Jag har försökt att formulera mig och mina tankar under flera dagar nu, men det går inte särskilt bra. Det är nämligen så många tankar och känslor samtidigt som jag ibland känner mig ganska tom.
Imorgon har jag varit hos familjen i två veckor och i USA i tre veckor och jag kan inte säga att det har varit helt enkelt men inte jättesvårt heller. Förutom att sakna familj och de närmsta vännerna så saknar man även grejer som har varit vardag och människor som man inte trodde betydde något särskilt för en. Samtidigt som det finns en saknad så känner man sig lite starkare för varje dag som går, för varje dag för alltid med sig någon typ av ny utmaning som man för det mesta klarar av utan några större problem.

Första månaden är alltid svårast säger de, och ja så är det nog. Det är ny information och nya intryck nästan varje dag och hjärnan försöker att memorera så mycket som möjligt för att man sedan ska kunna göra allt så bra som möjligt. Att det ständigt kan dyka upp nya saker som man inte riktigt vet hur man ska hantera gör att man blir ganska trött, även om det ibland endast gäller några jobbtimmar eller timmar tillsammans med familjen. Och samtidigt som man vill vila när man har jobbat klart så vill man ut och umgås med de andra för att man behöver det sociala men också för att man vill bli "en i gänget" så snabbt som möjligt.


Vissa dagar här är bra, vissa är mindre bra och andra är både bra och sämre. Men jag försöker bara hantera det som är jobbigt och komma ihåg att det är mycket nya intryck, mycket information och mycket anpassningar för alla parter. Men det är svårt ibland, att "veta sin plats" här och trots att jag är omringad av människor i princip hela dagarna så känner man sig ibland ganska ensam och vilsen, men jag antar att det också är en del av resans gång och att jag för eller senare kommer att hitta min plats här i staterna och det som numera för ett år framåt är mitt hem. 

Likes

Comments

Så mycket glädje men samtidigt så mycket sorg. Efter 12 år var vi NA14B fria från läxor, prov och inlämningar men också fria från en trygghet och en säkerhet att varje dag ha något att göra och några att träffa för att prata och ha roligt med. Men längtar tills det tar slut men samtidigt blir det tomt när det inte längre finns där och man inser att det är nu livet börjar på riktigt, det är nu man kan styra och bestämma färdriktningen själv.

Likes

Comments

Stort, vackert och ​bland de bästa skidbackarna jag har åkt i. Så kan jag sammanfatta Trysil som jag har fått uppleva under en vecka. Det finns backar för alla och man får ut något av varje åk eftersom backarna är så pass långa vilket var uppskattat från min sida, annars kan det lätt kännas som att man åker mer lift än skidor och det är inte så roligt. Jag gillade det det trots lite dåligt väder och jag kan tänka mig att åka hit igen för att glida nerför backar. 

~Olivia 

Likes

Comments

Medan jag är i skidbacken och kanske fryser en aning tänkte jag dela med mig av lite sommarminnen. Sommaren 2014 skulle jag vilja säga har varit min bästa sommar hittills. Jag var på ridläger i Skåne, vår sommarstuga var färdigrenoverad och det bjöds på härliga dagar med vänner. Enjoy!

Likes

Comments