Inredning

Muggarna är av märket Rörstrand och bilderna kommer ifrån Rum21
Stång och krokar kommer ifrån Ikea.

Jag är inne i en period då jag tycker att det är väldigt roligt med inredning. Detta leder till att jag vill ändra om överallt här hemma. Jag vill förnya och ett ställe jag vill förnya på är köket. Vi har två stycken hyllor på vår ena vägg. Under den ena hyllan funderar jag på om man ska hänga upp en stång med krokar och hänga upp fina muggar. Jag tycker att dessa muggar ifrån Rörstrand är fina. Jag skulle isåfall vilja ha två stycken av varje färg.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Övrigt

Jag har länge velat börja skriva blogg men har låtit bli för att jag inte vetat hur eller vad man ska skriva i sitt första inlägg. Nu känner jag dock att det är dags att ta tag i det hela och bara skriva.

Mitt namn är Petra och jag är 33 år ung. Jag bor i hus tillsammans med min sambo som här i bloggen kommer att benämnas som B. Vi har varit tillsammans sedan jag var 16 år så vi har snart varit tillsammans i 17 år.

Jag är utbildad förskollärare och arbetar även som detta. Jag älskar mitt yrke men det är otroligt påfrestande och stressande.

Mina intressen just nu är träning och inredning så det kommer min blogg att handla en del om. Detta är också två ämnen som gör mig glad och det är sådant jag behöver fokusera på sedan jag fick diagnosen utmattningsdepression i slutet på april i år. Tänkte att jag skulle skriva mer om detta i ett eget inlägg.

Detta är jag och mitt liv i väldigt stora drag. Jag hoppas att ni som hittar hit ger mig en chans och hänger kvar ett tag innan ni beslutar om att antingen följa mig eller gå vidare till andra bloggar. <3

Likes

Comments