Mest Læste

Contains affiliate links Design, Salon, Skole


Så bloggen, nu er tiden til at fortælle om dagen, hvor jeg færdiggjorde mit design projekt. Og hvilken dag det var. Jeg havde ihvertfald fut under fødderne og der skete en masse!

Dagen havde jeg planlagt på den måde at min skønne model Sofie skulle være ind i salonen kl. 14. Her skulle hun have den helt store forvandling. Hun skulle igennem en klipning og have farvet håret af 2 omgange. Efter farven skulle hun styles med hår, makeup og et lækkert pinup look.

Efter forvandlingen som jeg kalder det, havde jeg fået fat i en af mine super dygtige fotograf venner, Christian, som med glæde ville hjælpe til med nogle lækre billeder. Det er så fedt!

Til projekt skulle jeg have Sofie stylet som en moderne udgave af en pinup girl. Så det har jeg tænkt mig at give mit bedste forsøg på at gøre.

Men lad os starte med klipningen. Som I kan se på billederne nedenunder har Sofie en masse tussede længder så jeg startede med at give hende en solid klip, men endte med at give den en lille runding, altså en diagonal vinkel tilbage. Og er du vimmer det gjorde en himmel til forskel, hendes hår blev så lækkert og sundt at se.Jeg havde en idé om at hendes hår skulle være i en mat farve, da det er meget nutidig. Det er dog ikke en farve hun skal giftes med, forstået på fen måde at den gerne skulle vaskes ud efter nogle uger.

Men inden den kom i, fik jeg lige lysnet Sofies hår med balayage teknikken. Her brugte jeg wella's freelights blegning, med colorbord og penslede effekterne ind. Det var det første step.

Andet step var at få en masse lækker lyserøde og lilla effekter i håret. Her brugte jeg 2 forskellige wella instamatic farver; pink dream og muted mauve. Farven blev det lagt ind ruder, hvis man kan sige det. Forestil jer et ruder kort, den slags ruder 😉 Først en pink dream, derefter en muted mauve, pink igen og muted.

Og I kan se lidt billeder af processen og farve resultatet her under.Farven blev så flot og Sofie synes det var så fedt. Dog vil jeg tilføje at farverne er en smule kraftigere i virkeligheden end på billederne. Men det ser også lækkert ud på billeldet 😉

Når.. Vi var ikke færdige her, nu kommer stylingen. Jeg havde valgt at bruge en klassisk pinup girl hestehale som inspiration. Her friskede jeg den op, ved at byggen den op med fletninger. Jeg havde 5 fletninger. 1 fra midten af nakken og 2 på hver side.

Jeg havde så ondt af Sofie, da hun sad med hovedet ned i mega lang tid for at få fletningerne til at fungere. Men jeg er også super glad for at hun havde tålmodeighed. Hun var seriøst for sej, hun sagde ingenting til det og holdt bare ud. Jeg samlede fletningerne en høj hestehale.

Pandehåret blev krabbet med et mini krabjern og touperet til den store guld medalje for at give det en lækker fylde. Jeg friserede det tilbage og fik det lagt. Håret blev integreret i hestehalen.

For at skjule elastikkerne der holder hestehalen, brugte jeg en lille tot af håret der blev snoet rundt om. Enden af håret blev herefter skjult i hestehalen. Kæft det lyder indviklet, det var ikke så slemt.

Hestehalen blev krøllet op med Babyliss krøllejern, og tourperet efterfølgende for at høre den ekstra høj. Den fik en ortenlig omgang Oribe dry texture spry. Som giver godt hold, men holder håret levende. I stedet for at sætte det fast og gøre det slapt med hårlak.

Sofie fik en lækker make up. Her fik hun en markeret eyliner og pink læber. Selvføgelig fik hun også en lækker foundation og blev high ligthet der hvor hun skulle, lidt på kindbenene og næsen. Hagen blev fremhævet og brynene blev tegnet op.

Alle produkterne ses her under, samt 2 stemningsbilleder.

Dagcreme: i-tint extra light // Conciler: i-conceal extra light // Bronzer: i-broncer // Kinderrødt: i-glow ice pop // eyeliner: i-open & i-smouder chocolate // mascara: Extended Play Lash // Læbestift: i-pout pink

Hvis du er interesseret i nogle af produkterne, er det kun et kilk væk 😉


Nu skal vi se resultatet!! og jeg er stolt af at vise jer mit arbejde med hjælp fra min søde model Sofie og fotograf Christian. Take a Look! 😃Jeg er simpelthend så stolt af resultatet og det blev lige som jeg ville have det!

