Från fredagens tjejkväll med mina bästa vänner ❤❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag klev jag på bussen vid K halv 12 för att fara till gymmet. Det blev ett riktigt bra ryggpass idag, både energin och humöret var på topp! Tänkte dela med mig av de övningar jag valde att köra idag:

- Sittande rodd, 8x4
- Cable squat rows, 8x4
- Latsdrag, 8x3
- Stående rodd i cable, 8x3
- Rygglyft, 8x3
- Stående rodd, 8x3
- Hantelrodd, 8x3

Ikväll är planerna jobb, plugg och sedan kanske jag har turen att få umgås med K. Nu när det är skola och båda har väldigt mycket att göra hinner vi tyvärr inte träffas ofta. Men blir det inte så kommer jag förmodligen plugga lite, äta något gott och ta det lugnt med en bok i handen eller film på tv:n. Det blir en bra kväll oavsett!

Likes

Comments

2017 är här. Nytt år, nya möjligheter.

Kan inte säga annat än äntligen. 2016 var ett bra år och jag går in med samma inställning på det nya året. I år ska jag verkligen satsa på mig själv, jag ska lyssna på mig själv och jag ska vara snäll mot mig själv.

Jag har skrivit en liten lista som jag tänkte dela med mig av.

I år ska jag...

- Våga mer göra det mer utmanande och läskigare valen istället för att stanna hos de vardagliga.

- Gå på minst en konsert något jag älskar är att gå på konserter. Det är en sådan upplevelse som medför fantastiska minnen.

- Ta körkort jag hatar att köra bil i nuläget men det ska tas utan tvekan.

- Vara snällare mot mig själv och även de jag älskar.

- Läsa massa böcker för att lära mig saker och för att jag vill läsa mer helt enkelt.

- Leva en vecka utan internet !!!Likes

Comments

Varenda dag då jag har mycket att göra och att tänka på brukar jag, det första jag gör på morgonen, skriva ned allt jag ska hinna med den dagen. Då blir det så mycket lättare att komma igång då man har det på papper framför sig = effektivt arbete. Sen när man är klar med en punkt kan man checka av den och sedan blir det mindre och mindre punkter kvar på listan. Tipstipstips!!

Likes

Comments

Idag har jag haft studiedag, vilket betyder tre dagars helg!! Verkligen välbehövt och skönt. Jag spenderade natten hos K, vi mös med deras nya supersöta (!!!) kattunge och tog det lugnt efter en dryyyyg skolvecka. Dagen idag har jag endast spenderat framför skolböckerna. Väldigt mycket läxor och prov jag måste plugga till nu vilket är synd då jag gärna vill göra annat. Men det kommer vara värt det sen! Helt klart!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan. Jag mår bra nu, förkylningen är i stort sett helt borta. Vilket är hur skönt som helst, föredrar att kunna andas genom näsan och ha en röst. Jag har i alla fall haft en hur bra och mysig helg som helst. I fredags kom K hit vid 4 tiden och sedan runt en timme senare hoppade vi in i bilen med mina två systrar och systers pojkvän för att åka på middag hos min älskade moster. Det var verkligen jättetrevligt! Senare på kvällen blev det en cykeltur tillsammans med K och lillasyster för att köpa gott till filmkvällen.

Igår bakade vi oreocheesecake, lagade supergod middag och hade ännu en mysig filmkväll. Idag fick jag sova ut tillsammans med min kärlek. Vid klockan 1 for han hem och jag har halvt pluggat, halvt kollat på youtube sedan dess. Men nu borde jag återgå till mina studier, har inte kommit så långt med min uppsats..

Likes

Comments

Idag har jag haft mycket på hjärnan och även hjärtat. Då blev det självklart en kvällspromenad för att få rensa tankarna. Det var välbehövligt men också skönt att få röra på mig lite efter att ha varit sjuk hela veckan. Saknar träningen sååå, vill bli frisk nu!!! 

Men imorgon blir det en bättre dag. Ska äntligen få träffa K igen och på kvällen kommer Ida hit, mina två favvisar.

Likes

Comments

Detta är vad jag har på mig ikväll när jag och K har dejt-kväll ❤️

Likes

Comments