Allmänt

Ännu några arbetspass har gått sedan den senaste uppdateringen. Jobbet har dragit igång "på riktigt" och det har varit tufft, mest på grund av att jag inte är van att jobba. Själva arbetet trivs jag jättebra med.

Mellan arbetspassen gör jag inte mycket annat än att vila och äta. Som skrivet innan är jag inte van att arbeta, och det tar mycket energi just nu. Ändå jobbar jag inte 100% och tacka gud för det, jag hade aldrig orkat det i dagsläget.

Igår packade jag en flyttlåda!! Jag är förmodligen överexalterad över detta, men innehållet är grejer som jag börjat samla på mig inför en flytt hemifrån. Vinglas, köksvåg, handdukar och dylikt.

Utöver detta pågår det som sagt ingenting intressant så det finns inte mycket mer att uppdatera om 🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Nästan tre månader senare skriver jag ännu ett blogginlägg. Jag har idag utfört mitt andra arbetspass som examinerad undersköterska. Egentligen har inte mycket förändrats från hur det var när jag arbetade som vårdbiträde, förutom en liten känsla av stolthet i bröstet när det står "Petra - Undersköterska" på namnskylten.

Studenten var fantastisk. Gemenskapen, glädjen, stoltheten och allt som här till gjorde att jag fick både en fantastisk student och bal. Kan säga att jag aldrig känt mig så elegant i mitt liv som jag gjorde på balen. Det var som att vara liten igen och klä ut sig till en prinsessa. Fast aningen mer seriöst.

Midsommar var otroligt kul, även fast det inte bjöds på jättebra väder. Detta året spenderades ännu en gång hos en vän i Sörfjärden i en stuga vid havet. Massor av folk, massor av mat och massor av skratt får summera min midsommar.

Likes

Comments

Smått & gott

Ed's nya platta är en klar repeat i hörlurarna. Jag älskar denna typ av musik, haha! Jag blir så otroligt glad av denna typen av musik! Ett energiskt tempo, många instrument (speciellt fiolen, älskar!), bakgrundhejande, och just den fina "fuck your rules, jag ska gifta mig med henne-" texten. Älskar helt enkelt den lite äldre stilen med inslag av det moderna.

Även denna gillar jag skarpt. Samma energiska tempo med glädje, dock lite modernare. Ukulelen är att dö för.

Likes

Comments

Allmänt

​Förra veckan påbörjade jag min praktik på sjukhuset i Hudik. På avdelning 1b, där jag även kommer att arbeta i sommar, har jag min APL. Trots en massa prestationsångest och ett hårt bultande hjärta innan mitt första arbetspass gick allt bra, och nu trivs jag väldigt bra. Sommaren kommer gå bra. Trots att jag har tre (!!) dagar ledigt denna vecka blir det ingen vila. På tisdag har jag massor av möten inplanerade, och jag ska också försöka dra mig iväg till gymmet samt träffa pojkvännen, sedan följer mitt riktiga jobb som återkommer varje söndag, och till sist är det en flytt under lördagen inplanerad.

Min bror ska flytta från en lägenhet till en annan, vilket innebär att lillasyster Petra kommer till undsättning (slaveri med förmåner). Pappa min var ned i helgen och planerade ihop flytten, så jag skickade med honom en inköpslista på saker från Lush. Det var längesen jag köpte något därifrån nu. 

Förra helgen befann jag och pv oss med ett par vänner och bekanta i en jaktstuga för övernattning som jag aldrig varit till förr. Att det inte fanns täckning, internet eller el störde mig inte, men bristen på en kamin samt rinnande vatten gjorde det lite frustrerande. Jag fryser lätt, och att då övernatta i en iskall jaktstuga med en lite för tunn sovsäck gjorde inte min situation bättre. Men jag klarade mig utan köldskador. 

Likes

Comments