Vi önskar er en trevligt ikväll

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

If you told a friend of yours that you really liked someone, and that same friend came on to them and later asked them out, what would you do?

Likes

Comments

Is it possible to have an all powerful all knowing god when there are so many paradoxes can god create a more powerful being destiny/free will ect If you told a friend of yours that you really liked someone, and that same friend came on to them and later asked them out, what would you do?

Likes

Comments

Just light the way up, just be there in our hearts 💕. Just be the way you’re , take care of yourself and another people around you 💖Have you ever tried Topshop jeans? I got some joni jeans and theyre amazing😍 Literally girls if you ever want skintight super skinny jeans which make your arse look bomb asf get them😍

Likes

Comments

AnniSor
Hei, og velkommen til min side. Jeg heter Peter , er 20 år og bor i Finland. Her studerer jeg, og jobber ved siden av. Bloggen vil gjenspeiles av hverdagen min som består av reiser innimellom slagene, for det er noe jeg virkelig liker, og interessene mine for mote, interiør og sminke. Jeg er også opptatt av en sunn livsstil, og glede i hverdagen - noe jeg håper kommer fram. Ellers er jeg kjempe glad for alle tilbakemeldinger og tips, for å bli inspirert er noe jeg lever for!

Kontakt meg på: Peterkato74@gmail.com
@peterkat på instagram

Likes

Comments

Lämnade skor busar i Malmö idag och jag saknar dem redan. De där små goa pussarna, mjuka kramarna och skrattet man får sig när de berättar och/eller ska förklara saker. Mamma & Luiza, mina änglar. <3

Kom hem till Malmö runt 17 tiden igår kväll, dumpade väskorna och gav mig iväg till Supper för lite häng med Bästa vänner och Syster . Vi hade ett och annat att catcha upp om efter semester och veckor ifrån varandra så det gick ner en och annan Cava Sangria kanna mellan pratet. Lite senare kom en annan saknad ängel förbi och joinade oss en stund. Jag har världens bästa vänner! Så tacksam för var och en av dem. <3 Jag va hemma runt tolv, så inget nattslir här inte men vaknade upp med sån ångestklump imorse som suttit i hela dagen. Så nu ska jag göra det so jag mår bäst av, ta en rask prommis hem till Ida och laga mat och kolla film. Feelgood film.

Likes

Comments

Vår lördag blev bra även om jag har varit irriterad större delen av dagen. Vet inte riktigt varför men trötthet, gnällig bebis och sambo med tandvärk har nog något med det att göra.
Vi har busat, myst, vilat, kollat fotboll och bara varit. Inga måsten utan tog dagen som den kom. perfekt lördag.
Jag ligger i soffan med popcorn och saft och väntar på Tv:n ska koppla upp sig till Internet så jag kan kolla film! Smart- tv är de sämsta skitet någonsin!!

Likes

Comments

Ännu en soldag här på Västkusten. Dagarna går snabbt och allt känns så lätt. De där problemen som fanns i början av veckan känns helt plötsligt lätta att skaka av sig. Jag går mest runt barfota, dricker saft och lyssnar podcasts. På kvällarna tränar jag och sedan äter vi grillat hela familjen. Jag sover djupt på natten och vaknar upp utav mig själv efter 9 timmar. Jag älskar det här livet. Jag älskar landet och lugnet. Det är tyst och jag hör vad jag tänker. Jag kan varva ner på ett sätt som inte går i Stockholm.

Sitter just nu i soffan och mittemot mig sitter min familj och diskuterar något vid matbordet. Bredvid mig står ett vinglas med öl i, det är godast att dricka så. Mitt liv känns pirrigt. Om 6 dagar åker jag till Paris, till honom. Längtar efter hans kramar och hans händer som håller om mig så mjukt.

Nu ska jag kolla någon film. Det gör jag varje kväll här. Kram på er <3

Likes

Comments

Nästan varje dag under resans gång så hade dom någon typ av vattengympa/strandgympa för alla åldrar på stranden. Något jag & Naomi var på när lillebror vilade middag. Det var så himla roligt att bara hon och jag fick en liten stund ihopa. Man avslutade ute i vattnet varje gång och det var helt klart Naomis favorit. Och ja, för en annan också. Det krävdes inte många övningar innan man var helt slut. Hihi!

Calvin Klein bikiniöverdel HÄR / Underdel HÄR

Likes

Comments

Vädret var så himla konstig denna dag, sol ena minuten och spöregn nästa. Så vi köpte regnponchos då vi glömde våra hemma och ställde oss i kön, den var sååå himla lång kö vilket vi inte trodde det skulle vara.. Så tur att vi var där i tid. När vi kom in sken solen upp och det var riktigt varmt men sedan började det regna och gjorde det i cirka 3 timmar. Snacka om att man var less, frös ihjäl och man var blöt även fast man hade ponchon.. Var nära på ge upp men det slutade regna precis när konserten började!! Det var så jäkla bra, bästa konserten jag varit på och vill se dem igen och igen.

Likes

Comments