Tjena.
Är påväg hem nu från Ullared så vi sitter i bilen tror vi har ungefär 4 timmar till hem gång så skönt längtar som fan.
Iallafall har haft en underbar helg här i Ullared varit mycket skratt & glädje & så lite kärlek på de, mycket shopping har det blivit faktiskt.
Har tyvärr inte tagit så mycket kort från helgen men kommer nog ta foton på de jag köpt från Ullared då jag har tid tror inte det blir ikväll utan imorn när jag kommit hem från jobbet & har tid.
Men som sagt vi är ju påväg hem & jag orkar inte blogga mer, så skriver senare eller imorn.
Men har några bilder från 2 saker jag köpt så de kommer här nere.
Kramar. 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjena/godmorgon.
Då var det en ny dag & nya möjligheter & det är nämligen lördagens dag, hoppas ni alla hade en bra start på helgen igår & får en fortsatt trevlig helg.
Iallafall som ni ser i rubriken, så är vi nu påväg mot Ullared för shopping & en rolig & trevlig dag helt enkelt, ska bli så kul & trevligt att få spendera helgen här i Ullared & vara ifrån Stockholm & få rensa känslor & tankar som alla människor behöver göra ibland, även fast man mår bra eller mår dåligt eller helt okej så behöver man få komma bort & bara få vara ett tag.
Iallafall har varit på Ullared 2 eller kanske 3 gånger tidigare men då var jag en pluttis så kommer inte ihåg mycket mer än att jag blev getingstycken i en lekpark det är det minnet jag har av Ullared, det där lät verkligen inte bra för er som läser, VARNING ÅK ALDRIG TILL ULLARED NI BLIR GETINGSTYCKNA!!
Haha nä jag skoja bara, men nu är vi snart framme är så spänd så kan inte skriva något mer just nu, bloggar senare bilder kommer även från dagen.
Trevlig lördag.
Kramar. 💕

Likes

Comments

Tjena.
Ojoj vilken värdelös uppdatering det varit på den här bloggen, ingen riktigt bra förklaring varför bloggen varit helt död & ointressant men kan ju försöka komma med en halv dålig bort förklaring iallafall & hoppas på att den duger åt er.
Iallafall som sagt sommaren har ju kommit nu & många av er har sommarlov,sommarjobbar,semester, eller fortfarande jobbar som sagt önskar er alla en trevlig & underbar sommar.
Men nu tillbaka till den dåliga uppdateringen & min anledning till varför, jag har helt enkelt inte orkat att blogga har hänt så mycket på senaste tiden så ni knappt skulle tro att det var sant, haha nej jag skojar har inte hänt ett skit sen sist jag bloggade eller saker har väl hänt men inget intressant, jag sommarjobbar på en firma som ligger i Stockholm trivs jätte bra & ska även praktisera där hela sista året av gymnasiet.
Mitt sommarlov har hittills inte sätt så speciell ut började jobba direkt då jag fick sommarlov, sommaren kommer fortsätta på det spåret har 1 veckas semester & då ska jag självklart som varje år till Motala & spendera min ända vecka av semester & bara koppla av & njuta av sommaren & folkrace.
Har inget mer att berätta om vad som hänt sen sist jag bloggade som jag sa, är nu påväg mot Ullared med mormor,mamma, Marie & Vilma vi ska shoppa som aldrig förr & ha en underbar tjej helg att spendera på Ullared, men mår inte så bra har ont i huvudet & lite i magen men blir nog bra till slut, man ska inte klaga kunde varit värre.
Kommer komma lite bilder här nere hur jag njutit av sommaren hittills, men slänger upp ett blogg inlägg senare då vi är framme eller imorn beroende hur mitt humör blir av den här långa resan & hur trött jag är när vi är framme på plats.