Hele denne proces har været en kamp, med planlægning, finde den rette model, looket og alt hvad der hører til. Det var så udfordrene, hårdt og der var dage jeg havde lyst til at give op. Men hold nu kæft jeg er glad for resultatet, og glæder mig til min næste projekt!

Jeg kan slet ikke takke Sofie nok for at være med på alle mine ideer, og Christian for at stå til kl. lort for at tage de her lækre billeder!


Det var alt for denne omgang, vi ses venner! 😃

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Home Made, Salon


Elevlivet på første klasse, som jeg kalder det, byder på lidt af hvert her i salonen hos MetteSchmidt.Com.

Selvom vi er frisøre kommer der også en masse make up ind i billedet. Og pigerne i salonen elsker at tage make uppen frem til tider og lave makeup guide til kunderne.

Men det betyder også at makeup penslerne skal gøres rent, for der er ingen der vil arbejde med beskidte børster eller børster der har været brugt på en anden før.

Så her skal eleven igang, det er mig, med at gøre dem rene. Så jeg vil lige fortælle hvad vi gør, give et tip 😉

Men lad os komme i gang.


1. Skyl dine pensler under vandhane, vær forsigtig at det ikke kommer for meget vand ind til limningen af penslerne.

2. Jeg bruger her en lille klat af vores salon shampoo fra Sassoon, som er lidt plejede til hårene i børsten.

Der er mange forskellige produkter til specifikt at rense penslerne med. Men jeg hører fra mine veninder at de bedste de har gjort er at bruge en shampoo, intimsæbe eller baby shampoo fordi det er mere skånsomt. En anden sæbe kunne være neutral krops sæbe fordi der ikke er parfume i. Jeg ville anbefale sæbe uden parfume.


3.
Tag en lille klat sæbe i hånden og arbejd den forsigtigt ind i penslen til du kan se makeuppen er ude.


4.
Når sæben er arbejdet ind skal den ud igen. Så her skal du igen have penslen under vandet men igen vær forsigtig, vandet skal helst ikke op til limningen.

Bonus.
Hvis du har brugt dine pensler i et oliebaseret produkt som læbestift eller foundation. Skal du bruge olie til at få det ud, olie opløser olie.

Du kan her bruge en mad olie fra køkkenet (oliven eller solsikke) men jeg vil anbefale manderolle, det er langt bedre og mere plejede.

Olien skal forsigtigt arbejdes ind i den tørre pensel, og derefter tilføjes sæben. Og så fortsætter processen som før med ikke oliebaserde.

5. Lad penslerne tørre, her er det en god ide enten at hænge penslerne op med hårene ned ad for at vandet kan løbe ud og ikke skadelimningen. Ellers kan du ligge dem på et håndklæde og lade dem tørre, som jeg har gjort denne gang.

Job done!

Men Girls, hvorfor skal penslerne vaskes?

I salonen skal de vaskes fordi de bliver brugt på forskellige kunder, men også fordi der kommer bakterier på. Det gør der også på jeres der hjemme. Bakterierne er med til at skabe urenheder i huden hvis du ikke vasker dem, og det er ikke lækkert Girls 😉

Vi/jeg vasker penslerne hver gang de er blevet brugt på en kunde, men der behøver I ikke hjemme når det er jeres egne. Men mindst en gang i måneden skal de vaskes, men hver 14 dag ville være en god ide 😉


Hvad sker der for at jeg laver et blog indlæg om makeup pensler 😂 vi ses venner, håber I fik lidt ud af det

Likes

Comments

Contains affiliate links Rode Hoved


Jeg har den sødeste mand i verden! Og vi skal have lys i lejligheden, det er så skønt!

I februar flyttede vi fra vores gamle lejlighed og ind til vores nye tættere på byen. Det var den gang dagene begyndte at blive længere og længere. Derfor har vi ikke rigtig haft behov for så mange lamber i lejligheden. Men vi har selvfølgelig kigget lidt på lamper til når den mærke tid begynder.

