vara av med det nu men känns som det inte ens är i närheten av borta... Aldrig haft något liknade i mitt liv. As jobbigt är det.

Denna sminkning körde jag i helgen i alla fall på halloweenfesten. Jag kunde ju inte sminka mina ögon, det ytters lilla jag gör (eyeliner) irriterar det till och med. Så gjorde bara ett stort sår på kinden som gick ner. Gjorde mitt hår stort och spreja topparna vita.
Jag var alltså en häxa.

Likes

Comments

Jag sitter i soffan med tända ljus, proppmätt efter maten och serie på på tv'n. Jag behöver lite dagarna för att bara vara känner jag.
Jag har så lätt för att köra på om jag kan och känner lätt att jag klarar av de. Men sen kommer en dag och jag känner i hela kroppen och huvudet att nu är det dags att sakta ner lite. Det smög sig på i helgen och idag förstod jag det när jag upptäckte knotter i pannan. Såg de i helgen också men tänkte inte mer på de. Jag fick det förut för länge sen när jag var stressad och trött.
Samtidig känner jag att jag är på väg att bli förkyld.

Så idag och resten av dagarna denna vecka ska jag bara vara hemma och slappa efter jobbet.
Klockan 17.00 idag hade jag duschat , satt på mig pyjamas , lagat mat och fixat med blombuketter i nästan varje rum. Så efter de har jag bara slappat.

Likes

Comments

KONTAKT

petronellaskonqvist@hotmail.com

INSTAGRAM

Petronellaskonqvist