Style

Alice+Olivia//Isabel Marant//Vanessa Bruno

Etro//Needle & Thread//Peter Pilotto

Lite godingar från Net-a-porter. Sjukt härligt vårmode going on just nu, för er som inte kollat på Isabel Marants SS....ni har verkligen missat!

Likes

Comments

Tre utav mina favorit naglar som jag har haft.
Känner mig så himla naken utan mina klor, det är helt sjukt.
Men om en månad kan jag nog fixa dem igen, om mina naglar tillåter det!

Likes

Comments

Obsessed

​Selfie innan jobbet i lördags, eller efter jag kom hem i fredags...kommer inte riktigt ihåg. 
Körde i alla fall på flätor båda dagarna och jag måste säga att jag diggar det hårt!

Likes

Comments

Beauty, Main

Alltså, en utan det bästa sakerna med att vara makeup artist är nog att man "måste" köpa smink... Hihi. Älskar att shoppa smink...

Fick med mig lite gott från Mac, bl.a. En paintpot i färgen soft ochre, ett matt läppstift i färgen whirl, en pennvässare och två läppennor :)

Likes

Comments

Beauty

Gud vad jag har fått upp ögonen för att göra facecharts! Så himla roligt, men det faller väll ganska bra med mina intressen smink och att rita.. Här är en kag gjorde till en uppgift som skall redovisas snart i alla fall 💃🏻

Likes

Comments

Beauty

Detta läppstiftet är DRÖM! Färgen heter lolita och den bara glider på som smör, och sitter som berget! Kat von d kommer till sephora nästa vecka tror jag men jag fick den här som en en liten present från en kär vän som kom direkt från USA!

Likes

Comments

Beauty

Fick denna fina mascaran och läppstiftet från min tjejkompis och jag rekommenderar mascaran ifall vi gillar volym! Den är inte blöt heller så man slipper den där fasen när mascaran är nyöppnad och bara kletar runt!

Till något helt annat, funderar starkt på att göra hårförlängning. Är så sjuukt trött på mitt korta mörka hår, och eftersom jag inte vill färga det blondt för 1000 gången så kan man ju göra en mer skonsam förändring och klistra in lite längder? Eller?

Likes

Comments

Main

Ugh, va trött jag är..efter skolan deckare jag på soffan..men nu har jag tvingat upp mig själv och dragit iväg till gymmet! Dags att tagga till!
Hade hellre legat i ett badkar och dragit mig i en timme just nu..

Likes

Comments