Heisann, en stund siden nå ja.
Travle hverdager fylt med skole, jobb, trening, venner som reiser til andre siden av jorden, venner man ikke har sett på lenge og må catche opp med og familie, Er ikke lett å få alt til å gå i rundt nei... Hvem skulle tro at man skulle være så travel i en alder av 20? Haha, ikke jeg hvertfall. Husker da jeg var liten, typ 11 år så så jeg for meg at når jeg var 20 hadde jeg egen leilighet i Oslo, hadde kjæreste, ferdig med utdanningen min og jobbet på fulltid. Gid så uviten jeg var da..

Uansett, tenkte jeg skulle begynne smått igjen! Mye har skjedd siden sist, ja tenk på det, bare på et par måneder er mye forandret. Det er utrolig hvor fort tiden flyr - det er nesten skummelt. Tenk at å vente i 10 minutter føltes som en time når man var liten og nå er 10 minutter ingenting.

De to siste månedene har jeg begynt å reflektere mer og mer over livet, satt mer pris på de rundt meg, på øyeblikkene og heller prøve å leve her og nå, ikke i går eller i morgen, ikke fremover eller bakover, men NÅ. Vi lever i en verden hvor all ting skjer så innmari fort - alt og alle bare glir forbi uten å i det hele tatt tenke på øyeblikkene vi befinner oss i.
Tenk at for ett år siden var Nils Christopher (lillebror) bare en baby, en som måtte bli bært, matet og skiftet på støtt og stadig. Og nå, ja nå er han 1år og 5mnd - han går, snakker, spiser selv. Hvor ble det av den tiden??? Bare på et blunk så var han stor gutt!

Man må ta vare på de øyeblikkene man har, for du kommer aldri til å oppleve samme øyeblikk noen gang igjen. Ja du kan gjøre de samme tingene, men det vil aldri være som den første gangen. Nyt det mens du kan og har muligheten til det!

Hverken du eller jeg er samme person vi var for en uke siden, to måneder siden, tre år siden. I samspill med samfunnet, forandrer du som enkelt individ deg hele tiden.


Problemet er at du tror du har all verdens tid, når du ikke har det...

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Til tross for at jeg har "fri", sto jeg opp ganske tidlig i dag for å rekke alt jeg skulle. Kort oppsumert dro jeg på ATS Røyken, som forresten skal legges ned.. Det er litt trist for jeg liker å trene der - også er det nærme hjem, nå må jeg helt til Slemmetstad, Lier eller Asker for å trene.. Men, ja jeg dro å trente bein og mage alene - noe som var helt forferdelig fordi jeg var så støl etter bootcampen i går.

Etter trening, dro Julie, Pernille og jeg på Risenga for å bade. Siden de har vinterferie har vi bestemt at vi skal gjøre noe gøy hele uken - i og med at de ikke skal noe annet enn å være hjemme. Det var ganske gøy, men jeg skjønner ikke hvordan Pernille klarer å ha så mye energi! Etter vi hadde vært der i 2 timer var jeg helt kjørt, og Pernille ville være der lengre, og leke og skil..Men vi fikk henne til slutt med oss.

Etter vi hadde bada og ordnet vi oss, og dro på Sandvika Storsenter fordi Pernille skulle kjøpe et deksel til telefonen sin. Jeg skulle egentlig ikke kjøpe noe, men det er jo sååå mye salg over alt og såå mye fint! Så jeg kjøpte to bukser og to neglelakk på H&M. Syns neglelakkene fra H&M er veldig bra fordi de holder lenge og blir ikke klumpete. På vei hjem fra Sandvika dro vi innom pappa, fordi han hadde en Pink Floyd t-skjorte til meg.

Da vi kom hjem ryddet jeg rommet og skiftet sengetøy. Skulle egentlig lese litt på sykdomlære og på noen prosedyrer til den praktiske eksamen - men ble fort ikke det. Etter at jeg hadde ryddet rommet, syntes jeg at jeg fortjente å se på litt serie... Og vips så var vist klokken 20.30...

Most havregryn med banan og kesam - resten av banan, jordbær, blåbær og dragefrukt på toppen.

Se så flotte søstre jeg har! :)

Likes

Comments

Skjønner ikke hva det er med meg, men jeg klarer rett og slett ikke å sove etter jobb. Jeg har så mye energi - jeg kunne sikkert trent etter jobb fordi jeg har så mye energi..

Anyway, da jeg kom hjem fra jobb, var hele familien på rommet til Julie, og det er alltid så sykt koselig når vi samles på enten Julie eller mitt rom så selvfølgelig måtte jeg bli med på det. Vi gjør ingenting spesielt, men er bare koselig å være sammen, snakke, le og mobbe hverandre. Etter en time hadde gått fant jeg ut at det var lurt å legge seg, men neida... Jeg begynte å stalke han Dan Bilzerian på instagram, for jeg hadde hørt så mye om han, så jeg måtte nesten sjekke han ut - å herregud så rik han er!

