Hoppas alla har hade en bra nyår
Vi hade super mysigt ifall vi var hos Tims brors familj (hans tjej och barnen) vi åt supergod mat och spelade Bingo men vann inte ett skit. Sen firade vi in det nya året.


Nu idag 1/1 så vaknade jag vid 11 sen under dagen har det inte hänt något mer speciellt mer än att min kille åkte iväg för han ska jobba i Öland till Torsdagen och där kom ångesten. Hatar är ett starkt ord men vill helst av allt inte vara själv hemma. Mina svärföräldrar är i Tyskland och kommer inte förens på onsdag och jag får sova själv 2 dagar, att sova eller vara ensam är otroligt jobbigt för mig. Men man får klara dom dagarna.

Men saknar mest av allt honom! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll på er

Nu har jag varit hemma i 2 dagar så nu är det faktiskt dags till jobb i morgon. Då ger vi järnet för nytt försök :)

Känner mig bättre ifall, sovit har jag gjort och bara filmläge samt badat för det är de BÄSTA jag vet när man är sjuk.

Så blir lägga sig i sängen strax så jag får någon engeri till i morgon

KRAM❤

Likes

Comments

Hoppas alla mår fint fint. Mig är det väl sådär började dagen med tandvärk inget som bekymrad mig men ringde tandis men skulle ringa de i morgon bitti för akuttid på grund av att en bit av min framtand har lossnat just vid spetsen. Tandvärken började sluta värka.

Efter någon halvtimme kände jag mig riktigt trött och hänig, jobbade på. Trodde jag skulle slumra till när jag var i frukten men fortsatte kämpa. Men var som kroppen sa till nej till att fortsätta jobba. Känner mig inte alls bra bara så trött och slut i kroppen när jag inte har anstängt mig. Fick åka hem nu ifall men får vänta en stund på stationen till tåget kommer :( lägga sig i sängen och film på det blir nog bra.

KRAM❤

Likes

Comments

Idag är det farsdag har ni firat eran pappa?

Själv så firade jag inte min pappa men ringde och skrev till honom. Han bor en bit från mig men saknar han ENORMT mycket men känns som inte tiden finns där.  Men håller en god kontakt med honom!

Vissa har kanske förlorat sin pappa som inte finns kvar. Kan tänka mig att de har tänt ett ljus och tänka extra.

Min kille förlorade sin pappa förra året ungefär men vi tänder ljus varje dag här hemma med en bild/tavla på honom.

Tänker oxå på er som har förlorat någon så nära.❤

Likes

Comments

FÖRLÅT!
att jag inte har gjort nåt inlägg på ett tag har bara varit en latmask som kryper i kroppen.
men LOVAR förbättra mig

Idag har jag jobbat som vanligt var i frukten med en av mina bästa kollega så det var full
rulle.

efter dagens arbete har jag hängt upp tvätt, barnvakt i 2h med min kille  åt Tim's bros  son Dewin för att föräldrarna hade föräldramöte. Det var mycket liv i den killen pepparkakor, klemeniter och saft sen bygga lite klossar och springa en hel del man hade ögonen i naken hela tiden. Nu vet man lite hur det är att ha barn. Men vill så gärna ha ett eget men får väntas.

Hoppas ni har haft en bra dag❤ nu blir det att krypa ner i sängen för att samla mer engeri tills i morgon.

Likes

Comments

Inatt var det så jävla läskigt så jag grät. Somnade runt vid 23 hade drömt om att min kille hade dött kommer ihåg drömmen, men hur han dog de vet jag inte. Vakna till och började stor böla obehalig dröm som man nästan trodde det var sant. Han sov som en stock så han märkte heller inte mig att jag grät.

Kan nu skratta om det lite roligt var det men ändå så obehaligt. Hade aldrig velat min kille skulle dö så tidigt!

Men ifall idag så har vi hämtat vårt bubbel så snart ska vi sätta den på plats.

Vi hade bestämt att vi skulle äta tacos idag men blev pizza istället så vi ska ta tacosen i morgon👍

Hade bäst!

Likes

Comments

Sista delen nu. Har inte haft någon lust att göra något inlägg på ett tag för har varit mycket med jobbet och komma hem med slut av energi.

Jag kommer inte ihåg vilka datum eller månad. Men hennes sambo hade gett mig ett käftsmäll på ena kinden, jag hennes sambo hade bråkat så min kille åkte till Kristianstad med tåget för hämta upp mig jag gick ända till stationen gråtandes. Mamma försökte ringa mig flera gånger men svarade aldrig. Svärmor och min ängel svärfar såg det röda fingrar som jag hade fått på kinden.

