Idag har jag städat hela lägenheten och var klar lagom till victor kom hem från jobb. När han kom hem blev det kassler gratäng typ med sallad, super gott!

Ikväll kör vi på stort och förenar nytta med nöje! Hade en rest på svenskan, ska göra en filmanalys. Så jag kollar på hitch och gör läxa samtidigt. Kan knappast bli bättre!

Har det rätt tråkigt här om dagarna men ingen vill komma hit imorgon :( Så får väl städa i alla skåpen och försöka få lite ordning i gardroben, men om någon verkligen insisterar på att komma hit så kan jag väl vänta lite med det ;)

Men men nu ska jag fortsätta med läxan ;^)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade idag tvätt tid mellan 12-16. Har fått två täcken rena och torra och en maskin tvätt torr. Dock verkar den ena maskinen vara sönder för när man tar ut tvätten luktar det riktigt äckligt. Så har nu en maskin i torktumlaren som blir torrt precis innan vi måste lämna tvättstugan och sen har jag 2 maskiner tvätt som inte hinner bli torrt (som vanligt) Så får hänga upp tvätt i hela lägenheten sen vid 16 :(

Nu har jag iaf satt mig ner med en kopp kaffe och ska njuta lite av tystnaden innan jag hämtar det sista i tvättstugan. Sen ska jag vika tvätt och hänga upp det innan jag tar mig en dusch och sen ska maten göras..

Inte mycket till fritid här inte!

Och sen så måste vi så klart börja med storstädningen inför nyår -.-

Men men , sånt är livet när man inte längre bor hemma ;) 

Likes

Comments

Nu är det jätte länge sedan jag var inne och skrev, sedan 11/11/11 så är jag och Victors sambos på riktigt. Vi bor nu i en 2a i landskrona med Dexter och katterna.

Det har varit jul och vi fick en massa saker till lägenheten och vi har nu köpt ett barbord till köket som vi satt upp, vi fick också ett badrums skåp som nu bryder väggen i badrummet. Just nu så fattas bara en ny soffa och hyllor och slänga upp dom gamla skåpen på vinden sen är vi färdiga.

På nyår blir det firande här med nära vänner och kusinen. Hoppas bara Dexter klarar av raketerna, men borde inte vara några problem :))

Likes

Comments

Just nu sitter jag och väntar på att min pojke ska komma och hämta mig, sen blir det Löberöd och packa ner porslin och städa inför fredag då nycklarna lämnas över till nästa hyresgäst.

Trodde inte det var så mycket klydd inför en flytt men sanna mina ord när jag säger att vi har att göra.

Men uppdaterar mer när jag kommit hem ikväll (:

Likes

Comments

På fredag (15/7) flyttar min fina Victor hem till mig, även fast han flyttar hem till mig och mina föräldrar så blir vi på ett sätt sambos. Helt plötsligt så kommer jag få somna bredvid min fina fästman varje natt, så underbart det kommer bli.

Nu har jag ett år kvar i skolan innan jag börjar jobba och då ska vi flytta till VÅRT eget, vi ska dela livets gång tillsammans, dela lycka och glädje , sorg och ilska tillsammans.

Ingen kan längta mer än jag ! :D <3

Likes

Comments

Just nu är jag så arg så jag vet inte var jag ska ta vägen, jag skakar, mår illa och huvudet håller på att explodera av ilska.
Gång på gång gör jag samma misstag, gå på folks ord om vänskap och tillit. Det finns ingen människa i hela värden som kommer få mig att tro på de orden igen!

 

Gång på gång ställer jag upp, finns där för folk i min omgivning, lämnar de sällan att behöva vara själva eller ta hand om sina problem själv. Men vad får jag tillbaka? Jo att de vänder mig ryggen. Att de snackar skit och anser att jag gör en jävla massa som är fel.

 

Det finns/fanns två människor jag kunnat göra allt för, som jag hade kunnat ta en kula för. Människor jag litade på till 200 % , men vad fick jag tillbaka? Vad fick jag lära mig?

Jo att det finns ingen man kan lita på, det spelar inte någon roll hur länge man känt varandra för det finns ingen man kan lita på.

 

"Du är min bästa vän, jag kommer aldrig lämna dig, jag älskar dig"

Ni vet inte vad de orden betyder. Ni säger dom men vet inte innebörden, vet inte hur ni sårar och förstör.

 

För 2 år sedan isolerade jag mig totalt, pratade knappt med någon och umgicks aldrig med någon. För 1-2 månader sedan började jag umgås med folk igen, snackade och hade kul. Då förstod jag inte hur jag kunde ha valt att inte träffa folk. Men nu vet jag varför.

 

 

För man kan inte lita på någon, man blir bara sårad och utlämnad med ett krossat hjärta och ingen att vända sig till..

Jag kryper in i mitt skal igen, och jag kommer inte lämna det på väldigt länge!

Likes

Comments

Sitter vaken hos victor medan han sover (: Kan inte sova av någon anledning, så sitter här helt själv och kollar på teve medan Victor och Dexter sover :)


Likes

Comments

Nu gör jag ett nytt försök att hålla igång bloggen.

Jag har haft sommarlov i snart 2 veckor och har inte gjort speciellt mycket, har varit med ett par kompisar, varit i hbg och Landskrona och festat.

Imorgon är det midsommar och då blir det antagligen först ut med båt och fiska klockan 9 och sen fira syster som fyller 15. På kvällen blir det krök hos Victor, vet dock inte vem som kommer än :/

 

Förra sommarlovet var jag hos Victor hela lovet, men dessa veckorna har jag bara varit hos honom på helgerna. Rätt skönt faktiskt att jag har släppt att jag MÅSTE vara med honom hela tiden :)

 

Men nu ska jag lägga mig en stund igen, (a)

Likes

Comments

I fredags ( den 22/4 ) var jag och hjärtat först i Stp och lämnade av dexter hos Anna som skulle vara hundvakt. Därefter styrde vi bilen till Victors farmor för Victor skulle klippa sig. 15,40 var vi på väg till mormor och morfar, då skulle vi varit där för 10 minuter sedan. Men men vi åt en god påskmiddag innan vi hämtade Mike och PB.

Sedan körde vi till Landskrona för att fira Runar som fyllt hela 20 år :D

Underbart rolig kväll förutom när jag och victor blev ovänner, men slutet gott allting gott (a)

 

På lördagen körde vi hem från LA och hämtade Dexter och sen blev det städning för mig, Victor och Pb. När vi var färdiga blev det mat innan vi körde hem Peter.

På söndagen blev det grillning utanför Lödde med Runar och Nettan. Riktigt trevligt!

 

Men nu blir det sängen!

Ha det bra så länge :D

Likes

Comments

Idag har jag diskat, diskat, plockat och åter diskat. Och det tar inte slut. Tror jag tagit typ hälften av all disk :( Snart kommer hjärtat hem. Då blir det att göra mat och städa lite innan vi myser framför en film (:

Likes

Comments