Körde ett riktigt killer benpass igår! Denna gång var det fokus på glutes vilket jag vanligtvis inte brukar göra. Träningsvärken nu en dag efter is REAL. Så tänkte dela med mig utav detta pass för er intresserade. ;)

- Sumo knäböj, 4x10 med skivstång
- Raka marklyft, 4x10
- Höftlyft i smithmaskin, 5x20
- Utfall i smithmaskin, 4x10
- Kissande hunden i cable, 4x1/
- Sumo walk i cable, cable Squats = superset, 6x så många man orkar.

Mina ben skakade när jag lämnade gymmet igår = bästa känslan som finns!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vinröda tights Svarta tights Gröna tights

Dessa tights är inte de billigaste på marknaden men dom är så snygga!! Alla tre är från aimn och ett av dessa par kommer vara på min önskelista i år. Gillar verkligen de vinröda!

Linne Hoodie Ärmlös hoodie

Jag ÄLSKAR hoodien i mitten!!! Jag föredrar att träna i lite tjockare tröjor och äger faktiskt inget träningslinne då jag förut inte var bekväm i det. Men jag gillar verkligen linnet från Nike! Kanske börjar med en kombo och köper ärmlösa linnet från H&M, bra pris dessutom!

Likes

Comments

Jag är äntligen tillbaka! Bloggen har inte varit en av mina prioriteringar under senaste tiden (under väldigt lång tid) för jag ar valt att göra annat helt enkelt. Men nu de senaste dagarna har jag känt mig lite extra motiverad så jag ger det ett försök igen!

Jag har en väldigt lugn och skön lördagkväll här hemma. Jag har pluggat en del men nu senaste timmen har jag skrivit ihop nya träningsscheman. Jag är för dålig på att göra det och variera som är så viktigt för att fortare och lättare kunna bygga muskler. Nu är jag supertaggad på att gymma imorgon och känner mig väldigt motiverad. Ska bli så kul att testa alla nya övningar jag lagt in!!

Likes

Comments