denna bild säger ganska mycket, speciellt hur vi börjar dagen just nu. den första tanken som slår mig är att: herregud, detta är min familj. min alldeles egna familj.

min dag började kl 05:30 för då var August hungrig. det blev att amma och eftersom min mjölk inte vill rinna till så måste jag komplettera med modersmjölkersättning. hade verkligen hoppats på att amningen skulle fungera denna gång. tydligen är det så att om man förlöser via kjejsarsnitt, tar det längre till för mjölken att komma igång. men som ni ser längst ner på bilden så ammas det och pumpas varannan timme. inget kul alls och sätter det inte igång snart så slänger jag pumpen i väggen och skiter i det.

Alfons vaknade med 39,3 i feber och utslag på hela kroppen. vi anar en tredagarsfeber på ingång. tur den inte smittar. hatar alla sjukdomar som Alfons kan få och kan överföra till August. snart nu börjar RS perioden. Alfons ska börja på dagis nästa vecka igen men vi tar hem honom oktober till mars då vi inte vill ha något skit här hemma. sjukdomarna kommer på löpande band när de väl kommer till dagis.

idag händer det inte så mycket. tanken var att åka till kusin och spendera några timmar där. men Alfons blev sjuk så det blir en stilla dag på Norrmalm. Inte fy skam det heller.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

i måndags började jag och min sambo Claes ett nytt kapitel i våra liv. vi blev tvåbarnsföräldrar. Sverige fick en ny medborgare och vi fick en liten lillebror. vi har en snart två åring hemma som heter Alfons. han är överallt och lite till precis som en litet barn ska vara.

just nu här hemma försöker vi alla att anpassa oss med den nya familjemedlemmen. det är alltid en omställning i början. inte bara att anpassa vardagen efter lillebrors ät -och sovklocka utan även att anpassa vardagen till Alfons. det är många viljor som ska bli tillfredsställda. för att vara helt ärlig så är våra dagar just nu kantade av rent kaos. tur man har Claes hemma i tre veckor till. det betyder hur mycket som helst att ha en trygghet och någon som man kan göra saker med tillsammans hemma. det är så mycket som ska falla på plats.

vad ska lillebror heta då. han kommer förmodligen få namnet August. jag och Claes har inte riktigt bestämt oss ännu. men Alfons och August låter bra hos mig. vi har även Nils som ett allternativ men det lutar mer åt August.

Likes

Comments