Nu er det tid til at lære lidt nyt. Så det er på med arbejdshandskerne og igang med Wella Freelight!

Jeg har længe gået og kigget på når min skønne kollega Lica har farvet med Wella Freelight, fordi hun gør det på mange kreative måder. Hvilket er vildt fedt og det ser super lækkert ud. Så nu her i den travle december måned h fandt vi lige et par minutter til at lære mig at være mere kreativ med balayagebordet fra Wella og Freelight.

Så jeg havde allieret mig med en sød veninde, der ville være test person på min første gang med denne spændende teknik.

Jeg har lige et par før billeder hvor du kan se min søde model har en god udgroning, som jeg pænt vil kamoflere.Inden jeg fik lov til at udfolde mine kreative evner, med den nye teknik jeg skal lære, tog vi en hurtig konsultation. Det blev ikke helt en konsultation som jeg normalt laver, da min søde veninde havde sagt ja til at jeg bestemte 😜 Sååå, det jeg gjorde var at vourdere hvilke farve jeg skulle bruge til at lave det mest naturlige spil ind i det hun i forvejen havde.

Jeanette plejer egentlig at få lavet reflekser for at lysne hendes hår og give det lidt mere spil. Ud fra de gamle reflekser og det farve spil, valgte jeg at bruge Magma 17 med Freelight med 12%. Grunden til jeg bruger den farve er at Magma 17 er vil gøre farven klar og koldere end almindelig freelight blondering.

Teknikken jeg lærte/brugte var lidt alla hvis man laver reflekser, men uden staniol. Det jeg gjorde var at lave passere på ca 1 cm. men ikke lige inddelinger, jeg lavede zik-zak'ede inddelinger, som blev farvede, som hvis man gjorde det med staniol. Det gjorde jeg ved hver anden passe, hvor de andre indelete jeg stadig med zik-zak inddelinger men vævede sammetiden.

Jeg havde inddelt fra øre til øre over hovedet, for at at farve baghovedet først og derefter siderne. Men! jeg vekslede mellem siderne for at de fik ca. lige meget trækketid.

I kan se resultatet stylet her hunder.Jeg synes det er en super fed teknik at bruge til de piger der ønsker at der skal ske noget men ikke ønsker at have en dramatisk om markant udgroning. Fordi ved at bruge bordet kan man lave nogle rigtig flotte fait i farven. Der udover er jeg VILD med at man kan være så kreativ og lege med farven, som man kan med freelight fra Wella.

Det er fede ved freelight er at det ikke smitter af hinanden, og at derved ikke behøver at pakke det ind. Derved kan man placere håret oven på hinanden uden det laver skjolder på det hår der ikke skal farves.

Jeg er selv super til freds med resultatet, og det er så fedt at man ikke kan se hvor hendes udgroninger var, og at det ser så naturligt ud. Min dejlige veninde var super glad for resultatet, og naturligheden.


Det er altid fedt at lære nye ting, og jeg er virkelig glad for at have lært den her nye teknik den skal jeg no blive glad for. Håber i har haft en lige så lærerig dag - Ses venner😉

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Rejse


Når nu man har en vandpark i baghaven som ligner et paradis, så bør man besøge det inden man rejser videre rundt i Florida. Og nu hvor min dejlige mand og jeg er tossede med vand + forlystelser så giver det god mening.

Lige bag hotellet her i Orlando har vi en vandpark Volcano Bay som er en af Universal’s theme parks. Det er et kæmpe vandland med Hawaiiansk tema, og lad mig sige det er sindssygt godt gennemført! Djurssommerland pak sammen!

Det er virkelig et paradis mes palmer, vand, sand, en kæmpevulkan med vandrutsjebaner alle steder. Det er for fedt for tosser som mig selv og min mand.

Når du ankommet til parken får du udleveret, hvad der ligner et vandtæt ur de kalder TapuTapu. Det bliver brugt til alt inde i parken, du kan betale i shops og spise steder med det. Stemple ind til at prøve vandrutsjebanerne uden at skulle stå i de lange køre, og en anden fed detalje er at rund i parken er der gemt små TapuTapu sensere som udløser forskellige effekter. Det kan være vand der bliver sprøjtet ud på andre i forlystelsen og lignende.Her inde kan du se 2 af de her små sensere jeg lige faldt over, mens jeg havde min Iphone med mig, det er jo et vand land så jeg havde ikke den med over det hele.Men her kan du se at man placere uret på og så kan man her på det første styre vandstråler ud på de forbisvømmende. Hvor på de andre billeder kom der et lys billede til syne på vulkanens inder side, ret magisk hvis keg selv skal sige det 😃

