Fick höstlov idag, en dag för tidigt. Ändå sjukt förtjänat! Är inte så många veckor kvar på terminen nu men asså de är proppfulla. Tusen prov + prao. Så denna vecka känns såå skön att ha faktiskt. Ska sova i 10 dagar nu, förutom när jag ska till Ullared då. Nåt mer än de tänker jag inte planera in.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag bara chillat hemma. Sköönt. Har bakat och klippt mig, som ni såg i förra inlägget. Asså vad tycker ni på riktigt. Jag typ ångrar mig.

Imorgon ska jag åka till skolan vid halv åtta, och lär väl komma hem typ samma tid. Ska nämligen vara kvar i skolan efter vi slutat. Föräldrarna till barnen som ska börja här nästa år ska komma, och kolla hur våra lektioner ser ut osv. Så jag ska sitta och "låtsas ha lektion", förmodligen roligare lektion än jag någonsin haft innan. Min skola brukar vara ganska duktiga på falsk marknadsföring vid sånna här tillfällen...

Likes

Comments

Måndag...
Idag har jag gjort mycket ändå. Vart i skolan hela dagen, längsta dagen på veckan typ.
Sen har jag ringt till förskolan där jag ska praoa efter höstlovet o kollat av tider och sånt, så nu kan jag lämna in pappret om det.
Nu ska jag bara ta ut pengar så jag kan betala Ullareds resan på tisdag. Yeeey, så taggad. Jag och mamma ska sätta oss och göra listan nu :)

Likes

Comments

Mindre skönt dock. Har inga pengar och det regnar å regnar ute. Har regnat hur länge som helst nu.
Så det blir bara att vi sitter inne och drygar.
Har typ sett allt som går att se på netflix och Felix boorde tröttna på sitt spel snart, kommer väl aldrig
hända dock....

Jag har skrivit galet mycket inlägg senaste dagarna. Så nu har jag till ett tag framöver.
Nu har jag dock fått lite bloggtorka. Är helt tömd på ideér.


Likes

Comments

Här kommer lite blandade frågor om vårt förhållande. Några har ni ställt när jag bad om det för evigheter sen och några har jag tagit från en färdig tag. Kan ha svarat på vissa innan men det var aslänge sen.

1. Vart träffades ni? I skolan (allt ang det berättade jag om i ett tidigare inlägg)

2. Hur länge hade ni känt varandra när ni blev tillsammans? Några veckor bara.

3. Har ni någon tradition? Njae, vi har ju vardags rutiner oså hehe.

4. Vem sa jag älskar dig först, efter hur lång tid? Felix! Han skrev de på snap bara efter typ en dag. När han sa de första gången hade de kanske gått nån vecka. Det var på ica där jag bor, sen några dagar efter på ica där han bor. Men det dröjde länge innan jag vågade säga det tillbaka.

5. Hur ofta bråkar ni? Om vad? Vi bråkar ganska ofta faktiskt. På dagarna är det bara att vi jävlas med varandra men vissa kvöllar kan vi bråka ordentligt. Haha asså båda vi två blir hemska när vi e trötta o hungriga. Oftast är det bara skitsaker vi bråkar om, vi brukar inte ens komma ihåg vad det började med efteråt. Ibland går det verkligen överstyr, nästan så vi gör slut. Men det gör vi ju aldrig såklart eftersom ingen av oss vill det egentligen. Om man tänker på det känns de som vi kommer vara tillsammans i evigheter. Tror faktiskt många par hade gjort slut om de hade ett av våra bråk haha.

6. Är ert förhållande moget? Ja, jag tycker faktiskt det. Om man jämför oss med andra nya par i skolan är vi som ett 60- årigt gammalt gift par. Och det är ju verkligen inte en lågstadie nivå (som vissa i vår ålder fortfarande har), som gör slut efter en vecka och blir ihop med en annan dagen efter. Men sen kan vi såklart vara aslöjliga när vi e med varandra och vi är inte alltid så mogna när vi är med varandra. Men vårt förhållandet är moget, ja.

