Header
View tracker
View tracker

Jag är ännu en gång på jakt efter en bra serie att fastna i. Hur mycket jag än letar så slutar det alltid med att jag kollar på någon gammal. Nu börjar även serierna man följer ta slut på avsnitt . Det brukar ju vara en liten paus så där över jul.
Många säger att breaking bad ska vara bra? Jag har försökt komma in i den serien flera gånger men fastnar inte. Frågan är hur många avsnitt man måste se för att den ska bli bra.

Denna vecka har i alla fall sprungit på. Idag på eftermiddag var det kalas här hemma så nu är man bra trött.
Jag har precis duschat och städat undan lite mer här hemma, och snart ska jag nog gå och lägga mig.
Imorgon är det fredag , helg och julbord!

Likes

Comments

View tracker

Jag sitter i min säng, under mitt täckte och knappar på datorn.

Jag tänkte att jag ska ta tag i att boka en tid hos en optiker. Det var två år sen nu jag var där sist och dem sa att jag skulle börja använda lätta glasögon när jag behövde anstränga ögonen. Liksom om jag skulle läsa,sitta vid datorn osv. För tydligen så kunde dem se där att jag ansträngde mina ögon jätte mycket. Och om jag inte började med det och fortsatte anstränga mina ögon så skulle synen bara bli värre. Ja och där är jag nu idag.
Det är värst när jag kör bil i mörker. Alltså jag ser knappt någonting... Alla ljus blir stora och suddiga, och jag måste gnugga mig i ögonen. För det känns ju precis som dem är vattniga.
Även när jag sitter och skriver som nu,eller på jobbet så är ingenting skarpt på skärmen. Jag önskar jag hade lyssnat när dem sa åt mig för två år sen.
Jag hoppas i alla fall att jag får glasögon till när jag ska köra bil i mörker. Det är då det känns som det verkligen behövs. Att se suddigt på en skärm reagerar jag inte lika mycket på.Bara jag ser när jag kör bil vilket jag gör flera gånger om dagen i stort sätt.

Idag var jag ledig från jobbet i alla fall. Det var så skönt att få sova några extra timmar i morse. Men jag satt hemma nästan hela dagen ändå.
Var iväg till plantagen på eftermiddagen och köpte två julblommor till vardagsrummet. Så när jag kom hem blev det att pyssla om lite där! Julblommorna fick flytta in i fönstret och blommorna där flytta jag till min lilla hurts.
Mot kvällningen åkte jag hem till Anna för lite häng. Vi prata,skratta, gick och köpte mat, åt , kolla på roliga videos osv. Bara allmänna saker man gör när man bara är.

Innan jag slår på en film nu och sover så måste jag boka en tid hos optikern. Jag måste också kolla några julklappar som jag tänkt beställa hem. Men sen är det sov dags.

Likes

Comments

Dessa handdukar fyndad jag på Jysk när det var black friday!

Jag vill som sagt ha in lite jul i lägenheten.
Det första jag tänkte till badrummet var jul handdukar! Det borde räcka med lite rött så ser det nog juligt ut, tänkte jag.

Men nej haha, jag tycker bara det ser ut som en stor röd färgklick. Det påminner ingenting om julen haha.
Tänkte ju att det skulle räcka men får nog lägga till något mer..
Jag tänkte exempel köpa något rött jul ljus och ställa där jag var guldigt ljus nu (det är inte med på bilden). Och sen kanske köpa en jultvål så det faktiskt luktar jul...
det får duga till badrummet. Om inte det ger lite julkänslan så vet jag inte vad som gör.

Likes

Comments

NYX SETTING SPRAY

Denna har jag haft förut och den kommer nog alltid vara en favorit. Den är bra och håller sminket på plats, även inte alls dyr!

Jag köpte faktiskt en setting spray från Gerard Cosmetics för ett tag sen men pumpen på den funkar inte? Det rinner bara ur den... så har inte haft någon chans att testa den än. Därför köpte jag denna igen och tänkte att jag kan använda denna pump när den här är slut.

Så så länge får den här hålla mitt smink på plats!

Likes

Comments

Jag är inne på min fjärde kaffekopp idag. Dem två första brukar vara för att jag är kaffesugen + trött. Dem två andra är mest för att liksom.

Just nu är jag på jobbet, trött, mensvärk och kliande ögon. Är inne i en period då jag har otroligt svårt att somna på kvällen, det går väl förhoppningsvis över snart. Mens är det ju bara att leva med , ingenting att göra åt det. Men har i alla fall fått medicin mot mina ögon som jag ska hämta ut efter jobbet. Så snart är de över i alla fall!

Idag på lunchen åkte vi iväg för att äta på Mickes Husman. Jag blev så besviken... Förväntade mig god husmanskost men nej det var inte så gott. Jag tog kycklingfilé och det var mest fett på kycklingen. Inge speciellt alls med den maten. Så det var tråkigt.

Likes

Comments


Klockan är över 12 och självklart är jag vaken! Att det ska vara så svårt att somna tidigt.

Just nu är det snö ute och jag tycker det är supermysigt. Men så snubbla jag över massor med bikini bilder från i somras. Kan inte hjälpa att tänka att "Gud vad det skulle vara mysigt med en sommarkväll,sitta på en uteservering eller dricka vin på ett rooftop". Men snart är man nog där igen, lika fort som man hamna här.

Annars så fortsätter jag vara sjuk!! Ikväll blev jag hängig och febrig igen? Det har gått ungefär en månad nu och jag blir aldrig frisk. Jag måste ha något virus som ligger i kroppen och inte vill försvinna.. det första jag ska göra imorgon när jag kommer till jobbet är i alla fall att ringa läkaren. Så får vi se vad dem säger.

Likes

Comments

Billig och enkel lampa som passar perfekt nu till jul

Jag höll på och julpynta här hemma igår. Än så länge har jag inte allt för mycket att pynta med. Men det räcker med lite här och där.

I mitt vardagsrum har jag i alla fall ingen taklampa och fönsterlamporna fick flytta in i sovrummet när julstjärnan åkte upp. Är inge vidare bra ljus i den julstjärnan så behövde något mer.
Jag har en golvlampa men den är för stark för mysljuset man vill ha nu. Hade i alla fall denna ljusslinga över , så den fick åka ner i burken. Så det blev en liten extra lampa med mysigt ljus.
Sen när granen åker upp blir det nog perfekt med ljus så man inte alls behöver några starka lampor.

Likes

Comments

Då var det första advent igen. Jag har varit ute och handlat en adventsljusstake idag då jag inte hade någon. Tycker egentligen inte det finns nå fina men man måste ju ha en i alla fall. Så fick bli en enkel svart i järn bara.

I fredags var jag och jessica ute redan vid klockan 10 för att shoppa. Det var ganska lugnt där på dagen så det var skönt! Men vi köpte de vi skulle ha och kolla lite extra i någon affär innan vid åkte hem. Sist så blev det att handla mat , och på vägen hem fastna jag i bil kö. Så strax innan klockan 5 var jag hemma...
Då mot kvällen fick jag lite gäster hem. Så blev att ta några glas vin och sen gå ner på Nom där dem spela.
Var en superrolig och trevlig kväll.
Igår var det julmarknad ute på landet och sen ett litet julbord hos mamma och pappa. Var nästan vår väder igår där ute. Borde ju vara snö när man ska på julmarknad.

Idag är det vilodag. Sen jag kom hembar jag bara slappa,städat och julpyntat lite. Behöver inte göra så mycket mer idag.

Likes

Comments

KONTAKT

Petro_021@hotmail.com

INSTAGRAM

Petronellaskonqvist