Jeg har flere billeder af det Hawiianske paradis her under, tjek dem lige det ser så super lækkert ud.Inde i selve vulkanen var 3 indbygget rutsjebaner, hvor gulvet forsvinder og så går det ellers afmok. 2 af dem havde et lille drop, hvor imod den sidste havde en drop på 38M, alt for vildt! Vi prøvede de andre 2, men jeg gør det aldrig igen. Der er så klamt at få gulvet inder dig fjernet og ikke være i kontrol 😱

Det var så super lækkert at være i vad parken, og vi var heldig at være gæster på hotellet da det medfører at vi kunne komme ind i parken 2 timer før alle andre, hvilket betød at vi ikke behøves at bruge vores viatuelle kø-ventetids-TapuTapu-Ur.

Det var en afslappende atmosfære og alle var glade i parken. Som sagt var parken veludført til mindste detalje. Rundt omkring var der gemt højtaler som spillede afslappende melodierne. Hvilket jeg personlig synes var skønt da det gik en til at slappe mere af, du ved lige som hvis du har været til Yoga, eller massage.

Men jeg syne det var en fed park, men plads til alle. Fede rutsjebaner og super cool med de gemte viatuelle TapuTapu ting som man kunne finde alle steder.

Alt i alt vil jeg varmt anbefale Vulcano Bay, det var total lækkert og afslappende 😊 vi hyggede os ihvertfald 😎☀️


Super lækker dag, håber i nyder de kolde hyggelige dage hjemme i Danmark. Ses venner 😉

Likes

Comments

Rejse


Der blever sunget på sidste vers for HALLOWEEN her i Universal Studios Florida, og nu hvor vi er her synes min skønne mand at vi skulle tage ind at se deres halloween horror night attraktioner. IHHH.. Jeg er ikke vild med det men, men hvad man ikke gør for sin bedre halvdel.. 😓

Såå nu hvor han har købt biletter til den her Horror Night så er det bare at følge med.. Det her bliver den værste dag i mit liv.

Vi kom ind i Universal nærmest direkte efter at have stået i 7 timers kø for en iPhone X, og tænkte vi godt kunne klare en lang nat i helvede. Så vi kørte på! 💪😃

Inden hele parken blev lavet til halloween helvede havde vi lige 2 timer til at prøve et par forlystelser. Så vi fik prøvet en rutsjebane og 2 virtuelle forlystelser (Transformers og Jimmy Fallon).Puha.. Da klokken så slog 5 så vi en vrimmel af mennesker der forlod parken.. Det betød at de begyndte at stille op til Halloween Horror Night, og os der havde billet til det blev lukket ind i små områder hvor vi kunne opholde os og spise lidt mad og vente på helvede gik i gang.

Som i kan se på kortet oven over er der nogle gule områder. I de områder gik der ansatte rundt i forskellige udklæninger og skræmte livet af os. Der var et område med Aliens, et med klovne med motorsave osv. Det var fuckin' klamt!

Jeg var skræt fra hvid og sans, og når de kunne de de skræmte mig blev de ved! Det var så uhyggeligt!

Udover de her scare zones var der 9 Haunted Hauses! alle lavet ud fra forskellige film og horror serier! Der var American Horror Story, Dead Waters, Scarecro the reapin, The shining, Blum House, Ash Evil Dead, The Fallen, Hive og Saw!

Total klamt!Vi klarede alle 9 Haunted Houses! men venner jeg siger jer, jeg har aldrig skreget så meget i hele mit liv! De huse var så pisse klamme. Alle var så godt udklædt, og kom nærmest helt ud i hovedet på en! Musikken kørte en helt op og lys effekterne var så klamme. Lamper der kun lyste dele af rummet op, og blinkende lys. I skulle have været der!

Det første hus var det værste, men man lærte hvordan de fungerede og blev mindre skræmt hus efter hus. Thanks God!

Der var faktisk 1 af de Haunted Houses jeg glædet mit til, det var American Horror Story, men kun fordi jeg har set en del af sæsonerne. Vi dog sige at det er klammere at gå rundt i et hus med alle karaktererne end at se det hjemme bag skærmen..

Jeg er faktisk ret stolt af mig selv, og jeg fik som i kan se taget et billede med 2 af de uhyggeligt udklædte.


