View tracker

Hej

Det var ca 3 månader sen jag skrev ett inlägg här, har verkligen försökt hitta motivationen till att blogga igen. Men varje gång jag tänkt nu skriver jag ett inlägg , så har jag alltid börjat med annat. 

Ja vad ha jag gjort under dessa månader .  Ja jag har jobbat , umgåtts med familjen. Farit till Luleå lite granna samt Piteå . Ja jag har väl inte gjort så mycket mer, jo jag har börjat simma igen lite smått .  Det är skönt att komma igång igen även om jag är världens slöaste människa. 

Just nu sitter jag och slöar i min säng ska snart stiga upp och städa lite granna , det är verkligen behövligt.  Jag kanske ska passa på att möblera lite granna här hemma .  Efter det blir det nog att fara och hälsa på min mamma och pappa . Samt att jag ska jobba lite i dag om det behövs på syrrans jobb. :) Ja det är väl vad jag ska hitta på i dag . 

Ni får ha en fortsatt bra dag // Petrakristina 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej

Hoppas eran vecka har varit bra , jag har jobbat hela veckan . En bra vecka som börjar leda mot sitt slut bara helgen kvar . 

Ska ta och jobba lite extra under helgen , men även försöka hinna fixa med min bil om det är bra väder . :) Annars har jag inte så mycket mer planer för helgen . Kanske att jag hinner tvätta lite granna också . :D 

nu ska jag ta och kolla på lite kläder , och se någon film. 

Ni får ha en fortsatt bra kväll //Petrakristina

Likes

Comments

View tracker

​Har för ett tag sedan vaknat , har skrivit ett inlägg om att nej alltid är ett nej, 

Jag ska snart klä på mig och göra mig i ordning sen fara till pappa och mamma. 

Ska även ta med mig kameran och försöka få lite tid att fota en ny heder till bloggen  och så .  :) Sen har jag inte så mycket mer planer för dagen. 

I morgon har jag sovmorgon börjar först vid nio tiden. Hoppas på lika fint väder i morgon som i dag då kan vi vara ute med barnen . :) 

Nu ska jag börja bege mig ner mot pappa och mamma . 

Hoppas ni har det lika varmt som vi har det här , njuter av dagen //Petrakristina


Likes

Comments

Nej är ett nej och inte ett ja . Jag blir så förbannad när jag hör att folk inte lyssnar . När man manipulera och spelar på någons känslor bara för att få ett ja. Eller  säger hon /han får skylla sig själv. 

Ni som manipulerar och spelar på andras känslor och inte lyssnar på ett NEJ . Bara för att få ett ja snälla SLUTA med det. Ni ska  veta att många av oss som säger nej , tycker att det är jätte jobbigt, och sedan får ångest av. det.  Och om ni håller på att leka med våra känslor så blir det bara värre.   Ett NEJ är ett NEJ oavsett vad det handlar om. 

Om någon säger åt dig nej jag vill inte, nej jag kan inte , nej jag har inte.  Lyssna på det fortsätt  inte att  fråga och säga snälla eller andra kommentarer som ni "vet" till slut blir ett ja. 

Ni gör bara så att personen i fråga mår sämre av det oftast. 

Det spelar inte roll om det är en liten sak man säger nej till eller en stor sak  så är det alltid ett nej.!!


Till er som har svårt att säga nej till era vänner och andra. För att ni är rädda för vad ni får för kommentarer eller så ,,Våga säg nej även om det tar i mot , jag vet att man alltid vill hjälpa sina vänner men inte alltid kan det . Jag vet också att det kan ta i mot att säga nej för att ni inte vill ha ångest eller dåligt samvete för att man har  sagt nej . 

Jag har lite tips till er som har svårt att säga nej ,men även till er andra . 

* Öva säga nej hemma 

* Öva säga nej till någon i din familj 

*Säg nej högt flera gånger om dagen , så kommer det kännas lite bättre efter en stund

* Säg nej till din /dina vänner om de är något du inte vill , Säg det klart och tydligt nej. Och om den / dem fortsätter, så fortsätter du säga nej. Jag vet att man inte vill ha ångest men den går över och den blir mindre och mindre för varje gång, för att du har alltid rätt till att säga NEJ.

Jag vet att dessa tips inte hjälper alla , men jag hoppas dem hjälper några 

Ta med er nu att ett NEJ alltid är ett nej  och ta hand om varandra .

Om ni har frågor om detta , eller bara  vill prata så kan ni mejla mig på  Petra_c_l@hotmail.com

Nu får ni ha en fortsatt bra dag //Petrakristina

Likes

Comments

Under en längre tid har jag verkligen funderat på vad jag ska skriva på min blogg. Jag ha kommit på några kategorier som jag vill gå in mer på och skriva om . Och nu ska jag verkligen lägga ner tid på det , för jag vill verkligen skriva och lägga upp bilder. Det är verkligen roligt.

Men under en period nu så har jag inte mått så bra så har inte varit så mycket skrivande , men jag har verkligen försökt att skriva lite granna . Men nu börjar jag må bättre även om det kommer sådana dagar då jag bara är less och ledsen.

Jag är så tacksam att jag har min underbara familj , släckt , vänner och kollegor som stöttar mig i det här. :)

Jag kan avslöja att ett inlägg som kommer komma ganska snart , kommer att handla om att lära sig säga nej . !!

Hoppas ni ser fram i mot det lika mycket som jag.

Ha en fortsatt bra kväll //Petrakristina

Likes

Comments

Efter en vecka semester så känns det faktiskt skönt att gå tillbaka till jobbet. Den här semestern har varit toppen men även jobbig .

