Header

Theo har varit hos sin pappa i helgen så jag har hunnit storhandla, städa o tvätta o allt de där andra som måste göras i vardagen som sällan hinns med🙈 Men nu så! Nu väntar jag bara på att min prins ska komma hem igen❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är jag ledig så blir mys med prinsen hela dagen. Känner mig full av energi idag o de är så härligt! Måste börja fokusera på mig själv igen o vad jag vill. Vad jag mår bra av.
Enda som står på schemat är idag är uppföljningssamtal på Theos dagis o lite handling. 👌

Likes

Comments

Just nu älskar jag livet. Allt börjar äntligen bli bra o jag är bara allmänt lycklig just nu. Börjat tänka på ett annat sätt o börjat se livet annorlunda o tror de gör skillnad. Så ska fortsätta såhär o har långt kvar o gå innan jag är där jag vill vara o långt kvar innan jag är den jag vill vara men är på god väg! #positivemind#positivelife

Likes

Comments

Behövt fixa håret ett tag nu men inte funnits tid riktigt och har inte vetqt vad jag vill göra men nu bokade jag äntligen in en tid i slutet på nästa månad. Kommer bara toppa håret o klippa upp de lite o färga ombre! Tror de kommer bli tvärfett😎 Har ju redan nästan ombre men kommer bli så skönt o få de fixat på riktigt 😍
Nu ska jag o sonen äta lite lunch o sen bara mysa!

Likes

Comments

När jag fick barn så lovade jag o aldrig bli en sån där människa som köpte flera barnvagnar.. Men de sket sig för nu är nummer 5 beställd o finns o hämta🙈 Först hade jag min emmaljunga super nitro men gillade verkligen inte sittdelen så bytte till super viking. Sen beställde jag någon konstig sulky jag trodde skulle bli bra men hatade den! Nu har jag en moweo curro 2.0 o den är helt okej men rätt stor o vill ha en "sulky" så.. NU väntar en cresent compact xt air på o bli uthämtad o hoppas så jag ska tycka om den!

Likes

Comments

Är pappahelg o min jobbhelg. Fredags blev de jobb 13-21.30 o igår 7-16 o idag 9-19 o sen avslutar vi imon med 7-15 o efter de får ja äntligen träffa min prins igen o får 2 lediga dagar innan jobb igen.
När jag mår dåligt eller är stressad så syns de direkt på min hy. Men nu äntligen börjar den bli bättre! Alltid haft problemhy o provat de mesta men inget har hjälpt något vidare. Sitter ni inne med några tips får ni gärna dela med er!
Nu ska jag göra mig iordning för jobbet😘

Likes

Comments

Snön låg i en dag så de va inte så länge. Nu är de höst väder igen med regn o rusk.. Brukar gilla hösten/vintern men då ska de va kallt o soligt. Ni vet när snön knastrar under skorna o solen lyser? Älskar det! Men nu får vi mysa inne på kvällarna o de är inte helt fel de heller.
Idag har vi vart på bvc o han vägde in på 14kg. Mammas stora kille. Tiden har verkligen gått så sjukt fort! Man hinner knappt med.

Likes

Comments

Dagarna ser rätt lika ut nu. Lämnar på dagis. Jobb. Hämta prinsen o sen hem o ha mys innan han ska sova. Jobbat rätt mycket extra denna månaden med men de blir goa pengar i december :) Nu har jag iaf två lediga dagar med honom där de bara ska gosas innan jag går på min jobbhelg o han ska till sin pappa.
Det känns verkligen att vintern kommit nu. Gud va kallt de varit dom här dagarna!
Nu ska här iaf kollas på bolibompa o sedan göras iordning för kvällen.

Likes

Comments

Inte orkat skriva. Varit några riktigt jobbiga månader med mycket som har hänt. Tänker inte gå in på vad. Det orkar jag faktiskt inte. De enda ja kan säga är att mitt liv vändes upp o ner. O nu försöker jag få ordning på allt som du föratörde..
Men de har även hänt roliga saker! Min lilla älskling har fyllt 2år! Tiden går så sjukt fort så jag hinner verkligen inte med 🙈
Har även tatuerat mig. Så har inte bara hänt dåliga saker men har haft svårt o fokusera på de bra men börjar må bättre igen o försöker lägga de bakom mig.
Här kommer ett gäng bilder 😍

Likes

Comments

Humöret just nu är upp o ner. Ena dagen känner jag bara tom o nere o nästa är jag full av energi. Önskar jag kunde va full av energi varje dag o vara glad. Det går åt rätt håll iaf. Tror jag..
Denna killen får mig iaf alltid o vara glad! Utan dig Theo vet jag inte hur jag hade orkat. Du gör mig hel. Mamma älskar dig❤

Likes

Comments