Hey læsere.

Jeg har spammet en del idag hehe! <3
Jeg tænkte jeg ville lave en slags “serie” ish, hvor jeg viser de ting jeg har tænkt mig at købe/spare sammen til.

Så vi starter bare!

Jeg har langt tid kigget på en Goyard - st. Louis size L, taske. Synes tasken er super fed dog ekstrem dyr for en tote bag at være..
jeg ville bruge tasken til de normale hverdags ting, og som “skoletaske”.
Tasken ligger til omkring de 8000kr er jeg rimelig sikker på! Jeg vil nok se om jeg kan købe den brugt tænker jeg!

Tusind tak fordi du læste med! <3

Insta: petradanielsen

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej læsere! Dette bliver et ret kort indlæg..
tænkte bare jeg ville fortælle jer kort om hvilken toilettaske jeg bruger, og et must efter min mening!

Toilettasken er fra Aiayu og koster 1249kr, den er super lækker og så er den også lavet af lama er jeg ret sikker på!

Noget andet som jeg virkelig også er blevet glad for er min mason pearson hårbørste, den er en smule dyr af en hårbørste at være men super god! (Og flot på billeder! haha) Hårbørsten som jeg har som er den lille model, ligger til 749kr - den store ligger til 1149kr (er ik helt sikker på om det 1200kr men..)

Håber i kunne lide dette ret korte indlæg! Er super glad for du læste med! <3

Min insta: petradanielsen

Likes

Comments

Hej læsere, og velkommen tilbage! idag laver jeg en "ting jeg synes enhver pige skal eje" ish. Jeg laver til sidst også lige en kort opdatering på det nye år, hvad der sker osv!

Disclame: Nogle af tingene er en del dyre, og rigtig mainstream! Men jeg tænker bare - der er vel en grund til disse ting er blevet så "kendte" fordi det jo bare er pisse nice! Kan også godt være nogle synes at disse ting er "døde" meeen det synes jeg ikke! håber i kan lide dette indlæg, og sry for den lange disclame! <3


1. Den første ting er dette super lækre Lala Berlin triangle tørklæde. Jeg har det selv i farven "city" og jeg bruger det hverdag! Det er også super varmt, da det jo er cashmere! Tørklædet ligger til 2700kr.

2. Det næste er self et par sko! Dem jeg har valgt er et par isabel marant bobby sneakers i sort, som jeg selv har også! Jeg bruger ikke disse sko til hverdag da jeg bedere kan lide at bruge dem til "finere" brug. Skoene ligger til 3550kr.

3. Det næste er bestemt i den dyre ende, men er bestemt også det hele værd! Og det er en balenciaga city bag. Denne taske er super sådan "gammel" men stadig mega på mode. Tasken ligger til 9500kr.

4. Next up - dette skønne og klassiske valentino rockstud armbånd i "noir". Dette armbånd har jeg også selv, og er super glad for! Det kan sagtens bruges til hverdag og festbrug, som jeg selv har gjort. Armbåndet koster 1250kr.

5. Det næste item er også en taske! Tasken er fra Zadig&voltaire - jeg har bare valgt den klassiske sorte model. Jeg har selv engang haft en Zadig&voltaire taske men som jeg solgte! Taskerne koster noget forskelligt næsten allesammen - det kommer nemlig an på hvilket mønster den har, og self str! Tasken på billedet koster 2500kr.

​ Håber i kunne lide det! Tak for at læse med! 

Min insta: petradanielsen

Likes

Comments

Location: Nykøbing Sjælland - resturant madkunsten.

Billede nr 2: taske: zadig&voltaire, shorts: ganni, strik: envii, guldring: hvisk

Likes

Comments

En gang imellem tager mig & min familie en smuttur til Aarhus, hvor vi bare er der i 2 dags tid. Hvor vi egentlig bare hygger os, spiser god mad, shopper osv!

Det plejer at være forskelligt med hvor vi spiser morgenmad & frokost, men har altid spist aftensmad samme sted, vi spiser på en resturant/cafe kaldet "Drudenfuss", Graven 30, 8000 Aarhus c. Det kan klart anbefales hvis du er i Aarhus eller omegn!


Likes

Comments