Header

Att det redan är den 4 mars är otroligt, fick lite fina bladblommor(inte en aning om vad de heter) av Sara för någon dag sedan. Så nu behåller vi vintern utanför men tagit in lite av våren! Senaste dagarna har vi trängts i kö med stockholmare i backen och jobbat. För att beskriva vårt liv just nu så känns det som att vara på skidsemester varje dag fast med jobb, svårt att ogilla.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ikväll blev det middag ute på vinbaren med min allra bästa Hampus, båda överraskade och supernöjda med maten. Försöker successivt ta oss igenom Åres utbud av restauranger.

Likes

Comments

På tur till tännforsen tillsammans med Hampus och Sara idag, avslutade med en kopp varm choklad och njöt av utsikten och sällskapet.

Likes

Comments

Hänt en hel del sedan sist. Martin har varit här, vi har firat Linn som fyllt år då åkte vill till fröå gruva och käkade våfflor och njöt av något som kändes som vårsol. Vi har åkt en del skidor och vädret har blivit otroligt mycket bättre, snö och sol! Det allra mest oförståeliga är att vi varit iväg mer än 4 månader och har mindre än halva tiden kvar. Vilket känns både sorgligt men också skönt då vi båda ser fram emot att komma hem till vår!

Likes

Comments

Äntligen, efter en hel del dagar med plusgrader och snö som smält fick vi äntligen lite minusgrader och puder!

Likes

Comments

Highlights från förra veckan. En otroligt fin dag i backen på måndagen, testade på att jobba konferens i tisdags och spa och lunch med Hampus i torsdags.

Likes

Comments

Senaste dagarna har varit helt fantastiska. Bra skidåkning och härligt häng med bra sällskap! Crepes på creperiet med yatzy, drinkar på Supper och utekvällar på verandan. 

Vi fortsätter att göra stugan så hemtrevlig som möjligt så i veckan köpte jag även en ny poster att hänga upp! Hittat en otroligt fin inredningsbutik här i Åre och det är nästan farligt att gå in... 

Annars köptes gymkort idag, verkligen dags att börja träna ordentligt. Vi har nu två lediga dagar framför oss där skidåkning står högst på schemat! 


Malin 

Likes

Comments

Vi har hunnit med nyår, min födelsedag och en hel del jobb den senaste tiden. Nyår kom lite familj upp och Jesper, kul att få träffa dem och det blev en väldigt bra nyår!

På min födelsedag blev det först skidåkning sen jobb framåt kvällen men avslutades med lite drinkar tillsammans med trevligt sällskap. Många fina presenter som jag blev så glad över! Annars har vi jobbat mycket eller åkt skidor när vädret bjudit in till det. Svårt att förstå att vi varit iväg 3 månader redan!

Likes

Comments

Egentligen finns det tusen saker eller händelser att berätta om men det blir för mycket att skriva. De senaste dagarna har varit stressiga på jobb och annars har vi hängt runt på barer med vänner eller försökt åka skidor trots att vädret varit lite dåligt. Det blev lite utav en magisk julafton trots att både jag och Hampus jobbade om varandra. På julaftonsmorgon var det snöstorm men det sprack upp i ett fantastiskt väder. På jobb kom tomten för att lämna klappar till barnen och de flesta av gästerna var glada. När jag slutade vid 21 drog vi hem till Linn som bjudit hem oss för lite julfirande med hennes familj och avslutade kvällen på bästa sätt. (Julklapparna Vi fick var väldigt bra och vi är tacksamma för dem också)
Hampus och jag har inte haft så många lediga dagar ihop den senaste tiden så det har inte blivit några äventyr direkt men vardagslivet i Åre rullar på och vi trivs otroligt bra här. (Bilderna är lite från lite olika dagar, bland annat först spabilden från när jag hade vårt spa helt för mig själv en kväll, sedan en från när vi käkade på Supper(tapas, alldeles för gott).

God fortsättning,
Malin

Likes

Comments

Så kom dagen då vi flyttade från Åre centrum ut till lilla Hårbörsta. Stugan är på 32 kvd och rymlig för oss båda, vi har inte hunnit ordna någon riktig säng ännu eftersom utrymmet i sovrummet inte är särskilt stort och ingen säng längre än 193 CM kommer in. Så just nu sover vi på två madrasser som vi knölat ner bredvid varandra. Annars har vi inhandlat bord och nödvändigheter, soffan fick vi av en tjej som ville bli av med den så det var ju på tok för bra egentligen. Det ska bli skönt att kunna stanna här säsongen ut och slippa flytta runt. Våra hyresvärdar är verkligen hjälpsamma och gemytliga så allt känns väldigt bra förutom att vi kanske kommer sakna bastun och att ha nära till centrum. Trevligt är det dock att vi bytt ut tv mot sällskapsspel!
I övrigt går jobb bra och denna veckan var det introduktion, vi gick igenom policy, brandövning och fick träffa alla nya som kommit upp.
Vi kommer jobba väldigt mycket under juldagarna och jobbar mest om varandra men något slags julfirande ska vi försöka ordna!

Nu ser vi framemot att lite släkt och vänner kommer upp under nyår och hoppas att det blir mer snö!

Malin

Likes

Comments