Weekend - Death  tTeam

När jag har gått igenom en del bilder från USA så ser jag många ganska enkla bilder, som på något sätt ändå känns satisfying.

Den här bilden är en av dom, den är ifrån Chicago( i April), och platsen ligger precis vid parken där bland annat "The giant bean" finns. Bilden känns väldigt simpel, basic, ljus, och på något sätt satisfying när jag tittar på den.

Jag trivs som bäst med att fota porträtt, men en del bilder får mig ändå att vilja fota mer bilder på omgivning. Det finns ju trots allt inget annat sätt som kan få andra att se saker på samma sätt som en själv på lika bra sätt .(Om man bortser från att se något med sina egna ögon)

x Petra M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den senaste veckan har bokstavligen varit så upptagen att jag knappast har haft tid att tänka.(??)

Men den här veckan har jag iallafall hunnit:
- Råkat somna på mer än två lektioner(det är tur att man har så gulliga lärare, så allt dom gör bara är att skämta lite om det sen haha)
- Skrivit fysikprov som jag är jätte osäker på hur det gick.
- Firat Noras 18årsdag i fredags.
- Varit med och visat fysikexperiment på öppet hus dagen efter(efter 4h sömn...).
- Spenderat större delen av söndagen med den konfa grupp som jag är ledare för.(sjukt mysigt)💗

x Petra M

Likes

Comments

Everglow - Coldplay

(Bilder från April och Chicago💗)

Vaknade imorse kring kanske 11-12 tiden någon gång, och har spenderat nästan hela dagen i mitt rum.

Jag har jobbat med att redigera en hel del bilder från USA, så att jag kan ta tag i och framkalla dom, idag blev det att gå igenom några bilder från homecoming och alla bilder från Chicago i April. När jag var i USA så sparade jag nästan alla bilder som jag redigerade i png(inte världens bästa beslut) + jag ändrar mer eller mindre sättet som jag redigerar på hela tiden, så det känns skönt att ändå gå tillbaka och redigera så att bilderna blir mer som jag vill ha dom just just nu.

Annars då?

Igår pluggade jag lite geografi, vilket knappast är min starka sida när det handlar om klimat och väder. Hann iallafall skapa en sjukt lugn spellista med bara lugna låtar, istället för att bara ha min vanliga spellista med allt från låtar som man mest lyssnar på fester osv. till gamla låtar som man nött sönder, till lugna och halv lugna låtar. Stämningen känns mer eller mindre mycket lugnare när det bara är lugna låtar, och lite mindre stressigt (vilket alltid behövs när man är som mig haha). Så idag har jag varierat mellan att lyssna på den och några avsnitt av fotopodden, medans jag redigerade bilder.

x Petra M

Likes

Comments

Oktober

Höstlovet hittils har inte varit speciellt alls, har mest känt mig allmänt utmattad och sovit extra mycket(så klart). Igår hann jag träffa Nora ett litet tag och plugga lite, käka, och sen blev det även ett par vinterskor(Kanske på tiden då snön kom för ca en vecka sen haha).

Jag har försökt fota x antal ganska basic självporträtt som de två ovan, men är osäker på om jag känner mig nöjd eller inte. + på de flesta bilder känns det mest som att mina ögon är heeeelt någon annanstans .

Annars så är ju super sugen på att fota en massa porträtt, men det känns som att ingen som är hemma har tid atm, så får väl se om jag lyckas med det eller inte helt enkelt.

x Petra M

Likes

Comments

Igår spenderades kvällen på farmen(Western Farm i Boden), på deras halloween event. Trots kaoset att försöka hitta alla andra, och att en av mina gelnaglar for av när jag red på den elektriska tjuren(vilket gjorde sjukt ont), så var det ändå en sjukt kul kväll!

Idag vaknade vi kring nio hos Sanna, och klockan tio satt jag och Hanadi på bussen hem mot Luleå. När vi klev av bussen så bestämde vi oss för att dra till max och käka, innan vi sen drog hem till mig. Och efter att vi skjutsat hem Hanadi, så tog jag och satte på timern på mobilen på en timme och tog och sov(och lyckades på något sätt stänga av timern så det slutade med att min en timmes nap, blev till två istället haha).

En bild från i fredags på en ny tröja(har börjat bli besatt av varma tröjor??)//En bild från söndags förra veckan när jag fikade med Hanadi.🌟
x Petra M

Likes

Comments

De senaste dagarna har varit upptagna och fyllda med tankar om prov, skolarbeten, och annat mindre taggande saker. Jag har iallafall hunnit träffa Nora, och sen Emmy igår. + Igår fixade jag lite inför vad jag ska vara på halloween(vilket är mer basic än jag ville från början). Och annars då?

Just nu längtar jag så himla mycket efter imorron och känslan av att vara påväg hem efter skolan och veta att det äntligen(!) är lov!

I brist på bilder, så blir det en tb till en favorit bild på Alma från i somras.💗
x Petra M

Likes

Comments

You are the only one who can make you happy

För några veckor sen bytte jag ut min tavla där det stod "No Dancing , Except on tables".

& Jag bytte ut den till "You are the only one who can make you happy" istället, och det känns sjukt mycket fräschare att ha något litet nytt istället för att ha allting på samma sätt sen 2015.

x Petra M

Likes

Comments

Sun is shining and so are you

Funderade ganska mycket på om jag gillar den här bilden på Alma eller inte, och kom(till slut) fram till att jag verkligen gillar den.

Den är långt ifrån perfekt, men jag älskar känslan av motljuset i den.

x Petra M

Likes

Comments

-----

Den senaste veckan har jag hunnit:

- Hängt en del med kompisar.

- Fått en ganska stort wake-up-call.

- Fått resultat på ett biologiprov, och aldrig varit så glad över att ha fått ett E.

- Pluggat en heeel del matte, som jag även har en hel del kvar att plugga.

- Käkat förrätt, varmrätt, och efterrätt(vilket typ aldrig händer??) med Frida.

- Fått kanske mitt livs största matkoma efter det.

- Varit på sjukt bra humör onsdag och torsdag.

- Klarat att ta mig igenom en orienteringsdag.

- Haft en ganska bra kväll på krogen med några favoriter.

- Köpt en light box som jag fortfarande inte är säker över var jag ska ställa den.

-----

x Petra M

Likes

Comments

Nouw Magazine