Header

Hej, hoppas ni har en bra tisdag. Idag klev jag upp i tid för att fara och jobba. Var lite tungt efter fyra dagars vila från sommarjobbet men det gick bra ändå. Efter det for jag direkt till stan för att hämta upp en bok jag beställt, all the bright places heter den. Tror det är en bok för mig så den ser jag fram emot att läsa!

Förutom att börja på den så ska jag även till gymmet idag efter tre dagar av vila. Det beror på att jag helt enkelt inte mått 100% bra utan känt mig lite förkyld. Man jag har haft en jättebra helg ändå! I lördags blev det en snabb trip på stan med familjen, sedan tog jag det lugnt i solen under dagen innan jag gjorde mig i ordning för en kväll med drinkar med vänner som slutade med ett väldigt kallt nattbad. Vid klockan 4 sa jag godnatt och dagen efter kom min pojkvän hit. Vi åt pizza och bastade, hur mysig söndag?! Även gårdagen, måndag, spenderade jag med honom. Då var vi lite piggare och gjorde pannkaksfrukost, min favorit!! Sprang även massa ärenden och handlade.

Om ungefär en timme ska jag fara till gymmet och idag ska jag köra armar. Min energi är dock inte på topp men det kommer såklart gå bra ändå! I det schema jag kör just nu har jag 5 stycken övningar för biceps och 5 för triceps, vilket är mycket när man kör med tunga vikter. Men jag vill utmana mig själv och därför kör jag på detta i några veckor nu! Kul att testa nytt :) ha en bra kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fredag idag, äntligen! Jag började dagen med att fara in till stan med mina två systrar för några ärenden, nån timme senare vid 3 tiden for jag in till stan igen för att möta upp Tonya och fika, fick även med mig en ursnygg jeanskjol hem! Den köpte jag på JC, fick den för 350kr, ordinarie pris var 500kr. Sedan när jag kom hem hade mamma gjort fläskfilé plankor!! Sååå himla gott. Vid klockan 9 for jag till gymmet och idag var det legday. Är helt slut nu men så himla skönt att träna sent en fredagkväll då de flesta inte spenderar just denna kväll på gymmet. Mitt nuvarande schema för ben är THE BOMB så tänkte självklart dela med mig av det!


- Benböj, 10x3

- Höftlyft, 12x4

- Utfallsteg, 10(på båda benen)x3

- Smithmachine raises, 10x3

- Enbens marklyft i cable, 10x3

- Bulgarian split, 10x3

- Vadpress, 10x3

- Sumoknäböj ss utfall åt sidan, 10x3


Kan lova er att benen kommer skaka när ni lämnar gymmet. Nu måste jag sova och ladda upp inför nästa träningspass imorgon, armar!! Godnatt :)

Likes

Comments

Idag är det Tisdag = axlar på gymmet. För cirka en vecka sedan satt jag mig ner för att göra nya träningsscheman och they are real killers!! Gillar de alla enormt mycket och tänkte därför dela med mig av schemat för axlarna idag. PS, ss står för superset vilket innebär att man sätter ihop två stycken övningar men antingen ingen eller mycket liten vila emellan. Det gör att det tar extra och tröttar ut musklerna mer.


- Militärpress, 10x3

- Lateral raises ss front raises, 10x3

- Liggande front raises

- Sitting upright rows ss standing upright rows, 10x3

- One arm rotation cuff, 10x3


Osäker på vad någon övning är? Googla namnet så är jag säker på att ni får svar! Kommer utan tvekan ha en brännande träningsvärk imorgon, men det gillar vi eller hur? Stay tuned, imorgon är det legday!!Likes

Comments