Location: Nykøbing Sjælland - resturant madkunsten.

Billede nr 2: taske: zadig&voltaire, shorts: ganni, strik: envii, guldring: hvisk

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

En gang imellem tager mig & min familie en smuttur til Aarhus, hvor vi bare er der i 2 dags tid. Hvor vi egentlig bare hygger os, spiser god mad, shopper osv!

Det plejer at være forskelligt med hvor vi spiser morgenmad & frokost, men har altid spist aftensmad samme sted, vi spiser på en resturant/cafe kaldet "Drudenfuss", Graven 30, 8000 Aarhus c. Det kan klart anbefales hvis du er i Aarhus eller omegn!


Likes

Comments

1. Den første tshirt er fra "saks potts" jeg har dsv ikke kunne finde prisen på denne lækre tshirt, da den ikke er på deres hjemmeside. Men jeg synes denne tshirt kunne være fed med en oversized sort slidt denim jakke, et par råhvide vige bukser, med et fedt bælte til!

2. Så har jeg også fundet denne mega fede tshirt fra "Ganni" der står til 399kr. Hvis jeg skulle style den ville jeg tage et par denim trumpet bukser på til, det tror jeg ville kunne se mega fedt ud!

3. Så har jeg fundet en endnu tshirt fra "Ganni" som jeg også selv har og er mega glad for! Den står til 399kr også. Når jeg bruger den, har jeg altid et par denim trumpet bukser også.

4. Så har jeg fundet denne mega fede "Gucci" tshirt der er lidt mere i den dyre ende, den står til 1500kr, hvis jeg havde denne tshirt ville jeg style den med et par blå vige bukser i samme farve som teksten på tshirten, og hvis det er som en lille detalje må der gerne være en hvid stribe ned igennem bukserne!

5. Så har jeg fundet denne fede tshirt fra "Gestuz" den her kunne jeg dsv heller ikke finde prisen på, men jeg er sikker på man stadig kan købe den! Hvis det var en varmere dag ville jeg style den med en mørkegrå/grå denim nederdel, og med et fedt bælte til også!

6. Så fandt jeg denne fede tshirt fra "Modstrom" som jeg dsv heller ikke kunne finde på deres hjemmeside, men jeg vil skyde på den ligger til omkring de 350-400kr ca. Hvis jeg skulle style den, ville jeg tage et par stramme klassiske sorte bukser på til, og igen med et fedt bælte, og nogle fede smykker!

Likes

Comments

Tirsdag d. 12 april tog mig og min mor en smuttur til indre by.

Vi startede ud med at drikke noget varmt på fars dreng Ny Adelgade 7 (fedeste sted!) vi endte dog også med at sidde udenfor da der var mennesker overalt, men det var mega hyggeligt!

Derefter besluttede vi os får at gå ud og kigge på butikker, vi valgte kun at gå i de butikker vi vidste vi skulle købe noget i. Jeg har haft kigget meget på den hoodie fra Mads Nørgaard "GRLPWR" mega fed! Du kan både få den i pink og sort, men den pinke var absoulut min favorit! (obs det var faktisk en påske gave fra min mor) den står til 700kr!Jeg fik også købt en mega fed rød flæse jakke fra zara, som jeg skal bruge til sommer! den står til 699kr!

lige et billede fra bordet udenfor fra farsdreng!

også lige et billede af vores lækre frokost på bistro royal, Kongens nytorv 26!

Likes

Comments