Hvis i vil blive skræmt for livet så ta' forhelvede til Universal, De gør sgu et godt stykke arbejde! - Ses venner 😉

Likes

Comments

Rode Hoved

Well lige pt. sker der ikke det store her på bloggen. Men det er der en god forklaring på. Fordi min dejlige mand og jeg holder FERIE! Den ferie vi har ventet på siden i sommers. USA! Endelig er vi her og det er så skønt! 😃

Som sagt er vi taget til USA på ferie, og uheldigvis er det på samme tid som udgivelsen af den nyeste iPhone X (Apples 10 års iPhone jubelilerum) og som den store Apple fan jeg er skulle jeg have fat i den!

Så derfor tog nørden her med sin kæreste, kl. 7:00 om morgen ind til

The Mall at Millenia her i Orlando, Florida for at få fat på den nyeste iPhone model.


Men til min mand og min egen store overaskelse var der FUCKIN' mange mennesker i kø, havde godt regnet med mange mennesker, men ikke st der var en kødrand af mennesker! Jeg tror der var over 500 i kø, og der blev ved med at komme mennesker hele dagen!Men efter 7 timer i kø fik jeg fat i den min nye iPhone X!

Jeg er så super glad for at få fat i den, da jeg egentlig ikke troede at der ville være nok telefoner til alle os i køen.

Men altså den er så pisse lækker og stilet. Det er 2 forskellige farver af iPhonen, Silver og Space Gray. Jeg valgte den i Silver, da jeg synes den ser cool ud, da den er sølv blank i kanten og hvid/sølv glas på bagsiden, hvilket giver den et eksklusiv look.

Haha.. Vente tiden var lang, men hold nu op det var vente tiden hver! Og nu har jeg oplevet hvordan Amerikanere er psyko vilde med Apple's iPhone. Hele dagen var en oplevelse!


Håber i har det godt hjeme i Danmark, vi nyder solen i Orlando Florida - Ses Venner 😉

Likes

Comments


Så er det på tide at jeg prøver at stå på egne ben for alvor!
Jeg blev her for en uges tid siden kontakter af en medarbejder fra Panayotis brude- & Konfirmationskjole butik i vejle, som spurgte om jeg var interesseret i at være stylist til deres konfirmand modeshow i Torvehallerne i vejle. Det drejede sig som 15 modeller der skulle styles til show start. Det sagde jeg selvfølgelig hurtig ja til! Det er altid fedt at få lov at prøve lidt andet.

Men jeg kunne ikke klare opgaven alene, derfor var der også en anden frisør elev på opgaven som jeg ikke kendte. Eller troede jeg ikke kendte. Så jeg blev så gladeligt overrasket da jeg så det var min skønne Klasse kammerat Helena. Super fedt, da jeg vidste at jeg nemt ville kunne arbejde sammen med hende 😊👍🏼

Jeg mødte ind i morges kl. 7 og så gik vi ellers bare fuld krig! Der skulle sætte en masse lækker hår, og det kunne ikke gå for langsomt! 15 modeller, 2 personer og 3,5 timer.

Her under har jeg lige lidt billeder af de modeller jeg stylede. De her billeder er lige efter håret er sat, og inden pigerne er i kjolerne.. men det kan i jo se 😂Inden show start gik Helena og Jeg rundt til vores pågældende modeller, for lige at se om alt var som det skulle være. Man ved aldrig hvad der sker mellem tøjskift med en opsætning. Så vi gik en runde medn spray og en kam i hånden for at se om alt var som det skulle være.

Vi så hele showet for at se, hvordan håret så ud på catwalken, hvad der fungerede og hvad der skulle laves om.


Jeg har et billede fra showet og et par af mine modeller, efter showet hvor de står og viser kjolerne frem. Enjoy 😊Efter det første show fik vi en hurtig og lækker bid mad, inden det var tid til det næste og sidste show.

Helena og jeg havde udset os en af pigerne, hvis hår ikke fungerede, da det blev for tungt. Hende fik jeg lov at lave om, hvilet jeg var super glad for fordi hun havde et supper lækkert hår som jeg havde en plan om at flette. Så hun var den første der i min stol.
Ellers fik vi hurtigt frisket krøllerne op og lakke lidt hist og her, hvor der var behov for det. Så vi var i god tid klar til det næste show.

Jeg tog afsted efter mine modeller var kommet i kjolerne og var sikker på håret sad som det skulle 👍🏼

Her under er lige et par billeder af en opfrisket hestehale og den sidste fletning jeg fik lavet.Hold nu op venner! Det var en super fed dag, og jeg havde sådan glædet mig til at prøve mine evner af! Men også det at komme ud at lave noget på egne ben, det var super fedt og sjov. Jeg er super taknemmelig og glad for at Panayotis kontaktede mig.

