Header

Tänk om man var en morgonpigg människa, vad livet skulle vara mycket enklare.
Att vakna av sig själv varje morgon och ha tid hemma till att bara slappna av.
Gå upp och dricka lite kaffe, gör iordning sig i lugn och ro. Kanske till och med orka sätta på sig lite smink så man ser någorlunda normal och fräsch ut.
Man kommer utvilad till jobbet och inte gäspar en ända gång under dagen.
Tänk vilken skillnad det skulle vara i vardagen.

Istället är man världens tröttaste oavsett vad. Jag ställer alarm på 07.00, 07.10,07.20. När första larmet går börjar ögonen svida men skönt att få sova en lite liten stund till tänker man och kan blunda igen.

När sista larmet gått försöker jag dra mig ur sängen men tänker ändå att jag kan blunda några sekunder till. Vilket leder till att jag somnar om och vaknar kanske 07.40.
Så upp fort, tvätta ansiktet , borsta tänderna, sätta upp håret i någon ful ofixad hästsvans, dra på sig byxor och första bästa T-shirten i lådan.
Fort samla på sig allt man ska ha med och iväg.
Landar på jobbet som en zombie och gäspar hela förmiddagen.
Jag tar en kopp kaffe när jag kommer dit och längtar sedan till nästa kopp på rasten vid kl 10.

Morgonen är alltid stressig och jobbig.
Många kvällar tänker jag att," imorgon ska jag gå upp tidigt och ha god tid på mig. Kanske sminka mig lite och platta till håret så man kan ha utsläppt.
Tss.

Jag kommer aldrig komma upp en tid så man kan ta det lugnt på morgonen. Jag är en morgontrött människa och kommer alltid att vara.

Ha en bra onsdag i alla fall! Snart är det helg igen 😊

Likes

Comments

Helgen bjöd på gröna Lund och man blev som ett barn på nytt.
Min systers dotter älskar Markus och Martinius så vi var ju bara tvungna att åka upp för att se dem uppträda på gröna Lund.
Det tråkiga var väl att det var mycket folk, så det blev mycket köa. Men det blev mycket karusell åkande ändå! Wilma var inte feg hon inte, allt ville hon åka och hon tyckte allt var jätte kul.

Igår försökte jag ha en lat dag. Låg på båten ute hos föräldrarna och sov i solen. Var superskönt men på kvällen blev jag febrig och kallsvettig. Vet inte om det var pga av solen eller mitt dåliga immunförsvar .

Nu är de ny vecka. Denna helg är det midsommar och lite lång ledigt. Hoppas det är fint väder så man kan vara ute bara.

Likes

Comments

100% veganska produkter! 🙌🏻

Jag håller på att försöka byta ut alla produkter jag har till veganska produkter . Jag började med mitt smink för ett par månader sen. Självklart har jag kvar lite märken som inte är veganskt, men jag ska försöka att aldrig mer köpa något. Det jag har kvar hemma nu använder jag slut på.

Jag älskar djur och det är hemskt att dem ska få lida bara för att jag vill ha någon bra produkt. Det känns inte bra alls.
Jag önskar också jag kunde utesluta allt kött men det är svårt tycker jag. Men jag äter allt mindre och mindre.
Visst att i alla tider har vi levt på djur för mat. Men vi klarar oss så bra utan produkter som ska testats på dem för vi vill tjäna pengar. De är bara fel.

Detta kit med schampo,balsam och inpackning fick jag i present förra veckan. Dem lukta gott och kändes lyxiga. Men de första jag tänkte var att jag kan inte använda detta som kostar så mycket om det testas på djur. Jag vill inte att någon ska betala för att jag ska använda det.
Så jag kolla upp det och dem var 100% veganska!
Känns super att ha bra produkter till håret som är av naturliga ingredienser och låter djuren vara ifred.

Likes

Comments

God morgon fredag

För första gången på nästan två år har jag fått tillbaka min blogg lust. Så förhoppningsvis kommer jag fortsätta.

Idag mår jag toppen. Har dock en träningsvärk i HELA magen verkligen, men känns ju bra att det tagit i alla fall.

Det är fredag idag och det är såååå skönt. Jag kände redan i måndags att denna vecka skulle bli lång och det blev det. Men snart är den slut!

Bästa med idag att jag ska jobba halv dag så slutar redan vid klockan 12. Då är planen att dra och träna. Supertaggad till att få svettas lite.

I helgen bjuds det på roligheter. Så hoppas verkligen det inte blir något regn.


Trevligt helg!

Likes

Comments

Det här är nog den godaste pastan jag någonsin ätit. Vattnas i munnen när jag tänker på den!

All pasta man åt i Little Italy i NY var jätte god. Men just denna rätt var gudomlig.
Är alltså pasta med pesto, krossade/rostade nötter och grönkål. Den var så god!
Jag måste nästan ge mig på att försöka göra denna själv hemma.

Likes

Comments

Vad skönt med lite fint väder!

Jag har lunch just nu så åkte iväg och köpte lite mat, för att sedan sätta mig ute i solen på balkongen.
I affären fick jag för mig att ta en trisslott men tänkte sedan nja,jag struntar nog i det. Sen var det så att kvinnan framför mig i kön köpte en så då tänkte jag att men då måste jag ju! Var ju nästan som ett tecken.

Idag efter jobbet är planen att åka hem och organisera lite, städa kläder typ.
Jag har ännu en gång rensat bort sånt som jag vet att jag inte använder men ändå väljer att spara... så ska försöka åka iväg med dem påsarna så man blir av med det.
Känns som jag aldrig får ordning hemma. Har så mycket saker som jag inte vet vart jag ska göra av.

Likes

Comments

Idag var det skolavslutning för min systersdotter. Hennes första och efter höst början hon i klass 1! Vart tog tiden vägen? Det går så fort.
Efter hennes avslutning åkte vi allihopa och fika/åt lunch på ett kafé. Sen blev det tillbaka till jobbet och kvällen har spenderats hemma hos vänner.

Nu är man hemma och nerbäddad i sängen. Jag blev så himla trött innan vi åkte hem, nästan så ögonen börja gå i kors när jag klev innanför dörren.

Annars , ser fram emot att sommaren ska komma igång på riktigt!

Likes

Comments

För en gång skull känner jag mig utvilad faktiskt. Har fått bra med sömn dem två senaste nätterna. Men ändå känns det som att detta kommer bli en lång vecka. Jag ska försöka få in lite lätt träning denna vecka, har inte kunnat träna sen jag kom hem från USA pga att jag först var sjuk och sen åkte på ryggont. Ryggen gör fortfarande ont men tänkte som sagt börja lite lätt.

Hoppas på lite sol denna vecka i alla fall. Är ju inte så bra sommar än så länge.

Likes

Comments

KONTAKT

Petro_021@hotmail.com

INSTAGRAM

Petronellaskonqvist