Header

Allmänt, Foto, Äventyr

Nu är i princip allt nedpackat, saker som ska laddas är laddade och det enda som fattas är att tanka bilen! Åh, ska bli så skönt denna vecka. Håller tummarna för bra väder så det blir många stopp för sol och bad! Lilla kameran hänger självklart med men kanske bara blir iphonebilder i bloggen kommande vecka (kan inte garantera något hehe).

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Foto

Helt sjukt hur molnen påverkar ljuset på bilderna, men också kul att se. Bilderna är tagna med bara några minuters mellanrum. Och som sagt, väldigt mysigt ställe att koppla av på!
Ps. inte lång tid kvar tills roadtrippen startar, galet taggad!

Likes

Comments

Allmänt, Foto, Äventyr

Utöver lite äventyr de senaste dagarna har jag för det mesta suttit fast framför andra säsongen av Sense8. Riktigt skum serie men otroligt sevärd! En liten del av gårdagens äventyr var att äta plocksallad en liten bit utanför Örebro i solen, extremt mysigt.

Likes

Comments

Allmänt, Foto, Äventyr

Första officiella semesterdagen idag började med en tågresa till Örebro där Victor fick hämta mig på centralstation då tåget skulle stå där i en kvart innan det skulle åka 1 min till södra haha... Annars då, blev som vanligt att röja upp i lägenheten och diska (aldrig saknat en diskmaskin så mycket som nu!) och därefter storhandla. Med detta väder var glass självklart, och blev en gammal favorit!

Likes

Comments

Allmänt, Foto

Försökte få bra bilder på Diesels öga häromdagen men här ovan syns då resultatet haha. Motorn i 100mm objektivet låter tyvärr lite för mycket för min katts smak så som synes på första bilden så backar han bakåt så mycket han kan med huvudet. Men ett tappert försök på bild nr 2 hehe...

Likes

Comments

Allmänt, Foto

Detta är det perfekta objektivet till den lilla spegellösa systemkameran på semestern då den tar så mycket mindre plats än med standard 18-55mm och det passar även till ett undervattenshus! Så äntligen kom den hem igår och jag är sjukt nöjd!

Likes

Comments

Allmänt

Lite dött här men har haft noll att skriva om då jag knappt gjort något alls tyvärr... Men nu har jag semester i två veckor så förhoppningsvis händer det lite mer. Lugn dag på jobbet och åkte till Västerås med min mamma för att fira in min ledighet genom att äta på Pinchos. Shoppade även och hämtade ut ett paket på vägen hem hehe.

Likes

Comments

Allmänt, Foto

Blev en snabb sväng till Västerås i fredagskväll för att kolla lite bilar, tyvärr hade nog de flesta som i vår åsikt är snygga redan åkt hem då vi kom dit vid 9-tiden, menmen intressant och kul att kolla på ändå!

Likes

Comments

Allmänt, Filmer

Tog det ganska lugnt hela dagen igår innan jag och Victor åkte till Västerås för att äta buffé på Choys Garden innan vi skulle se nya Spiderman på bio. Buffén var verkligen inte värd sina 148kr exklusive dricka och filmen var inte en av de bästa Marvelfilmerna vi sett men ändå helt okej.

Likes

Comments