Jeg er super tilfreds med mit arbejde idag. Glad for at udfordre mig selv, og stå på egne ben. Det var super sjovt at arbejde i hele den atmosfære og den stemning vi lavede. Men også at prøve at være under tidspres og bare klø på i et godt tempo med fine stylinger.

FEDT FEDT FEDT! Der er ikke andet at sige end at det har været en skøn dag. Med alle omkring showet fra Panayotis, men også backstage, hvor vi arbejde så fint sammen makup artister og frisør(elever) imellem.


Som i kan fornemme en fed dag. Jeg håber i har haft en lige så arbejdsom og fed dag der ude - Ses Venner 😉

Likes

Comments

Contains affiliate links Skole


Så for pokker, igår fik jeg handskerne på, permanent spolerne i hænderne og tungen lige i munden. Det var prøve tid igen, i permanent som ikke er min stærke side. Men jeg gjorde mit bedste og nu kommer i med gennem hele processen 😉

Igår have jeg som sagt en prøve i at permanente, som den sidste på det første hovedforløb. Det gik ret godt eftersom det jo ikke er min stærke side, og ikke bliver det lige foreløbig. Men det er nu sjovt nok at prøve.

Jeg havde fået overtalt min søde veninde at side model, til at få lidt mere struktur i håret med nogle lækre krøller. Hun sagde selvfølgelig ja, og det er så dejligt at have veninder der vil hjælpe til. Så igår gik Jeanette fra flad til krøllet.

Og her har i før billederne og så kan i se hvad der skete.Det første jeg gjorde var at lave en analyse af håret, her kiggede jeg og høre historien bag Jeanettes hår. Det er nemlig vigtigt at vide havd håret har været igennem, eftersom jeg skal vurdere hvilke væske og metode jeg skal bruge for at se om jeg kan få hendes ønske opfyldt omkring krøllerne.

Janette og jeg kom frem til at hun skulle have et krøl der kunne styles med en føntørre og diffuser. Hun have ikke et brændende ønske om at det skulle være der ved lufttørring. Jeg kunne ud fra snakken fornemme at hun gerne ville have et let krøl som gav hende lidt mere struktur end hun havde, men stadig have lidt længde på håret. Derfor valgte jeg at bruge Lilla og grå skumspoler, som jeg murstensopbyggede fra ørne og frem. Og i nakken valgte jeg at rulle op, på lyserøde og hudfarvede spoler som jeg rullede op på pinde for at beholde mest mulig længe på håret.

Jeg kiggede derefter på det enkelte hårstrå, hvor jeg kunne fordere at Jeanettes hårstrå er fine men at hun har en fin stak hår på hovedet. Hendes hår er lysnet og har været gennem en del kemi. Hun har for nogle år siden haft hel farve over håret, bleget det og nu er hun begyndt kun at få lyse striber i håret. Altså her jeg med et sensibelt hår at gøre, hvor skællaget er godt åbent i spidserne. Det betyder at jeg skal have en forbehandling i håret og at jeg skal bruge en mildere permanent væske der ikke ødelægger håret. Så jeg valgte at bruge en forbehandling Loreal :presifon advans og væsken Loreal Dulcia 3.

Men her er lidt billeder af processen pg hvordan jeg havde rullet håret op.Efter oprulningen kommer kemien ind i billedet. Her kom jeg væske hen over spolerne til de ikke kunne suge mere ind. Væsken er her den som bryder bindingerne og gør håret blødt, og gør det muligt for håret at få en ny struktur.

Da det havde trukket de 10 minutter det skulle, gik min model og jeg til vasken hvor vi skyllede permanentvæsken ud, det to igen omkring 10 minutter, bare for at være på den sikre side. Herefter kom vi fiksering hen over håret, det er den væske der gør at håret holder den nye struktur og form efter de spoler jeg har valgt. Det skulle igen have en indvirknings tid på 10 minutter.

Det så så fint ud ved vasken og krøltegningen var god. Så nu var det bare at give det lidt conditioner og altså fugte den nye stuktur, men også for at lukke skællaget. Her brugte jeg den nye conditioner fra Sebastian Professionel Twisted serie som giver en mase fugt og styrker elasticiteten i håret. (Læs mere om Sebastian Professionel her)

Min lære Lajla skulle efterfølgende se håret i våd tilstand og derpå se krøltegningen, her fandt hun ingen fiskekroge så jeg var meget stolt! 😃 Fiske kroge er ender på håret som har en forkert krøltegning.Da Lejla gav grønt lys til at style gik jeg hurtigt igang. og jeg brugte en masse lækre produkter.

