Header
View tracker

Den här texten är så klok och så tänkvärd. Det är så viktigt att vi människor får tänka till ibland, vad är det viktigaste och framför allt vad vill JAG? Missförstå mig inte nu men det är faktiskt ganska viktigt att vara lite egoistisk ibland och prioritera sig själv för hur länge ett förhållande, vare sig det är kärlek eller vänskap, än varar så lever man med sig själv hela långa/korta livet. Något jag är livrädd för är att ligga i sjukhussängen inför sina sista dagar och tänka "Varför gjorde jag inte det här, hur kan jag vara så dum", man måste leva och göra det man vill göra. Glöm inte det, lev livet på ditt sätt <3 Välj du vad som är viktigast i ditt liv, låt ingen annan göra det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej allihopa! Förutom att jag varit sjuk mestadels av helgen har jag ändå lyckats att göra lite saker.

I fredags var jag endast hemma då jag inte alls var på topp. Kollade jättemånga bra filmer och käkade chips utan att känna någon smak haha.. I lördags städade jag och mamma och fixade inför Olivers födelsedagskalas på kvällen med släkt. Vi åkte även inom Jysk för att kolla på ett bord och lite sånt där till mitt rum. På söndagen tog jag det bara lugnt med min pojkvän, på kvällen åkte vi in till stan för käka på Pinchos. Verkligen jättemysig söndag och helg överlag!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

View tracker

Självklart måste vi har ett inlägg om vad man kan köpa till sin mamma/kompis/flickvän/mormor osv. Dessa saker tycker jag är perfekta, speciellt CK sättet och Marlene Birger väskan/skalet/clutchen det blir nog de flesta tjejerna glada för!

Likes

Comments

Jahopp, då var man på en dunderförkylding igen.. Gick hem idag från skolan då jag inte alls mådde bra så fick aboka stan och lägga mig i soffan för en eftermiddags pn. Planen är att vara hemma imorgon också så ska försöka få gjort lite plugg då men framförallt VILA, har inte råd att vara sjuk mer sen. Ikväll har jag pluggat lite men också kollat färdigt Gossip Girl för sisådär fjärde gången haha, att man aldrig tröttnar. Nu ska jag koka en kopp te, fylla på kroppen med ipren och halstabletter för att sedan krypa ner i sängen och somna tidigt. Kram på er.

Här är 4 bilder jag helt glömt att visa från när vi precis kom fram till hotelltet i Madrid. Det var absolut ett skitbra hotell, 7 Islas Hotell heter det! Låg helt perfekt också, endast en gata upp från Gran Vía!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Innehåller annonslänkar

Dags för det svåraste på året, att köpa julklapp till pappa/bror/pojkvän/vän haha.. Jag har iallafall alla andra år haft problem med det. Här har vi 6 saker som jag tycker är bra julklappar, dessa sakerna ligger runt 500-1000kr. För att komma till länkarna är det bara att klicka på bilden!!

Likes

Comments

Måndag och ny vecka. På denna listan har jag en kort lista som jag gjorde i måndags. Den har dock blivit lite längre och har en del planer ändå.

Onsdag - Efter skolan gå en runda på stan, ta outfitbilder & plugga.
Torsdag - Plugga det sista för ett prov
Fredag- Skriva prov & ev. jobba efter skolan
Lördag- Rensa myskläder, sysslingarna kommer och på kvällen fira min bror som fyllde år förra veckan.
Söndag- Träning med mina gymnaster, mysa och övningsköra
  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

För några veckor sedan la ju jag ut Kicks egna ansiktsmasker som jag älskar. Har provat lite andra produkter från deras kollektion och de är bland annat dessa produkter, och jag är fast. Tycker de verkligen är så himla bra.

På bilden har vi deras serum oil, peeling pads och deras glowing beauty. Om ni inte tagit en titt på deras produkter borde ni verkligen göra det!

Likes

Comments

Okej, djupa andetag Julia.. Denna lilla drömmen hittade jag på El corte Ingles i Madrid. (för er som inte vet är det ett liknande spanskt NK eller Macy's) Så fort jag såg den blev jag såld, helt speechless. Detta var en sån väska jag inte bara vill ha utan behöver i mitt liv och de uttrycket använder jag endast på saker som är enligt mig to die for. Den kommer garanterat stå längst upp på jul-önskelistan!!

  • Filed under: Mode

Likes

Comments

Instagram@jjuliapetersson