Vi har gennem et længere tid kigget på lamper forskellige steder men mest i Bahne.. De har den flotteste Tom Dixon lampe, men synes den var for dyr.. Så den skulle vi ikke have lige foreløbig. Eller det vil sige indtil igår.

Jeg havde egentlig en lidt ærgelig dag i sengen og skulle holde mig i ro. Det var mildest talt røv sygt. Men så kommer min dejlige mand hjem fra arbejde med, ja du har nok gættet det, Tom Dixon lampen, med det højeste humør og største smil. It made my day!

Lampen var på bud, så min mand slog til og nu skal der lækkert lys i vores lille hjem.


Se lige et flot stykke arbejde min mand har lavet, og hvor er det altså bare et skønt lys den laver. Det er virkelig smukt at de hvordan mønstret fra lampeskærmen reflektere ud i rummet.

Hvor er det altså bare skønt med mere lys i lejligheden.

Det var en dejlig dag, og det går frem ad med ryggen. Håber i har det' der ude. ses venner 😉

Likes

Comments


Well Well Well.. Man kan ikke altid være lige heldig, og jeg føler mig ikke så heldig lige pt. Pokkers..

Jeg har ellers haft en super fin weekend, med både plads til familien venner og en smule arbejde. Hvorfor føler jeg mig så ikke heldig? Det har jo været en super god weekend.

Weekenden startede i fuld sving som i nok opdagede med en masse rengøring (klip her) og mine søde forældre var forbi i vores lejlighed for at installere en opvaskemaskine win! jeg har altså en handy man af en far!

Der var plads til venne besøg og en dejlig 25 år’s fødselsdag ved min søde kusine. Hun havde dog været snedig og giftet sig inden hun skulle have kanel.. sååå hvis der er nogle der mangler kanel ligger jeg inde med lidt 😜

Men så kommer det ærgerlige jeg, jeg havde en super fed søndags vagt i Bertoni. Men fik lavet er brug i ryggen ved at bukke mig ned efter et par sko og fik ondt i ryggen.. Av!

Jeg tænkte selv at det ville gå over men, det blev egentlig kun værre.. så jeg fik far i vagtlægen senere på aftenen og blev henvist til smertestillende, og et besøg ved egen læge.

Så jeg meldte mig syg til morgen og besøgte min læge, som forsikrede mig om at det nok skulle gå over efter nogle dage med ro.. Ro! Jeg er ikke lige frem ham der sidder stille.. men det bliver ikke anderledes.
Lægen nævnte også at hvis det ikke går over skal jeg kontakte ham og henvises til en kiropraktor..

Så nu er jeg pænt placeret i sengen og nyder udsigten af mit skønne loft, og bevæger mig så lidt som muligt for hver en lille bevægelse gør, undskyld mig PISSE LORTE MEGET ONDT!

Jeg er ked af mit sure opstød, håber selvfølgelig alle jer der ide har haft en lige så god weekenden som mig, - minus ryg vrid 😉👍🏼

Likes

Comments

Salon


Det er jo ikke alle dage der er lige fede når man er elev, sorry mamma Mette det er ment med hjertet det bedste sted, men husk venner alt er hvad man gør det til. Og jeg gør næste altid, alting til noget godt.

Salonen har her på det sidste ikke lignet sig selv, og trængte virkelig til en kærlighånd.. Eller flere. Rengøring står på dagsordnen, og get hvem der har trukket the golden ticket. Mig. Ej, jeg får det til at lyde meget slemt det er det slet ikke. Mette havde et familie arrangement og skulle gå tidligt. Her fik jeg valget mellem at gå tidligt eller gøre rent. Og som i kan se valgte jeg at gøre rent.

Jeg har faktisk i et stykket tid tænkt over hvornår jeg kunne gøre biksen rent, men synes hele tiden jeg har haft noget i kalenderen. Så jeg greb muligheden da den bød sig. Og det er jo en del af det at være elev at holde salonen pæn.

Så da klokken slog 15, 0 dut. tog jeg alle rengørings artikler fram! og vi har sateme mange i den lille biks. Og det gik ikke stille for sige! Jeg fandt den bedste 90/2000 spille liste og have volumen i top med Britney, NSync, og jeg kan blive ved.. 😂

Når men altså jeg ved ikke om i vil have en stor søforklering eller.. ej, i får lige min tjekliste.

