De obekväma

Al Gore och Clara Lidström (underbara Clara) är två personer som får mycket skit från media. Båda pratar om miljön. Al Gore snackar om globala uppvärmningar. Underbara Clara är en känd bloggare i Sverige där hon bloggar om hållbar utveckling.Vad innebär det att vara en förebild

Om vi tar typ Avicii, han är en väldigt känd person. Många vill va eller vara som honom då kan man säga att han är som en förebild för vissa. Om Avicii t.ex gör något dumt och lägger upp på sociala medier så kommmer han säkert få mycket skit för de han gjort.


Avicii är inte min förebild men jo visst han gör grym musik och det hade inte varit helt fel och vara som han. Nu när jag tänker på det så vet jag faktiskt inte om jag har någon förebild men du kanske har någon?


Bilderna är från Google

https://goo.gl/images/cFrhc9

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vill inte vara undantaget!

I skolan snackar vi om klimatförändringar och att vi måste ändra oss. Men varför egentligen? Jo för vår värld kommer snart att vara borta. Om vi inte börjar ändra på oss vill säga.

Vår svenska lärare gav oss frågan utgör du undantaget? Mitt svar är nej. Rakt och ärligt. Jag är inget undantag. Jag meckar med moppen och epa:n varje dag. Sedan är jag väldigt ofta ute och glider också. Mina föräldrar kan inte skjutsa mig hela tiden. Därför är moppe enklaste sättet. Jag kan alltid välja att bli undantaget. Det låter dock väldigt jobbigt. Så därför vill jag inte bli undantaget.

MEN! Ifall jag inte vill bli undantaget. Hur ska jag då kunna göra världen bättre? Det är en bra fråga jag inte har svar på. Varför är jag inte redo att bli undantaget? Jag vill inte ge upp allt bra i livet. Ger jag upp allt bra i livet kanske jag aldrig får det tillbaka.

Är du redo att ge upp allt i livet? Är du undantaget?

Likes

Comments