Header
YouTube

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tanken i morse var att vi skulle kliva upp kl.9 för att hinna med lite saker men slutade att jag stängde av larmet i sömnen så vi sov till 11 istället🙈 men men så kan det bli, vi drog allafall iväg och åt sen lunch med Ellen på prins burger, sjukt goda burgare (+ att dem hade glutenfritt bröd) sen åkte jag och Signe till stan för jag skulle köpa en jacka och så kollade vi i lite andra affärer också, testade även pumpkin spice latte på starbucks (var bara tvungen då det är versus hetsen kring det) och den var faktiskt god, blev förvånad men aa den funkade:)

Sitter allafall på tåget mot Sundsvall just nu och är hemma strax efter 9 så ska bli skönt att få slappa i soffan hela dag + att jag är ledig imorgon känns ännu skönare också:) vi hörs! Puss!

Likes

Comments

Hej! Väldigt länge sen sist! Befinner mig för tillfälligt i Stockholm just nu då jag är och hälsar på Signe för helgen. Kom hit torsdags kväll och åker hem imorgon kväll. Och igår så gjorde vi en spontanare och drog på idol då jag såg på insta att Norlie & KKV skulle uppträda och då vi båda älskar dem så var vi ju tvungen att dra dit, dock blev det hela en fail... (kommer upp vlogg om detta till veckan så håll utskick om när den kommer upp så får ni veta vad som hände)

Idag så drog vi in till stan och jag spenderade lite pengar på smink...och gick å åt på Vigårda, väldigt goda hamburgare men kändes lite som att personalen hade 0 koll på vad dem gjorde men men fick iallafall våran mat till slut. Nu ska vi snart sova och upp relativt tidigt imorgon då vi ska hinna med lite grejer innan mitt tåg till Sundsvall går. Vi hörs! Puss:)

Likes

Comments

I onsdags kväll så gick jag, signe och Christina ut och käkade på Pinchos, har ätit där en gång förut och tycket att det var så bra så ville dit igen och i och med att Signe flyttar till Stockholm idag så ville vi käka middag ihop en sista gång innan hon drar.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tänkte bjuda på en liten sneak peek om vad morgondagens video kommer att innehålla, hoppas verkligen ni kommer gilla den har jobbat på den hela dagen🙈🙊💗

Likes

Comments

Tröja - Zara, jacka - bikbok, kjol - Gina, skor - Nelly, halsband - Gina.

Igår kväll efter att jag hade jobbat hela dagen så åkte vi in och åt middag på dolcetto och gick sedan vidare till bion och kollade på Jason Bourn (??) hade inga förväntningar på vad den skulle handla om eller så då jag hade noll koll på vad det var för film det var vi skulle se förrens vi var på bion, men tycker ändå att det var hyfsat bra, om man gillar action och sånt så är det perfekt men ja har sett bättre. Hoppas eran helg varit bra så hörs vi, puss!:)

Likes

Comments

Likes

Comments

Följ mig på snapchat där jag förmodligen kommer uppdatera mer än vad jag gör här i helgen!

Hej! Jag känner redan hur trött jag kommer vara söndag kväll efter denna helg. Ikväll och imorgon kväll så drar vi ett gäng till sensommar och både lördag och söndag så jobbar jag så kommer ha fullt upp hela helgen, men jag ser fram emot det. Kommer bli en härlig helg med en massa underbara människor!:)

Likes

Comments

Instagram @petrafuhrberg


Better Blogging Nouw