 • Vindueskarme
 • Vindusrammer
 • Vaskestole
 • Hylder
 • Håndklæder vasket og lagt sammen
 • Klippe kapper er vasket
 • Gulvet
 • Rulleborde (vasket fra top til tå)
 • Børsterne.
 • Fliser på væggene
 • Spegle, vasket og pudset
 • Hånd spegle
 • Alle tingene ved vaksene (Her mener jeg alle! selv de små ting til bryn og vipper)
 • Loftet er støvet af med støvkost
 • Opvasken er taget
 • Stolene er vasket

Jeg tror det var alt, men er ikke sikker.


Før

Guldvask

Efter


Det sjoveste ved det hele er at der kom 2 kunder forbi og var helt chokerdede over hvad det var jeg lavede. De listede nærmest ind og spurgte Har i åbent? Hvor efter jeg svarede at vi lukkede biksen pga. stress 😂

Ta' det roligt Salon Mamma Mette, det var en joke, jeg hjalp dem selvføgelig med at få deres næste tid og give dem de produkter med hjem de manglede 😉

Når men jeg har hygget mig helt vild og danset rundt som en stukken gris i salonen, måske får vi klager over at der er en der råber lidt, men det er bare mig der har sunget med på lidt for mange sange 😂 Men hallo jeg har gjort rengøring til en fest og det er der ingen der skal klage over!

Hytten er i tip top stand og nu kan jeg gå på weekend med både ro i sindet og god samvittighed.

Jeg ønsker alle en god weekend og håber i for slappet af, det skal jeg ihvertfald! ses venner! 😄

Likes

Comments

Contains affiliate links Home Made


Jeg har en sød veninde som til hendes bryllup fik syet extensions i håret, hvilket er super fedt og giver en lækker volumen eller længde, hvis det er det man savner.

Nu er det bare sådan at det ikke er alle det har råd til at få dem syet i igen og igen, så jeg vil lige vise hvordan du kan genbruge håret og lavet det til clips on extensions. Du kan også på samme måde lave dine egne skræddersyet clips on extensions 😉

Alt du skal bruge er extensions/hår trenser, som du kan købe forskellige steder på nettet. Jeg ved chloes.dk og avesu.com har fine hår trenser, i en fin kvalitet. Men du kan finde hår transfer/extensions mange steder på nettet.

Clips . Her anbefaler jeg du finder nogle med silikone på bagsiden, da clip’sen sidder bedre fast i håret på den måde.

En nål og tråd. Du kan godt bruge almindelig sy tråd, men det extensions tråd holder bedre og er stærkere i tråden. Så min anbefaling vil være extensions tråden 😉

Så skal vi ellers igang. • Hvis du laver dine extensions fra bunden og har købt dine hår transer på nettet, skal du først afmåle dine hårtranse rundt om hovedet og afklippe de banelængder du ønsker.


 • Hvis du som jeg genbruger extensions er opgaven lidt lettere. Det første jeg gjorde var at tage mine clips og placere dem der hvor jeg vil have dem.

  Den første du ser her til højre, er en med 2 klips, hvis du lave længere baner vil jeg sige at der skal være ca. 2 / 2 og en halv fingre mellem hver clips. • Efter lt have placeret clips'ne tråder jeg nålen, og bruger den dobbelt for at styrke tråden.
 • Her tager jeg nålen gennem det første hul på clipsen og hæfter den fast ved at sy samme sted
  4- 5 gange.


 • For at de sidder bedre fast syr jeg rund om klipsen hele vejen hen, men laver et stop på midten hvor jeg laver en lille hæftning. Her hefter jeg gennem 2 gange og syr videre.


 • Til sidst hæfter jeg jeg igen 4 til 5 gange samme sted og skjuler tråden ned mellem hår transen og clips'en.


Det færdige resultat på syningerne er som du kan se på billederne her under.

Jeg vil dog lige nævne at nogle af de her extensions har jeg syet sammen af 2 farver. 1 for at give mere spil. 2 for at give mere fylde. her har jeg riet dem sammen og syet clips på efterfølgende.Sådan skræddersyr du altså dine egne extensions til clips in, on and off. Eller hvad du nu vil kalde det 😉

Det er ikke raketvidenskab, men man skal holde tungen lige i munden. Og det fede ved at lave sine egne er at man selv bestemmer, hvor fyldige/voluminøse hver extension skal være. Men ved at lave dine egne, og som sagt skrædder sy dem til dig selv, er at de passer til din hoved facon. Så her behøver du ikke at have en extension med 3 clips og en 2 clips efter hinanden, for at nå hele vejen rund om hovedet.

