Att sakna sin egen mamma kan göra så ont jag saknar hennes närhet hennes kram m.m. Men vi har brutit kontakten med varandra på grund av olika själ som jag inte vill ta upp. Men jag har alltid älskat henne men jag vet inte vad jag känner för henne mera för att det har blivit såhär.

Men jag har min underbara svärmor, min kille, pappa osv och dom finns där för mig dagligen precis som jag finns för dom med. För det är dom som har fått mig att stå upp och le! Om dom inte hade funnits så vet jag inte vad jag hade tagit i vägen.

Detta är min nya familj♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har man varit hos tandläkaren och spänt tandställning och satt i nytt stålband eller vad det heter😅 Nu har jag såååå himla ont för att det spänner, Sen den 8 November så ska vi planera när min tandställning ska bort. Längtar lite grann men ändån inte för för tandställningen  har varit med ett bra tag och kommer kännas annorlunda utan den.

I tisdags så jag och en vän och köpte studentpass för hon och jag ska vara med på en fest  "GLOW IN THE DARK" som ska ta studenten 2017  sen ska vi även vara med på kanevalen och skattjakten men det är längre framåt.

TAGGAR redan till studenten!

Likes

Comments

Nu känns det verkigen som hösten börjar komma fram det regnar intill dagligen löven ramlar på den våta marken, mörka kvällar samt att man får börja ta på sig tjocka kläder. jag vill ha sommar och sol men nu är tiden förbi.

Som ni kanske har läst sen innan om våran familjens hund Laura. Vi fick avliva henne för ett tag sen för att hon mådde inte alls bra fast vi försökte få henne bättre. Hon var inte sig själv hon började hosta blod och var inte sig själv, så vi tog de beslutet att hon skulle få somna in.

Nu känns det så jävla tomt utan något djur i närheten. Men jag känner att jag inte vill ha någon hund på ett tag för det är stort ansvar att man måste komma hem i tid och ut och rasta. 
Men vi har våran katt Ragnar men han är en ute katt och han klarar sig själv men vi ger honom mat och kärlek varje dag.

Likes

Comments

Nämner inga namn!

Att ha sån jävla ångest på grund av den personen gör så jävla ont, vägrar gå ditt. Har inte lust att prata ut med någon om just den situation lär bara att skriva ut det med mina meningar. Folk får undra men jag berättar inget vidare finns att det kan spridas rykten då. Känns totalt att jag börjar tappa min matlust och ingen kontroll över mina arbeten i skolan. Jag vill ha en framtid men vet inte om jag kan se det ännu blir ett långt tag. Folk som tycker jag är så omogen tyck vad ni vill! Men får man inte bjuda på dig själv??  jag är mig själv, jag får se ut hur jag vill. Att ha gråten i halsen  varje kväll är en ren panikupplevelse. Jag önskade att jag hade den familjen som jag kunde tillbringa mer tid och berätta hur jag känner men får aldrig ut det från min mun. Jag har hamnat svart håla.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tycker det är så synd om vår(familjens hund)  hund Laura att inte må bra på grund av att hon hade en brösttumör sen innan men opererades bort akut. Men nu har hon slikat mycket på bröstet och det har blivit rött och irreterat så nu har hon inflamtion just där tumören var sen innan och hon fått schampo och tabletter som ska minska bakterier och hennes inflamtion. Men de har inte hjälpt! så nu har vi satt på en tratt så hon ska sluta slicka och sen ska vi även ringa vetrinären så de får kolla upp det igen.

Jag vill inte hoppas på det värsta nu. Men det måste bli bättre

Likes

Comments

Hej alla hoppas ni mår bra, själv mår jag      också bra.

Förlåt för dålig uppdatering på senaste tiden för har en andelning till det, för min svärfar gick bort för ett tag sen och har inte haft nån lust till att uppdatera.

Men ifall i morgon den 31/7-16 tar jag ett stopp med mitt rökande för jag och min svärmor har besämt att vi ska sluta. Kommer bli jobbigt för man har ju det röksuget som sitter kvar men det lär jag klara.

För tänk er att en cigg kan skapa en massa sjukdomar och en massa skit i våran kropp. Så det är bättre att sluta än ingeting alls!

Likes

Comments

Hejsan alla :) har precis börjat med Youtube och har lagt upp  2 olika videos så kika gärna in kanalen

https://m.youtube.com/watch?v=2hWMfwMP6cI 

Likes

Comments

I torsdags hade vi tränings pass på fitness 24seven och det var riktigt jobbigt svetten rann, huvudvärk och illamående men jag kämpade på en då, det tog hårt på bena.

Men nu är det äntligen höstlov och det gillar vi, har ni fått erat lov ännu? denna veckan ska väl mest slappas tror jag.

Nu är det dags för mig att krya ner i sängen och försöka sova lite har knappt inte kunnat sova någonting dessa dagar.Likes

Comments

träning osvJag tränar inte på gym men har funderat på det. Men jag gör oftast övningar hemma exempel ute med hunden, promenad, plankan osv.Vissa kan vara väldigt blyga för att träna, för de är skäms över sin kropp, eller så har man inte råd för det kan kosta en del. Men jag tycker man inte borde skämmas över sin kroppsbyggnad, vi är lika fina hur vi än ser ut.Jag har funderat ett viss tag om jag skulle börja träna... för har ett gym nära en skola tar bara ungefär 3 minuter ditt. Men jag får fundera vidare.Men om man inte vill träna bland människor/gym så kan man göra lite olika varianter exempel promenad, plankan, situps, planka ja det finns mera ju som man kan söka på nätet. Men det är viktigt att försöka röra på kroppen i alla fall lite för att kroppen ska må bra.
Likes

Comments