har provat denna ansiktsmask som många talar
om. DEN ÄR GRYM! gör dock svin ont att dra bort men så värt efteråt när man känner hur len man blivit!
Jag har otroligt lätt att få utslag och finnar, men efter jag använde masken har jag knappt fått något! Jag är super nöjd!!

Likes

Comments

äntligen har min klänning för julafton kommit😍 såååå nöjd! köpte även ett till par Calvin Klein trosor, man blir fäst...

Likes

Comments

olika sallader, lite pulver som exempelvis ärtprotein, nyponpulver, chai och hampa. Rismjölk och mixa!


Marsipanbollar doppad i mörk choklad och toppas med valfritt.

Likes

Comments

idag är det en seg dag. En typisk dag som helst hade velat stanna hem och kollar på 7 filmer och äta massa mat.

Men istället blev de skola med Skeppsteknik och Matte. Sen ska jag hämta ut mitt nya pass och därefter gym med mamma!

Likes

Comments

Den helg var helt outstanding! Både en otroligt bra utekväll på fredagen tillsammans med Lina och under lördagen firades Alina som (äntligen!!!) fyllde 18 år!

Jag trodde dock inte att jag skulle ut på fredagen då Lina kände sig krasslig och min klass var lite tveksam, dock var de ändå ute och drack öl. Sen skrev Lina att vi kunde dra ut ändå efter att jag höll på att somna i sängen så det blev värsta omställningen för mig, hahah. Dock en bra en!
Mamma och Tompa var super snälla som skjutsade mig till henne, för hade ingen ork att ta min packning på bussen då vi sov hos henne efter utgången..
Temat för kvällen på Göta (där jag bara festar när jag är ute) var Glow Party / Neon Night. Så jag köpte lite kroppsfärger. Sjukt ballt! De kommer ni se på bilderna här nere! Och Patrick, en av de som jobbar och har ansvar på plats, var så jävla underbar hela kvällen. Jag kände mig verkligen som en prinsessa. Vi fick även hoppa in i dessa dräkter som ni ser bilderna nedan och stå och freaka ur när Alexej skulle börja spela vid 02. (Alexej är en fantastisk människa och DJ som också, tillsammans med Lina och Patrick, gjorde kvällen amazing!). Vi drog hem vid 5 då Göta stängde och självklart somna både jag och Lina så vi missade hållplatsen vi skulle ha av. Det positiva med det var att jag fick min MAX mat innan vi somna vid 7 på morgonen :D

Igår så blev det stan igen, men då Östermalm på restaurangen Ciao Ciao Grande. Där vi ett tio tal tjejer + Sean firade Alina som fyllde 18 år! GRATTIS IGEN PINGLAN! En super mysig italiensk restaurang med massa olika typer av rätter. Jag glömde dock fota allas mat som jag egentligen hade tänkt men alla var så hungriga så hann inte, men på min mat finns det bild på iallafall. Vi satt där i tre timmar, gillar när man tar sig tid för att njuta av sitt umgänge, maten och de man har i glasen. Vid sådana tillfällen finns det inget som heter stress..! Därefter valde jag att åka hem då jag inte kände mig redo att dra ut igen efter natten innan samt lite kramper i magen. Men jag pratade med Patrick från Göta och de fick en oförglömlig natt vill jag lova!!!! Såg på deras snapchat att de tillkom bloss som sprutar eld (ni vet vad jag menar hah) shots och champagne och annat gott. Så jag är nöjd trots att jag inte var där med dom :)

En sammanfattning av denna helg: konstant påverkad, nu bakis och så jäkla rolig. Denna helg har jag till 120% bara levt och njutit till fullo av livet! TACK ALLA MEDVERKADE <3

Likes

Comments

Jag vet att folk tjatar om SL. Varje gång snön kommer första gången varje år. Om och om igen. Men för några dagar sedan väcktes en varningssignal inom mig.


Jag och min vän Alina tog bussen hem tillsammans från Danderyds Sjukhus. Snön hade kommit, rätt många människor som skulle med sin buss och väntar på att få komma hem efter dagen.
Det var dags för våran buss att åka och chauffören stängde dörren. Han hinner bara nudda gaspedalen innan människorna utanför bussen börjar vinka, vissla och knacka på bussen med händerna. Det var en äldre dam som då troligen ej kunde springa eller gå snabbt som behövde komma med vår buss. Hon var bara några meter ifrån dörren men chauffören valde ändå inte att stanna.
Plötsligt utanför fönstret ser vi människor som blir förstelnade, chockade, lite panikslagna.. den äldre damen faller på backen precis bredvid bussen. Stämningen blev helt kall, som en tyst panik. Vi på bussen såg ju inte vart hon hamnade, om hon var under bussen, bredvid, hade hon fastnat eller blivit överkörd!? Man kunde i alla fall höra starkt panikfångade röster från människorna som befann sig nära den äldre damen.

HON HADE TUR. Troligen hann någon person greppa tag i hennes arm eller något liknande så hon föll precis bredvid bussen, inte under.

MEN, hur sjutton tänker man som chaufför? När han väl hörde massa reaktioner tvärstoppande han och sprang ut. Det var ju bra. Men för guds skull… kunde han inte stannat när han såg en gammal dam och resten utanför bussen försöka stoppa honom?


Det jag menar är att en äldre dam ville bara med bussen, men bara för att det står “nu” på terminalskylten MÅSTE chauffören åka och struntar i henne. Hade man väntat och låtit henne stiga ombord hade de sparat mer tid (för det verkar ju oftast vara problemet för SL) samt inte riskerat livet på henne.

PRIORITERING.

Likes

Comments