Header

Blus - Laura Ashley
Stickad - Laura Ashley
Kjol - Gina tricot

Likes

Comments

Blev en middag med bubbel och räkor med min fina skog. 21/6-17

Likes

Comments

Min bästa person fyllde 23 så jag slog till och överraskade honom med övernattning och middag på Tylösand.

Likes

Comments

Likes

Comments

Bästa med sommaren? Utflykter i Sverige. Finns det något bättre än en varm sommardag. Idag blev det en tur till Höganäs och Mölle hamn.

Likes

Comments

En snabb genomgång sen sist. Men vi åkte hem. Åre är nu endast ett minne som alltid kommer finnas med. Vilken fantastisk tid och fantastiska människor vi mött. Otroligt sorgligt att lämna dem.

Väl hemma på basis så fick jag nytt jobb på ett hotell i Malmö. Flyttade hem till mitt flickrum vilket var en ganska stor omställning. Men som känns bra nu! Bilden är från när vi grillade i slutet av maj och njöt av vårvärme.

Hann med distorsion i Danmark med bästa Hanna, det var otroligt kul. Så pepp inför sommaren! Annars har jag försökt hinna inkapp med vänner, väldigt mysigt att träffa alla nära och kära igen.

Likes

Comments

En vecka kvar av Åre. Helt och hållet alldeles för vemodigt. Som jag kommer sakna detta. Som jag kommer sakna hotellet, Vänner och skidåkning.

Lite bilder från april-månad. Skidåkning, hundspann och en tur till Trondheim har hunnits med.

Malin

Likes

Comments

Tiden går på tok för fort och det känns som att man inte riktigt hinner med. Det är 3 veckor av jobb kvar, och 4 veckor tills vi flyttar hem. Senaste månaden har Hanna varit på besök, mamma och pappa kom också upp. Varit skotertur, häng i backen och på pubar.

Likes

Comments