Dom senaste dagarna har bestått av jobb, fota & fika med Alma, överrasknings middag för Nora(har verkligen inga bilder från det💔), och sista minuten packning inför att åka till farmor & farfar.

I tisdags på jobbet så gick vi upp i klocktornet i domkyrkan, och trapporna etc. var sjukt läskiga, speciellt för en som jag som är extreeemt höjdrädd. Men det var verkligen värt att ta sig upp, för utsikten var så sjukt fin, och jag har aldrig fått en så bra view av Luleå tidigare även om jag bott här nästan hela mitt liv.

I slutet av sommaren kanske vi tar oss upp igen(hoppas) ,och då lite förberedd också med kamera, istället för bara mobilen.🌟

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är det redan imorron exakt en vecka, sen jag kom hem till Sverige. Jag har inte direkt skrivit något om tankarna och känslorna när jag lämnade och kom hem så here it is:

------

Sista timmarna i Wauseon bestod av väldigt mycket tårar. Och det var som att sista dagarna hade spenderats som om det hade funnits oändligt fler. När jag skulle säga hej då till Bri, kring midnatt, bara enstaka timmar innan jag skulle lämna Wauseon, så sjönk det mer eller mindre in. Jag tror aldrig att jag har gråtit så mycket på flera år, och jag vet att jag aldrig ens nära gråtit så mycket av att säga hej då, som då.

Att säga hej då till min värdmamma och Bri var dom enda som verkligen kändes som hej då-n, för när jag sa hej då och kramades med alla andra så hade det verkligen inte sjunkit in. Det var såna hej då-n som gör ont i bröstkorgen, och rösten spricker från alla tårarna som runnit.

När jag satt på mitt första flyg och planet lyfte, så började tårarna igen och större delen av flygningen grät jag, innan allt började kännas tomt igen.

-------

När jag kom hem till Sverige, så ser och känns typ allting likadant som det alltid har gjort. Det känns som att man precis vaknat upp från en ovanligt lång dröm, och när man tittar sig omkring så känns det overkligt att jag levt ett helt annat liv dom senaste månaderna.

Varje gång när jag frågar kompisar här hemma i Sverige om vad som hänt under året, så slutar det alltid med att dom på något sätt säger, det har typ inte hänt något egentligen. Innan ett utbytesår tänker de flesta(inklusive mig) på allt man kommer missa under året, men nu med facit i hand så inser jag att jag verkligen inte missat någonting.

------

Att lämna Ohio var lätt mycket svårare än jag någonsin trodde att det skulle bli, men man får alltid komma ihåg att man är lycklig att ha personer och platser i sitt liv som gör att det gör så ont att lämna.


Likes

Comments

Bloggen har stått ganska tom senaste veckan. I måndags så åkte jag iallafall till Cedar Point med några kompisar + fikade och hängde med några andra.
I tisdags tog jag mina sista steg i Ohio och grät x antal gånger.
Year End Camp var roligare än jag hade förväntat mig(skriver mer om det i ett annat inlägg).
Och slutligen i torsdags vid 6pm klev vi på planet och såg våra utbytesår ta slut.
-----
I fredags var det en trött jag som endast sovit ca 12 timmar sen i Söndags, som tog första stegen i Sverige på 10 månader. Idag köpte jag en ny säng, träffade två kompisar och mest försökt att ta naps.

Bilder från Cedar Point i måndags.❤️

Vi käkade middag på five guys efter Cedar Point, och fick extremt mycket french fries. Milkshake var också amaaazing.

Bild från när planet skulle lyfta från Ohio + bild från precis innan vi landade i Chicago.

En av alla grupp bilder från year end camp.💫

Från fika idag med två favoriter.💞

Likes

Comments

I lördags hämtade Bri upp mig strax efter 10. Vi började dagen med att åka till Perrysburg för att käka frukost.(2 olika munkar(?) typ).
Sen så drog vi till en metro park som tillhör Toledo.