Likes

Comments

Godmorgon.
Tänkte försöka göra ett nytt försök nu & försöka ta tag i bloggningen nu & uppdatera bättre, har tänkt på det jag skrev i senaste inlägget om jag ska starta en youtube kanal men jag är fortfarande tveksam på om jag ska eller inte vi får se vad som sker ska fundera på saken ett tag till.
Iallafall dom här veckorna jag inte bloggat så har inte så speciellt mycket hänt dagarna har varit sig likt som förut, praktik måndag till onsdag sen vanlig skoldag torsdag & fredag & sen helg.
Var folkrace tävling den 30e april då det var tävling på min hemmaplan både jag & Hampus körde det gick bättre för mig än Hampus han körde ett Heat sen blev hans bil bara bajs kan man säga så han var tvungen att av anmäla sig men jag körde mina 3 Heat bilen gick väldigt fint & jag körde hyfsat bra för att vara första tävlingen för i år var 1 poäng från final väldigt synd men man kan ju inte alltid ha turen med sig. Kommer komma lite bilder från tävlingen här nere.
Sen har vi varit på två folkrace tävlingar Nyköping (kvällstävlingen) då vi jagar efter en folkracebil då min bror är sugen på att köra nått annat, men som vanligt fick vi ingen bil men vi gav inte upp igår åkte vi upp till Skepptuna för att buda på en annan bil & hoppas på att turen var med oss då men nej ingen bil då heller tyvärr, han har otur min bror, jag borde lägga bud på bil åt han jag har ju inte tur i kärlek så jag kanske har tur i anbud för man kan ju verkligen säga att han har tur i kärlek.
Iallafall idag är det måndag & ny vecka, nya möjligheter, nya känslor, är som vanligt påväg till praktiken som ni flesta vet som läser & följer min blogg sitter på bussen lyssnar på bra musik & halv sover har väl ungefär 50-40 min kvar på resan tills jag är framme där jag praktiserar, min måndag ser inte speciell ut en vanlig tråkig måndag antar jag ska hem som vanligt efter praktiken till mamma (hennes vecka) äta duscha skita tycka synd om sig själv för att man är ensam & sova som man brukar göra när man kommer hem efter jobbet/praktiken/skolan.
Men som sagt jag ska bli mycket bättre på att uppdatera & blogga så ofta jag kan/orkar då jag kan må bajs visa dagar & bara vill bajsa på allt & allt i hela världen är fel, men ska verkligen försöka bli bättre & även fast jag kam må sådär dåligt ska jag försöka blogga ändå så jag kan skriva av mig & hoppas på att det kanske känns bättre när man fått skriva av sig lite.
Men herregud förlåt för rena Bibeln av massa babbel, hade jag varit läsare hade jag bläddrat ner till bilderna & slutat för 10 sekunder sen haha, bloggar mer sen.
Kramar. 💕

Likes

Comments

Tjena.
Har tänkt på en sak & jag behöver er hjälp nu! Ska jag starta en youtube kanal & börja vlogga? Skulle ni kolla om jag började vlogga?
Snälla hjälp mig ge mig lite tips på vad jag ska göra? Vlogga eller inte? Vad ska jag göra snälla hjälp mig nu mina älsklingar.
Kramar. 💕

Likes

Comments

Tjena/godmorgon.
Som rubriken lyder har uppdateringen var totalt värdelös förlåt för det men har inte haft nån lust & mina dagar på senaste har varit ungefär som gröna lund det är ganska snurrigt & mycket som händer just nu, vet inte riktigt varför jag känner så men det blir så småningom bättre då jag jobbar med mig själv väldigt mycket.
Iallafall har inte hänt nått speciellt sen jag blogga sist dagarna har bara gått & rullat på hyfsat bra men nu blickar vi framåt & idag är det en nya dag med nya möjligheter & lärdomar iallafall jag välkomnar tisdagen, som ni vet är jag ju som vanligt påväg till praktiken (Malmstens måleri), slutar ungefär vid 11-12 tiden då jag ska till skolan för att klara ämnet religion eftersom jag ligger efter i religion & inte engagerade mig i 1an då får jag självklart stå mitt kast & göra det nu & missa nästan en hel dag av praktik men det är mitt eget fel.
Efter skolan så ska jag möta upp mamma på stan vi ska käka & snacka skit tror jag inte helt säker kanske blir ändrade planer men så var planen iallafall, sen ska vi hem kolla på nån film & bara ta det lugnt.
Vet inget mer om hur min dag ser ut just nu så bloggar mer sen.
Kramar. 💕

Likes

Comments

Tjena/godmorgon.
Påväg som vanligt till praktiken, ganska trött somnade ganska sent igår men får skylla mig själv. Orkade inte blogga igår eftersom inget speciellt hände.
Iallafall i måndags bloggade jag dåligt oxå men då var det Bajen match & massor med kärlek bara så hann inte blogga heller för den delen men idag kan jag blogga.
Onsdag som sagt ingen aning hur dagen ser ut mer än att jag har praktik så vi får se vad planerna blir efter praktiken, inget mer att blogga om nu men ni får ha en trevlig onsdag.
Kramar. 💕

Likes

Comments