7. Vad är det bästa med Felix? Att han bryr sig om mig så jävla mycket. Han prioriterar verkligen alltid mig, alltid! Och han gör allt för min skull så jag ska må bra.

8. Brukar ni pussas/kramas när ni ses i skolan? Asså vi ses ju väldigt ofta, eller hela tiden, eftersom vi går i samma klass. Men vi gör väl de när vi säger hej o hejdå. Vi har inget problem med att kramas i skolan oså.

9. Spelar Felix något data/tv- spel? Vilket? Haha gud ja. Men vilka får du nog fråga han om. GTA e ända jag vet. Sen typ COD. Det är de enda namnen jag kan. CS kan jag också men det hatar han!

10. När vill ni ha barn/ gifta er? Asså om man tänker "vanlig" ålder (25-30) för sånt så kommer vi ju vart tillsammans extreemt länge då. När vi tar studenten kommer vi vart tillsammans 6 år liksom. Och efter sex år kanske de flesta paren flyttat ihop och skaffat barn oså. Så jag vet inte. Jag vill vara ung, 20 typ. Min mardröm är att bli en lastgammal mamma/mormor/gammelmormor. 

11. Vad var er första reaktion av varandra? Min var att Felix hade snygga vältränade ben haha. Felix tyckte att jag var snygg men fett dryg.

Likes

Comments

Jacka: H&M/Hoodie: Hollister/Jeans: BooHoo

-

Denna skoldagen kan man väl säga vart SKIT. Hade spanskaprov, del 1 av 2. Gick hyfsat men den svåraste delen är ju kvar. Sen vart det andra lektioner också som var hemska.
Kände att jag var arg typ redan när jag vaknade så nu vill jag typ bara sova faktiskt.

Likes

Comments

 • GÅ UT SKOLAN! Grunskolan alltså. Allt i skolan just nu är bara om gymnasiet, gymnasiet, gymnasiet. O ja känner att blää kan jag bli färdig med detta och få en utbildning?


 • FLYTTA HEMIFRÅN! Skolan är ju 1a men detta är stark 2a. Det är verkligen vår prio nu. Vi lever på denna lilla lilla ytan i våra rum. Speciellt om vi e hos Felix för hans rum är superlitet. Vi lever PÅ våra familjer och det är så extremt jobbigt. Vi snackar om egen lägenhet varje dag, det har blivit vårat favorit samtalsämne om kvällarna. Har så svårt att förstå hur detta ska funka i 4-5 år till, som det är tills vi tar studenten. Mår dåligt när jag tänker på att vi förmodligen kommer behöva hålla på lika dant om FYRA år. Önskar ibland att jag kunde jobba ist för att gå i skolan så jag hade nån inkomst.


 • JOBBA! Det är ju typ samma som ovan men vill mer än allt annat ha en inkomst. Asså jag jobbar ju typ lite på internet men de är ju ingen inkomst, räcker till typ en chipspåse varannan månad. Önskar jag kunde jobba mer med sociala medier, bloggen och samarbeten och sånt. Och alltså jag kan ju göra det men då behöver jag lägga ner så sjukt mycket tid. Skulle jag kombinera det med skolan skulle jag aldrig vara ledig.


 • SKRIVA EN BOK! Vet inte varför men det är något jag alltid velat göra. Hade vart så häftigt.


 • HA EN HÄST! Behöver inte va min egna men att bara ha nån att rida. Tänk om dygnet haft fler timmar, då hade jag hunnit med allt detta!

Likes

Comments

Detta är efterfrågat som bara den. Men det är så'n sjukt tråkig historia eftersom vi träffades i skolan. Men jag ska göra det så intressant som möjligt.

Att säga när vi träffades är omöjligt då vi är uppväxta på Öland och här finns inte så mycke människor, å ännu mindre saker o göra. Det gjorde att vi har gått i samma simskola när vi var små och våra mor-föräldrar bor/bodde i samma lilla by. Trots detta hade vi ju ingen aning om vem den andra va innan vi började 7an. Jag kommer liksom inte ihåg simskolan o allt dedär.

