3 Kamera bilder från några mysiga dagar i Stockholm.💗

Fika med Dilara på Cafe 60. ☕

Nora E, jag, och @lovisakiranelisabeth 💗

Nora E på Espresso House vid drottninggatan.☕

Likes

Comments

I måndags träffade jag Freja(som var på mitt year end camp i DC), och vi började med att gå till TGIF för att käka lunch. Sen spenderade vi lite tid med att bara allmänt gå runt på stan ett tag innan Freja behövde åka tillbaka.🌟

Senare på kvällen kom Nora E med tåget från Härnösand.🌟

På tisdagen började jag och Nora med att gå runt på stan i ungefär en timme innan vi hoppade på tunnelbanan och åkte för att träffa @lovisakiranelisabeth 💕, som var med Elsa, Saga, och Alex. Vi gick sen till en park och planen var egentligen att spela minigolf, men det slutade med att vi skippade det, och åkte och fikade istället.

(Alla bilderna från reunion är tagna av Explorius)

Sen vid kvart i fyra, var vi på plats vid explorius kontoret och deras tak terass där reunion var. Det kändes väldigt bra uppstyrt och mysigt. Sen så var så klart alla andra numera förredetta(💔) utbytesstudenter sjukt trevliga, och även om jag kände många mer eller mindre sen tidigare, så var det väldigt många nya ansikten.

Efter reunion så var vi ett ganska stort gäng som gick och köpte middag att ta med, och sen satte vi oss i Humlegården i någon timme.🌟

Igår så gick jag och Nora E runt lite på drottninggatan, innan vi bestämde oss för att fika på Esspresso House. Efter det gick vi mot Centralen och Noras tåg.
----
När jag kommit tillbaka hem till morfar, packade jag ihop mina saker. Sen åkte jag och morfar en liten stund till ett ställe på någon stor kulle(?) ganska nära fotografiska, där man kunde se ut över typ hela Stockholm.
----
Och sen vid 19:15 hoppade jag på planet hem igen.

Likes

Comments

I fredags åkte jag till flygplatsen direkt efter jobbet. Planet lyfte mot Stockholm vid 19:50, och vid 22 hade jag lyckats ta mig från arlanda hem till morfar.
Igår mötte jag upp Dilara vid 13, för att fika på Café 60(vilket var sjukt mysigt!). Sen drog vi vidare för att se på Pride Paraden en liten stund, innan vi sen gick och shoppade. Sen käkade vi även middag på Tacobar(som jag förövrigt aldrig tidigare ätit på???).
Idag mötte jag Frida och Ellinor vid 11, och vi gick och käkade brunch på ett ställe(som jag inte ens kommer ihåg namnet på), men gott var det iallafall!🌟

Likes

Comments

I onsdags lunchade jag med Olivia på Bastard Burgers, vilket var så sjukt gott! Det var lätt nr 3 på bästa hamburger jag någonsin ätit(#2 är Shake Shack och #1 är på Steak n' Shake). Sen så avslutade vi med att gå och käka glass på Taverno Gusto innan jag behövde ta mig tillbacka till jobbet.

Igår mötte jag Sofia(som jag inte träffat sen ibörjan av Juni??)efter att jag slutade på jobbet, vi började med att gå runt lite på stan och det slutade med att vi satt ett tag i Södra Hamn innan vi bestämde oss för att gå och käka middag på Taverno Gusto. Sen avslutade vi kvällen på Esspresso House.

Likes

Comments

Juni blev till Juli, och Juli blev till Augusti. Det känns så himla konstigt hur snabbt sommaren har gått hittils, och jag har en känsla av att det knappast kommer gå långsammare. Idag trodde jag att det skulle bli en väldigt seg dag, men trots vädret och tråkigt så gick till och med den här dagen förbi rätt snabbt. När jag kom hem idag från jobbet tog jag det lugnt, tvättade lite kläder, och sen spenderade jag lite tid med att redigera några bilder.🌻

Just nu längtar jag efter många saker inom den senaste tiden, men samtidigt räknar jag inte direkt ner dagarna till någonting. Jag känner liksom att jag har blivit ganska bra på att leva i nuet det senaste året, även i de ganska tråkiga dagarna.

Likes

Comments

Under veckan har jag hunnit träffa Emmy en stund i torsdags. Och sen igår kväll(Lördag) åkte jag halvt spontant till Piteå, för att hänga med Celine ända tills morgonen, då jag tog första bussen tillbaka till Luleå. Jag kan säga att det var en något trött jag som kom hem kring halv nio utan sömn, men en allmänt rolig kväll, natt, och morgon.🌟 Idag blev det sen faktiskt äntligen lite spontant med att fota blommorna i trädgården hemma(bilden ovan bland annat), och jag blev mycket nöjdare än jag trodde.

Jag även hunnit boka flybiljetter till Stockholm 18-22, och börjat planera mer inför när jag åker ner 4-9.🌟

Likes

Comments

En fortsatt förkyld jag fortsätter med att jobba, och att ha baffucin och halstabletter vart jag än går.

Insåg precis att jag inte har fotat något sen veckan innan Luleå Hamnfestival(?)vilket känns så sjukt, men jag har mest redigerat bilder de senaste veckorna. Här är en bild som jag nästan glömt bort som är från April och Chicago, gillar den sjukt mycket.🌟

Likes

Comments

Under dom senaste dagarna eller bättre sagt senaste veckan, så har jag varit och är ganska rejält förkyld. I tisdags vaknade jag kring 4 på natten av att min hals kändes uppsvälld, och lyckades inte somna om förrens jag letade upp baffucin.

I nuläget har jag förövrigt gått igenom en hel baffucin ask, och har öppnat en andra. Sen så har jag användit x antal ipren, och alvedon (+ någon annan förkylnings medicin) under veckan. Med andra ord har mina dagar spenderats med jobb, att sova och halvt sova i soffan.

5 mobilbilder från den senaste månaden.✨

Likes

Comments

Jag gick igenom gamla inlägg, och insåg att jag aldrig postade den här bilden från en kväll i Februari. Bilden är fotad i ett mörkt rum, med mina water speakers som enda ljuskälla. Bilden är även redigerad i både lightroom och photoshop för att förstärka ljusen och färgerna. ✨

Likes

Comments

Nouw Magazine