Efter ett tag så kan jag säga de blev VÄRRE! Jag och hennes sambo hade bråkat igen, mamma var inte hemma för hon var och handlade.  Han smällde till mig på armen riktigt hårt började lipa igen och sprang in till mitt rum, ringde min kille Tim. Han, deras vänner kom ifullfart för hämta upp mig på direkten jag mådde riktigt piss! Mamma trodde inte mig. (hur kan man inte lita på sin dotter) jag fick flytta in till min killes föräldrar, socialen och polisen blev indragna. Jag ville av mitt allt att bo kvar i Hästveda det blev godkänt, för vill inte sätta min fot hos någon jag inte känner. Efter många månader rättegång min pappa,kusin,bror var och lyssnade. Hennes sambo och mamma förnekade allting som dom hade ljugit ihop en boll. Jag talade för mig själv och sanning som var för det kommer man längst med! Hennes sambo's advokat trodde jag hade gjort mina egna skador🤣 bara att försvara sambon. Min kille och svärfar var såna som vittnen så dom också fick säga sitt, Mamma var också vittnen men grät gjorde ont i mig men jag fokuserade på mig själv. När allt var klart väntade en vecka tills ett brev skulle komma ner i brevlådan om hur domen blev. Domen blev att det ogillas kommer inte ihåg just varför.

Men detta var min story

Kan säga jag har ingen kontakt med min mamma längre och det vill jag inte ha! har det bättre med min nya familj❤

Likes

Comments

Hur fan kan man må såhär egentligen? Varför behandlade min mamma mig såhär, jag bodde med min mamma och pappa ett tag i Kristianstad Österäng mamma och pappa skilde sig, mamma hittade en ny kille som inte bodde långt bort vi flyttade ditt. Allt var frid och fröjd fick en ny vän som jag min bästa kompis på gatan det kallade vi varann. Hon  kunde jag lita på henne fullt ut, helt underbar var hon!  Jag hade inte problem med min skolgång ingen mobbning eller utfrusning alla var i ett.

Efter månader så började dom små trappstegen hända mamma och hennes sambo började dricka så smått men börjades med varje dag, inget var fel med det från början men jag blev så orolig för mamma hon kunde däcka efter 3 öl eller vin. De kunde vara uppkäftiga mot mig. Men de levde jag med.
Plus han handlade sprit varje månad i Tyskland eller sysmet

Jag började i gymnasiet träffade min kille som jag är än ihop med idag❤

Det var det samma där hemma med drickandet.

Jag sov hos min kille var 3:e helg jag ville egentligen bort min Kristianstad allt var bara fel just då med min familj.

Hennes sambo kunde vara uppkäftig vid matbordet eller när de drack mot mig, mådde inte  ALLS BRA! Fick inte ha någon parfym för att lukta gott han tyckte det bara stank skit.

Mamma brydde sig aldrig typ men ibland sa hon ifrån eller höll med han.

De kunde ha sex offentligt när jag hade någon kompis hemma (dom hade ingen dörr in till sig)  eller i uterummet där våra grannar kunde se framför oss.

Allt blev bara värre och värre.

Del 2 kommer på söndag.

Likes

Comments

Så jävla kallt det börjar bli nu om dessa dagar  märks verkligen hösten börjar komma närmare. Tänt en massa ljus i tv rummet och myst ner mig i min kille's kofta, tycker det är fett skönt att gå med andras kläder bara min kille' s förstås. Dock inte byxor väl förstort för mig 😂

bara 2 dagar kvar innan helg längtar tills jag kan sova ut lite längre utan några alarm.

Synd för er som har barn som ska gå upp tidigt men lider med er😉

Tänkte skriva ut i morgon eller på fredag om min barndom, jobbigt att skriva ut det  men får ta sin tid...

Hade bäst!

Likes

Comments

Hoppas ni har haft en bra måndag. Jag jobbade som vanligt  till 15, men i morgon blir det sovmorgon till cirka 09:30 SKÖNT!

Nu i helgen som var så hände väl inte så mycket mer än att vi kollade lite på husbilar i Vinslöv med fam och köpte målarfärg till garget så vi kan få i ordning där. Söndags så åkte vi till Höör spa o bad där dom säljer allt från pooler till bubbel. Det ända vi sa att vi skulle kolla men vad hände jo vi köpte ute  jacuzzi😍 eller som rätta sagt att det blev en present till R (min svärmors kille) så nu längtar jag tills den hamnar här hemma så man kan gå ut och slappna av i ett varmt bad.

Snart dax att sova för ny engeri till i morgon

Sov gott alla och hade bäst!

Likes

Comments