Ligger här död i sängen och väntar på att Alex ska komma känns som en evighet när man har tråkigt men men, idag har man vart och jobbat en stund och sen möte ja Albin och tog en 2 timmars promenad och snacka lite skit va ett tag sen man såg så hade rätt mycket att prata om. Nu ikväll så blir de att äta och sen mysa framför tvn när Alex väl kommit hit.
Puss o hejs
/P

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 70 Readers

Likes

Comments

Reaktionen igår va inte som ja hade väntat mig den va "va gör du här?" Med en sur ton. Men senare så vart han på bättre humör och vi satt och spela lite och hade det mysigt.

Och nu ligger vi i sängen med matkoma efter ha ätit chicken nuggets och ris. Dagen för övrigt har vart bra fick höra av chefen att ja jobbar på bra och är nöjd med de ja gör och så har de vart värsta fina vädret så humöret har vart på topp.

Men nu ska vi mysa vidare lite här innan man ska sova.

Puss o hejs
/P

  • 64 Readers

Likes

Comments

Sitter nu på pendeltåget ska iväg till Norrköping och överaska älsk han vet bara att ja skulle komma idag men inte när så blir kul och se hans reaktion när ja kliver in innanför dörrn vid 8 tiden hemma hos han.

Puss o hejs
/P

  • 74 Readers

Likes

Comments

Ikväll så blir de fredagsmys med Älsk och Sandra vi ska äta gott och se på film har dock inte bestämt oss än va vi ska se på men de märks sen.

Puss o hejs
/P

  • 79 Readers

Likes

Comments

Soffor är fan farliga när man slutat jobba och man slår sig ner i soffan när man kommit hem, så bara POFF!. Så ligger man där och dreglar ur mungipan sen vaknar man några timmar senare och man bara Oops! när man får syn på klockan så har man sovit bort halva dan. Som tur är så har ja Alex som ringer mig 700 gånger om dan annars hade ja legat där och drunknat i mitt eget dregel just nu.

Ja idag har man inte gjort så mycket än jobbat och sen sovit en stund efter ja ätit resten av kycklingpajen från igår som vi lyckades faila haha men nu så funderar ja på om man ska ta sig i kragen så man får nåt gjort här hemma behöver städas lite om ja nu kan se till och vakna, GÄSP!. Så får man se om Alex tar och kommer hit sen så man har nån och mysa med framför tvn ikväll.


Puss o hejs!

/P

Likes

Comments

Då va man här igen, sitter här med Sandra och kollar på tv medans pajbottnen står i kylen och stelnar till lite innan den ska in i ugnen. Och så väntar vi in Alexander han är på väg hem hit efter sin praktik i Norrköping. Va ju ett tag sen ja skrev sist så har hänt en del bl.a. har ja skaffat kille och vi fira 6 månader i söndags och så har ja fått arbetsprövning på Netto igen har vart där sen i höstas och de går toppen bra. Så har man tagit upp kontakten med Sonny mitt ex, vi va ute med han och hans kille i fredas och så hade vi par middag i lördags fixade mina berömda köttfärsbiffar med örter, potatisgratäng och sallad till. Men nu ska jag va lite social med Sandra.

Puss o hejs

/P

Likes

Comments

Idag har vart en lugn dag va borta på Netto med Sandra för att kolla om jag ja kan börja arbetspröva där igen men skulle komma tillbaka på torsda för då vet de säkert om ja kan börja där igen. Sen på kvällen träffa ja Anton satt och snacka en del. Och så har man spelat lite och snart bär de av till sängen och försöka sova om de går tänker på en viss person...

Puss o hejs

/P


Likes

Comments

Har inte orkat blogga i sommar, har vart en helt okej sommar har vart hundvakt, haft lille brorsan på besök, badat, festat, fart runt, träffat nytt folk och fått kontakt med en gammal bästa vän så ska försöka hålla kontakten igen galet kul för har saknat henne, har dejtat dock inte som gått vägen men vi håller oss till att va vänner och vänner kan man inte få för många av. Och snart är hösten här och så fyller ja om 35 dagar får se va hösten har att erbjuda. Och nu kom Sandra hit så ska väl hitta på nåt kul med henne.

 

Puss o hejs

/P 

Likes

Comments

Nu va man här igen har inte orkat blogga på ett tag men nu är ja här igen. I helgen har man haft besök av Peter och Turbo hans hund. Så vi har haft filmkväll med Sandra och Emil, snackat massa skit och haft de riktigt trevligt. Idag så åker Peter hem men han lämnar kvar Turbo här ska va hund vakt åt han medan Peter ska jobba i Norge några dagar.

Nu blir de att ta sig en till kopp te och någon macka så man kan hoppa in i duschen sen så man kan dra ut och njuta av de fina vädret.

Puss o hejs

/P

Likes

Comments

Kom nyss hem har vart en stund med Sandra och Emil. På vägen hem hoppa ja in på Hemmakväll och köpte mig några filmer så resten av kvällen blir nog att se på film. Har vart en riktig lat dag idag i skillnad emot igår som vart en 2 timmars promenad och allt, men har inte vart så fint väder idag så får skylla på de haha xD

Ne men nu ska ja väl sätta igång en film och mysa ner mig i soffan.

Puss o kram

/P

Likes

Comments