Exempel
många kan inte vara nöjda över hur de ser ut. brösten är för små, magen är för stor m.m. Jag tycker heller inte min kropp ser perfekt ut,  Men jag skäms inte.

Jag kan gå med bikini och visa vem jag är. Jag vill inte vara pinsmal (inget fel att vara smal) min vikt har gått upp och ner från 73 till 69. Mina bristningar har växt men what ever!

Man ska bara tänka på vad man stoppar i sig så det inte alls blir för mycket.


Tycker ALLA ska kunna vara nöjda över hur sin kropp ser ut❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla där ute. Glad midsommar till er alla ❤ min har inte varit så perfekt. Är helt genom förskyld näsan rinner och har haft ont  i halsen till och från, så det är bara att vila upp sig nu för att bli frisk👌 värdret var inte på höjden eller trist!

Likes

Comments

STUDENT!

vilken härlig dag det var!
Oförglömlig dag. Men jag laddar upp mig nu till måndag för då är det jobbet som kallar👌

Likes

Comments

Det är många som har hört om det dramatiska i Stockholm. Blev både chockad och orolig för detta som hade hänt. Varför ska Sverige drabbas av detta  Vi har ingen fred på denna jord antigen så är det våldtäkt, någon blir skjuten osv.

Vi kan inte soppa under mattan för det syns över allt.

Man vill inte våra framtidsbarn eller dom som har barn nu ,som inte ska se detta men ändå får dom se på vad som händer. Jag vill inte någon  ska behöva bli drabbad i Sverige eller huvudtaget runt jorden!

Men jag tänker på det som hände i Stockholm så SJUKT. Vem gör så egentligen?! Men det är som är vackert att folk har lagt blommer på plattans trapp/polisbilen och den platsen där det hände.

Hoppas alla ni är okej❤

Men en viss del kom till skada och avled...
VILA I FRID

LÅT ALLT BLI BÄTTRE 

Likes

Comments

Den 29/3-17 runt 13:00(inte säker)  så fällde en upp vingarna till en plats där han får slippa smärtan och sin cancer

Jag snackar om Alexander Falk!❤ 

Trodde allt var en dröm fick sån chock det brast verkligen i bröstet när Lucas (Alex's bästa vän) la ut på sin instagram  att Alex hade gått bort.

Han var en stor förebild för mig genom Youtube värden och hans andra sociala medier.

Önskade verkligen cancern försvann från denna jord den är inte välkommen till våra någonstans! Varför ska folk dö av denna sjukdom för det är från unga till gamla.

#fuckcancer 

All kärlek till nära och kära som kände Alexander❤

Likes

Comments

Att kalla en hora eller andra grova grova ord. Jag har hört det flera tals gånger. Jag kan ta det som skämt ibland men det går sin gräns, eller vad tycker ni? För nu när man har hört det flera gånger så tar det hårt så man inte visar man det inte hur man känner. Ni kanske tänker varför säger du inte ifrån men det har jag gjort några gånger men det får inget slut.

Men jag skiter i dom vänner som gör så.

För såna vänner är inte värda ett skit för mig. Låt dom förbättra sig och växa upp. Jag tar min tid tills dom kommer tillbaka!

LÅT ALDRIG NÅGON TRYCKA NER DIG

Likes

Comments

Att sakna henne gör så fruktansvärt ont. jag älskar henne från nöd till lust. Men att veta att hon inte finns är något som har drabbat mig rejält. 2012 så var det den svåraste perioden, hon och jag träffades inte så mycket men hon var FUCKING mitt ALLT! En syster som har lämnat en plats på denna jord är ofattbart. Det har gått snart 5 år sen hon dog. Jag önskade att jag kunde hjälpa henne men fanns aldrig till någon räddning fast alla försökte finnas där så gott det gick.  Men jag hedrar henne på min handled för att minnas hur hon var som en syster för mig.

Likes

Comments

Igår var en lyckad dag med mycket skratt och glädje.

Vi grillade årets första säsong på detta år med våra grannar och spelade kort och kubb.

Efter ett tag tog vi några par cider och det blev lite väl för mycket under kvällen för min kille blev lite väl för snurrig😏 Jag var väl inte så nykter men jag visste ifall vad jag gjorde.

Men var en underbar dag.

Idag ska vi grilla igen så jag hoppas på något gott denna gången också👌

Ha en fortsatt bra söndag✌

Likes

Comments

Idag var jag på min praktik som vanligt ska vara där i 2 månader till. Börjar redan sakna till plugget. Fick sluta 10 minuter mindre så jag stack till pappa och tog några koppar kaffe med honom och babblande en massa. Han har ju skaffat en ny lur sen några månader tillbaka så jag fick lära honom favebook och lägga upp bilder via telefonen och Spotify så det var något nytt för honom😂 Efter allt pratande och hittepå så drog jag hemmåt och käkade lite tacos med några vänner till oss. Dagen har varit underbar allt har flytit på som det ska. 

Ha en fortsatt underbar helg! ✌

Likes

Comments