det har varit ett sömningt slut på denna veckan, var trött i flera dagar och även lite dålig i fredags, sov över 12 timmar den natten och jobbade sedan några timmar på lördagen.

Resten av den dagen ägnades i sängen framför extended version av "män som hatar kvinnor" trilogin... sov säkert 10h även den natten.

Imorse var det som om all trötthet var som bortblåst och jag fick ryck att städa huset kl 08.00 😂 Väckte mannen som hade sovmorgon med dammsugaren kl 10 och sen organiserade jag barnens leksaker medan han röjde och slängde som är såå gött ibland.

Sen stack vi ju till stan för att kolla in bland annat ny förvaring och sängbord till våra sängar som vi fortfarande inte har efter 3 år!

Tyvärr slutade det ju med att min mobil stals (läs förra inlägget) så nu tappade jag lite av den ikappsovda gnista jag fångat.

Jag älskar vetenskap och fakta, de böcker jag och tv-program jag sett om sömnforskning så pratas det jämt om att man INTE kan sova ikapp förlorad sömn... att man mår allra bäst av att sova samma tid och längd varje dag, varken mer eller mindre. Men att ta max 15min powernap på dagen istället.

Alltså jag går nog emot det lite nu ... så pigg som jag var efter att ha sovit galet många timmar fredag och lördag blir jag aldrig av mina vanliga 8h/natt. Jag är ändå väldigt noga med min sömn och rubbar inte ofta på varken läggdags eller uppstigning, en riktig mönsterelev😂

Det kändes som om jag verkligen sov i kapp allt 😍😍

Likes

Comments

Ja fy fasiken!

Blev av med min IPhone idag😞😞 tagen rakt ur fickan!!!

Vi var iväg idag hela familjen till Bäckebol köpcentrum för att kolla på massa grejer. Lång dag och trötta huvuden. Jag kollade på mobilen strax innan sista affären och la bara ner den i fickan istället för handväskan som jag brukar. En kort sväng inne i affären och sedan skulle vi åka hem.
Blev fundersam när jag skulle sätta mig i bilen och ta ur mobilen ur fickan, och den var inte där! Fatta paniken.

Tänkte först att jag kunnat tappa den inne i affären, men letade överallt och ringde flera gånger utan resultat.

Peter försökte även kolla positionen med hjälp av "hitta vänner" appen, men jag var bortkopplad?

Antagligen togs den när vi stod å kollade på böcker och det var jäkligt trångt och mkt folk, men vet ju inte säkert...


Så vidrigt att folk bara tar saker så enkelt. Blir förbannad på mig själv som la mobilen i fickan och på aset som tog den att våga gå nära mig å stjäla MINA prylar..

Mobilen spärrade jag såklart direkt och polisen ringde vi därefter, alla bilder ligger i molnet så det hade ju kunnat vara mkt värre! Men jobbigt som fasiken är det ändå...

Jävla ficktjuvshelveten... ursäkta språket.

Likes

Comments

imorse var det verkligen sååå svårt att kliva ur sängen. Tröttheten var så påfrestande att jag nästan mådde illa av att bara tänka på hur kallt det var utanför täcket 😂😂

Snacka om att den mentala styrkan låg på botten! Dessutom var Oliver ett stycke trots-delux och mannen och Elvira svårväckta..

undra vad det är med denna vecka eller om det bara är så fruktansvärt mörkt å trist ute att reptilhjärnan skriker "GÅ I IDE"!!?

Längtar till nästa vecka då man får ställa om klockan och gå upp en timme senare🙏🏼 få lite ljusare mornar och förhoppningsvis lite mer livsgnista.

Ikväll är det iallafall fredagsmys och det vankas thaisoppa och film

Likes

Comments

Sjukt besviken Oliver

igår diskuterade jag och lilleman vad han vill klä ut sig till på dagis maskerad-fredag nästa vecka. Det är första gången han ska få klä ut sig och det är en stor händelse i hans liv💕

Han propsade på att "nakenfis" var det ENDA TÄNKBARA!

Alltså vad säger man? Hur förklarar man för en 3 åring att det nog inte är så ok att gå naken till dagis och att det dessutom är 4grader kallt ute och att han nog skulle ångra sig efter 2 minuter. Dessutom skall man göra det utan att skrattet som bubblar inte skall märkas och göra honom än mer förbannad 😂😂

Älskar logiken och idéerna de har i den här åldern! Hur de absolut inte kan förstå att ALLT INTE ÄR MÖJLIGT!! Allt är ju möjligt i deras fantasi....

Underbara ungar❤️❤️

Likes

Comments

Årets glögg i  von Brömsens residens ❤️

​vi hoppas på en favorit i repris. Förra årets glögg blev så "hållkäftengod" så den knappt går att överträffa. Men vi nöjer oss med lika god😉 

Nu ska den stå där i hörnet och mysa till sig och ge hela köket en fantastisk doft om några veckor!!

Vi har två flaskor kvar av förra årets som vi faktiskt premiärglöggar ikväll.... hur gott är det liksom inte med att tjuvstarta julen?

Likes

Comments

Ja jag kommer ju aldrig vinna nån tävling i "miss snygg svettig" iallafall 😂😂😂

Men så här ser jag oftast ut när jag tränat, högröd, ybersvettig och plågad min..

Löpningen blev inomhus på gymmet eftersom jag blev kinkig när det både regnar och blåser ute. Men skönt var det och avslutade med ett grispass på trappmaskinen tills jag grät svett. Fy farao va den bränner!

Likes

Comments

​Haft löpförbud i två veckor.... nu är den slut!

ÄNTLIGEN!

vill ut 

Rensa hjärnan

Blir nog eftermiddagens höjdpunkt!


Likes

Comments