I nogle tilfælde kan du spare lidt ved at lave dine egne, men hold øje på nettet for at finde dine hårtanser og clips.

Jeg håber det var noget du kunne bruge, hvis du har spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at skrive eller lave en kommentar 😉


Likes

Comments

Rode Hoved


Jeg har fået så mange hilsner og lykønskninger på min fødselsdag igår. Det er så dejligt og varmer mit hjerte at der er så mange derude om tænker på en ❤️

Med det sagt vil jeg fortælle lidt om dagen, for jeg havde en ubeklagelig god dag.

Det hele startede med at min skønne mand vækkede mig med fødselsdags sang i sengen, og en lækker morgenmad i form af de skønneste pandekager.

Og så brød fanden løs, vi gjorde hele hytten klar til hele familien rykkede ind kl. 13 0 dut, så vi havde lige nogle lagkager der skulle laves. Det skete i bedste bagedyst stil.

Jannik og jeg havde, hver og især handlet ind til vores kage og så måtte vi se om hvis der blev flottest og smagte bedst..sæt igang.Kager blev bagt med forskellige ingredienser. Her havde Jannik den ultimative med flest elementer. Kagecreme, marinks, flødeskum jordbær og chokolade.

Hvorimod min var mede simpel med flødeskum, jordbær, chokoladesovs og er lille drys af flormelis på toppen. Alle mine favoritter 😅

Vi havde dog hver og især vores udfordringer i køkkenet. Jeg havde købt fløde der skulle rystes på tube.. der viste sig der vise ikke nok og når i ser billederne kan i se at det ikke er egnet sig til lagkager 😅😂
Janniks problem blev at han var for selvsikker og valgte at tage fløden over hovedet og 1 2 3... wait for it.. klask faldt den lige ned i masken på ham 😂 haha.. fødselsdags griner for vildt!

Væk med problemerne. Nu skal i se kagerne lige inden de blev serverede.. i må genre give os point for kagernes 😜Som i kan se er den første kage flot dekoreret med guldflager of hele svineriget. Det er Janniks kage, bagekongen..

Den næste sørgelige kage i billedet er min.. som mest af alt ligner noget en 5 årig har lavet.. tja. Er der mere at sige. Nu er det op til gæsterne/dommerne at vurdere.

Min familie grinede da jeg fortale de skulle være dommere på vores lagkager og var med på ideen med det samme, så de tog de kritiske briller på 😜

Det første point for udsmykningen gik til kagekonen Jannik.. men det er vist også indlysende efter sådan som min slaskede sammen..

Men smagen venner der fik vi et point hver af alle sommerens, men jeg er ked af at skulle være taberen på min fødselsdag.. Men Janniks kage vandt dommernes hjerter.. så tillykke til Min mand med kage sejere 🎂🎉

Som i nok kan fornemme havde jeg en forrygende dag og det var dejligt at have hele familien hjemme i vores hjem i lille Vejle.

Tak for alle de varme hilsner, og tak for alle gaverne mine gæster havde med. Det var sådan en dejlig dag.

Håber i havde en lige så dejlig dag, og giv mig da liget et point for min kage. Ses venner 😉


Likes

Comments

Rode Hoved


Hold kæft det er rat at være dreng til tider. Det er så pisse nemt at starte på en frisk, her mener jeg med håret, det er nemt at klippe af og der går ikke så frygtelig lang tid før det kommer ud igen.

Men mit hår er/var lidt af min personlighed, og der synes du sikkert også som så mange andre. Det er med håret vi sender et signal om hvem vi er, hvilken type vi er og til tider kan det også være et kendetegn.

