Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

förlåt för riktig dålig uppdatering..
Men iaf har ni kännt att livet hinner förre en? just nu känner jag så ingenting funkar längre,min kropp lever ett helt annorlunda liv än vad jag vill leva och det tar som fan på mitt psyke.. förhoppningsvis händer det något då jag ska till läkarna om 2 hela veckor "suck" ..
jag orkar inte sitta och tycka synd om mig har aldrig gjort det heller under dom här åren men nå fan förtjänar jag inte det här iaf.ingen gör det!
då man inte ens har ett hopp eller en positiv inställning då funkar ingenting all den här väntan på att det ska hända nånting iaf att man får sin energi tillbaka det är de enda jag begär just nu men inte ens det funkar. varken min medicin hjälper känner som att kroppen bara stötter bort medicinen osv.. tänk om man hade en chans och ändra det här om gud kunde hjälpa mig någon gång 😑
är så mycket jag skulle kunna skriva just nu men måste he ut färgen ur mitt hår 😅

Likes

Comments

👋.
har inte hunnit  skriva nått ,
men kom hem från övik igår har varit där i 3 dagar otroligt skönt att vara "hemma igen" där man har sin familj & mina fina vänner 😊.hann med att träffa en av mina krigare elin som jag har saknat denna tös och sen innan jag skulle åka hem så blev det lunch med Hailey alltid lika roligt att umgås med henne , det är bara synd att man inte träffar dom så ofta längre nu när man bor i vby 😐  .men iaf är ledig 4 dagar till så ska passa på att njuta dom här dagarna jag är ledig 😋 .

Likes

Comments

Hej! äntligen lite solsken efter dom här två dagarna som det har varit storm,men det är typ fortfarande blåsigt ute -.-' .Tänkte åka och rida igår men det blev ej av något och idag jobbar jag kväll så det får nog bli på söndag om vädret är med oss .

skrev igår att jag skulle skriva ett inlägg om hur mitt sjukdoms liv är just nu. och kan säga att det är långt i från bra..just nu går jag hos sjukgymnaster som ska hjälpa mig med min rygg för att jag ska klara av att träna igen.(saknar det nanting) .. och till veckan som kommer ska jag lämna massa prover + ett avföringsprov hatar och lämna dom proverna så fruktansvärt äckligt.. men men dom behöver för att kunna värkställa olika svar. Sen den 27 oktober blir det lång besök hos läkarna i Umeå, ska få veta vad dom ska göra för ingrepp + magnetröngen på min mage. Just nu hoppas jag att dom har svar vad jag har för nått antingen en smärtsjukdom eller en magsjukdom, för börjar bli ganska less på min uppsvullna mage spelar ingen roll om jag äter eller inte den är fortfarande uppsvullen och den gör äckligt ont. juste va ju hos min gynläkare för några dagar sedan ,och där hittade hon vätska i min mage och livmodern..? så jag hoppas att läkarna kan svara på den frågan varför jag har fått vätska på dom ställerna,för det va en jävla bra fråga !

Just det här att vara sjuk men endå se frisk ut på utsidan.Är för jävla jobbigt jag känner mig så jävla sliten jag blir ledsen över att jag inte orkar med vad som helst ,jag blir ledsen över att jag inte orkar vara samma sociala person som jag va för några år sen,det finns mycket jag är ledsen över men jag kollar alltid framåt jag kollar aldrig bakåt men om jag kollar bakåt det enda jag ser är en jävligt starkbrud som inte kunde göra så mycket bättre än vad jag har gjort och orkat med..och mitt mål här är att vara medicin fri ,håller redan på att trappa ner mediciner så jag hoppas att en dag så kan jag bara säga till alla mina mediciner att jag är så mycket starkare än dom. och klarar det på egen hand!

Men allt går framåt och det är positivt .

har ni något att berätta om ni är sjuk eller ngt annat så får ni gärna dela det med mig så får ni gärna skriva här eller om ni vill ta kontakt med mig så får ni gärna göra det också .😘

Likes

Comments

halluuu alla fina !
har varit ledig i två dagar nu så otroligt skönt älskar  att vara ledig på veckodagarna, tycker det är som skönt att va själv och ännu bättre när det har varit skit väder i 2 dagar så har det bara varit mysigt 🙄!
igår va jag och klippte bort de mesta av mitt hår var otroligt risigt 🤔så kändes dags att göra det 👊 ska gå & göra lite fika nu men kommer att skriva lite senare vad som händer inom mitt sjukdoms liv va ett tag sen nu🤗

Likes

Comments

Likes

Comments

godmorgon 🤗,
som vanligt går alltid jobb helger extra snabbt tycker jag,men det har varit endå en väldigt trött helg.. och är så klart ledig idag men förde får jag inte sova ut klev upp vid 7 och kom till övik för ett litet tag sen. och sitter på öviks sjukhus just nu och väntar på min läkar tid som jag har här 😊. efter jag har varit här så blir det att luncha med min älskade mamma. och vara ett stöd åt hon ,hon ska byta glasögon så jag måste hjälpa hon att välja ett par som hon blir snygg i 😅.. och efter det blir det ett stopp i kasamark hos sandra & brorsan innan jag åker hem till vby 😊

Likes

Comments

kvälls göra & film då dagen ha bestått av jobb hela dagen helt slut på 😋

Likes

Comments

Hold the gun to my head, count 1, 2, 3
If it helps me walk away then it's what I need
Every minute gets easier

Likes

Comments

hej 😊, det va några dagar sen jag skrev här såg jag hade helt glömt bort att skriva här,
men sen jag skrev här sist så hade jag en av mina bästa vänner på besök va otroligt välbehöft kan ja lova !
vi gick runt på stan men först gick vi på ett fik och bara prata mellan himmel och jord de var så otroligt skönt och få prata ut.. sen blev det att gå runt och hitta bebis kläder jag skulle på dop på lördagen så köpte en fin body 😊 sen har jag ju blivit faster till en liten tös som heter Frida hon är underbar/perfekt 😍.så hittade lite kläder åt henne oxå .efter det så tog vi tåget till mig så vi åkte och köpte tacos sen små drack vi lite med krille och Tim så vi bestämde oss för att dra till stan för att bowla .hela dagen/kvällen blev lyckad .Hailey skulle ta tåget kl 22:00 men så klart missa hon det så hon fick hänga med till vby igen 😅.
lördag så skjutsade  krille hem henne så hon kom hem i tid 🙃. sen efter det så drog vi på dop i rundvik och runt halv 3 så åkte vi till husum till Henrik & Sandra för att träffa Frida. så hela den helgen blev perfekt 😊
och i veckan åkte jag på en förkylning så har varit väldigt seg men det är på bättringsvägen 🖒
. nu ska jag göra lite lunch innan jag dra på jobbet hadeeee 😊

Likes

Comments