(Inlägg med stylewish)

Felix verkar inte kunna bestämma sig ang jacka i vår. Han ändrar sig varje dag känns det som.
Jag har iaf tagit fram de tre som verkar återkomma som favoriter. Han o jag har ju väldigt olika stil men vi brukar kunna mötas på mitten :)

http://stylewish.me/link/click/417821

Denna är kanske den jag har svårast för. Tycker det ser ut som en regnjacka hahha. Men han har ju den stilen. Denna är dock den snyggaste av alla möjliga han har testat i den här modellen. Gillar trycket! Det jag tycker minst om är "kragen". Erkänn att man får en känsla av en kavaj i galon.


http://stylewish.me/link/click/417822

Detta är ju då min favorit. Jag gillar ju bombers, tycker det är skitsnyggt. Känns dock som att varenda själ har en svart eller militärgrön bomber? Och Felix har ju aldrig tyckt om det som alla andra har. Han tycker ju dock om mode precis som jag så självklart älskar han också bomberjackorna. Och då har han snöat in sig på en vit istället. Då blir det ändå lite annorlunda.
Jag tycker att den här är SKITFIN. Gillar priset me :)

http://stylewish.me/link/click/417823

Denna är nog Felix favorit, just nu iaf. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Tycker egentligen om jeansjackor jättemycket, men har bara fått för mig att det inte är hans stil. Men jag börjar vänja mig vid tanken. Detta är dock en jacka jag har behövt titta på väldigt många gånger innan jag började gilla den.
Nu tycker jag att den är fin men i början såg jag bara en stor "reklamlapp" haha. Dessutom sitter den fast med säkerhetsnålar, hm... Men jag har näästan vant mig vid det också. Gud, jag låter som en mormor.


Hur som helst. Vilken tycker ni om? Håll med mig, snälla.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För ett tag sedan fick jag en fråga om varför jag inte delar med mig av politiska åsikter. Jag är ju annars väldigt öppen med vad jag tycker. Jag tycker inte att det är något fel med att uttrycka sig. Jag är aldrig heller rädd för vad folk ska säga, alla tycker ju olika.
Dessutom skriver jag mest om feminism, jämställdhet och anti-rasism. Det tycker jag bara att det borde finnas ännu mer texter på internet. Jag tycker dock inte att det är ok att skriva ut sina åsikter om man är tex starkt rasist eller homofob. Åsikter som klankar ner på andra människor håller man för sig själv! Punkt.

Detta är också anledningen till att jag är försiktig med hur jag uttrycker mig i feministiska frågor. Har man inte kontroll över sitt skrivande så blir det lätt att man får det att låta som att det är "fel på män".
Ser många tjejer som generaliserar männen och får det å låta som att alla män är våldtäktsmän och att alla män hatar feminism. O det stämmer inte. Finns lika många bra män som kvinnor. Och det är viktigt att vi också skriver om de bra männen så vi inte får "omvänd feminism",
Feminism handlar för mig om att få jämställdhet mellan könen. Inte att kvinnor ska vara BÄTTRE än män.
Är jättemånga som tycker att det är våran tur att styra världen nu. Och absolut, vi behöver vår uppmärksamhet. Det är vår tur nu. MEN vi vill inte återskapa misstaget ju.
Målet är inte att vi ska få MER lön, det ska vara lika.

Lika för alla. Lika för män och kvinnor. Lika för vita och mörka. Lika för fattiga och rika. Lika för kirurger och rörmockare. Lika för ALLA.

Nu missade vi ju dock lite ämnet här. Den röda tråden i mina inlägg går att förbättra. Men med allt detta snack om jämställdhet mellan ALLA kan ni kanske gissa er fram till vart jag ligger i politiken.
Jag kommer dock inte att skriva ut det. Varför vet jag egentligen inte. Varför är just politik ett sånt känsligt ämne?
Jag är uppvuxen med att hålla politiska åsikter för mig själv. Detta pga starka och olika åsikter i min släkt, blir lugnast att bara strunta i att prata om det.
Bara hemma i familjen är det dock inget problem. Mina föräldrar har ändå haft en ganska tydlig bild av vad dem tycker är rätt i sin uppfostran. Min mamma har nog lyckats där. Tycker om i stort sett alla hennes åsikter kring saker som politik och uppfostran till exempel.


Likes

Comments

Idag fyller Felix år, nu är han också femton.
Nu är båda vi straffmyndiga o sånt shit. Man kan tydligen inte skylla på att man är barn längre haha.
Jag börjar få lite smått panik. Nästa år får jag börja övningsköra o jag går ut grundskolan.
Om tre år blir jag myndig. Om fyra år tar jag studenten, förhoppningsvis hehe.
Det är ju dehär åren man väntat på ända sedan man var typ 4-5 bast.
It's starting to freak me out, lite så.