Farven spiller også nogle gange en rolle. Her kan forskellige farver være med til at vise om vi er en frembrusende personlighed eller en mere rolig type. Hvis jeg siger pink/lilla/rød så håber jeg at i kan fornemme st det er typen der vil ses og høres. Hvorimod personer med mere naturlige nuancer er mere rolige. Så alt spiller ind i hvordan vi fremstår 😉

Men nu er det af med kendetegnet og let af min personlighed. Jeg kunne mærke at det var på tide at der skulle ske noget nyt. Så jeg valgte at klippe hele lortet af og nu er det som at starte på en frisk of jeg er vild med det! 😃


Nu er jeg så klar til min fødselsdag i morgen, jeg starter på en frisk 24 og all natural ✌🏼😎

Haha.. nu må vi se hvad salon mamma Mette siger, på mandag når jeg møder ind med hjemme klippet hår... hov.. 😅😬Likes

Comments

Rode Hoved, Salon


Det er fredag og det betyder FREDAGS SNOLLER. Det er en ny regel jeg har fået indført i salonen. For hvem elsker ikke lidt selvforkælelse på en fredag, er der andre måder at velkomme weekenden på?

Idag har jeg købt de lækreste hindbærsnitter fra vores lokale Føtex og et par købte nye stænger fra HARIBO. Jeg kunne ikke lade være med at købe dem. Udenpå står der sweet and soft, just like the Girls, de er så søde.

Søde piger skal have søde sager, så det får de her i salonen ❤️

Som i kan se er, elevlivet sødt her hos metteschmidt.com, vi hygger os altid på en fredag! 😁🎉


Håber i alle sammen har en dejlig fredag, og velkommer weekenden på bedst vis! 😉 ses venner

Likes

Comments

Contains affiliate links Salon


Mette gav mig til opgave at finde en korthåret at ligge reflekser i, og gerne et hår der ikke var så let, for at udfordre mig. Så jeg har søgt efter et lidt træls kort hår.

Og min søde kusinen Helene havde lige det hår. Hun har det mest irriterende hår, der er så mega trykt og tyndet afhelvede til. Det betyder der er 117 forskellige længder at få fat i med mine pølsefingre. Det er så perfekt med alle de lorte længder det giver den udfordring Mette ville have jeg skulle løse.

Jeg lavede en konsultation på Helene, om hun var til lyse eller mørke, varme eller kolde farver. Hørte hvad hun havde tænkt sig, om hun ville have reflekser der skulle ses eller der bare skulle give et spil i håret.

Helenes hud fortale mig at det var de varme farver, og ud fra det kiggede jeg på lyse og mørke farve. Og her blev vi enige om at lysne lidt for at giver mere sommervibes til Helene 😉☀️

Jeg har lidt billeder af processen, som I lige kan se her.


Helene fik en lysnings farve, som kun virker på naturhår og en lysere farve. Jeg brugte en Wella illumina 7/35 og en special blonde kolleston farve 12/89. Og I kan se, hvor lækkert det lige kom til at se ud her under 😁

Altså jeg elsker elsker elsker at stå og hygge mig med at lave reflekser, og når de er i så kan jeg slet ikke vente til teækketiden er overstået. Fordi jeg vil bare gerne se hvor flot det bliver 😁 jeg skal arbejde lidt på tålmodigheden 😜Da jeg stylede Helenes hår, gav jeg hende ende en Wella luxeOil for at give pleje, blankhed og så der den jo varmebeskyttende mod føntørren. Det kan vi godt li’

Udover det fik hun en Heat-a-way heat protection spray fra ingredien med keratin i, den er ret god fordi når du varmer på den så smelter du kreatin ind i håret, og det er ret lækkert fordi det er det vores skællag er lavet af.

Hun fik også lidt saltvand fra ingredien(Salty Beach ). Med lidt mener jeg meget for, da jeg fik det føntørret håret var det helt mat, så venner hold igen med den, der skal ikke meget til 😉

Håret blev fønet og så brugte jeg en lækker voks fra Eleven Dry Powder Volume paste, for st give lidt struktur på bunden. Og en voks fra Sassoon, texture refine, for at give lidt blankhed oven på min voldsomme brug af saltvand 😅

Men tjek lige hvor lækker hun blev 😉


Tak for hjælpen Helene det var drøn sjov og hyggeligt at du kom forbi i salonen, og dit hår er blevet så godt! 😁 Det er så fedt at få sådan en udfordring!

Det blev så fint og håber du er glad for resultatet for jeg er super tilfreds med det lækre resultat 😉💙

Det var alt for mig idag, ses venner ✌🏼

Likes

Comments