Idag var jag på min praktik som vanligt ska vara där i 2 månader till. Börjar redan sakna till plugget. Fick sluta 10 minuter mindre så jag stack till pappa och tog några koppar kaffe med honom och babblande en massa. Han har ju skaffat en ny lur sen några månader tillbaka så jag fick lära honom favebook och lägga upp bilder via telefonen och Spotify så det var något nytt för honom😂 Efter allt pratande och hittepå så drog jag hemmåt och käkade lite tacos med några vänner till oss. Dagen har varit underbar allt har flytit på som det ska. 

Ha en fortsatt underbar helg! ✌

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blir så ledsen på mig själv och när jag kan förstöra en hel del.

För det första kan jag få såna höga känslor, jag kan  både vara arg och ledsen för absolut ingenting.

Jag kan  gapa på min kille och skrika och vara helt förbannad för ingeting. Jag fattat inte hur han kan stå ut med mig eller vara med mig när detta händer.

Plus när jag inte får som jag vill på mina krav så händer exakt samma sak. Men det är inte bara min kille utan mina vänner oxå.

Jag orkar verkligen inte ha ett humör såhär jag måste kunna koncentrera vad jag håller på med och vad har till för gränser.

Vill inte mitt beteende ska gå ut över någon!

Men jag måste få ett stopp på detta för det gör ont att såra någon eller någon annan.

jag skryter eller inte något annat liknande. Ni ska inte tycka synd om mig.

Min enda lösning är att när jag får dessa humören så får jag gå ut och gå tills allt är lugnt på plats. Spela roll om det är mörkt eller hur vädret är!

Likes

Comments

Åh fick så ont igår kväll! kändes precis verkligen någon som hög mig i just vid livmodern har har det just nu. Får gå på toa hela tiden, inte roligt. Det är ju inte första gången precis. Borde egentligen kolla upp detta för jag orkar inte ha det såhär ont. Vet inte om det kan vara min mens heller. För den kommer när den vill egentligen imed jag har p-stav. Om det fortsätter såhär att jag har ont så är det ett måste att jag kollar upp det, jag mår så satans illa när detta bökar.

Likes

Comments

bara stanna hemma och sova😑 jag har ju praktik på mån,tis,tor,fre sen onsdagen är jag alltid ledig för det fanns ingen möjlighet att det skulle finnas någon plats till mig. Idag vaknade jag runt vid 09:00 tiden. Man känner bara för att vara hemma hela vecka  ut men det går liksom inte för det gäller att man sköter sin praktik som man ska.

Nu på fredag ska jag, min kille och hans kompis till Hlm på farozon för att kolla på Liverpool  (inget fotbollslag eller så😎)
det är nämligen ett band som sjunger The beatels låtar. De är riktigt bra tycker jag, tycker ni borde in och kolla om ni har lust.
Inträdet är 150kr per person.

Likes

Comments

underbara! Vaknade ungefär vid 10:00 tiden kollade klockan tänkte bara vafan nej det är söndag jag pallar inte alls denna dagen. För nu på måndag och 14 veckor fram så ska vi ut på praktik. Jag vill vara ute såklart på min praktik men ändå inte fortfarande för kommer inte kunna träffa mina klasskamrater😑 Men jag svär jag kommer räkna ner alla veckor som går. Efter dom 14 veckor kommer vi tillbaka och då har vi 3 veckor kvar sen tar vi studenten🍾

Hade bäst kommer uppdatera er senare!😘

Likes

Comments

och ett jobbigt beslut att säga hejdå snart till mina älskade lärare och klasskompisar. För den 16 Juni springer jag ut med ett skrikande jag har tagit studenten! vill såklart slippa att sitta i skolan med böcker framför sig men ändå inte. Det kommer bli så annorlunda med tiden när man inte kommer åka tåg varje morgon till skolan.

Jag hoppas min framtid kommer lysa mig fram att jag har ett jobb som får min inkomst att rulla på och att jag trivs. Vill kunna bo kvar där jag är idag för trivs tillräckligt så det räcker.

Ha fortsatt trevlig helg!

Likes

Comments

Min pappa är en hjälte i vardagen så relativit varje dag! Han har stått mig som närmast när det har varit så svårt i livet. Jag blev behandlad skit då när jag bodde i Kristianstad. Jag kan säga till er där ute jag har det så dubbelt mycket bättre med min sambo hos hans familj. Även fast jag bor en bit från pappa så kan vi snacka och träffas då och då. Jag älskar verkligen honom av djupet av mitt hela hjärta. Vad hade jag gjort utan honom.

Likes

Comments

med andra! blir knäpp när man har en kille/tjej så ska man inte gå till andra killar/tjejer och flörta.... När man har en kille eller en tjej så stannar man hos den. Menar inte att ni inte får vara vänner med det könet ja ni fattar. För om man inte älskar den personen i sitt förhållande lös det eller gör slut på det bästa sättet. Jag har ett förhållande med min finaste vi har varit tillsammans nu i 3 år och 4 månader och jag håller mig fast vid honom för honom älskar jag mest av allt annat, jag går inte och flörtar med andra killar för det är bara fel, visst finns killar som kan komma fram på messenger men jag håller på min kant. För om man älskar någon håller man i hand knuten!

Likes

Comments

hej alla där ute! Hoppas du har fortsättning bra helg det har jag ifall.  Ska snart sätta på en bra film och gosa ner mig i sängen med min kille med chips och dippa.

I fredags gjorde jag liten dum sak. Jag vaknade runt vid 09:00 tiden egentligen började vi 08:20, men jag tänkte vafan jag struntar i skolan och jag meddelade inte alls  lärarna detta betyde alltså skolk för mig. Men en gång är inte för mycket.

Ni får inte göra som mina misstag kan ju leda till att man inte får några betyg eller något annat.

Men haade bäst alla där ute och sköt om er!

Likes

Comments

Snart vet jag inte vilka vänner jag har. För gång på gång kommer det skit snack från höger till vänster jag orkar inte lyssna mera på vad andra har att säga. Jag kan tycka en åsikt men finns fler som har olika åsikter som inte har samma som jag fine det är okej att säga vad man tycker och tänker men inte att skriva/säga skit om sina vänner! Jag är verkligen trött på sånt här. Tillslut hamnar jag bara i fel händer eller bara till ett stort bråk. Snälla lägg allt åt sidan och snacka inte skit om varandra!

Likes

Comments