Først brugte jeg min favorit olie Wella SP LUXEOIL. Den er som jeg har sagt før lækker, lavet på mandelolie og varmebeskyttende mod varmen fra føntørren, hvilket gøre den super god at bruge hvis man skal hurtigt ud af døren og bare skal have føntørret hår.

Dernæst brugte jeg mine 2 nye produkter fra Semastian Professional Twisted serien. En Stylign foam som det første og derefter styling cream'en. Det gode ved de her nye produkter er at de ikke stiver håret, men derimod holder det blødt, elastisk og stadig giver et godt hold til krøllerne. Det gør det pga. deres nye Flexi-ALG Complex som er et molekyle de har fået ud af tang fra havet. Det er super lækkert og hvis du har krøller eller har med fald, vil det være et super fedt produkt at prøve.

Jeg fandt føntørren frem og fik tørret hele håret og prøvede at skabe så meget volumen så muligt. og her under kan i se hvordan stylingen blev.Som finish produkt, havde jeg lånt en Oribe Aprés beach wave and shine spray fra salonen. Som navnet siger er det en spray der giver et lækkert hold, da den er bygget på saltvand. Men saltvand udtørre og gør mat, så der for er det lækkert med shine i som gøre håret lækkert.

Men Jeanette blev super lækker og krøllerne gav hende et helt nyt look. Det er super fedt, og hvor er jeg glad for hun ville med til prøven. Vi var begge supertilfredse med resultatet, men man kan godt mærke hun lige skal venne sig til den forandring.

Min lære Lajla var også godt til freds med stylingen, men sagde jeg skulle arbejde på at får mere volumen på håret ved rødderne. Så det er jo det jeg skal skrive bag øret 😉


Jeg har nu kar til at gå på weekende med et 7-tal. Håber i kommer til at nyde jeres weekend - Ses Venner 😉

Likes

Comments

Rode Hoved, Salon


Det er ved at være en uges tid siden at vi, Malene og jeg, var med Mette Schmidt på job i Kolding Storcenter for Sebastian Professionel. Og nu kommer i lidt med.

Efter en hvad der føles som en lang skoledag på Hansenberg, tog jeg over i Storcenteret for at hjælpe til, der hvor jeg kunne, med at gøre modellerne klar til Sebastian Professionel showet. Der skulle laves 2 show i træk, et for kunder, dem som shopper i centeret, og et for frisører som har Sebastian Professionel i salonen, men også som inspiration.

Der var en fed stemning da jeg kom over i storcenteret, og jeg hoppede ind der, hvor der var brug for det. Men tog også lidt billeder af hvad der skete.

Selve backstage området var et åben område, hvor alle center gæsterne kunne se hvad der foregik. Det var ikke særlig stort så der skete meget på lidt plads. Min Mammi Mette stod for makeuppen på alle modellerne, og gav dem et lækkert wet look, som passede til selve produktet og temaet på showet.

Showet og produktet som blev fremvist for alle den dag, var under havet. Grundet at Sebastian Professionel har udviklet et produkt som er specielt lavet til krøller, #twisted. Produktet indeholder et molekyle som Sebastian Professionel kalder Flexi Alg Complex, hvilket gør at krøllerne er lækre elastiske, bouncer godt når man går og giver et lækkert look. Produktet er inspireret af tang og hvordan det bølger gennem storme under havets overflade og hvordan det holder sin krøllede form. Alt det har Sebastian Professionel fået ind i produktet TWISTED.

Produktet kan få alt hår med naturlig fald eller krøller til at se lækkert ud! 😉Tilbage til showet 😃

Jeg fik lov til at hjælpe med 3 forskellige looks, det ene var et vildt krøllede hår, hvor nogle af krøllerne blev piftet op med en syl for at give lidt ekstra til hendes naturlige krøller. Her brugte den Finske stylist produktet for at give mere elastisitet og krammede det inde med hænderne til sidst.

En af de andre looks jeg fik lov til at hjælpe med var et look som en svensk stylist lavede igen med en syl i et super langt og lækkert hår. Her brugte hun produktet til igen at give elasticitet og vise at man kan bruge det på de krøller man selv laver.

Det sidste look var et wet look, hvor jeg hjalp med at fylde håret med produkt og sørge for at håret ikke swippede ud.

Men jeg har lidt billeder jeg synes i skal se for at få en fornemmelse af den fede stemning der var.Det er så super fedt at være ude med Mette, og man lære så meget. Især når alle stylisterne er så søde og gerne vil lære fra sig. Jeg har fået så mange gode råd og triks fra dem alle. Det er så skønt!

