Idag for jag en sväng till stan för att se om jag skulle hitta något snyggt. Som vanligt när jag har pengar så hittar jag inte ett skit! Men lyckades iallafall få med mig en liten tröja från h&m som jag typ redan har ångest för att jag köpte! Aja, shit happends.
Fick träffa massa underbara vänner osv så jag är ändå nöjd med min lilla tripp till stadan UÅ. Har även varit i vindeln idag, kikat på en lya å så. Nu ligger jag i min efterlängtade säng och bara njuter av lathetskänslan som sprider sig i min kropp. Haha..
För övrigt så är det pissväder och jag hatar de så innerligt mycket!!

  • 816 Readers

Likes

Comments

Kände att jag behövde gå ut en stund nu ikväll så jag gick till kraftverket en sväng. Med musiken i hörlurarna så kunde jag verkligen slappna av och känna mig lite bättre inombords.


  • 827 Readers

Likes

Comments

I fredags for jag på hotellet i vindeln med stina,linnea,pöj,edvin å några fler. Träffade många sköna pepz och hade en riktigt bra kväll!
Igår så for jag hem någon gång på dagen. Sen va jag bara hemma och slappade resten av dagen. Tog även ut mitt älskade löshår. Ska vara utan nu tills efter jag kommer hem från turkiet. Ska åka dit i början av juni så.
Sov till typ 12 imorse, brukar aldrig sova så länge haha. Har hunnit duscha och ätit lunch sen har jag inte gjort så mycket mer. Tror inte det blir så mycket idag heller.
  • 833 Readers

Likes

Comments

Stannade i vännäs efter skolan och for sedan hem till siri med henne och shopper. Gjorde hemmagjorda vårrullar som var hur goda som helst! Sen drog vi till berra och ante och där satt vi,berra,ante,mille,billy,jonte,simon. (Kan ha glömt nån hihi). Sen spontanföljde ja med till five runt 9 tiden. Hade en awesome kväll med de bäste folke!
Drog sen till vindeln å slagga.
Nu håller ja på att fixa mig sen ska jag till vindeln och på hotellet ikväll på after work! Skål på er!


  • 848 Readers

Likes

Comments

En god natt sömn ger utseendet en klarare gnista. Kan ju verkligen behövas på mig ikväll? Liten sliten kanske, ja.


  • 841 Readers

Likes

Comments

Hej igen! Har inte skrivit nu cirkus en månad men det är mycket som har varit nu.
Kan ju berätta att jag ska flytta till vindeln, jag har lyckats fylla 18 och imorgon är det valborg.

Kan även tillägga att jag älskar mina vänner flera varv runt jorden och tillbaka, som funnits för mig när jag haft de jobbigt och verkligen visat att även fast de ibland känns så, så är jag aldrig ensam.🌎❤

  • 837 Readers

Likes

Comments