Jeg fikk sove til slutt, men sov visst litt for godt.. Jeg skulle være i Slemmestad 16.30 fordi jeg skulle møte Reza også skulle vi spise - men neida, jeg sov til 17 eller noe sånt så det ble litt stress på "morgenkvisten" fordi jeg måtte skynte meg å ordne meg osv.

Da jeg endelig var ferdig dro vi til Asker og spiste på Intermezzo. Jeg bestilte "Pad Thai Kylling" og han "Bom Bom Ramen." Jeg syns de har veldig god mat der, til en rimelig pris! Det er mange steder hvor det er veldig overpriset! Det var veldig koselig å være med Reza igjen, da jeg ikke har sett eller vært med han på lenge! Nå reiser jo han også.. Men han reiser til Dubai da.

Etter vi hadde spist kjørte han meg hjem også dro jeg på bootcamp. Herregud, så siiinnsykt slitsomt... Når Stine (instruktøren) forklarte øvelsene virket de sykt lette, og de er det den første runden, men andre, tredje og fjerde. Ouf, helt forferdelig! Jeg pleier egentlig ikke å dra på sånne gruppetimer, men er glad for at Catherine fikk meg med på det! Det er kjempe gøy fordi man aldri vet hva som kommer + at jeg presterer bedre når det er en som pusher meg.

Skal bli så godt å legge seg i dag merker jeg.

Likes

Comments

Det er så typisk at det skal være fint vær de dagene jeg jobber natt.. Jeg sover jo på dagen så får ikke nytet det fine været...

Til tross for at det var mye å gjøre i natt og jeg var kjempe sliten. Jeg klarte ikke å sove på dagen i går da jeg kom hjem,og fikk heller ikke til å sove noe særlig i dag... Jeg våknet rundt 11 og da var jeg lys våken, så jeg bestemte meg for å stå opp da.

Jeg er egentlig aldri sulten når jeg har jobbet nattevakt, fordi det ødelegger spiserutinene mine, men må bare tvinge det i meg for jeg er egentlig sulten, men merker det ikke (hvis det ga noen mening). Det hjalp litt på matlysten da jeg så at mamma hadde handlet inn en del frukt og bær. Jeg lagde meg havregrøt og blåbær og banan smoothie.

Etter frokost la jeg meg i sengen og slappet av litt, før jeg begynte på å lese på sykdomslære igjen.

Likes

Comments

Jeg får veldig dårlig matlyst når jeg jobber natt. I dag har jeg ikke spist noen ting uten om to KitKat, siden jeg sto opp kl. 12.

Natten i natt var ikke fullt så rolig som i går. Hadde en del å gjøre, så skal bli godt å komme hjem å sove merker jeg!

Likes

Comments

Planen i dag var egentlig å trene, men droppet fort det og leste heller på sykdomslære og sov frem til jeg dro til Hannah. Det var koselig hos Hannah. Vi snakket mye om Asia, fordi Emilie, Celine og Hannah reiser nå 1. og 2. mars :( Jeg vil ogsååå. De kommer til å ha det så bra!

Jeg dro fra Hannah rundt 21.30 fordi jeg skulle på jobb.

Det er så og si ingenting å gjøre på natta, og det er forsåvidt deilig - men man blir fort trøtt av ikke gjøre noen ting! Jeg pleier å ha med meg skolearbeid å drive med det.

Himmelen var så fin på morgenen i dag!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Startet senere på skolen i dag, så da var jeg så heldig og ble jeg kjørt av min kjære mor. Det er så deilig å slippe å ta buss. Sånn helt seriøst, det er det verste jeg vet om, fordi 1. jeg må ALLTID stå, for det er ingen sitte plasser, eller så er det noen som legger sekken i det ene setet og later som om man sover... 2. Det er alltid stappa i begge skolebussene...


Innmari lykkelig over at jeg slapp å ta buss!

På kvelden dro jeg i bursdagen til Stine. Hun hadde laget sånn sykt god kyllinggryte med ris og focaccia + annet digg. Til dessert fikk vi servert creme brulee, mmm!

Det var veldig koselig der, og jeg hadde det gøy, men jeg ble plutselig så innmari dårlig, så jeg måtte dra hjem. Jeg dro vel i 23 tiden, noe som var greit for jeg har pre-klinikk i morgen, og da bør jeg være litt opplagt!

Likes

Comments

Contains affiliate links

I dag hadde vi om kognitiv psykologi noe som var innmari spennende. Tenkte jeg skulle ta med en liten oppsummering over hva kognitiv psykologi er:

 • Grunnleggende tanke om du har kunnskap - du tenker annerledes dersom du har kunnskap enn om du ikke har.
 • Hvordan vi er oppmerksomme og tilegner oss informasjon om verden.
 • Måten man arrangerer tankene på.
 • Hvordan info lagres og prosesseres i hjernen.
 • Hvordan vi løser problemer, tenker og produserer språk.
  • Følelsesfokusert: Snakker om følelser, eks. "han er så teit…"
  • Løsningsprodusert mestring: snakke om det som plager deg og gå videre etterpå, ikke la problemet gå innover deg uten å gjøre noe med det!
 • Motivasjon: Prosess som setter i gang, gir retning til, opprettholder og bestemmer intensiteten i atferd. Og ligger til grunn for læring, hvordan mennesker handler og lærer.
  • Indre motivasjon
  • Ytre motivasjon
  • Hvordan kan jeg motivere?

