Jag har ju hårförlängning med keratin vax, och de satte jag i i slutet av juni - NU LOSSNAR MITT HÅR!!!
Jag har panik, är det någon som varit med om detta? Jag tänkte ta ut dessa nu på torsdag hos Lina, vill inte bli flintis....:(

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon. Har tagit mig från sängen och ut till soffan med mitt täckte. Gjorde två rostade mackor lite snabbt att äta medan jag har kollat på million dollar listning NY.

Idag ska jag på jobbintervju i en klädesbutik, ska bli spännande! Jag och butiksbiträdet började prata en del för tre veckor sedan, sen bad hon mig komma in med mitt CV och nu har det lett till en intervju - så håll tummarna!! De söker för lördagar och söndagar, exakt de dagar jag bara kommer kunna jobba när högskolan drar igång.
Sedan ikväll ska jag på jobbmöte med juniorsektionen, allt med seglarskolan och kommande år! Hämtar nog upp Alice eftersom jag har bilen (känns as ballt nu efter alla övningskörning få dra ut själv och brumma bil!!)

❤️MIN SAKNADE ÄLSKLING❤️

Likes

Comments

• Beställt lite härliga plagg från CHIQUELLE !😍 Det har 100kr på huuuuur mycket som helst så passade på att internetshoppa lite..


• Gått ner 2,3kg 3 dagar. Det är inget jag har strävat efter utan de skedde med allt av anledning till att jag lades in på sjukhuset. Och eftersom man inte äter så mycket efter en matförgiftning så går man ganska snabbt ner i vikt. Det jag dock tänker göra när jag är på benen igen och inte är sängliggandes är att försöka ta en promenad varje dag och hålla koll på min kost. Det är väldigt strikt på var man får och inte får äta efter matförgiftning så det är bra!
Vad har ni för tips till att behålla er till en bekväma vikt?

Likes

Comments

sen efter min lunch i söndags har jag inte mått så bra.. började med huvudvärk, sen 40° feber, sen kom frossan och värk i kroppen, sist kom kramperna i magen. Vi åkte till närakuten två dagar i rad för stick i fingret och från ena dagen till den andra hade mina värden fördubblats. Så igår, tisdag, skickade dom mig direkt till sjukhuset. Och där var jag till klockan 06 imorse! 12 timmar på akuten är inget man planera. Men det som vi vet hittills är matförgiftning (troligen från där jag åt) och virus i kroppen. Vi väntar på de sista provsvaren, och jag hoppas att dom kommer snart!

Likes

Comments

åkte ut med ärtan (min båt) idag med mamma och solade och njöt av lite kvalitetstid! Jätte skönt att bara babbla massa skit och se hur mamma mår. Vi bor under samma tak men ändå känns det som att vi aldrig hinner prata. Så denna två timmars tur behövdes!!

Likes

Comments

nu väntar jag på att Moa ska komma till mig från stan!
Jag skulle precis ut och gå, men väntar nu på hennes sällskap😃

VAD MOTIVERAR ER TILL ATT TRÄNA?
har ni några tips? jag suger på att träna och ta mig ut och röra på mig... Nu vill jag bara ut och njuta av solen😅
Alla tips behövs!!!

Likes

Comments

Min frukost idag bestod av en mango, avokado, fetaost, Amerikanska blåbär med rismjölk, kokossocker och chiafrön. HUR GOTT!? HUR NYTTIGT!?
Nu tänkte jag ta en långpromenad och hoppas på att Katja vill/kan/orkar följa med mig. Det är ju stålande sol över Täby idag så vill passa på att komma ut! Vaknade strax efter 13 så halva dagen gick åt att sova!! inte bra.

Här är bilderna på min frukost!

Likes

Comments

jag har funderar lite fram och tillbaka på att lägga upp "dagens mystory" här på bloggen!
Spar ner det jag lagt ut på min sc story och gör det till ett blogginlägg. Tänkte iallafall prova och såhär såg den ut idag!

Likes

Comments

en ansiktsmask lite nu och då kan få en att må lite extra!
Speciellt på kvällen efter en lång dag!

Likes

Comments