Header

I fredags kom tjejerna över hit på kräftskiva. Vi hade pyntat , fixat sånghäften och god mat. Hade riktigt kul och det blev en sen kväll.
Igår var jag barnvakt hela dagen så gissa om man var helt slut på kvällen sen.
Jag har börjat kolla på serien Orphan Black och är helt inne i den... Det är så spännande hela tiden och händer så himla mycket. Så jag var hemma hela kvällen igår och kollade igenom andra säsongen .

Ikväll har jag bara slappat på soffan och gjort lite internetshopping. Men ska bädda ner mig i sängen nu börja kolla på säsong 3!

Likes

Comments

Godmorgon

Här ösregnar det utanför fönstret, alltså verkligen ösregnar. Känns som hösten kommer mer och mer nu! Kvällarna börjar bli kyliga också.

Igår laga jag denna rätt som jag tyckte var jätte god faktiskt. Inge speciell alls egentligen. Stekte champinjoner och paprika, sen fick de koka i grädde och kryddor. Men mer salt skulle jag haft i men det var bara att efter salta.
Och hela rätten var vegansk!
Jag vill dra ner på allt så det mesta blir veganskt hemma. Och egentligen är det inga problem men det jag har svårt för är fisk och mozzarella haha...
Resten kan jag nog ganska lätt byta ut.
Men får väl se, om jag börjar med lite i taget så tror jag det skulle funka.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Denna gula topp är en favorit!

Jag hittade den på HM, mitt i rean någonstans. Och jag älskar den för att den är så himla somrig. Det dåliga är tyvärr att den var för stor så jag måste ha den instoppad. Annars ser det nästan ut som ett nattlinne faktiskt.

Likes

Comments

Feber och infekterad fortfarande. Är inte precis förkyld på ut sidan utan mer på insidan. Igår kväll när jag skulle sova kände jag hur det nästan brändes på insidan av pannan och tinningarna. Aldrig känt så tidigare. Idag tror jag dock feber har lagt sig lite mer, var nog värst igår. Snurrade till i huvudet hela tiden men ändå tog jag mig igenom hela dagen.

Just nu tar jag lite rast på jobbet. Är fortfarande ganska lugnt så är inte så ansträngande att vara här fast man mår dåligt. Var skillnad när man jobba på dagis, hade inte orkar en sekund då.

Annars igår åkte vi på bilbingo och vann 200spänn gjorde man!

Likes

Comments

I fredags hade jag och Wilma myskväll hemma hos mig. Vi åkte och handlade lite gott , gjorde hemmagjord Mcflurry och kollade på Barnen på Luna. Är ju så kul att kolla på gamla filmer och serier som man själv kolla på när man var liten.
Igår var det kräftskiva ute hos föräldrarna och efter de mötte jag upp vännerna för lite vin.

Idag har jag bara sovit och tagit det lugnt hela dagen. Har haft lite feber och ögoninflammation som kom för några dagar sen. Hoppas den försvinner av sig själv så man inte behöver ta sig till läkaren.

Nu ska jag fortsätta kolla på en ny serie som jag börjat kolla på. Väldigt spännande är den!

Likes

Comments

Cover All Mix

Nu har dessa landat i brevlådan. Ser fram emot att testa dessa imorgon. Hoppas så mycket att jag blir nöjd haha.
Det ända jag reagera på var att dem var så små. Kändes som dem skulle vara mycket större. Men antar att det inte kommer behövas så mycket produkt. När jag använt denna i "burk" så har man ju dem hur länge som helst. Behövs väldigt lite.

Likes

Comments

KONTAKT

petronellaskonqvist@hotmail.com

INSTAGRAM

Petronellaskonqvist