Så mycket glädje men samtidigt så mycket sorg. Efter 12 år var vi NA14B fria från läxor, prov och inlämningar men också fria från en trygghet och en säkerhet att varje dag ha något att göra och några att träffa för att prata och ha roligt med. Men längtar tills det tar slut men samtidigt blir det tomt när det inte längre finns där och man inser att det är nu livet börjar på riktigt, det är nu man kan styra och bestämma färdriktningen själv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Stort, vackert och ​bland de bästa skidbackarna jag har åkt i. Så kan jag sammanfatta Trysil som jag har fått uppleva under en vecka. Det finns backar för alla och man får ut något av varje åk eftersom backarna är så pass långa vilket var uppskattat från min sida, annars kan det lätt kännas som att man åker mer lift än skidor och det är inte så roligt. Jag gillade det det trots lite dåligt väder och jag kan tänka mig att åka hit igen för att glida nerför backar. 

~Olivia 

Likes

Comments

Medan jag är i skidbacken och kanske fryser en aning tänkte jag dela med mig av lite sommarminnen. Sommaren 2014 skulle jag vilja säga har varit min bästa sommar hittills. Jag var på ridläger i Skåne, vår sommarstuga var färdigrenoverad och det bjöds på härliga dagar med vänner. Enjoy!

Likes

Comments

Promenerade med hästen i vintervädret. Hängde lite med en ödla under engelskalektionen. Selfie-time

​Var ute och skrittade i två timmar med trevligt sällskap. Hade en söt liten nattkompis​. ​Tog lite glada bilder när solen sken. 

Likes

Comments

Ett av mina absoluta favoritresmål är Österrike. Det finns så mycket fin natur att se och vattenfallen från bergen är ett måste att se! Man kan få sol samtidigt som sol och avkoppling vilket är uppskattat i min familj i alla fall.

Ett annat resmål som ligger mig varmt om hjärtat är den grekiska ön Rhodos. Jag vet inte vad det är men det är något som gör att detta är semesterorten som ligger högst på min lista på alla ställen jag har besökt. ​Det finns både sand- och stenstränder och intressanta saker att se och ja, det är perfekt! 

Har ni något favoritresmål som ni tycker att man ska besöka?

Likes

Comments

​Mina favortitsmycken ​just nu. 
Gillar att ha något litet runt handleden bara för att piffa upp en vanlig vardag och göra outfiten lite roligare. 

Likes

Comments