Efter ca en timme av att gå runt+fota, så drog vi och köpte smoothies!!
Min smoothie hetter sunset&sunrise, och innehöll pineapple, strawberries, mango, och appelsin juice. Och jag överdriver inte, det var serriöst bästa den bästa smoothie jag någonsin druckit!!! 😭😍😍

Efter att vi köpte smoothies så drog vi till Oak Openings, som är ett större naturreservat typ. På något sätt lyckades vi råka ta en av dom längre vägarna och vi blev attackerade av x antal kryp... men vi made it out alive, hahah.

Sen så åkte vi till 6st olika graduation party's, + avslutade kvällen med en bonfire hos Timber.✨

Idag började jag dagen med att åka till Adrian med min v-mamma, och innan vi drog hem så åkte vi förbi Jimmy John's som är typ lite som Subway. Jag tänkte inte så mycket och valde bara något, sen insåg jag att jag hade valt en tonfisk sub(jag hatar tonfisk), men jag måste erkänna att den faktiskt var god ändå.

När jag kom hem så åkte jag med Gordie till Payton's och Amanda's graduation party's.✨

Efter dom två första graduation parties så visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, så vi spontant bestämmde oss för att köpa bil-fönster-paint och dekorera Bri's car.... medans hon var på jobbet.🌟

Efter det åkte jag och Gordie till Napoleon, för att titta på the river eller något. Sen drog vi till Archebold och Lexa's graduation party.

Sen så åkte vi till Gordie's och tittade på Jackass 3(tror jag det var(?)).✨

Likes

Comments

Idag är det sista fredagen & sista helgen i USA. Känns inte så jätte mycket just nu, allting känns bara extremt overkligt.
-----
Igår åkte jag med min v-mamma för att fota vid Fraker Mill's bridge i Delta. Så här är några av bilderna, som bara är redigerade i VSCO med filtret A6(eftersom jag inte känner att jag har tid med photoshop sista veckan här). Jag fick så himla många fler bilder som jag är nöjd med, men det lär komma upp någon gång efter nästa vecka.💗

Likes

Comments

Idag avslutade jag dagen med musik på högsta volym, och med min och Bri's förmodligen fulaste skrik-sångröster, i Bri's bil runt omkring typ överallt i Wauseon. Det är dagar som dessa som får en att vilja nypa sig i armen, och mer eller mindre gråta av lycka.

Igår så bestämde vi oss för att vi idag skulle dra till Steak n' Shake, eftersom jag aldrig varit där tidigare(förstår inte varför jag inte varit där tidigare???).
Närmaste Steak n'Shake är i Toledo, så kring 7:30pm så kom Bri och hämtade mig, och strax efter 8pm var vi där.🌟

Och asså, jag överdriver verkligen inte, det här är typ det godaste jag ätit på så sjukt länge!

Jag tog en dubbel cheese utan senap och saltgurka. + Sen tog jag även en "Strawberry dipped in Chocolate"- milkshake. Asså hörrni jag vill serriöst gråta så sjukt gott det var!!😭😍

Det kostade dessutom bara 8 dollar totallt för allt? Steak n' Shake kommer lätt vara det mat stället som jag kommer dra till direkt när jag kommer och hälsar på alla här någon gång nästa år!🌟

Tidigare idag så hängde jag lite med Seth, och vi gick till ett nytt ställe med nyttiga ice teas, smoothies, och shakes. Dom senaste dagarna har jag annars mest bara njutit av vädret, sprungit lite eller gått til gymmet med Bri.☀️

Likes

Comments

Det känns overkligt att ens säga att jag i slutet på nästa vecka kommer stå med benen i Sverige, med en flera kilo tyngre väska än innan, och att jag precis kommer att ha lämnat mitt liv och vardag här, som då bara kommer vara ett minne.

Ett utbytesår har många känslomässiga berg-och-dal banor, och nu i slutet känns verkligen allt kaos. Ena stunden kan man gråta hur mycket som helst, för att sen skratta extremt mycket, till att sedan känna sig tom och inte ha någon anning om vad man ens känner.

Det är klart att man är taggad på att krama om alla kompisar där hemma, men det gör bokstavligen ont att lämna, för man vet att man aldrig kommer tillbaka på samma sätt.

Så nej, Jag är inte redo att släppa taget och låta allt bli till minnen, iallafall inte än.☁️

Likes

Comments

Nouw Magazine