Header
YouTube

I onsdags kväll så gick jag, signe och Christina ut och käkade på Pinchos, har ätit där en gång förut och tycket att det var så bra så ville dit igen och i och med att Signe flyttar till Stockholm idag så ville vi käka middag ihop en sista gång innan hon drar.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tänkte bjuda på en liten sneak peek om vad morgondagens video kommer att innehålla, hoppas verkligen ni kommer gilla den har jobbat på den hela dagen🙈🙊💗

Likes

Comments

Tröja - Zara, jacka - bikbok, kjol - Gina, skor - Nelly, halsband - Gina.

Igår kväll efter att jag hade jobbat hela dagen så åkte vi in och åt middag på dolcetto och gick sedan vidare till bion och kollade på Jason Bourn (??) hade inga förväntningar på vad den skulle handla om eller så då jag hade noll koll på vad det var för film det var vi skulle se förrens vi var på bion, men tycker ändå att det var hyfsat bra, om man gillar action och sånt så är det perfekt men ja har sett bättre. Hoppas eran helg varit bra så hörs vi, puss!:)

Likes

Comments

Likes

Comments

Följ mig på snapchat där jag förmodligen kommer uppdatera mer än vad jag gör här i helgen!

Hej! Jag känner redan hur trött jag kommer vara söndag kväll efter denna helg. Ikväll och imorgon kväll så drar vi ett gäng till sensommar och både lördag och söndag så jobbar jag så kommer ha fullt upp hela helgen, men jag ser fram emot det. Kommer bli en härlig helg med en massa underbara människor!:)

Likes

Comments

Ingredienser: Kvarg, Banan, Hallon, Chiafrön, Hallon.

Likes

Comments

Min helg har bestått utav mestadels jobb och mat, vi gick ut och åt på Ponchos i lördags och åt en massa mat och drack en massa drinkar. Ni måste verkligen gå dit om ni inte redan gjort den, super bra ställe och inte så överdrivet dyrt!

​Sen igår så drog hela familjen ner till Stockholm efter att jag hade jobbat klart och idag så har jag mest chillat i lägenheten tills Ellen slutade sen möte vi upp hennes vänner och käkade sushi i en park och nu är tanken att ja ska sova så jag orkar med morgondagen som kommer att bestå av mat och Beyonce konsert! Vi hörs imorgon, puss!

Likes

Comments

Instagram @petrafuhrberg


Better Blogging Nouw