En super fed aften med gode stylister!

Lige en ting! Malene og jeg var en smule.. Eller meget starstruck på Nina Larsen 😍 men alle stylisterne var selvfølgelig fuckin' seje!


Det var alt for nu, god dag til alle jer derude - ses venner 😉

Likes

Comments

Contains affiliate links Skole


Så er det mandag, og nu er det for alvor. Idag har jeg været til farve med effekt prøve og i kan her følge med i hvordan det er gået.

Jeg har idag Jeanette med som model på skolen. Hun er i dag min forsøgskanin, og det skal bare gå godt, fordi idag skal vi have karakterer for vores arbejde. Vi bliver bedømt på hvordan vi har lagt farve, hvordan den ser ud i det tørre hår og på styling og klædeligheden.

Så nu skal vi bare igang og jeg håber det går godt.

Jeg har har før billederne af Jeanette.Planen med Jeanettes hår er at jeg gerne vil ligge en vifte af effekter ind på hver side af hovedet. Grunden til denne placering er at når man gør noget mørkere trækker det sammen. For under konsultationen af Jeanette har jeg vurderet at Jeanettes ansigts form var en oval, men lidt over i den runde og firkantede form. Derfor er det en god ide at placere effekter i siderne for at få hende til at syne længere. Farverne i viften på siderne vil være 3 forskellige Wella instamatic faver, Ocan storm, Pink Dream og Smokey Amerthyst. Og for at farverne ikke blandes sammen bruger jeg Wella Color id, som går ind og gør farven tykkere og giver et beskyttende lag så det ikke smitter af når man ligger dem oven på hinanden.

Derudover vil jeg ligge en bundfarve med Smokey Amerthyst i hele håret og give længderne en frisk kold farve ved at blande Wella color touch /00 og /86. Nu da Jeanettes spidser er lidt pårøse og skænlaget godt åbnet.. Det er det på lyshåret piger vil jeg ligge farven på længderne i i lidt vådt hår. Derfor bruger jeg min vandspray til at fugte det inden farven påføres.

Her er billeder af processen.


Nu skal der styles og det gør vi bedst med en masse lækre produkter, og her er min opskrift til at lave lækkert hår på Jeanette.

Det første produkt har jeg taget med hjemmefra fordi jeg er vild med produktet! Det er en SP LUXEOIL fra Wella . Den er lavet på mandelolie som er lækker blød, let, plejende og så dufter den bare så pisse godt! Derudover er olien varmebeskyttende mod føntørren.

Det næste produkt er en varme beskyttende spray fra KEUNE som er varme beskyttende mod styling jern.

Jeg kom en masse hold i håret i form af en mousse. Her har vi en Goldwell Glamour Whip Styling Gloss , som giver et godt hold på håret og den fedter ikke.

Sidste produkt jeg arbejde ind i det våde hår er Root Boost fra MOROCCANOIL , som er et vidunder produkt til at løfte rødderne og giver et helt fantastisk hold, den er jeg altså super glad for. Den gør virkelig sit job og dufter så skønt.

Så er det ellers bare at komme igang med føntørren og skabe en masse volumen på baghovedet og slanke siderne ind.

Herunder kan i se hvor lækkert hun er stylet.Som finnish produkt bruger jeg Oribe Texturizing dry spray, Det er en spray der er baseret på saltvand og derved ikke fedter. Den giver et lækkert hold og gør at man kan rode op i håret i løbet af dagen. Den er jeg STOR fan af. Derudover har jeg i føntørringen prøvet at skabe fylde på baghovedet og toppen og slanket hende ind i bunden og siderne. Det gør jeg grundet ansigtsformen hvor det er lækkert at gøre hende længere, og for at kompencere for rundheden i ansigtet. Pandehåret stylede jeg også til siderne for at afrunde det lidt firkantede ved hendes ansigt.

Min søde lære Helle har kigget det hele igenne og synes det var en fin præsentation, men at jeg skal arbejde mere med føntøringen for at skabe mere volumen. Derudover har hun fundet en farve skjold på den blå farve i siderne som trækker lidt ned. Men alt i alt fint arbejde.

Jeanette og jeg er selv godt tilfredse med resultatet! og det er i bund og grund det vigtigste at kunden er tilfreds med resultatet. Hun synes det var super fedt at der skete noget, og jeg var en af de eneste der lavede et så stort projekt.