Först åkte jag med min äldsta syster , hennes sambo Jim samt deras son till Stockholm. Vi skulle hjälpa Jims mamma att flytta , så vi bar kartonger och sprang några gånger till sophuset , Sen började dem bila uppåt och jag stannade i Stockholm i ca 2 dagar.

Jag skulle egentligen åka till Göteborg var tanken men så blev det inte, det hände lite grejer.

Så jag åkte till Härnösand istället för att umgicks med syrrans sambo som var där nere. Där var vi i en dag , det var tänkt att vi skulle vara lite längre , men vi kunde inte vara i sommarstugan deras. Så vi bilade uppåt och kom till Gällivare i onsdags .

Och i torsdags så bilade jag ner till Luleå för att umgås med min bror , Gabriella , Pernilla och så . Det var verkligen trevligt att vara där nere. Det blev lite shopping och så , men det var skönt att fara och umgås med dem hade inte träffat dem på länge. Och i går bilade jag hem från Luleå ,kom hem lite efter 15 , for och spelade bingo och jag vann faktiskt . :D Man brukar väl säga tur i spel otur i kärlek . :/ :)

Dagens planer är att fara och jobba , sen fara och umgås med mor och far. Det är väl mina planer för dagen .


Ni får ha en fortsatt bra dag //Petrakristina

Lite bilder från min semester och sommaren :)

Likes

Comments

​Dagen började med en härlig sovmorgon innan jag for till jobbet, hade stängning i dag. Efter jobbet for jag en snabb sväng förbi mamma och pappa och pratade en stund.  Sen for jag handla och sen for jag hem.

Har storstädad toan , hallen samt att jag tog sovrummet också.. Rensade i garderoben även om jag nyligt gjort det , försvann lite till kläder. I morgon blir det att städa köket och vardagsrummet om jag orkar och hinner. Efter allt städande tog jag  en svalkande härlig dusch. Snart ska jag söka reda på en film men först ska jag kolla mejlen och så . :) 

I morgon har jag öppning börjar 06.00 men då slutar jag tidigt , slutar redan vid 13 .00 :) . Efter jobbet blir det att fara hem och plocka lite granna. Sen fara och spela bilbingo, första för i år . :) 

Ni får ha en fortsatt bra kväll//Petrakristina

Likes

Comments

I dag har jag haft mitt körkort i exakt en vecka , så sjukt skönt att äntligen ha klarat körkortet. Som jag har pluggat och övningskört. Men nu äntligen hare jag det.  Jag är så sjukt tacksam och glad att jag äntligen har klarat det. Det har blivit lite extra körning bara för att ., men det visste jag att det skulle bli. 

Som vanligt har jag inte tagit med kameran ner och fotat bilen eller nya bilder till hedern, men ska försöka hinna med den någon dag i veckan . Så snart blir det en ny heder samt lite nya bilder. 

I morgon har jag sovmorgon, börjar först klockan nio ska bli skönt att få sova lite längre på morgonen. :)

I går var jag med jobbet till linafallet och hade lite aktiviteter där, det var fint där och vi hade det trevligt. :D 

I veckan händer det inte så mycket , jobba , städa lite här hemma och försöka hinna med att ta lite bilder här ute och kanske fara upp till dundret och ta lite bilder där också . ,:D

Nä nu ska jag ta och äta någon middag och se någon film.

Ni får ha en fortsatt bra dag //Petrakristina


Likes

Comments

 Just nu sitter jag och tar det lugnt i soffan med lite pluggande samt film. Ska snart hoppa in i duschen, sen göra mig i ordning för att fara en sväng till mamma och pappa.

Ska ta och låna deras tvättmaskin, sen ska  jag även plugga mera på teorin. Sen har jag inte så mycket mer planer för i dag. Kanske ska fara och handla lite granna också, om jag ids. 

I morgon har jag tidig öppning på jobbet , så blir att lägga sig tidigt i kväll.  Så att jag orkar stiga upp i morgon. Sen har jag APT på kvällen med jobbet. Och på onsdag blir det att gå ut och käka och bowling med mitt extra jobb. :D 

Sen händer det inte så mycket under veckan som är planerat. 

Nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen , så ni får ha en fortsatt bra dag. //Petrakristina

Likes

Comments

I morse efter att jag hade bloggat klart samt fixat lite här hemma, så gick jag ner och satte mig på en filt i gräset . Satt där nästan en halvtimme innan syrran och hennes familj kom ut , dem skulle rasta min andra syrras hund , dem har vart hundvakt. Så jag följde med dem på en promenad, sen satte jag mig där ute igen tills det var dags att åka ner till mamma och pappa.

Väl där så startade jag en maskin , sen for jag till apoteket köpte lite pollen medicin samt halstabletter och lite tabletter för hosta men även solskyddsfaktor.  Suttit ute i solen nästan hela dagen. Men självklart glömde jag kameran hemma så blev inga bilder.

Pollen allergi blandat med en lite förkylning är inte så kul . Kände mig helt däckat nyss , men tog en dusch och blev genast mycket piggare. Jag känner inte av förkylningen på dagen så att det är jobbigt eller märks så jätte mycket , de kommer som lite senare på kvällen samt när jag ska gå och sova ganska så itererande. Och ibland så är det så svårt att avgöra om det är förkylning och pollen eller om det bara är pollen nu under sommartiden. 

Nä nu ska jag leta reta på en bra film och sen försöka sova , så ni får ha en fortsatt bra kväll //Petrakristina
Likes

Comments

Instagram