Äntligen fredag, Börjar med en stor kopp kaffe och mys med min favorit pojke!
Har en fullspäckad dag framför mig, först en promenad sen bal förberedelser med lillasyster som har bal till veckan! Sen blir det fullspäckat även på jobbet och det blir The Body Shop 😄 en super dag helt enkelt!

- Petra 🌸

Likes

Comments

Att få sovmorgon är ju helt ljuvligt! Våren börjar verkligen kännas, min prins fick springa lös en stund igår och lyckan var total ❤️ sen ville han gosa till 1000!


- with love 🌸

Likes

Comments

Godmorgon!
Har haft en stressig helg i all välmening, mycket att göra men en super helg. Började med jobb hela lördagen och sen en mysig grillkväll med några vänner. söndagen spenderades åt pyssel hemma och en grymt bra föreläsning "låt maten vara din medicin" mer kommer om den ikväll, har haft en liten breakedown i helgen också så jag bestämde mig för att lägga bort allt för ett tag och mer passa de var det inte att mobilen började krångla!
Har därför inte riktigt varit kontaktbar, den har mest bara krånglat med mottagning, batteri och uppkoppling tydligen.. Teknik ska fungera jämt bara!

With l
ove Petra 🌸

Likes

Comments

Har fått gjort i ordning håret på min älskade 'lillasyster' inför hennes student och baler så blev det en total renovering!
För någon som aldrig använder smink är det en utmaning satt få fröken nöjd. Fin är du alltid älskling!

Pus
sss Petra 🌸

Likes

Comments

De där med långt och livfullt hår är ju något de flesta tjejer verkligen längtar efter, eller hur?
En sån har jag alltid varit till slut gav jag upp och klippte av mig de till axel långt då jag läste till frisör på gymnasiet, men nu växer de som ogräs istället!
Anledningen? - Balance oil och vår Extend som innehåller allt kroppen behöver för att hår, naglar & hud ska förbättras och växa! Fullproppat med vitaminer och mineraler! Och på tre veckor är utväxten en mardröm den enda nackdelen faktiskt!


-
Puss Petrajosefina

Vad de olika produkterna hjälper till med!

Likes

Comments

Premiär tur i nya skorna 😍 Nike lunarglide 6!
De skönaste skorna på evigheter min varmaste rekommendation just nu.

Köpte mina på Intersport, men hittade dom billigt på sportamore.se

http://www.sportamore.se/produkt/77914-nike-wmns-lunarglide-6-f-vitrosa

Likes

Comments

Super härligt med vår, men detta regn 😩 ett stort plus var ju att min cykelsadel precis gick sönder såååklart. Kallt om ändan ju! Kan tänka mig vilken syn när de droppar från sadeln 😂

Ha en super eftermiddag nu!

- with love
Petra

Likes

Comments

Jag jobbar i ett företag som heter Zinzino, ett företag jag kom i kontakt med via min pappa för ungefär 2 år sen och tack vare honom är jag också en del av detta. Från början var det för ett eget bruk, för att få må bättre jag mådde så mycket bättre med den här oljan och det borde alla få göra!
-
Så vad är det där för olja då? Jo, det är en omega3 olja, Balance Oil. En liten shot varje dag gjorde att jag inom 2 månader var fri från min magkatarr som jag hade haft i flera år och medicinerat dagligen för att inte spy eller ligga och kvida i magvärk(!)

Det hela handlar om att bli balanserad i kroppen, balansen mellan omega3 & omega6. Vårt DNA är skapt att ha 1:1, men idag får vi i oss för mycket omega6 i vår dagliga kost gentemot omega3. Men du kan bli mer balanserad via Balance Oil från Zinzino. Det som skiljer vår omega3 mot en som finns i en hälsokostbutik är att vi har den enda med oliv olja för att den inte ska härskna i vår kropp innan den gör nytta.
Balance Oil innehåller också D-vitamin.


unna dig 6 minuter och kolla på denna länk!
​​https://www.youtube.com/watch?v=yNsWi97VNAU

tveka inte att fråga vid funderingar! 


- with love 
Petra 

Likes

Comments

Efter en låång morgonpromenad och ett litet träningspass så får jag ta och skynda mig ner till stan för jobb ett tag och sen kvällsjobb med zinzino 😄
Med ett härligt leende hoppas jag alla får en super dag!

Och ikväll kommer lite inspiration om vad kag sysslar med egentligen 😉

-With love
Petra

Likes

Comments