Jeg er selv super tilfreds. Selvfølgelig ved jeg der er plads til forbedring ellers ville uddannelsen ikke tage 3,5 år. Men jeg er tilfreds med arbejdet og glad for at farverne ikke skjoldede mere, eftersom jeg har brugt Wella Color id for første gang. Glad og tilfreds Peter 😃


Det var alt fra mig på sådan en mandag, håber i har haft en lige så fin mandag - ses venner, nu vil jeg gå ind og elske min mand helt op til skyerne, for som jeg skrev sidst er han den bedste i hele verdenen 😉

Likes

Comments

Salon, Rode Hoved


Så for pokker! nu har jeg tiden til at informere jer, der har lyst, om hvordan en super fed tur jeg havde på Verdens Bedste Herre Klippe Kursus MENS DOGMA! Hvis du har fulgt lidt med på bloggen har jeg fået en super fed gave af min salon Mamma (klik her). Men lad mig endelig komme igang med at fortætte.

Turen startede søndag den 10 sep. hvor jeg tog toget hjem til min dejlige veninde Marie. Hun havde været så skøn at tilbyde mig at bo hos hende de 14 dage kurset stod på. Jeg havde godt fortalt hende at jeg nok kun sov der fordi selve kurset stod på fra kl. 8 om morgenen til kl. 20 om aften. Men anyways turen der over fik så fint og jeg fandt hurtig hjem til Marie.

Nu til det rigtigte eventyr! Jeg kom tidligt ind til Carl's Barber Shop på indre Østerbro mandag morgen. 1. Fordi jeg ikke var sikker på hvordan jeg kom der ind. Men fandt det med hjælp fra min lille iPhone. 2. Jeg kan godt lide at være i god tid, når nu jeg kan 😄

Den første dag blev vi mødt af Jan Lauritsen som er manden bag DOGMA kurserne. Han fortalte om hvordan forløbet kom til at foregå, og at vi kunne forvente vi ville være trætte og udkørte, og kurset var benhårdt! Og efter de ord gik vi i militær træning.I får lige en oversigt om hvordan dagene var:

 • Mandag: Stilhistorie og Teori. (instruktør: Jan)
 • Tirsdag: Klip på øvelseshoved. (Instruktør: Martine)
 • Onsdag: Teori, Klip på øvelseshoved og model jagt. (instruktør: Jan)
 • Torsdag: Klip på Øvelseshoved (instruktør: Jan)
 • Fredag: Klipning på modeller (instruktør. Jan)
 • Lørdag: Klipning på modeller (instruktør: Martine)
 • Søndag: Klipning på modeller (instruktør: Martine)
 • Mandag: Teori (analyser klipninger) og klip på øvelsehoved. (instruktør: Jan)
 • Tirsdag: Klipning på øvelseshoved og Klipning på Modeller. (instruktør: Jan)
 • Onsdag,:Klipning på øvelshoved og model jagt. (instruktør: Jan)
 • Torsdag: Teori, Klipning på øvelses hoved og Klipning på modeller. (instruktør: Æske)
 • Fredag: Undervisning, Teori og Klipning på modeller. (instruktør: Jan)
 • Lørdag: Klipning på modeller (instruktør: Martine)
 • Søndag: Klipning på modeller og afslutning! (instruktør: Jan)


Som i kan se har der ikke rigtig været tid til at slappe af. De 14 dage har har jeg og de andre på kurset klippet, sovet og drømt om at klippe. Og sådan har alle dage været.

Den første uge gik meget med at lære at klippe håret i des primære form, men også med at få styr på at klippe saks over kam. Hvorimod den anden uge gik meget med at klippe hårets sekundære form, styling, analyse af håret. og maskin klip.

Jeg har taget nogle billeder af nogle af de modeller jeg har klippet, dog ikke dem alle sammen fordi til tider var tiden knap, og så har det ikke lige være det første man tænkte på.Jeg har slet ikke tal på hvor mange klipninger jeg kom igennem, men shit det var sjovt, udfordrende og fedt at lære så meget på så kort tid. Jeg er så lykkelige over at jeg har fået den her mulighed for at dygtiggøre mig af verdens bedste chef, hende jeg stolt kalder Mammi Mette.

Men også dybt taknemmelig at have været på kursus ved Jan Lauritsen som er en knald dygtig frisør, super cool og mega passioneret omkring sit arbejde. Ham og hans team er top professionelt og tæskedygtige!

De uger har været en drøm og det er kun blevet bedre af at de andre deltagere på kurset er blevet nogle fede venner og kollegaer i en anden by. Vi har haft nogle super fede tider og hjulpet hinanden der hvor vi kunne.