Lært hjelpeløshet: Har en følelse av at man ikke har en innflytelse, men får ikke bestemme noe så man blir apatiske og sittende og ikke gjøre noen ting - for man har ingen innflytelse likevel.

Vi hadde også om helseveiledning, men det var ikke like spennende.. Så jeg datt litt ut.


Hadde litt god tid på morgenen i dag, så lagde meg en spinat-smoothie, eggerøre med avokado og sherrytomater og med litt blåbær og appelsin ved siden av - og en kopp te, vi hadde ikke te, så lagde min egen med appelsinskiver og stitronskiver).

Det var så sinnsykt fint vær i dag! Får skikkelig vår følelse av sånt vær, men det blir sikkert kaldere og begynner å snø igjen... Men håper ikke det!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hadde det veldig gøy på jobb i dag - ved frokosten, begynte jeg å små synge/ nynne på noen barnesanger pappa sang til meg da jeg var liten. Den ene pasienten ba meg om å synge litt høyre for h*n mente h*n hadde hørt sangen før, og det hadde vedkommende. Så da satt vi to og sang, og noen av de andre pasientene slang seg på etterhvert.

Det varmet så utrolig mye i hjertet mitt å se ansiktene deres lyse opp da vi sang disse sangene - det gjorde dem så glad og lykkelige! Det er vanligvis veldig stille rundt måltidene for de er ikke så pratsomme av seg, men i dag pratet de i vei, og det var så koselig rundt frokostbordet! Tenk at noe så lite kan bety så mye for andre.

Etter jobb dro jeg hjem og ordnet meg til overaskelesesbursdagen til Emilie. Herregud, jeg var så stresset fordi jeg skulle være hos Emilie 18.30 for hun kom hjem 19.00. Da jeg nesten var ferdig med å ordne meg, hadde det blitt noen misforståelser mellom Gunnar og meg, så han kunne ikke kjøre meg allikevel.. Men så sa mamma at hun kunne kjøre - og da forventet jeg at det skulle gå som smurt, så jeg fortsatte å ordne meg. Da jeg endelig var klar til å dra, hadde Nils sovnet.. og mamma ville ikke vekke han for å kjøre meg, og det er helt forståelig! Jeg ble veldig irritert for jeg ante ikke hvordan jeg skulle komme meg til Emilie. Jeg kunne jo ha kjørt selv, men da ville det blitt stress med å hente bilen dagen etter også skulle jeg på jobb. Jeg ringte pappa og han kunne kjøre meg. Heldigvis! Men da han var hos meg var klokken 18.45 og Emilie skulle være hjemme 19.00... Flaks for meg hadde ikke Emilie, Celine og Sofie dratt fra Tofte enda og jeg rakk det akkurat!

Hadde det sinnsykt gøy i går, tror ikke jeg har hatt det så gøy på lenge. Vi lekte en drikke lek kalt "Piccolo," som går ut på å skrive inn alle navnene til de som er der også kommer det personlige utfordinger du må gjøre. Det var sinnsykt morsomt, og jeg lo så mye.


Likes

Comments

Jeg startet dagen med å være på skolen fra 8.15 - 12. I dag hadde vi om utviklingspsykologi, det var ganske spennende - litt vanskelig, men mest spennende.

Da jeg kom hjem fra skolen, ordnet jeg meg til at jeg skulle møte Sandra i Oslo. Vi skulle på Art Night på Astrup Fearnly og se utstillingen "Murakami by Murakami."

Det var veldig interessant og ikke minst fascinerende!

"Utstillingen konsentrerer seg om to perioder i Murakamis kunstneriske utvikling. Den ene delen presenterer hans tidlige arbeid som kretset rundt utflatingen i japansk populærkultur, kjennetegnet av utviklingen av figuren Mr. DOB og konseptet «Superflat». Dette plasserte ham i arven etter popkunsten, formulert i et usedvanlig originalt kunstnerisk språk. En annen del av utstillingen er dedikert verk fra de siste årene, der Murakamis kunstnerskap har tatt en ny retning og utviklet en intelligent personlig dialog med japanske historiske og religiøse malerier. Et program av kunstnerens anime-filmer og TV-serier, inkludert en ukentlig visning av langfilmen Jellyfish Eyes (2013), presenterer Murakamis virke som filmskaper. Utstillingen inkluderer også et rom med antikk japansk kunst og keramikk fra kunstnerens egen samling, samt et rom med verk av andre japanske samtidskunstnerne som Murakami selv har oppdaget og stilt ut gjennom sitt galleri Kaikai Kiki Gallery". (http://www.afmuseet.no/utstillinger/2017/takashi-murakami)


Likes

Comments