View tracker

Idag är den måndag och en ny vecka. Jag sitter just nu i hallen och har försökt ett bra tag att få till en bra bild på mina uggs haha... Har lite hatkärlek till dem här skorna, tycker att dem är ful men också jätte snygga, svårt att avgöra.

Idag ska jag träffa Caisa efter skolan, slutar tidigare idag men ska sitta kvar i skolan idag och få lite saker gjort. Hoppas ni alla får en bra vecka och måndag, puss och kram.

Likes

Comments

Rubriken lyder, jag ligger just nu i min säng och lyssnar på mordpodden. Helt sjukt hur bra dem är, det är så spännande och intressant, STORT tips.

Idag är det farsdag och jag och Oskar har firat pappa med presenter. Ikväll ska vi kolla på film tror jag, jag ska plugga lite till idag, har redan pluggat lite men känner att jag vill få basen gjord. Jag och Sanna ska ut och gå idag också, vet inte riktigt när men men.

Likes

Comments

När jag ätit upp min frulle rulle så gick jag ut på en promenad. Så himla skönt och välbehövligt, älskar detta väder. När det är sol och snö, det är helt underbart.
Nu ska jag strax gå in i duschen och sen sätta mig med juridiken.

Likes

Comments

Hur är det att ha distansförhållande när man är ledsen och stressad i skolan, är inte det jobbigt ibland?

Jo det är jobbigt då, det är jätte jobbigt till och med, men det går och man får ta sig i kragen.
Anledning till varför det är jobbigt är ju självklart för att min trygga punkt är 60 mil ifrån och kan då inte ge mig den kramen jag behöver, tex.
Men för mig går det eftersom jag har massa vänner och en fin familj som bryr sig om mig och alltid finns för mig. Sen vet man ju alltid att man kommer träffas snarast, oftast är ju inte jag Oscar ifrån varandra längre än varannan vecka.
Jag tror att folk som tänker på distansförhållanden bara ser dem negativa delarna men så är det inte, man får tänka positivt och att allt går för då gör det de, jag lovar.

Likes

Comments

Idag är det lördag och jag ska plugga... plugga hela dagen. Tror dock vi ska hänga hos mig några ikväll, är ensam hemma så vi får se. Men det beror på vart min bror har tänkt att vara.

Igår kväll var jag med Alma, Linko och Ludde. Jag och Alma hängde hos mig men vill hitta på något så vi ringde Linko haha. Men Niklas och hans flickvän kom och hämta oss tidigt eftersom killarna har match idag, så jag var hemma vid elva vilket var skönt eftersom jag verkligen inte har sovit bra denna vecka...

Likes

Comments

Ligger i soffan och kollar på MTV, precis för inte alls längesen kom det upp en reklam från unicef. Mitt hjärta gick verkligen i tusen bitar, kände hur tårarna bara trängde sig fram ur mina ögon. Så jag skickade iväg ett sms till Unicef då jag betalar 50 kronor, 50 kronor, det är ingeting.
Vi i min familj betalar Julius så han kan gå i skolan och få mat varje dag, Julius bor i Nigeria och är 16 år gammal. Det är en fin gest som man aldrig kommer att ångra.

Likes

Comments

Hon har gjort det igen, ännu en super låt av Zara Larsson. Blir så danssugen när jag lyssnar på den nya låten, hon är så duktig.
Har i alla fall nu druckit upp mitt kaffe och ska packa ihop mina grejer. Vaknade lite senare imorse så pappa kör mig till skolan så att jag inte kommer försent.
Har en bra dag idag, fredag och endast tre lektioner.
Helgen är lite oklar men det blir mycket plugg och kanske jobb.

Likes

Comments

Just nu är det den absolut värsta tiden på året, tiden mellan höstlovet till jullovet. Jag avskyr den tiden, är endast trött, stressad och kall då.
Så idag fick jag nog och klappade ihop efter Stina åkt hem så jag gick upp och kröp ner i mammas famn, det är absolut bästa platsen att bara gråta ut på.
Vad skulle jag vara utan min mamma?

Men i vilket fall, nu ska jag ställa klockan på ringning och sen ska mamma få lägga sig i min säng och sova här haha.
Imorgon är en ny dag och även en dag närmare jullov.
Puss och sov gott

Likes

Comments

Sitter på bussen på väg hem nu, har varit i skolan hela dagen och sen gick jag in till stan för att fika med Maic, Herman och Tilde. Väldigt spontant, men jätte mysigt. Hade inte träffat maic och Herman på jätte länge så det var super kul.
Nu ska jag åka hem och plugga lite och sen ikväll kommer Stina.
Bokade även klipptid nästa vecka, ska testa en liten ny grej hehe... spännande.

Likes

Comments

Kom hem för kanske en halvtimme sen och ska strax sätta mig med svenskan.... är egentligen helt slut, gick upp sex imorse för att jag ska vara trött ikväll.

Har legat och kollar bilder från i somras och förra sommaren, saknar redan värmen haha....

Likes

Comments