Varenda dag då jag har mycket att göra och att tänka på brukar jag, det första jag gör på morgonen, skriva ned allt jag ska hinna med den dagen. Då blir det så mycket lättare att komma igång då man har det på papper framför sig = effektivt arbete. Sen när man är klar med en punkt kan man checka av den och sedan blir det mindre och mindre punkter kvar på listan. Tipstipstips!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag haft studiedag, vilket betyder tre dagars helg!! Verkligen välbehövt och skönt. Jag spenderade natten hos K, vi mös med deras nya supersöta (!!!) kattunge och tog det lugnt efter en dryyyyg skolvecka. Dagen idag har jag endast spenderat framför skolböckerna. Väldigt mycket läxor och prov jag måste plugga till nu vilket är synd då jag gärna vill göra annat. Men det kommer vara värt det sen! Helt klart! Nu tänkte jag framkalla lite bilder, planera lite, kanske rita och sedan sova då jag är så otroligt trött. 

Jag måste även be om ursäkt för att min blogg är så otroligt seg och tråkig just nu. Har väldigt mycket i skolan som har tagit all min fritid men jag hoppas på att få mer tid till att skriva och göra lite roligt i framtiden. Jag hoppas att ni alla har en superbra helg :)


Likes

Comments

Det var ett tag sedan. Jag mår bra nu, förkylningen är i stort sett helt borta. Vilket är hur skönt som helst, föredrar att kunna andas genom näsan och ha en röst. Jag har i alla fall haft en hur bra och mysig helg som helst. I fredags kom K hit vid 4 tiden och sedan runt en timme senare hoppade vi in i bilen med mina två systrar och systers pojkvän för att åka på middag hos min älskade moster. Det var verkligen jättetrevligt! Senare på kvällen blev det en cykeltur tillsammans med K och lillasyster för att köpa gott till filmkvällen.

Igår bakade vi oreocheesecake, lagade supergod middag och hade ännu en mysig filmkväll. Idag fick jag sova ut tillsammans med min kärlek. Vid klockan 1 for han hem och jag har halvt pluggat, halvt kollat på youtube sedan dess. Men nu borde jag återgå till mina studier, har inte kommit så långt med min uppsats..

Likes

Comments

Idag har jag haft mycket på hjärnan och även hjärtat. Då blev det självklart en kvällspromenad för att få rensa tankarna. Det var välbehövligt men också skönt att få röra på mig lite efter att ha varit sjuk hela veckan. Saknar träningen sååå, vill bli frisk nu!!! 

Men imorgon blir det en bättre dag. Ska äntligen få träffa K igen och på kvällen kommer Ida hit, mina två favvisar.

Likes

Comments

Detta är vad jag har på mig ikväll när jag och K har dejt-kväll ❤️

Likes

Comments

Denna goda frukost åt jag ute på altanen innan ett riktigt bra benpass på gymmet. Så här såg mitt pass ut:

Knäböj 3x12
Benpress 3x12
Romanian deadlift 3x12
Knäböj med kettlebell 3x12
Cable kickback 3x12
Hip abduction 3x10
Leg extension 3x10
Vadpress 3x15
Gående utfallssteg 3x15

Nu kom jag precis hem från farmor. Jag tänkte plugga lite matte och även företagsekonomi nu tills Ida kommer senare, myyyys!

Likes

Comments

Något som jag verkligen har saknat är att vara ute och springa. Utomhus. Hög musik i hörlurarna och stänga ute allt. Känslan efteråt. Jag brukade vara ute och springa väldigt mycket förut. För två år sedan blev det varannan dag som jag drog på mig springskorna, och jag har ingen aning om varför jag slutade då jag gillar det så mycket.

Dock visste jag faktiskt inte om att jag verkligen saknade det förrän jag drog ut på en tur igår. Och nu kom jag precis hem efter ännu en (sen) kvällsrunda runt sjön. Älskar det!! Så skönt.


Min fredag har varit riktigt bra. Imorse var det lite svårt att kliva upp då K kunde ligga kvar i sängen för han var ledig idag. Men efter en ganska kort dag i skolan fick jag träffa honom igen. Efter att ha skjutsat han till det ena stället och kört hem hans bil från det andra for vi in till stan för att äta. Vid klockan 6 fick vi säga hejdå igen och sen dess har jag umgåtts med familj, pluggat matte och, som sagt, varit ute och sprungit. Älskar lugna men ändå effektiva fredagskvällar!

Likes

Comments

Enkelt och kortfattat så bestod min söndag och måndag av att plugga matte i några timmar, hämta ut ett paket, träna, städa, övningsköra (som av någon anledning gick så otroligt dåligt) och även hunnit träffa K en stund. Övningskörningen har gått hur bra som helst, men igår gick det bara inte. Hoppas på bättre lycka nästa gång.

Dagens skoldag har varit så seg. Hur trött som helst efter skolan gick jag ändå till gymmet och körde ett lyckat pass. Hann dock inte köra lika mycket som jag hade velat men det flöt på bra. Nu har jag pluggat matte i 2 timmar och ska alldeles snart ta en efterlöngtad (!!!) dusch och sedan se idol.


Likes

Comments