Är ÄNTLIGEN helg nu! Är helt slut. Har ju varit iväg på praktik på ett café hela veckan nu. Har varit jättekul och lärorikt men är väldigt trött nu haha.

Trots det ska vi nog in till stan idag en sväng ändå. Typ fika, shoppa något och ta en långpromenad. Är såå mysigt ute nu på hösten ju :)
ÄLSKAR hösten!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I lördags var det gymnasiemässa i Kalmar. Det var ju roligt att se skolorna, hade inte sett alla invändigt innan. Men det gjorde mig inget klokare, jag visste ju vilken skola jag gillade och det blev bara ännu tydligare.
Är fortfarande intresserad av både BF och RL. Men måste säga att man blev mycket bättre välkomnad på bageriet, kände redan en av lärarna och jag kände att jag passade in där.
Aja, vi får väl se efter min prao nu.
Inte långt kvar till val nu ändå.

Likes

Comments

Fick hänga med dessa älsklingar i torsdags.
De ville ut i sandlådan egentligen men det regnade lite så vi körde på sandlera istället.
För övrigt, hur bra är inte sandlera?
Innan det blev sand över hela vardagsrummet visserligen...

Idag börjar även min praktik på ett café här i Kalmar. Ska vara där hela veckan och hoppas att det ger någon inblick i gymnasievalet kanske :)

Likes

Comments

Nu har jag gjort färdigt min andra beställning. Nååågot bättre resultat än förra Bamse tårtan, hehe.
Nu ska den levereras till ett 75-års kalas! (hjälp)
Tur jag känner han som fyller år ;)

Inlägg kommer på hur den gjordes :)

Likes

Comments

Firade ju faktiskt två år med den där filuren i lördags. Prioriterade inte att ta bilder så ni får nöja er med dom där. Och som förra gången, ingen kamera och mobilkamerans bilder blir skit inne på pinchos.

Mysig kväll vart de i alla fall. Först flera timmars shopping, sedan middag och sedan var planen bio. Men vi skippade det o tog en lång promenad typ tvärs igenom hela stan. Var jättefin kväll, mörkt och blött o alla lysen var tända. Man känner att hösten är på g nu :)

Angående två år så kändes det inte så speciellt, känns som vi har varit tillsammans i en evighet nu. Kommer ju liksom inte ihåg hur mitt liv var innan. Så ur det perspektivet känns två år väldigt lite.
Vill bara att tiden ska gå snabbt nu! Längtar såå tills typ 3-4 år när plugget är färdigt och vi kan göra mer vad vi vill.

Förresten, en helt annan grej. Jag får skriva in mig på körskolan nästa månad. Hur häftigt? Kommer även få min övningskörningsskylt då.
Då är det dock tre månader kvar tills jag får sätta på den :)

Likes

Comments


I fredags (den 18e) fyllde min lillebror fjorton. Tog på mig att baka. Liite misslyckade men barnen var nöjda och det var ju huvudsaken.

Likes

Comments

Blev lite havreflarn också till hans födelsedag. Dessa tycker typ hela släkten om så de gick åt snabbt, barnen gick och tjuvade hela kvällen. Bra betyg :)

Havreflarn är nog nästan min favorit kaka. Så enkel och så god. För att inte tala om smeten :)
(är typ därför jag gör den så ofta men det behöver vi inte snacka om)

Hade bara ett bakplåtspapper kvar så snålade lite på platsen. Resulterade i att de flöt ihop lite, men vad gör det om hundra år?

Likes

Comments


Var ju inte bara jag som hade min första dag igår. Minna började ju faktiskt ettan.
Första klass. Tänk så stor hon har blivit, helt sjukt ju. Jag gick i tvåan när hon föddes och att hon snart är där? Kan inte ta in det. Känner mig gammal hahah.

I söndags var vi och shoppade nya kläder till skolstarten. En leopardklänning blev det (självklart), hennes nya favvomönster just nu. Massa annat fint blev det också.
Jag fick mig faktiskt ett par vardagsskor också. Mina har helt gått sönder, de är fyra år gamla så var välbehövligt med nya!


Min skoldag igår var bra faktiskt. Mycket info och saker o ta in men verkar bli bra det mesta :)
Nya schemat är uunderbaart!
Förresten. Hur sjukt att det är sista första dagen? Hahah

Likes

Comments