Smått & gott

Ed's nya platta är en klar repeat i hörlurarna. Jag älskar denna typ av musik, haha! Jag blir så otroligt glad av denna typen av musik! Ett energiskt tempo, många instrument (speciellt fiolen, älskar!), bakgrundhejande, och just den fina "fuck your rules, jag ska gifta mig med henne-" texten. Älskar helt enkelt den lite äldre stilen med inslag av det moderna.

Även denna gillar jag skarpt. Samma energiska tempo med glädje, dock lite modernare. Ukulelen är att dö för.

Likes

Comments

Allmänt

​Förra veckan påbörjade jag min praktik på sjukhuset i Hudik. På avdelning 1b, där jag även kommer att arbeta i sommar, har jag min APL. Trots en massa prestationsångest och ett hårt bultande hjärta innan mitt första arbetspass gick allt bra, och nu trivs jag väldigt bra. Sommaren kommer gå bra. Trots att jag har tre (!!) dagar ledigt denna vecka blir det ingen vila. På tisdag har jag massor av möten inplanerade, och jag ska också försöka dra mig iväg till gymmet samt träffa pojkvännen, sedan följer mitt riktiga jobb som återkommer varje söndag, och till sist är det en flytt under lördagen inplanerad.

Min bror ska flytta från en lägenhet till en annan, vilket innebär att lillasyster Petra kommer till undsättning (slaveri med förmåner). Pappa min var ned i helgen och planerade ihop flytten, så jag skickade med honom en inköpslista på saker från Lush. Det var längesen jag köpte något därifrån nu. 

Förra helgen befann jag och pv oss med ett par vänner och bekanta i en jaktstuga för övernattning som jag aldrig varit till förr. Att det inte fanns täckning, internet eller el störde mig inte, men bristen på en kamin samt rinnande vatten gjorde det lite frustrerande. Jag fryser lätt, och att då övernatta i en iskall jaktstuga med en lite för tunn sovsäck gjorde inte min situation bättre. Men jag klarade mig utan köldskador. 

Likes

Comments