View tracker

Var ute idag en runda jag hade på mina vita sneakers och jag trodde själv inte det skulle vara så kallt om fötterna.

Så nu gäller det att ta på sig värma kläder. Har sett på snapchat att snön har kommit på vissa stället som t.ex Stockholm osv. Vi har haft det lite i Hässleholm fast har bara varit snöblandat regn.


Vill egentligen inte ha snö för efter snön så smälter allt och det blir blött över allt, Men det är mysig stämning.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Åhh min förkylning tar kol på mig

har varit sjuk nu i en vecka, men börjar förbättras lite


Känns så jävla skönt att ha höstlov nu i en vecka har även beställt ett par uggs

men de kommer inte förrens nästa vecka på måndag :(

Vissa kanske inte tycker om Uggs för det kan vara fult eller bara djurplågeri. Men mina som jag har beställt är oäkta.

För jag är emot djur som plågas T.ex jag kan inte bära en jacka eller annat klädesplagg med äkta päls på för tänk att de har tagit död på en räv eller något annat liknande djur. Djuren borde få leva fritt i naturen osv.

Jag vill inte kasta ut 1000kr på en dött djur.


Om ni vill läsa mera om djur behandlas gå in på

djurensratt.se


Likes

Comments

View tracker

Att sakna sin egen mamma kan göra så ont jag saknar hennes närhet hennes kram m.m. Men vi har brutit kontakten med varandra på grund av olika själ som jag inte vill ta upp. Men jag har alltid älskat henne men jag vet inte vad jag känner för henne mera för att det har blivit såhär.

Men jag har min underbara svärmor, min kille, pappa osv och dom finns där för mig dagligen precis som jag finns för dom med. För det är dom som har fått mig att stå upp och le! Om dom inte hade funnits så vet jag inte vad jag hade tagit i vägen.

Detta är min nya familj♡

Likes

Comments

Idag har man varit hos tandläkaren och spänt tandställning och satt i nytt stålband eller vad det heter😅 Nu har jag såååå himla ont för att det spänner, Sen den 8 November så ska vi planera när min tandställning ska bort. Längtar lite grann men ändån inte för för tandställningen  har varit med ett bra tag och kommer kännas annorlunda utan den.

I tisdags så jag och en vän och köpte studentpass för hon och jag ska vara med på en fest  "GLOW IN THE DARK" som ska ta studenten 2017  sen ska vi även vara med på kanevalen och skattjakten men det är längre framåt.

TAGGAR redan till studenten!

Likes

Comments

Nu känns det verkigen som hösten börjar komma fram det regnar intill dagligen löven ramlar på den våta marken, mörka kvällar samt att man får börja ta på sig tjocka kläder. jag vill ha sommar och sol men nu är tiden förbi.

Som ni kanske har läst sen innan om våran familjens hund Laura. Vi fick avliva henne för ett tag sen för att hon mådde inte alls bra fast vi försökte få henne bättre. Hon var inte sig själv hon började hosta blod och var inte sig själv, så vi tog de beslutet att hon skulle få somna in.

Nu känns det så jävla tomt utan något djur i närheten. Men jag känner att jag inte vill ha någon hund på ett tag för det är stort ansvar att man måste komma hem i tid och ut och rasta. 
Men vi har våran katt Ragnar men han är en ute katt och han klarar sig själv men vi ger honom mat och kärlek varje dag.

Likes

Comments

Nämner inga namn!

Att ha sån jävla ångest på grund av den personen gör så jävla ont, vägrar gå ditt. Har inte lust att prata ut med någon om just den situation lär bara att skriva ut det med mina meningar. Folk får undra men jag berättar inget vidare finns att det kan spridas rykten då. Känns totalt att jag börjar tappa min matlust och ingen kontroll över mina arbeten i skolan. Jag vill ha en framtid men vet inte om jag kan se det ännu blir ett långt tag. Folk som tycker jag är så omogen tyck vad ni vill! Men får man inte bjuda på dig själv??  jag är mig själv, jag får se ut hur jag vill. Att ha gråten i halsen  varje kväll är en ren panikupplevelse. Jag önskade att jag hade den familjen som jag kunde tillbringa mer tid och berätta hur jag känner men får aldrig ut det från min mun. Jag har hamnat svart håla.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tycker det är så synd om vår(familjens hund)  hund Laura att inte må bra på grund av att hon hade en brösttumör sen innan men opererades bort akut. Men nu har hon slikat mycket på bröstet och det har blivit rött och irreterat så nu har hon inflamtion just där tumören var sen innan och hon fått schampo och tabletter som ska minska bakterier och hennes inflamtion. Men de har inte hjälpt! så nu har vi satt på en tratt så hon ska sluta slicka och sen ska vi även ringa vetrinären så de får kolla upp det igen.

Jag vill inte hoppas på det värsta nu. Men det måste bli bättre

Likes

Comments

Hej alla hoppas ni mår bra, själv mår jag      också bra.

Förlåt för dålig uppdatering på senaste tiden för har en andelning till det, för min svärfar gick bort för ett tag sen och har inte haft nån lust till att uppdatera.

Men ifall i morgon den 31/7-16 tar jag ett stopp med mitt rökande för jag och min svärmor har besämt att vi ska sluta. Kommer bli jobbigt för man har ju det röksuget som sitter kvar men det lär jag klara.

För tänk er att en cigg kan skapa en massa sjukdomar och en massa skit i våran kropp. Så det är bättre att sluta än ingeting alls!

Likes

Comments

Hejsan alla :) har precis börjat med Youtube och har lagt upp  2 olika videos så kika gärna in kanalen

https://m.youtube.com/watch?v=2hWMfwMP6cI 

Likes

Comments