Tänker bjuda på en liten text jag skrev efter en vän svek mig, Vi har idag inte kontakt men jag saknar inte henne för varför behöver man en vän som man inte kan lita på och som sviker en om och om igen?...

"Du försöker trycka ned mig, försöka få mig att nå den nivå där jag inte finns, du har svikit mig gång på gång och tro inte att vi kommer vara vänner efter det här. Du VAR min bästa vän. Du kommer INTE att vara det längre. Jag KAN börja i en ny skola utan dig BARA om jag får stöd, Jag kan utan dig, jag kan vara tyst i månader för att vara utan dig. Varför gör du ens så?"-Petra

Känns bra att inte ha kontakt med personer som får en att må dåligt och det känns bra över att jag har fått nya vänner som bryr sig.

Det var lite tankar från mig// Petra

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej! Kan någon fatta att jag kom trea med min krönika i skolans skrivtävling? Är så glad och stolt över mig själv, att jag har tagit ett steg mot en av mina drömmar. :))

Onsdag idag, har haft skolavslutning med världens bästa klass. Kan inte fatta att det bara är ett 1,5 år tills vi splittras :(. Bästa klassen, ni är evigt älskade och betyder allt. Ni är liksom obeskrivliga, bästa 8B <333 Vi är skolans kaos klass men vi är nog den mest kärleksfulla klassen som finns. :) Jag får väl ta vara på tiden med er. Bästa 8B. Jag älskar er<3333333

Har lov nu också, kul tycker jag. Ska försöka blogga mer om mina tankar och det <33 Pusssss

Likes

Comments

Söndag innan en ny skolvecka börjar och jag får äntligen träffa alla i klassen igen. Sjukt att man kan sakna personer efter bara några få dagar även fast man har kontakt varje dag.

Men denna vecka är utöver det vanliga. Prov, redovisningar, läxor och konfaträff. Är bara taggad på konfaträffen, har redan träffat personerna och tycker mötena är sjukt roliga. Men tillbaka till proven, läxorna och redovisningarna. Jag mår dåligt pga allt i skolan, man har ju så stor press på sig.

Ska nu lägga upp en bild från i höstas. Puss<333

Likes

Comments

Men hej igen, då var jag här igen och har inte uppdaterat på länge. Men det händer tydligen... hahah Jag går nu i 8an med en perfekt klass. Eller perfekta är vi ju inte, vi brukar bråka och är nästan som en familj. Skolan tar mycket av min tid och därför är det rätt svårt att uppdatera och skriva av mig här. Men mina vänner, jag har MASSOR att dela med mig av. Jag ska bara få tid så fixar jag det. :) Kram

Likes

Comments

Hade skola idag, rätt okej men skolan är ju skolan.

Jag älskar skolan, men tycker det är svårt i vissa ämnen. I skolan har jag en trygg klass och vi är som en stor familj. Men ändå tycker jag att jag inte har några vänner. Vill byta skola men utan min klass vet jag inte vem jag skulle vara.

Klassen tycker jag är det viktigaste i skolan, där vill man känna trygghet, kärlek och vänskap.

Min största rädsla i skolan är nog att sitta ensam i matsalen. Vilket jag vet att många tyvärr får uppleva, att sitta ensam.

Jag ska vid varje stund ta chansen att stoppa mobbning.


Likes

Comments

Heej! Jag heter Petra och det häär är starten på min blogg. Jag tänkte skriva 10 saker om mig. :)

1. Jag är 13 år (03a)

2. Jag går på jazzdans, har såå kul på dansen :D

3. Jag har en 3 år äldre bror, om han dyker upp på bloggen återstår att se ;)

4. ÄLSKAR godis! Alltså allt godis!

5. Jag vill lära mig spela piano.

6. HATAR skräckfilmer.

7. Mina favorit färger är rosa, silver, grå och vit. På allt, möbler, mat och kläder.

8. Älskar julen, här hemma julpyntar vi månader innan. Bästa som finns <3

9. Jag är livrädd för vaxdockor.

10. Har en dröm att bli författare!

Puss o kram

Bilder från Spanien 2015.

Likes

Comments