Söndag igen. Sjukt vad snabbt de går, men sägs ju att tiden går fort när man har roligt?

I helgen har jag lekt friluftsmänniska. Campade med två tjejkompisar + Felix. Mysigaste dygnet någonsin. Åkte dit direkt efter skolan i fredags o kom hem sent igårkväll.
Vi valde lätt bästa natten, var 15+ under natten så frysa slapp vi. Blev dock lite väl varmt under lördagen. Värsta timmarna var typ 12-15, vi visste fan inte vart vi skulle ta vägen. Fanns INGEN skugga någonstans. Var 25+ i skuggan, vill inte ens veta hur varmt de va i solen. Vi fick ju typ solsting allihop haha.

Som tur var svalnade det efter tre, läste sen att värsta timmarna att sola va mellan ett o tre. Inte konstigt att vi blev tomater alla fyra, trots att vi självklart hade solfaktor. Vi hade även förberett oss med solglasögon och massor av vatten men det räckte tydligen ändå inte. Man blir helt slut av att vara i solen konstant i ett dygn.

En mindre mysig sak med att solen lugnade ner sig var att djuren orkade komma fram. De orkade väl inte vara ute mitt på dagen haha. Värsta var nog ormarna. Alla hann vi se en orm någon gång. Stina o jag skulle hämta grenar till brasan och tror ni inte de låg en huggorm o chilla just under den grenen vi tog eller?
Har aldrig sett en så stor orm i verkligheten, ute i de fria alltså. Jag HATAR verkligen ormar, paniken var enorm alltså.
Var det vidrigaste jag sett någonsin.

Får bjuda på några skitdåliga mobilbilder. Vi hade ingen kamera med oss och vi hade nästan inte framme mobilerna heller så bilderna är som dom är, men men.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vaknade tidigt idag, innan klockan ringde. Kände på mig att dagen skulle bli spännande på något sätt.
Och ja, den blev inte som tänkt.
En oförberedd stelkrampsspruta, inställda lektioner och möte med brandkåren.
Det sistnämnda var väl mest chockande. Vi hade håltimme, det var, 20+ sol och vindstilla så vi tog en promenad. På vägen tillbaka till skolan så såg vi att det rök i en skogsdunge.
Vi tänkte att någon grillade men Felix sprang o kollade för säkerhets skull. Varpå han ropar till oss "Ey tjejer kom, det brinner i gräset!"

Vi fick ju panik. Felix var snabb med att ringa 112 och helt plötsligt fick jag o Tilda springa upp till huvudvägen och vinka ner en tjutande, blinkande brandbil. Råkade va våran träslöjdslärare som hade tjänst men det kändes skönt.

Blev ju en spännande dag iaf. Sjukt att man kan känna sånt på sig på morgonen.

Likes

Comments

Nu var de färdigt. Nu är vi konfirmerade. Sjukt ju?

Tänkte berätta lite mer sen, med mer än snapchat bilder!

Likes

Comments

Jag älskar sista dagen när man är sjuk. Kommer sakna den när jag börjar jobba haha. Om det är skoldag är jag alltid hemma en extra dag, ni vet. För att bli 100% frisk, feberfri dag liksom.
En av fördelarna man har som barn.

Idag är en sån dag. Jag konfirmerar mig om fem dagar, FEM! Hur sjukt?, så idag är jag hemma o vilar. Har vart sjuk i helgen.
Hade väl egentligen orkat gå i skolan idag men jag valde att va hemma. Jag MÅSTE bli frisk nu. Jag får verkligen inte bli sjuk igen.
Vi har två tillfällen kvar att öva inför konfan. Två. Och jag är fortfarande förkyld! Jag har tre låtar jag måste kunna utan o innan om fem dagar. Och jag är fortfarande så pass förkyld att jag inte kan sjunga utan att riskera att det blir värre.
På söndag gäller det. Jag har fan väntat på den dagen i ett helt år. Om jag fortfarande är förkyld då så kommer jag på riktigt börja gråta. DET FÅR INTE HÄNDA.
Varför blir man alltid sjuk när man inte har tid??

Idag ska jag bara ta hand om mig själv. Har tagit ett riktigt sago-bad. Värsta "mermaid-vattnet".
Sen har jag börjat äta medicin mot min pollenallergi också. Jag är väldigt känslig mot det, var speciellt det när jag var liten och nu verkar det ha kommit tillbaka. Jag är känslig för det mesta egentligen. Min hy är EXTREM. Den klarar inte av någonting. Här är det parfymfria deos och svindyra salvor som gäller.
I alla fall. Jag hoppas hoppas hoppas att allergimedicinen kan hjälpa till att hålla förkylningen borta!

Likes

Comments

Kort dag idag, skööönt!
Ikväll ska jag fortsätta baka på tårtan till mammas kalas. Den kommer bli såå cool, om jag lyckas få den som i mitt huvud vill säga...
Recept och bilder kommer sen :)

Likes

Comments

Idag var hon en riktig jävel faktiskt. Hon blir sån så fort hon behöver jobba hårt. Underbar storlek men tyvärr en väldigt dålig första ponny åt Minna egentligen.
Tur hon e så söt på bild 😍

Likes

Comments

Felix fick för sig, från ingenstans, att vi (läs jag) skulle laga spenatsoppa. SPENAT! Har vi någonsin ätit något sånt tillsammans?
Trodde han skämtade först haha.
Tur för mig att jag slängde ihop en omgång scones me! Jag försökte med soppan, jag ville verkligen tycka om den. Men näe. Usch vad äckligt det va haha.

Likes

Comments

Likes

Comments