Därför säger jag att vi träffades den 20e maj 2015. Det var då vi träffade klassen. Jag hade såklart redan kollat upp alla (inkl han) i skolkatalogen dagen innan. Men jag trodde han skulle vara ful o töntig om jag ska vara ärlig. Dock är hans vader det enda jag kommer ihåg från hela den dagen. Haha jag hade aldrig sett en kille som var så lång o stor, som var i min ålder då. 98% av alla i min gamla skola var under 1,30 ungefär. Var typ 2-3 stycken som var längre än mig och jag trodde seriöst att alla killar såg ut att vara 7 år gamla när de var 13 år. Men icke. Så ja, det enda jag kommer ihåg från den 20e maj är att killen som satt mittemot mig hade vältränade ben.
Så då gick jag runt o tänkte på det hela sommaren...

Andra dagen i skolan (20e augusti) var vi på en liten klassresa. Och ALLA andra förutom jag och Felix hade badkläder med sig. Så de var bara han o jag kvar när alla andra var och badade... Och jag har vetat sen den dagen att det är han jag vill ha villa o familj med ;)

Dock ignorerade tönten mig när vanliga skolan började igen. Han blev nog lite rädd då han har berättat att han verkligen inte ville bli fast med en flickvän, så han rymde helt enkelt. Då gav jag upp och påtvingade mig själv en ny crush och lyckades glömma Felix. Dock blev det inget mellan mig o ? så efter mindre än två veckor vart jag tillbaka. Och Felix hade insett att han nog kunde tänka sig mig ändå eftersom han blev svartsjuk. Han kände alltså den där killen jag playade lite så det var bra drag från min sida. Tur bara att ? aldrig fick några känslor för mig, det hade ju vart lite elakt.

Den 9e september var jag i stallet som vanligt och min kompis frågade mig "Tror du att ni kommer bli tillsammans snart då!?" Och jag svarade självklart att jag hoppades det men att jag faktiskt inte trodde att vi skulle bli det. Och det var sant. Vi båda var så jäkla blyga i verkligheten så jag trodde att det skulle stanna vid sms...

Men på kvällen frågade jag Felix vad jag skulle säga att vi var om någon undrade. Och då skrev han "om du vill så får du säga att vi e tillsammans". Nu i efterhand vet jag att han redan hade sagt det till alla sina kompisar... Så enligt mig blev vi tillsammans den 9e september, men han trodde att vi redan hade vart tillsammans typ en vecka då.

Dagen efter kom han fram o kramade mig och det var nog den stelaste kramen någonsin. Men det släppte ju som tur var!

De första bilderna som togs på oss, kanske hade vart tillsammans i en vecka: 

Likes

Comments

Pga efterfrågan hade jag tänkt berätta lite om alla hästar "jag haft". Har ju inte ÄGT någon av de dock.

Jag tror jag var 11 när jag började på Hälsogården, som kom att bli min sista ridskola. Detta var i mars, alltså vårterminen. Och den följande sommaren hade jag min första sköthäst/medryttarhäst, kalla det vad ni vill.

 • MANUE hette hon. Hittar tyvärr inte hennes stamtavla när jag letade men tror hon är född 97. VÄRLDENS snällaste ponny, på riktigt snällaste jag någonsin kommer rida. Finns ingen man kan lita på mer än henne och jag kunde slänga upp Minna på henne, som bara var typ 2-3 år. Manue lärde mig så sjukt mycket. Visst hon e kanske ingen tävlingsponny som man utvecklas vidare på men som nästan nybörjare lär man sig otroligt mycket. Innan jag träffade henne var jag superrädd för att hoppa, alltså JÄTTErädd. Detta pga att jag red en väldigt osäker, stor o kraftig ponny som liten. Och han vägrade 95% av alla hinder. Men Manue tog bort all gnutta rädsla jag haft! Men sedan växte jag ur denna viktbärande C-ponny. Med henne tävlade jag också för första gången, hoppning 30 cm haha.

