Idag är det min tur att fylla 20! Äntligen! Eller ja...har lite åldersnoja känner mig så sjukt gammal även fast jag inte riktigt är det...än😂🙈 aja ville bara säga hej så hörs vi imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

RAW NUTELLA

I veckan så läste jag igenom alla bloggar jag läser dagligen och såg ett inlägg på DENNA blogg om detta raw nutella receptet så åkte direkt till ica och handlade alla ingredienser och resultatet vart väldigt bra, har inte hunnit testa det på mina smoothieballs än men misstänker att det kommer bli väldigt gott! Ni måste verkligen testa om ni inte gjort det!

Recept

ca 2,5 dl hasselnötter

1/2 dl agave sirap

1/2 dl kakao (raw)

1 tsk vaniljpulver

4 msk mandelmjölk

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er! Jag sitter för tillfälligt med Viktor i soffan och kollar film. Dagen har bestått av mat, shopping och Anna-Clara. Jag har även vloggat idag (som jag inte gjort på sjukt länge, så det var roligt) så förhoppningsvis så kommer den upp imorgon kväll eller onsdag morgon, vi får se hur jag hinner med mig med redigeringen. Imorgon blir det jobb på förskola i några timmar vilket jag ser fram emot och sen träning efter det och mys med Viktor på kvällen med film eller något annat kanske. Vi hörs!

Likes

Comments

Beställde precis två par skor! Har letat efter det paret från Steve Madden så sjukt länge men dem har varit slut överallt men lyckades på något sätt få tag på det sista paret i storlek 39 så känns sjukt bra, vill bara att dem ska komma nu😍 och det andra paret såg jag bara nu och tycker att dem var fina så beställde dem nu också på samma gång🙈

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Just nu befinner sig jag och Viktor i Stockholm. Och idag så drog vi till Gröna Lund i några timmar för att åka lite karuseller och käka mat. Nu är vi tillbaka i lägenheten och har precis käkat middag och kollar på serie. Vi hörs imorgon! Puss!

Likes

Comments

Uppdaterar sjukt mycket under helgen på snap så lägg till mig där så missar ni inget. petrafuhrberg heter jag där💖

Likes

Comments

Instagram@petrafuhrberg