Åh fick så ont igår kväll! kändes precis verkligen någon som hög mig i just vid livmodern har har det just nu. Får gå på toa hela tiden, inte roligt. Det är ju inte första gången precis. Borde egentligen kolla upp detta för jag orkar inte ha det såhär ont. Vet inte om det kan vara min mens heller. För den kommer när den vill egentligen imed jag har p-stav. Om det fortsätter såhär att jag har ont så är det ett måste att jag kollar upp det, jag mår så satans illa när detta bökar.

Likes

Comments

bara stanna hemma och sova😑 jag har ju praktik på mån,tis,tor,fre sen onsdagen är jag alltid ledig för det fanns ingen möjlighet att det skulle finnas någon plats till mig. Idag vaknade jag runt vid 09:00 tiden. Man känner bara för att vara hemma hela vecka  ut men det går liksom inte för det gäller att man sköter sin praktik som man ska.

Nu på fredag ska jag, min kille och hans kompis till Hlm på farozon för att kolla på Liverpool  (inget fotbollslag eller så😎)
det är nämligen ett band som sjunger The beatels låtar. De är riktigt bra tycker jag, tycker ni borde in och kolla om ni har lust.
Inträdet är 150kr per person.

Likes

Comments

underbara! Vaknade ungefär vid 10:00 tiden kollade klockan tänkte bara vafan nej det är söndag jag pallar inte alls denna dagen. För nu på måndag och 14 veckor fram så ska vi ut på praktik. Jag vill vara ute såklart på min praktik men ändå inte fortfarande för kommer inte kunna träffa mina klasskamrater😑 Men jag svär jag kommer räkna ner alla veckor som går. Efter dom 14 veckor kommer vi tillbaka och då har vi 3 veckor kvar sen tar vi studenten🍾

Hade bäst kommer uppdatera er senare!😘

Likes

Comments

och ett jobbigt beslut att säga hejdå snart till mina älskade lärare och klasskompisar. För den 16 Juni springer jag ut med ett skrikande jag har tagit studenten! vill såklart slippa att sitta i skolan med böcker framför sig men ändå inte. Det kommer bli så annorlunda med tiden när man inte kommer åka tåg varje morgon till skolan.

Jag hoppas min framtid kommer lysa mig fram att jag har ett jobb som får min inkomst att rulla på och att jag trivs. Vill kunna bo kvar där jag är idag för trivs tillräckligt så det räcker.

Ha fortsatt trevlig helg!

Likes

Comments

Min pappa är en hjälte i vardagen så relativit varje dag! Han har stått mig som närmast när det har varit så svårt i livet. Jag blev behandlad skit då när jag bodde i Kristianstad. Jag kan säga till er där ute jag har det så dubbelt mycket bättre med min sambo hos hans familj. Även fast jag bor en bit från pappa så kan vi snacka och träffas då och då. Jag älskar verkligen honom av djupet av mitt hela hjärta. Vad hade jag gjort utan honom.

Likes

Comments

med andra! blir knäpp när man har en kille/tjej så ska man inte gå till andra killar/tjejer och flörta.... När man har en kille eller en tjej så stannar man hos den. Menar inte att ni inte får vara vänner med det könet ja ni fattar. För om man inte älskar den personen i sitt förhållande lös det eller gör slut på det bästa sättet. Jag har ett förhållande med min finaste vi har varit tillsammans nu i 3 år och 4 månader och jag håller mig fast vid honom för honom älskar jag mest av allt annat, jag går inte och flörtar med andra killar för det är bara fel, visst finns killar som kan komma fram på messenger men jag håller på min kant. För om man älskar någon håller man i hand knuten!

Likes

Comments

hej alla där ute! Hoppas du har fortsättning bra helg det har jag ifall.  Ska snart sätta på en bra film och gosa ner mig i sängen med min kille med chips och dippa.

I fredags gjorde jag liten dum sak. Jag vaknade runt vid 09:00 tiden egentligen började vi 08:20, men jag tänkte vafan jag struntar i skolan och jag meddelade inte alls  lärarna detta betyde alltså skolk för mig. Men en gång är inte för mycket.

Ni får inte göra som mina misstag kan ju leda till att man inte får några betyg eller något annat.

Men haade bäst alla där ute och sköt om er!

Likes

Comments

Snart vet jag inte vilka vänner jag har. För gång på gång kommer det skit snack från höger till vänster jag orkar inte lyssna mera på vad andra har att säga. Jag kan tycka en åsikt men finns fler som har olika åsikter som inte har samma som jag fine det är okej att säga vad man tycker och tänker men inte att skriva/säga skit om sina vänner! Jag är verkligen trött på sånt här. Tillslut hamnar jag bara i fel händer eller bara till ett stort bråk. Snälla lägg allt åt sidan och snacka inte skit om varandra!

Likes

Comments

en jävla ångest
har haft det ett tag nu och det tar nästan på mina alla krafter. Jag kan bli sur över det lilla minsta som händer. Jag kan börja bråka med mina vänner för ingeting.

Min ångest är pågrund av att min familj har behandlat mig som skit rent ut sagt min pappa har varit en alkis men han är bättre men mamma kan dra åt skogen för hon är inte värd mig ett piss så som hon har behandlat mig plus hennes sambo.

Jag kan vara ledsen från dag ut och dag in för jag vill bara ha min mamma och krama om henne och visa att jag älskar henne.  Men jag kan inte visa någon kärlek för henne. Man ska kunna vara ärlig mot sin dotter och inte neka för en!

Varför ska man behöva få blåmärken och bli gråtandes till min kille för att ropa på hjälp.

Min kille och hans familj är min nya familj dom har funnits för varje dag/månad och timmar. Dom erbjöd mig att bo hos dom och jag är tacksam över det!

Men min ångest sitter kvar ännu jag kämpar för att låta det försvinna det var förr men tiden läker alla sår som man brukar säga.

Ha en bra dag alla! ❤

Men när

Likes

Comments

Var ute idag en runda jag hade på mina vita sneakers och jag trodde själv inte det skulle vara så kallt om fötterna.

Så nu gäller det att ta på sig värma kläder. Har sett på snapchat att snön har kommit på vissa stället som t.ex Stockholm osv. Vi har haft det lite i Hässleholm fast har bara varit snöblandat regn.


Vill egentligen inte ha snö för efter snön så smälter allt och det blir blött över allt, Men det är mysig stämning.

Likes

Comments