 • BORKA kom jag till då. Och det är kanske inte det bästa jag gjort. När han kom till stallet var han trots sin ålder ganska outbildad och knappt riden på ridbana. Varför man köpte in han till en ridskola är konstigt. Även fast han inte är så jätteung var det som att rida en unghäst. (Dock hur mysig som helst i boxen, värsta nallebjörnen). Tog inte många veckor innan jag började få tillbaka ny rädsla och jag kände att det inte funkade. Den ponnyn kan verkligen konsten att TOTALvägra. Även om våran resa tog slut ganska fort kommer jag alltid älska den valacken på ett konstigt sätt. Han har verkligen sin charm.
 • SWEET LADY SPOTLIGHT. Min älskling of all time. Hon var såå lugn. I både hantering och ridning. Coollugn. Henne lärde jag mig galoppera ORDENTLIGT och fint på. Gud vad jag saknar hennes lugna galopp. Den kommer jag alltid eftersträva med alla nya hästar. Lady var större än de jag haft innan, en D-ponny. Hon var ganska kraftig också. Hon fick "vi" tyvärr ta bort för några månader sedan, supertråkigt. Alla barn borde få lära sig galoppera på en Lady. Alltid saknad alltid älskad!
 • KÖHLS PRISMA. Henne gick jag över till sedan. Jag kände att jag inte kunde utvecklas med Lady. Prisma var inte supergammal när jag hade henne, 8-9 år tror jag. Så det fanns lite unghäst beteende kvar i henne, men inget som var jobbigt. Hon blev min dressyrkompis. Hon lärde mig det mesta jag kan inom dressyr och jag tror vi startade två klasser tillsammans. LD o LC. Fick 69% med henne första tävlingen och jag var såå nöjd. Prisma var verkligen en tävlingsponny och ingen skogsmulle. Dock var hon inte så stor och ganska tunn så jag ville ha något större. Bilden är nog faktiskt från min första dressyrtävling. Visst, det är ingen vidare form men ändå.
 • HARRY BOY. Han gick jag över till så fort han kom till stallet. Harry var min första storhäst, dock en väldigt liten sådan. Han var också vädligt duktig i dressyren. Dock hade han lite bus för sig. Blev måånga bett i boxen. Och på ridbanan kunde han totalvägra. Vill inte Harry göra något då kommer inte Harry göra något. Passen med han gick ofta skit, om jag inte hade en tränare. Man behövde varenda sekund ge honom något hjälpmedel annars var han helt oberäknelig. Första tiden var han underbar men det blev värre o värre. Jag som red han utanför ridskolan skyller helt på den. Det blev värre o värre ju mer lektioner han gick och ju yngre elever som red han. I början när han bara red enstaka lektioner och av de äldre mer erfarna eleverna så var det aldrig några problem. Efter ett tag kände jag att jag nog var färdig där. Ridskolan hade jag gett upp långt innan och jag hade gått igenom alla sköthästarna haha.
 • MENDEL. Så kom han. Han som gav mig en bild av privathäst- livet. o visst var det överväldigande och visst var det svårt. Men jag saknar det. Vistelsen hos Mendel blev dock kort. Den enda anledningen att jag var där var egentligen att stallet låg nära så man kunde cykla och att jag kände hon som ägde stallet. Det blev ingen provridning eller någonting. Jag bara tog han. Med honom skulle jag vara medryttare, men med tanke på summorna nästan delägare. Mendel var dock gammal, runt 20. Han hade stått still i ett halvår och tanken var att JAG skulle sätta igång honom, då ägaren inte kunde rida själv. Men Mendel hade vart med om traumatiska upplevelser och hade psykiska problem med en rad saker. Han kunde inte stå uppbunden. Helst inte i box men ABSOLUT inte i gången, då fick han panik. Det betydde att det bästa var att ha honom lös i boxen. Och detta stallet var litet med små boxar och lågt tak. Och Mendel var en jätte, över 1,70 i mkh. Den rädda stora hästen lös i den alldeles för lilla boxen var både farligt och läskigt. Det var många gånger det hade kunnat sluta illa. I ridningen var han dock underbaar, till och med Felix vågade sitta upp på honom. När man väl trocklat ur han ur stallet. Så där var jag bara 2-3 veckor, och sen dess har jag haft uppehåll.

Letandet efter en ny häst hade jag tänkt ta i ett enskilt inlägg

Likes

Comments