Header

Här sitter jag i mitt kök och väntar på att riset ska bli klart.
Jag drog direkt efter jobbet och snabb träna 50 min. Har sån träningsvärk så gjorde så ont! Och svettigt var det och verkligen jobbigt. Men skönt att ha det gjort.
Så har bara hunnit tagit en dusch och börjat med maten än så länge.

Alltså dessa veckor jag har framför mig kommer bli så jobbiga. Min kurs drog igång i måndags och jag har inte ens börjat än... lär ju få sitta hela helgen.
Vill heller inte tappa träningen nu så måste få med den minst 3 gånger i veckan.
Så det kommer bara vara jobb,träning,plugg hela mina veckor. Ska försöka hålla det och få det till en rutin! Jag måste nästan det så jag kan koppla av och bara göra andra grejer i alla fall fre-lör. Kommer bli jobbigt men så jävla värt det när det sen är dags att dra till new york mitt i allt . Det kommer vara så skönt och ha det gjort när man sitter där på ett rooftoop sen och dricker vin.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Halva dagen har redan sprungit förbi. Förmiddagarna går alltid snabbt för mig när jag är på jobbet. Jag dricker kaffe och lyssnar på poddar samtidigt som jag jobbar och då swishar tiden förbi.

Just nu har jag lunch och igår gjorde jag extra mycket mat så jag kunde ta med matlåda idag. Jag hatar att behöva åka iväg och köpa något på lunchen. Speciellt när det blir någon matlåda för Ica. Visst jag tycker faktiskt det också kan vara gott ibland om man har hemma och inte orkar laga mat. Men på jobbet så finns det ju inget godare än ha med sig egen hemlagad mat.

Likes

Comments

Idag började jag plugga en kurs jag ska ta på två månader. Gud har inte pluggat på flera år... men borde väl gå bra. Valde i alla fall på distans så är över internet. Ganska så klurigt tycker jag. Jag har suttit ikväll och försökt förstå hur det går till men fattar knappt. Får kolla mer noga på det imorgon.

Annars har man haft en toppen helg. Vinkväll,utflykter,kalas,myskväll och igår vardag och Wilma och kolla på hundvalpar. Finns det något bättre än att gosa med djur? Skulle inte kunna leva utan dem.
Var även på en gård där dem har massa djur man för gå in och kolla på. Gick runt lösa lamor där? Normalt. Dem har mycket roliga djur där. Åsna och struts också.

Denna vecka är igång och jag har tänkt att det är tisdag hela dagen. Är nog första gången i mitt liv ordet måndag snurrat i mitt huvud, en måndag. Dem brukar vara jobbigare.
Efter jobbet åkte jag för att köpa en present till min pojkvän. Han har önskat sig ett PS4 länge nog nu så jag köpte ett till honom.
Så ikväll har vi spelat! Blir nog många sena kvällar nu framför de.

Likes

Comments

Hej hallå

Förra veckan fick jag ju en såååååån bra idé att spraya min klädhängare i mässing . För veckan innan kom jag ju på att måla hallen grå.... så mässing till det skulle ju bli snyggt. Och ja det blev det. Men sprayfärg la jag 400kr på och den var sämst. Så tror du det blev bra? Det blev skit dåligt . Så jag vet inte vad jag ska köra med den , och lär ju köpa en ny till hallen. Dyrt och jobbigt blev allt som skulle gå smidigt .

Ikväll har jag försökt städa lite här hemma men tappar ju motivationen till allt när saker inte går som man vill. Och känns som jag behöver ha mer förvaring här hemma... har så mycket saker överallt känns det som.
Önskar att jag fick komma hem till Ett superstädat hem en dag och allt låg på sin plats. Det skulle vara lyx .

En ny vecka är igång i alla fall och imorgon ska man till tandläkaren och bli ruinerad. Jag hoppas min käke inte är låst längre och att stretchingövningarna har hjälpt. Fast jag glömt göra dem de senaste två veckorna...

Nej denna vecka började inge bra. Nya tag imorgon!

Likes

Comments

Godeftermiddag

Hur kan veckorna gå så fort?? Alltså vi åker till USA om mindre än två månader... Vart försvann tiden??? Längtar galet mycket!
New york har alltid varit en dröm för mig och förra året blev den sann. Jag visste att jag skulle älska staden och att det skulle vara häftigt. Men jag visste inte att jag skulle älska den så mycket! Alltså det går inte att förklara hur det känns att komma till en helt Ny stad och känna sig hemma på en gång. Jag som är så hemmakär trodde aldrig jag skulle känna så.
New york kommer nog bli ett favorit resemål för mig och jag tror jag kommer åka dit många många många mer gånger. Men min andra gång är snart and i can't wait!
Om jag inte hade min pojkvän och syskonbarn här hemma som jag bara inte kan leva utan så skulle jag säkert fundera på att flytta dit.

Nog om mina resor. Idag är det torsdag och jag tar helg om 3 timmar! Ska bli skönt och denna helg ska jag faktiskt sova! Imorgon tänker jag inte ens ställa alarm/
Men planen idag är att göra klart hallen. Det är listerna och lite pilljobb kvar så imorgon kan man nog börja inreda.
Jag har kommit på att det ska gå i mässing och vitt. Och grått då såklart. Så idag behöver jag köpa en sprayfärg i mässing då det såklart inte finns det jag vill ha i mässing.

Likes

Comments

Något som jag lätt glömmer är att jag faktiskt varit sjukskriven över ett år. Du kan inte gå från det till att köra 100%. Kroppen och psyket måste vänja sig. Och i mitt fall har fortfarande inte "hjärnan" återhämtat sig helt än men min kropp har så mycket energi och tror den klarar av allt.
Att jag började jobba på kontor och hålla på med administration hjälpte mig jätte mycket. Huvudet tränar hela tiden och helt plötsligt började det kännas normalt igen. Men än är det inte helt friskt.
Min läkare berätta att det ända som kan få huvudet att läka efter utbrändhet/gått in i väggen/stress , ja allt det där, är att vila. För att vår hjärna ska börja funka normalt igen så behövs de och sen träning.
Dem senaste veckorna har jag kört på och knappt haft en lugn stund vilket jag behöver varje dag egentligen. Så nu börjar huvudet säga ifrån. Jag glömmer så enkla grejer att det skrämmer mig. Och ångest flera gånger om dagen kommer smygandes. Och försvinner lika fort!

Jag tar gärna på mig mer än vad jag egentligen orkar för jag tycker det är kul. Märker ju inte förens efter att det kanske inte var en sån bra idé.
Hösten 2015 var det precis det som gjorde att jag blev sjukskriven. Jag satt där en dag och kom knappt ihåg mitt egna namn.

Nu är det dags att börja lugna ner sig lite och faktiskt strunta i vissa saker. Så idag struntar jag i alla måsten .
Träningen får vänta tills imorgon, disken från middagen står fortfarande framme, tvätten som skulle tvättas ligger kvar och listerna som ska målas får också vänta tills imorgon.
Just nu ligger jag redan nerbäddad i min säng! Gud så skönt. Jag har inte lagt mig så här tidigt på veckor.

Så nu ska jag bara kolla på serier hela kvällen. Ha de

Likes

Comments

KONTAKT

Petro_021@hotmail.com

INSTAGRAM

Petronellaskonqvist