Ja, det är så jag uppfattas inom jobbvärlden, det är det jag har skrivit med i arbetsansökningar osv.
Det är en uniform. Det är arbetskläder och arbetsredskap! Käckness är djävulens påfund! Högenersiska nippriga människor vars ord som ramlar ut ur munnen lyder likt: nu kööör vi! Carpe diem, ingenting är omöjligt!
Det är som sagt en arbetsuniform, den åker av i samma sekund som skiftet slutar och den som käckar sig på PrivataPetra lämnar henne om de har tur, kraftigt kräkmild om de inte har tur, bjuder jag på min redan tuggade och svalda middag.

Jag har inte burit arbetsuniformen på snart ett år. Väldigt befriande.
Idag ligger jag här och stirrar på min julklapp från Allsång och väntar på att klockan ska slå skrynkoterapeut. Undra vad för stordåd med myrsteg vi kan tänkas åstadkomma idag??

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja, jag kan inte bara bli löjligt ursinnig över små petitesser, utan även lika glad över små skitsaker. Jävla bra!
Som idag:

Plockar in korgen med höstens sista äpplen ur vårat halvruttna brygghus och förväntar mig att äpplena håller ungefär samma standard. Jag hade fel. Det var 3 fula äpplen av runt 50 st. Och jag blir sprudlande glad! Att lilla jag lyckats hålla dem så fina! Att naturen är så fiffig att fina och obesprutade äpplen plockade i trädgården (eller grannens trädgård) i oktober, håller fint trots växlande temperaturer fram till slutet av januari! Det e ju helt grymt! Under bra äppel-år svär jag här med dyrt och heligt att jag inte tänker köpa äpplen på hela året! Eller jaa... Jag ska köpa 4 sönder sprutade Granny smit per år, bara för att göra stora herr A lycklig.

Han blir för hoppningsvis glad på måndag också. För då är skördens sista 15 l äppeldricka klar och jag tvingas härmed ut ur äppelpsykosen för denna gång.
Nu ska jag laga mat å i afton är det årets första ridlektion, hurra!.

Likes

Comments

Gjordes inte mycket. Hälsade på släktingarna nere i byn, promenerat lite i kallt snöigt väder, tittat på tv-serie anpassad för ålder 100 plus, Father Brown, allt för att inte få pulspåslag 😂

Snön kanske inte är mkt för världen, men stor sensation här där det inte varit snö på åratal.

I övrigt har jag medlat mellan mina barn på 150 mils avstånd.... Suck... Via sms, FaceTime och Skype. Hur jäkla svårt ska det vara att bete sig som folk mot varann, kan man undra??? Men jo, jag saknar dem iallafall!

Likes

Comments

Fast i hemma 2. Landade i torsdags natt. Metron hade slutat gå, så det blev taxi till Rita, som erbjudit oss nattlogi i sin eminenta, nästan färdigrenoverade lya, med utsikt på Budapests polisstation (stort åbäke det där). Fick välkomstdrinkar mitt i natten, mycket trevligt! Det borde jag också börja dela ut! Efter 3,5 Tim sömn, åts det frukost och bar av till hemma 2. Det bjöds på äkta sketväder med snöblandat regn! Väl i huset, inser vi att iåmed att byn haft köldrekord, innebar det att vår vattenmätare fryst sönder... Hurra!... Vattenbolaget svarar att de kommer så fort de kan. Så fort de kan.. Jaa det kan ju vara strax och det kan ju vara om en vecka... Vi har inget vatten och töar det blir det mycket vatten... I hela byn... Hurra igen! .... De kom efter 1 timma 😊. Herr G, vår vän var här på mat och te på kvällen. Jag sov i 13 timmar. Idag:

Känns det som att det ordnar upp sig. Jag ser bergen och jag har sovit. Det känns som det enda jag behöver idag. Det å lite mat.

Likes

Comments

Ja, jag ska skärpa mig. På alla sätt och vis. Ska stressa mindre, knäcka koden i hur man lugnar ned sig, bli bra på återhämtning, bli arg mer sällan, röra mig mer, äta mindre skräp, bla,bla,Bla.... Jag är bra jävla dålig på det. Jag har en hel hög arbetsområden till: behöver även bli bättre på: bli snygg, ha mer tålamod, säga ja till bra saker, nej till dåliga, prioritera bättre, såga motorsåg, lägga tak och reparera bilar. Listan är oändlig. Dock väljer jag att skita i det. Jag orkar inte. Jag gör annat: som att plocka navelludd, elda, inte borsta håret och sitta på min röv.

Jag lånar hästar (tack tack för möjligheten)

Jag tittar på glada hundar

Jag får brorsbarn. 2 st!

Jag firar jul, trots världskrig mellan barnen.

Jag får julklapp i brevlådan, av okänd tomte. Kanske är jag inte allt igenom rutten, trots allt? Ska analysera detta när jag orkar.

Likes

Comments