Fortsatta att behålla det bra humöret med att kolla på film och bada. Nu ligger jag i sängen och pratar i telefon med Oscar. Vet inte riktigt vad kvällens planer blir men antar att jag snart ska äta och sen lägga mig i tid så att jag inte är så otroligt trött på morgonen, har blivit så himla morgontrött, vet verkligen inte varför. Är egentligen jätte pigg på morgonen, men det har tydligen vänt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är på mycket bättre humör nu pågrund av flera olika anledningar. Vilket känns väldigt bra!
Det var ganska jobbigt att vara en heldag i skolan idag, är super trött nu och känner att mitt huvud är jätte tungt. Så nu under eftermiddagen ska jag bara ta det lugnt och vila, sova, kolla film och dricka te (mmmm, det har blivit min nya grej!!). Skulle egentligen åkt upp till sjukhuset, då dem tyckte att det lätt märkligt att jag fortfarande hade ont och några minnesluckor ifrån krocken. Men jag orkar inte åka dit igen, jag får vänta och se. Det är säkert såhär i början.

Likes

Comments

Igår vann Oscar och hans lag, kul med vinst och kul att sitta i en ishall när det blir vinst haha.

Sitter som sagt i skolan nu och har ringt vårdguaiden som tycker att jag ska åka in till sjukhuset igen?? Vilket jag verkligen inte orkar, har ont i huvudet och nacken men orkar inte åka ditt igen och sitta där en hel dag. Låter säkert jätte löjligt men vill verkligen inte, ska ge det lite mer tid och se om det lägger sig!! Vi får hoppas det!

Likes

Comments

Har sovit hos Oscar inatt och sitter nu och väntar på bussen till skolan. Idag är ingen bra dag, tyvärr. Hoppas att den blir bättre under dagen, vaknat på helt fel sida.

Likes

Comments

Är hemma från skolan idag eftersom att jag fortfarande har ont i nacken och är fortfarande chockad. Mår ganska illa när jag tänker på det, men känner att jag måste ut i trafiken så snart som möjligt, så att jag inte blir rädd. Dock känns det lite obekvämt.

Så har kollat på gårdagens avsnitt av PH, ska snart sätta igång och plugga lite på gymnasiearbetet. Oscar har match ikväll, vilket jag självklart vill se, men det beror helt på hur jag mår ikväll. Vill även sova hos Oscar ikväll, bara krama på honom.

Är så tacksam över att hela min familj satt med mig på sjukhuset igår, och fanns där, både mamma, pappa och Oskar P. Oscar hade bortamatch och jobbade så jag har inte träffat honom sen i måndagsmorgon. Älskar min familj så mycket, man ska verkligen vara rädd om det man har, för vad som helst kan hända när som helst, när man minst anar.

KRAM på er alla!!

haha en gammal bild, såg så liten och oskyldig ut...

Likes

Comments

Ni får ursäkta mig för att jag inte uppdaterat något idag men jag har olyckligtvis varit med om en bilolycka.
Vet inte hur mycket jag får uttrycka mig om här just nu, men skriver som det stått i tidningen.
Vi krockade helt enkelt och inga allvarliga skador på någon utav oss just nu och det kommer troligtvis inte bildas några större skador på någon utav oss.
Vill inte skriva något detaljerat här, utan håller mig bara kort här.
Jag mår i vilket fall bra efter omständigheterna och samma med den andra föraren.
Kram

Bild printad ifrån värmlandsfolkblad!

Likes

Comments

Ringde min frisör förut för att tro att jag verkligen var i tid,men icke. Min vanliga frisör hade fullspäckat den 4 juni och jag fick i så fall stå på lista... Men jag förstår, hon är så duktig, men jag trodde att jag var i GOD tid??

Så jag ringde min frisör jag hade innan Sussi, som också är väldigt duktig. Så jag har nu bokat tid på Salong Moa inför balen. Har lite tankar kring hur jag vill ha min uppsättning med tanke på klänningen, som jag självklart inte kommer visa hehe... Det blir en överraskning, eller okej har visat den för massor, men inte på.

Så ett tips till er som tar studenten till våren och ska gå på bal, boka tid nu. Det var i princip fullt, min frisör på Salong Moa sa att dem också redan har massa bokningar.

Detta är lite så jag har tänkt mig. (bilderna är lånade på Google.)

Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter i skolan just nu och har marknadsföring, roligt men otroligt svårt ämne. Men det känns som ett ämne som man verkligen kommer ha användning utav i framtiden. Så sätt är det väll positivt.
Kom på att imorgon har vi en lekdag på Hammarö, så jag hoppas att bilarna kommer vara lagade imorgon. Tror att pappa skulle åka in med dem idag.


Världens bästa bild på mig och Caisa för övrigt, världens bästa vän.

Likes

Comments