Det är många som har hört om det dramatiska i Stockholm. Blev både chockad och orolig för detta som hade hänt. Varför ska Sverige drabbas av detta  Vi har ingen fred på denna jord antigen så är det våldtäkt, någon blir skjuten osv.

Vi kan inte soppa under mattan för det syns över allt.

Man vill inte våra framtidsbarn eller dom som har barn nu ,som inte ska se detta men ändå får dom se på vad som händer. Jag vill inte någon  ska behöva bli drabbad i Sverige eller huvudtaget runt jorden!

Men jag tänker på det som hände i Stockholm så SJUKT. Vem gör så egentligen?! Men det är som är vackert att folk har lagt blommer på plattans trapp/polisbilen och den platsen där det hände.

Hoppas alla ni är okej❤

Men en viss del kom till skada och avled...
VILA I FRID

LÅT ALLT BLI BÄTTRE 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Den 29/3-17 runt 13:00(inte säker)  så fällde en upp vingarna till en plats där han får slippa smärtan och sin cancer

Jag snackar om Alexander Falk!❤ 

Trodde allt var en dröm fick sån chock det brast verkligen i bröstet när Lucas (Alex's bästa vän) la ut på sin instagram  att Alex hade gått bort.

Han var en stor förebild för mig genom Youtube värden och hans andra sociala medier.

Önskade verkligen cancern försvann från denna jord den är inte välkommen till våra någonstans! Varför ska folk dö av denna sjukdom för det är från unga till gamla.

#fuckcancer 

All kärlek till nära och kära som kände Alexander❤

Likes

Comments

Att kalla en hora eller andra grova grova ord. Jag har hört det flera tals gånger. Jag kan ta det som skämt ibland men det går sin gräns, eller vad tycker ni? För nu när man har hört det flera gånger så tar det hårt så man inte visar man det inte hur man känner. Ni kanske tänker varför säger du inte ifrån men det har jag gjort några gånger men det får inget slut.

Men jag skiter i dom vänner som gör så.

För såna vänner är inte värda ett skit för mig. Låt dom förbättra sig och växa upp. Jag tar min tid tills dom kommer tillbaka!

LÅT ALDRIG NÅGON TRYCKA NER DIG

Likes

Comments

Att sakna henne gör så fruktansvärt ont. jag älskar henne från nöd till lust. Men att veta att hon inte finns är något som har drabbat mig rejält. 2012 så var det den svåraste perioden, hon och jag träffades inte så mycket men hon var FUCKING mitt ALLT! En syster som har lämnat en plats på denna jord är ofattbart. Det har gått snart 5 år sen hon dog. Jag önskade att jag kunde hjälpa henne men fanns aldrig till någon räddning fast alla försökte finnas där så gott det gick.  Men jag hedrar henne på min handled för att minnas hur hon var som en syster för mig.

Likes

Comments

Igår var en lyckad dag med mycket skratt och glädje.

Vi grillade årets första säsong på detta år med våra grannar och spelade kort och kubb.

Efter ett tag tog vi några par cider och det blev lite väl för mycket under kvällen för min kille blev lite väl för snurrig😏 Jag var väl inte så nykter men jag visste ifall vad jag gjorde.

Men var en underbar dag.

Idag ska vi grilla igen så jag hoppas på något gott denna gången också👌

Ha en fortsatt bra söndag✌

Likes

Comments

Idag var jag på min praktik som vanligt ska vara där i 2 månader till. Börjar redan sakna till plugget. Fick sluta 10 minuter mindre så jag stack till pappa och tog några koppar kaffe med honom och babblande en massa. Han har ju skaffat en ny lur sen några månader tillbaka så jag fick lära honom favebook och lägga upp bilder via telefonen och Spotify så det var något nytt för honom😂 Efter allt pratande och hittepå så drog jag hemmåt och käkade lite tacos med några vänner till oss. Dagen har varit underbar allt har flytit på som det ska. 

Ha en fortsatt underbar helg! ✌

Likes

Comments

Blir så ledsen på mig själv och när jag kan förstöra en hel del.

För det första kan jag få såna höga känslor, jag kan  både vara arg och ledsen för absolut ingenting.

Jag kan  gapa på min kille och skrika och vara helt förbannad för ingeting. Jag fattat inte hur han kan stå ut med mig eller vara med mig när detta händer.

Plus när jag inte får som jag vill på mina krav så händer exakt samma sak. Men det är inte bara min kille utan mina vänner oxå.

Jag orkar verkligen inte ha ett humör såhär jag måste kunna koncentrera vad jag håller på med och vad har till för gränser.

Vill inte mitt beteende ska gå ut över någon!

Men jag måste få ett stopp på detta för det gör ont att såra någon eller någon annan.

jag skryter eller inte något annat liknande. Ni ska inte tycka synd om mig.

Min enda lösning är att när jag får dessa humören så får jag gå ut och gå tills allt är lugnt på plats. Spela roll om det är mörkt eller hur vädret är!

Likes

Comments

Åh fick så ont igår kväll! kändes precis verkligen någon som hög mig i just vid livmodern har har det just nu. Får gå på toa hela tiden, inte roligt. Det är ju inte första gången precis. Borde egentligen kolla upp detta för jag orkar inte ha det såhär ont. Vet inte om det kan vara min mens heller. För den kommer när den vill egentligen imed jag har p-stav. Om det fortsätter såhär att jag har ont så är det ett måste att jag kollar upp det, jag mår så satans illa när detta bökar.

Likes

Comments

bara stanna hemma och sova😑 jag har ju praktik på mån,tis,tor,fre sen onsdagen är jag alltid ledig för det fanns ingen möjlighet att det skulle finnas någon plats till mig. Idag vaknade jag runt vid 09:00 tiden. Man känner bara för att vara hemma hela vecka  ut men det går liksom inte för det gäller att man sköter sin praktik som man ska.

Nu på fredag ska jag, min kille och hans kompis till Hlm på farozon för att kolla på Liverpool  (inget fotbollslag eller så😎)
det är nämligen ett band som sjunger The beatels låtar. De är riktigt bra tycker jag, tycker ni borde in och kolla om ni har lust.
Inträdet är 150kr per person.

Likes

Comments

underbara! Vaknade ungefär vid 10:00 tiden kollade klockan tänkte bara vafan nej det är söndag jag pallar inte alls denna dagen. För nu på måndag och 14 veckor fram så ska vi ut på praktik. Jag vill vara ute såklart på min praktik men ändå inte fortfarande för kommer inte kunna träffa mina klasskamrater😑 Men jag svär jag kommer räkna ner alla veckor som går. Efter dom 14 veckor kommer vi tillbaka och då har vi 3 veckor kvar sen tar vi studenten🍾

Hade bäst kommer uppdatera er senare!😘

Likes

Comments