YouTube
View tracker

Har du några nyårslöften?

Nej, bara att må så bra som jag kan.

Vilka länder besökte du?

Tråkigt nog inga, har inte funnits tid:(

Vilka är dina bästa minnen från 2016?

Studenten, Beyoncé, Han, Bråvalla, Sommaren.

Vad var din största framgång?

Oj, jag vet faktiskt inte...studenten kanske?

Bästa köpet?

Väldigt bra fråga, vet faktiskt inte.

Vad spenderade du mest pengar på?

Mat och kläder skor.

Gjorde något dig extra glad?

Studenten definitivt, även alla nära och kära

Var du gladare eller ledsnare detta år jämfört med tidigare år?

Väldigt svajigt år när det kommer till det, men just nu mår jag väldigt bra, kan ej klaga.

Vad önskar du att du gjort mer?

REST!!!

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

Jobbade😂 Sen på kvällen gick jag mamma och han ut och käkade middag på apa. Helgen så blev det utgång med mina fina vänner

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Too faced paletter, morphie brushes palette, Calvin Clain underkläder svarta, thomas sabo armban och berlocker och Therese Lindgrens bok - ibland mår jag inte så bra.

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Tanken i morse var att vi skulle kliva upp kl.9 för att hinna med lite saker men slutade att jag stängde av larmet i sömnen så vi sov till 11 istället🙈 men men så kan det bli, vi drog allafall iväg och åt sen lunch med Ellen på prins burger, sjukt goda burgare (+ att dem hade glutenfritt bröd) sen åkte jag och Signe till stan för jag skulle köpa en jacka och så kollade vi i lite andra affärer också, testade även pumpkin spice latte på starbucks (var bara tvungen då det är versus hetsen kring det) och den var faktiskt god, blev förvånad men aa den funkade:)

Sitter allafall på tåget mot Sundsvall just nu och är hemma strax efter 9 så ska bli skönt att få slappa i soffan hela dag + att jag är ledig imorgon känns ännu skönare också:) vi hörs! Puss!

Likes

Comments

Hej! Väldigt länge sen sist! Befinner mig för tillfälligt i Stockholm just nu då jag är och hälsar på Signe för helgen. Kom hit torsdags kväll och åker hem imorgon kväll. Och igår så gjorde vi en spontanare och drog på idol då jag såg på insta att Norlie & KKV skulle uppträda och då vi båda älskar dem så var vi ju tvungen att dra dit, dock blev det hela en fail... (kommer upp vlogg om detta till veckan så håll utskick om när den kommer upp så får ni veta vad som hände)

Idag så drog vi in till stan och jag spenderade lite pengar på smink...och gick å åt på Vigårda, väldigt goda hamburgare men kändes lite som att personalen hade 0 koll på vad dem gjorde men men fick iallafall våran mat till slut. Nu ska vi snart sova och upp relativt tidigt imorgon då vi ska hinna med lite grejer innan mitt tåg till Sundsvall går. Vi hörs! Puss:)

Likes

Comments

I onsdags kväll så gick jag, signe och Christina ut och käkade på Pinchos, har ätit där en gång förut och tycket att det var så bra så ville dit igen och i och med att Signe flyttar till Stockholm idag så ville vi käka middag ihop en sista gång innan hon drar.

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@petrafuhrberg