Jeg har taget lidt billeder af afslutningen på hele eventyret og så vil jeg ellers runde af.Den fedeste oplevelse længe, det var så trist at tage afsked med alle instruktørene Jan, Marine og Æske. Men lige så trist at tage afsked med alle mine dejlige nye venner! Dem savner jeg allerede, vi havde det fedeste sammenhold.

Men det var nu dejligt at komme hjem i sin egen seng til min skønne mand efter 14 dages hårdt slid.

Det var alt for nu. jeg elsker min kæreste overalt på jorden - Ses venner 😉


Likes

Comments

Contains affiliate links Skole


Så er det tid til at blogge lidt igen! Og det gør vi lige med processen af min skønne mandags prøve efter mine 14 dages tur til København. Men den tur kommer i til at høre mere om senere, der er så meget at fortælle lige der.

Men mandag morgen havde jeg fornøjelsen af en lille prøve i farve med effekt. Så jeg havde allieret mig med min søde veninde Lærke som blev forsøgskanin inden den rigtige prøve som er en gang i næste uge 😉

Farve med effekt kan være mange ting. Det kan være reflekser, balayage, et fragment i håret som er en anden farve eller en farve med en anden tone. I mit tilfælde lyder opgaven på at alt hår skal farves så jeg valgte at farve Lærke med 2 farver.


Det får i at se, men først før billeder og så kommer i med i processen.Lærke og jeg drømmer om at få et lidt mere naturlig blond look, men stadig i en kold tone så det ikke er for gyldent. Så jeg havde fundet lidt forskellige farver i salonen som jeg havde taget med i skole.

Måden Lærke skal farves på, er farve med effekt. Derfor valgte jeg at inddele Lærkes hår i en stjerne set oppe fra, men fra siden ser det ud som om jeg har taget 5 dybe/høje trekanter ud fra hendes underhår. Her vil jeg farve de dybetrekanter i en mørkere blond farve og det øverste, altså stjernen i en lysere tone.


Til den nederste del af stjernen/de 5 trekanter blandede jeg 3 farver fra wella illumina, 8/ - 9/7 og 10/93. her kommer tonehøjden til at ligge på en fin 8'er og med en cendre gylden brun farve. Altså vil farven være kold at se på, og ikke gylden. Beisen jeg brugte var en 4% hvilket gør den til en permanent farve.

Efterfølgende brugte jeg 2 forskellige farver i det øverste af håret/stjernen. Her brugte jeg en bundfarve som var en lækker blanding af wella illumina 10/93 og 10/69. Disse farver er igen kolde i deres refleks og giver derpå et koldt look. Beisen jeg brugte her er igen en 4% for at gøre farven permanent i hendes natur hår. I længden og spidserne brugte jeg en ren 10/69, men her med en laver beise (dob. 1,9%) for at gøre det til en toningsfarve. Da lærkes længde os spidser er godt porøse og skællaget står åbent efter et par afblegninger.

I kan se billeder af udførelsen her under.Efter trækketiden vaskede jeg farven ud og fjernede farvekanter. Da lærkes hår har været afbleget og nu farvet igen tog jeg lige og gav hende en lækker hovedbundsmassage i en Restorative Hair Mask fra Moroccanoil. Det er en super lækker kur som indeholder argan oile, havsmør og en masse proteiner som går ind i håret og opbygger hårets styrke. Mega lækkert efter en farvebehandling.

Lærke fik en masse lækre produkter i håret, lidt balndet, men det er hvad skolen tilbyder 😉

Men det første jeg kom i var Moroccanoil Treatment Light olie som fugtgiver og plejer, efterfulgt af en Heat styling Protection spray, for at beskytte håret mod varme. For at give hold til håret brugte jeg en musse fra Goldwell, og den fantastiske Root Boost til bunden som giver et fantastisk løft at føntørre i (kom dog lidt af den ud på længderne fordi den giver også et godt hold.. oops). Men alt dette blev Lærke føntørret i på en stor Jaguar rundbørste.

Efterfølgende lavede jeg lidt fladjerns krøller med min GHD Styler for at give lidt mere liv.

Men i kan se den lækre farve her under, stylet som jeg selv synes var skønt til lærke.Det var en super fin behandling med lidt udfordring i form af at farverne ikke måtte røre hinanden. Men jeg er selv stolt af resultatet og lærke var en glad model at have med i skole.

Lækkert koldt blond og meget skandinavisk look, og en tilfreds model, så bliver det bare ikke bedre! 😃


Håber i derude havde en dejlig mandag, min var så fin med min dejlige veninde og med det jeg elsker at lave, nemlig lækkert hår - Ses venner😉Likes

Comments