Idag har jag bara kännt mig tjock,ful och bara saknat hur man såg ut för 3-4 år sen, att gå ner i vikt är inte lätt som alla tror och man måste kämpa 100% för att få resultat och vissa dagar vill man bara ge upp och vissa dagar vill man kämpa. Man måste tänka på allt man äter och man tycker det är jobbigt att se alla andra äta vad dom vill och är sugen på,så fort man unnar sig själv en dag så blir det + på vågen nästa dag. Så jag hoppas att det känns bättre imorgon och att jag inte har lika mycket ångest över vikten som jag har idag, för jag mår så dåligt över vikten och vill kunna känna mig fin igen.

Jag i min normalvikt, väger 55 kg ☝️

Jag idag och har fetma i grad 2, väger 85 kg 👇

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nyår imorgon och då ska vi bjuda mina föräldrar på mat och efterrätt och jag går på viktväktarna och då gjorde jag en nyttigare efterrätt.

Ingredienser

3 st Ägg
1 dl Socker
100 g Färskost 11%
250 g Kvarg naturell 10%
1 tsk vaniljsocker
3 dl jordgubbar

Instruktioner

1. Dela äggen i vitor och gulor
2. Vispa äggvitorna till hårt skum.
3. Vispa äggulor och socker vitt och poröst.
4. Blanda ner färskost,kvarg,vaniljsocker och jordgubbarna i bitar.
5. Vänd till sist ner det vispande äggvitan.
6. Fördela sedan smeten i muffinsformar och frys in minst i 3 timmar.
7. ta ur glassen ur formen och servera ev med mer bär

4 sp för 1 portion 

Likes

Comments

Hoppas alla har haft en underbar jul! Själv firade jag min jul med min fina man hemma hos mina föräldrar,det blev en del god mat och efterrätt och jag unna mig all gott på julafton och jag räkna inte mina poäng den dagen med viktväktarna. Sen dagen efter klev jag på vågen och jag fick ÅNGEST, + 2.1 kg efter 1 dag med god mat och efterrätt och jag har inte ätit något med socker sen november och jag har mått så illa i 2 dagar nu när kroppen har fått socker i sig,men nu är jag på rätt spår igen och har redan tappat hälften av det jag gick upp. Så skönt att julen är över nu och allt man stoppar i sig då,bara nyår kvar nu och då kommer jag faktiskt räkna poäng så jag inte går upp igen. 2018 är det året jag ska nå mitt mål och väga runt 50-55 kg och sedan komma igång med träningen igen,sedan kan jag bara njuta av livet och inte behöva tänka på min vikt som jag har gjort i 3 år tillbaka.

Likes

Comments

Idag blir det att fira julafton med min underbara man och mina föräldrar hemma hos dom,så nu blir det frukost och sedan fixa sig innan man ska åka. Hoppas alla få en underbar julafton! 🎅

Likes

Comments

Nu sitter jag hos frisören för att bli julfin,det blir att klippa sig och färga utväxten. Sen blir det att hämta paket,handla lite inför julen och sen ska jag och min man laga en god middag och bara ha fredagsmys. ❤

Likes

Comments

I år går jag på viktväktarna och jag trodde det skulle vara omöjligt att motstå allt gott inför julen,men det har gått jätte bra och jag rasar fortfarande i vikt och blir smalare och totalt har jag tappat 5 kg och 30 cm totalt på kroppen sen den 13/11. Men på julafton kommer jag ändå njuta av allt gott och jag kommer  äta med måtta och räkna lite poäng den dagen.

Likes

Comments

Idag var det dags att slå in julklapparn och i helgen ska vi köpa dom sista julklapparna och fixa allt som behövs göra inför julafton. Och imorgon ska jag till frisören också för att bli julfin,och sedan ska vi julstäda.

Likes

Comments

Blev tidiga julklappar till mig själv,så jag kan känna mig lite fin på julafton🎅

Likes

Comments

Subscribe