Header

Var en helt fantastisk kväll!
Inga ord behövs.
Behövde verkligen en kväll ute med skratt o bara få glömma allt tråkigt som hänt dom senaste veckorna. Att få glömma tomheten efter dig. Kommer aldrig glömma denna kvällen❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nästan ett år har gått sen jag skrev här sist och otroligt mycket har hänt. Jag är färdigutbildad undersköterska, har fått jobb och även lägenhet. Mycket annat har också hänt under detta året och det har varit lite av en bergochdalbana. Har sagt upp kontakten med gamla vänner o förlorat några men även skaffat nya.
Just nu mår jag nog rätt okej. Vill inte känna efter för mycket. För ett årsedan trodde jag verkligen inte mitt liv skulle bli eller se ut såhär och jag är tacksam för det jag har idag men saknar det jag kunde ha haft.
Slänger upp lite bilder här från de senaste aå får vi se när vi hörs igen. Hoppas inte de går ett helt år igen.

Likes

Comments

Den här helgen har varit så himla bra! I fredags vart de mys ute hela dagen o sedan när lilleman sov blev de färska räkor o kräftor till ett glas vin. Så underbart! Lördagen bestod av en tripp till akvarellmuseet o sedan lunch på en mysig resturang där innan de blev kubb o grillning på kvällen. En helt perfekt helg helt enkelt!

Likes

Comments

Här har de inte skrivits på rätt länge. Theo växer o utvecklas hela tiden. Tiden bara flyger förbi. Nu tar han sig fram men kryper inte än. Han har blivit bättre på o äta annat än bara bröstet haha. Jag ska även ta upp mina stuider igen nu augusti o jag har sökt dagis till Theo för januari. Så de har hänt en del. Här kommer lite bilder på vad vi gjort de senaste!

Likes

Comments

Idag blir denna underbara kille hela 8 månader! Helt sjukt vad fort tiden går. Vi firade detta med ett besök på bvc så nu väger han 9705 o är 69 lång. Så perfekt!

Likes

Comments

Jag älskar dig min fina son. Att bli mamma till dig är de absolut bästa som hänt mig!❤ Kan inte tänka mig ett liv utan dig. Varje dag med dig är en gåva.

Likes

Comments

Hade en jätte mysig dag igår med fina Therese o hennes son Milo! Det blev lunch ute o lek :)

Likes

Comments