Hej allihopa! Hur är det med er? Själv ligger jag fortfarande i sängen med världens mag ont, somnade med det och vaknade i hop om att det skulle vara bättre men så var inte fallet så stannade hemma från jobbet idag. Tor inte jag nämt det här men har varit till läkare i omgångar och efter några månaders väntan så fick jag reda på att jag har IBS, så just nu håller jag på att gå efter ett slags kostschema där jag får äta begränsat med saker och vissa saker får jag inte äta alls, så det är väldigt lätt att det blir fel nu i början då det nästa är ingenting jag kan äta för tillfället. Förhoppningsvis så blir det bättre framöver men har just nu fortfarande ont i magen till och från, vissa dagar bättre och vissa dagar då jag inte en orkar gå upp ur sängen för att gör det minsta lilla. Nog om det, hoppas ni mår bra alla fall så hörs vi, puss!

Likes

Comments

Igår när Fanny kom hit så gjorde vi lunch och satt oss ute på balkongen och käkade och pratade i flera timmar. Vi gjorde pasta pesto med spenat, tomat, kikärtor, halloumi och sallad, det blev sjukt gott och verkligen något ag kommer laga igen.

Likes

Comments

Såg denna klänning på Lovisa Barkman här om dan och älskar den verkligen! Lite annorlunda från min stil eller vad man ska säga men hoppas jag trivs i den för den är ju verkligen en drömm😍

Klänning HÄR

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas eran dag varit bra! Min dag har varit extremt chill, vaknade vid 11, gick upp och fixade mig lite osv sen vid 12 tiden så kom Signe och Fanny förbi och vi satt och snackade på balkongen i några timmar innan det var dax för dem att rulla vidare. Sen har jag bara tagit det lugnt här hemma och inte gjort så mycket, sitter just nu på balkongen med musik, tända ljus och bara njuter av att kunna sitta här ute utan att frysa. Känns verkligen nu att det är sommar på riktigt och ingen kan vara gladare än mig just nu. Känns bra att skriva/säga att just i denna stund mår jag bra, har haft en sjukt konstig period ett tag nu där jag bara har gått runt och varit ledsen och det minsta lilla negativa som hänt har jag blivit så sjukt ledsen över vilket har varit ett rent helvete om jag ska vara ärlig. Men det känns bra att känna denna känsla. Även om den bara varar en stund.

Imorgon så kommer Fanny hit och vi ska laga lunch och bara umgås en stund hon och jag. Det ska bli så sjukt mysigt för har inte träffat henne på ett tag nu och saknar verkligen att umgås med henne för vi har det alltid så roligt när vi umgås. Så jag ser verkligen fram emot morgondagen! Vi hörs, puss!

Likes

Comments

Instagram@petrafuhrberg


Better Blogging Nouw