Header

Allmänt, Foto, Bakning/matlagning

Blev inte som mitt tidsinställda haha, inställd lektion gjorde att jag kom hem redan vid 12 idag. Hämtade ut ett efterlängtat paket innan jag fikade och drog ut och fotade med Amanda. Håller på och redigerar just nu så bilderna kommer väl upp någon dag framöver. Kladdkakan Amanda bakat var gudomlig också, måste baka själv någon dag...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Foto

Bryter av de fina bilderna från Maldiverna med lite bilder jag fotade förra veckan ute på Malmön. Ganska nöjd med dessa också, fastän det inte är något semesterparadis. Vid denna tidpunkt borde jag vara i skolan med antingen grupparbete eller självständigt plugg innan engelskan och hemfärd någon gång vid sju ikväll... Yay, go Mondays!

Likes

Comments

Allmänt, Foto, Äventyr

Dessa små hyddor som man bor i om man semestrar på Maldiverna, det är kanske tre gånger så många hyddor som landyta på tillhörande öar, ser nästan lite tråkigt ut.

Hej på er! För omväxlingens skull så somnade vi redan vid tio igår kväll, vilket gjorde att vi vaknade redan vid åtta imorse. Inte ofta det händer kan jag säga. Vi tog det lugnt med youtube, twitch och sådant eftersom vädret är så sjukt deprimerande. Men! Idag, efter ytterligare två-tre timmars redigering är jag äntligen klar med alla bilder från Maldiverna, de som då var bra nog för att spara och redigeras. Totalt 22 GB med bilder blev 15 GB när de redigerats och sparats om från RAW till png. Nu är jag glad att jag har en extern hårddisk att förvara allt på haha. Nu? Spotify och datorspel i någon timme innan plugg.

Likes

Comments

Allmänt, Foto, Äventyr

Victor berättade att clownfiskar är jättebeskyddande av sina bon, vilket man ser här på bilderna då den ena fisken är hur arg som helst på Victor när han fotar.

Kan ju börja med att berätta att bion igår inte var så speciellt bra, inte värt att se på bio enligt mig och Victor iaf. Idag har jag redigerat en otrolig mängd bilder, men ser fortfarande inte ljuset i tunneln. Annars drog vi till Västerås för att kolla Bomässan som var där, tyvärr lite tråkiga grejer i år, innan vi samlade inspiration på Mio ett tag haha. Sitter för tillfället och redigerar bilder igen, efter en väldigt välförtjänt powernap på en timme.

Likes

Comments

Allmänt, Foto, Äventyr

Hämtade Victor efter hans resa igår och fixade en massa efteråt så glömde totalt bort att blogga haha. Idag spenderade jag större delen av dagen i skolan och kom nyligen hem. Ikväll vankas det mat och biomys i Västerås! Blir att se Kingsman: The Golden Circle då vi tyckte den första var rolig och bra, så får hålla tummarna att denna också är det. Utöver det har jag tydligen ca 800 bilder att importera och redigera som Victor tog under sin dykresa, så det lär komma upp en och annan bild från Maldiverna här också.

Likes

Comments

Allmänt, Foto

Onsdag idag, vilket betyder att jag inte har någon skola. Men vilket egentligen betyder mer skolarbete att göra tyvärr. Har tentapluggat sedan ungefär 9 imorse med en paus för kladdkakebak någon gång på förmiddagen. Har för tillfället tagit en paus igen, så kollar lite vloggar innan jag ska fortsätta rita på mitt projektarbete i Visualiseringskursen. Vi ska rita ett hus enligt givna uppgifter osv, både skisser, ritningar och en nerskalad modell, så ser verkligen fram emot detta!

Likes

Comments

Allmänt, Foto

Två saker som ännu inte nämnts på bloggen
Jag har mått extremt dåligt under flera år, vilket ibland är återkommande i mindre dippar och att jag spelar datorspel alldeles för mycket hehe...

Två maträtter som jag INTE kan laga
Här skulle jag nog kunna nämna mer än två, men definitivt ugnspannkaka och kycklingfiléer är jag totalt sämst på att tillaga på ett bra sätt.

Två saker jag ofta tänker på
När det är dags för mat och sovdags.

Två saker jag brukar göra på kvällarna
Scrolla igenom Instagram och kolla på stream på TVn.

Två saker jag måste börja tänka på
Definitivt plugga mer, och ett förslag på examensarbete... Stressen börjar krypa sig fram nu

Två saker jag har gjort den senaste tiden
Oj, sämst minne när det gäller sånt här, men kört en sprillans ny bil (sjukt kul, min var sämst utrustad i jämförelse) och sovit allt för mycket.

Två materiella saker jag vill äga
Denna är lätt! En ny Macbook eftersom min håller på att klappa ihop, och även en SoundTouch högtalare från Bose, åh.

Likes

Comments

Allmänt, Inspo

Ser lite enfärgat ut, men tycker det blir snyggast med en enkel bas i hemmet. Så kan man själv lägga till vissa detaljer i färg, för att undvika att det blir allt för plottrigt. Längtar till att få inreda lite själv!

Likes

Comments

Allmänt, Foto

Har egentligen inte gjort något alls, ska strax iväg och städa men annars har jag i princip bara pluggat och kollat vloggar. Inte funnits så stor lust till annat, eller ork. Sen att det är måndag imorgon och jag ska vara i skolan 8-19 är inte det bästa, men bara att stå ut!

Likes

Comments

Allmänt

Var lite segstartad på morgonen, så pluggade och gjorde mig iordning innan folk började komma över. Vi skulle fira mamma som fyller år idag, och de sista gästerna har precis åkt... Ibland är det nästan jobbigt hur länge folk stannar haha. Som vanligt glömmer jag även att ta någon bild, så det får bli en bild från veckan när jag var ute och fotade lite. Håller på att redigera bilderna så dom kommer väl upp inom en snar framtid.

Likes

Comments