Jag är så delad i denna fråga. På ett sätt hade jag gärna varit barn några år till, otroligt skönt ju. Men samtidigt hade jag velat gifta mig, köpa villa och skaffa barn, typ IGÅR. Men det gick ju tydligen inte.
I detta fallet blir jag frustrerad över min ålder. Vi har ju vart tillsammans två år snart. Jag menar, om Felix o jag hade varit fem år äldre så hade vi ju förmodligen börjat fundera över giftermål o barn nu.
Vi är i den fasen i relationen. Nykärleken / honeymoon fasen är över för länge sen o i vanliga fall brukar man ju utveckla relationen på något sätt nu. Kanske förlova sig eller flytta ihop osv. Men inget av de är ju genomförbart för oss. Eller ja, förlova oss skulle vi ju kunna göra. Om vi vill köpa ringarna på H&M hahah.

Jag blir så rädd när jag tänker på att det säkert är 4-5 år innan vi har en sån ekonomi så att vi kan flytta hemifrån. Det skrämmer mig typ, hur fan håller man en relation levande utan att kunna utveckla den?
Det är på riktigt min största rädsla just nu.
Dock är det ganska coolt att tänka på att jag faktiskt kan ha träffat min soulmate redan nu. Har ju ändå kommit ganska långt i livet för att bara vara femton.

Aa usch, nu hoppas vi att dehär sista åren går fort o smidigt.

MEN ASSÅ VISST GJORDE JAG DIN FÖDELSEDAG POSITIV!?
EN SAK JAG ÄR GLAD ÖVER, DET ÄR ATT JUST DU FÖDDES FÖR FEMTON ÅR SEDAN. GRATTIS ÄLSKLING PÅ DIN DAG ❤️❤️❤️

Likes

Comments

(inlägget är sponsrat)

Vans "off the wall".
Älskar. Älskar.

Detta märket har ju poppat upp från ingenstans. Det är ju inte direkt ett nytt märke heller. Hur länge har inte skate människor haft vans?
Men nu helt plötsligt har ju varenda själ börjat gå runt i dessa. Varför? Såg inte någon poäng innan med att ha skate kläder men de är ju fina alltså.

Jag var redan inne på o köpa sånna här innan alla började ha dem. Felix har ju liksom introducerat mig i skate världen, man blir faktiskt chockad över modet. Förvånansvärt bra o snyggt ju.
Synd bara att ALLA har de. Jag tycker visserligen om mode och trender men jag brukar hålla mig undan från det som ALLA har. Tycker inte om att ha exakt samma som alla andra. Faller ju dock lätt för trender men brukar ändra på märke eller färg eller något i alla fall.

I detta fallet gav jag mig dock. Fast jag köpte ju rosa, så precis som alla andra är de ju inte. Den klassiska vans skon är ju svart/vit egentligen men det tog emot o gå så långt haha. Så det fick bli en annan färg åtminstone.
Är hur nöjd som helst! Vintern får gärna försvinna nu :)


Om ni också vill haka på detta så kan ni fynda massor av Vans här:

https://stylewish.me/store/click/2570/36

Och för er som är som mig finns det självklart en massa andra färger och modeller. Denna klassiska modellen heter "Old Skool". Och ja, sKool, det är inte jag som har dyslexi.

Våren kanske förhoppningsvis bara är några dagar bort så skynda på :)

Likes

Comments

Tänk vad lite sol kan göra!
Idag vaknade jag upp o kände bara "blä på livet". Fixade det för stunden med hjälp av scones o pannkaksfrukost. Lyx!
Nu har jag suttit och solat i Solen, det räckte för o fixa dagen kan jag säga. Ingen är lyckligare än mig över att snön är borta :)

Ikväll är det mello final också, men först cirkelträning på gymmet. Tvivlar på att denna dagen kan bli bättre faktiskt.

Likes

Comments

Någonting måste man väl skriva om det antar jag.
Onödigt o fira rör oss kvinnor som är födda i ett modernt land, egentligen. Tycker det borde vara både mannens och kvinnans dag, VARJE DAG.
Dock är det otroligt viktigt att ha en dag o tillägna kvinnor som är mindre lyckliga än oss. Så visst har dagen något betydelsefullt med sig.
En ynka dag är inte nog tillräckligt åt alla kvinnor som lever i utanförskap, som mindre värda, utan utbildning och med våldtäkter och könsstympning som en vardag. Det borde det göras något åt 365 dagar om året.
Usch vad arg jag blir bara jag tänker på det.

Lyckliga oss som kan leva (i stort sett) trygga i dehär vinterlandet som kommit tillbaka.

♀️♀️♀️♀️♀️♀️

Likes

Comments

Bild från konfadagen i lördags. Bara två månader kvar nu tills konfirmationen, så jäkla skönt.

Förresten så vaknade vi ju upp till vinter idag. Trodde det var vår nu? Men brukar ju alltid komma ett bakslag.
Inte jättekul dock. Just nu står vi still på vägen hem. Verkar inte som att kommunen var beredda på dehär vädret. Flera olyckor längs med vägen och knappt skottat. Får se hur lång tid det tar innan vi kommer hem.
Älskade vinter....

Likes

Comments

Idag var det en tiiidig morgon.
Redan vid åtta åkte vi in till stan, tog emot lite. Färdiga med både frukost, frisörbesök och lite shopping.
Nu ska jag hem o vända innan workshop och föreläsning med konfa gänget.
Såhär aktiv har jag inte varit på länge.

Likes

Comments