Idag är det 45 dagar tills jag åker. Dagarna bara flyger iväg. Just nu väntar jag på att få visumunderlaget så jag kan söka visum, men det är på väg. Annars händer det inte så mycket på Koreafronten just nu, förutom att jag försöker plugga lite koreanska varje dag så jag i alla fall kan grunderna när jag anländer dit.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det endast 74 dagar tills jag flyttar och det har hänt lite saker sedan sist. Har boendet helt fixat nu, ska endast betala första hyrans tills dagen jag flyttar in. Är skönt att ha boendet färdigt, för då kan jag planera lite vad jag ska göra de dagarna innan skolan börjar. Ska bo i centrala Seoul med ca 30 sekunder till närmsta stationen.

Händer inte så mycket just nu på Koreafronten förutom att boendet är fixat. Det som behövs nu är visumunderlaget för att söka visum men det är ju inte så bråttom med det än. Ska till skåne på fredag och hälsa på min faster över helgen.

Likes

Comments

Idag är det 90 dagar kvar tills jag flyttar till Sydkorea och bor där i ett helt år. Finns en del kvar att göra innan jag flyttar, men snart är allt det viktigaste klart. Flygresan är redan bokad och CSN är fixat. CSN gick betydligt fortare än vad jag hade räknat med. Väntar på bekräftelse från boendeförmedlaren om att min rumsreservation är okej. Annars händer det inte så mycket just nu.


Likes

Comments

Jag heter Petra och är 19 år. Jag har precis tagit studenten. Samma dag som jag tog studenten fick jag ett mejl om att jag blivit antagen till Kyung Hee Universitys Koreanska kurs med start i september. Den 17 september bär det av mot Seoul och Sydkorea. Där kommer jag spendera att år med att studera koreanska på Kyung Hee.

Nu i sommar så kommer jag jobba på IKEA i några veckor. Kommer givetvis också fixa allt som behövs göras inför flytten till Korea.

Likes

Comments