Sitter i studie nu och pluggar till matteprovet på torsdag. Är egentligen jätte trött men så kan det vara och man får helt enkelt bara bita ihop.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ber om ursäkt att jag bloggat så dåligt idag men jag har haft fullt upp, verkligen... Efter skolan åkte jag och pluggade matte, därefter träffad jag Anton och efter det kom Stina. Så nu ligger jag i sängen och har precis busat mig.
Kollar lite youtube nu men borde egentligen sova så ska släcka när som.

Likes

Comments

Har sociologi just nu men har en kort rast. Sociologin har gått oväntat bra för mig, jätte roligt ämne som verkligen flyter på.
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag bytt telefonen och därför måste jag till banken sen, så jäkla drygt. Måste fixa swish och allt sånt. Vet dock inte riktigt hur jag ska hinna det, eftersom jag ska till min lärare vid fyra. Men jag får göra tid helt enkelt, det kan ju inte vara så svårt....

Likes

Comments

Måndag: På måndag har jag en vanlig skoldag och privatmatte på eftermiddagen.

Tisdag:
Tisdagen börjar med ett muntlig redovisning i retorik, sen ska jag på utvecklingssamtal... Och sen ska jag iväg på ett annat möte på eftermiddagen.

Onsdag: På onsdag har jag samhälls redovisning, måste verkligen börja på den... Har knappt rört arbetet!

Torsdag:
På torsdag börjar det bra komma, fast dagen börjar med matteprov... Men det ska nog gå bra, min privatlärare tror på mig så då får jag också göra det. Men på kvällen ska jag på Tildes 18-års middag, Tilde fyller alltså 18 på torsdag.... GUD!!

Fredag:
På fredag åker jag ÄNTLIGEN till Oscar. Åker vid 12 på förmiddagen så är där vid 18, längtar så jag spricker!!

Lördag: Och här är vi tillbaka i ishallarna haha, nej men Oscar har match vid ett och tror att det blir en ganska tidig kväll för han har match på söndag också.

Söndag:
På söndag befinner sig Oscar i Kalmar på bortamatch... Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra på söndag men jag lär hitta på något!

Likes

Comments

Har suttit och frusit i en ishall ännu en söndag, men denna gång kolla jag på Adde och Anton! Fast det var ganska kul faktiskt, kollade med Alma, Carl och Kalle!
Men det är så himla ovant att det är så jäkla kallt... fyy!!

Ska sätta igång med plugget snart, har ätit lite mackor nu så nu har jag inget att skylla på längre. Bara att sätta igång.

Imorgon börjar min stressvecka, men som sagt har två bra avslut på veckan. Tildes middag och att få pussa på Oscar på fredag!!

Likes

Comments

Jag och mamma pratade igår om hur nästa sommar kommer se ut, ang semester och vi kom fram till att det bästa är att hyra ett baota hus. Tror att det passar vår familj bäst, eftersom att alla jämt vill göra olika.
Så vi pratade om att vi ska hyra ett hus i Spanien nästa sommar igen. vill verkligen utomlands, behöver sol....

Detta är några bilder från huset vi hyrde förra sommaren, älskart!!

Likes

Comments

Idag är det söndag och jag mår jätte bra. Är dock väldigt hungrig så ska gå upp och äta snart.
Vid ett, tror jag, så ska jag möta upp Alma och Carl för vi ska iväg och kolla på hockey.

Efter det ska jag hem och plugga inför min redovisning på onsdag, måste verkligen göra klart den. Har skjutit på den så mycket eftersom den uppgiften är så tråkig och svår att hitta information... men men det är bara att göra den!

Likes

Comments

Igår kväll gick min telefon i sönder tyvärr... Jätte dumt men fick åka in till stan med mamma och köpa en ny idag. Vet inte varför men 7:an har aldrig fallit mig i smaken så det blev en 6 s. Har alltid velat ha den!! Fick med ett super fint skal också, som är rosa som telefonen också är hehe....

Igår i vilket fall hade jag en super mysig kväll med Tilde och Caisa. Och Hampus lägenhet var sååå jäkla fin, den var verkligen super fin.
Har verkligen kommit in på spåret att jag vill flytta hemifrån nu nu nu!! Vill ha ett eget boende liksom, eller jag vill ju bo mer Oscar såklart men vill liksom köpa en lägenhet nu!!

Likes

Comments

Var iväg och käkade med morfar förut som jag skrev tidigare idag.
Så har varit runt på stan och fixat lite saker och nu sitter jag i min hall och väntar på att Caisa ska komma, vet inte riktigt när hon kommer, men det är väll snart.
Så vi ska ta bilen in till stan och sen hem till Tilde! Yay!

Likes

Comments