Header

Vår första jobbdag är nu över och vi har precis hunnit få i oss kvällsmat. Eftersom hotellet ligger utanför Åre by och 730 meter upp på ett berg började dagen tidigt. Vi fick först kämpa med att få cyklarna på en buss vid 07:30, därefter började vi cykla uppför. Med vars en 20 år gammal cykel och med trasiga bromsar, kämpade vi en bit tills vi gav upp och fortsatte gå upp. Runt 08:45 var vi framme och fick sätta i gång med dagens uppgifter nästan direkt. Vi har fått lära oss enormt mycket på avd städ. Dessutom avsluta dagen vi med yoga och ett bad i spaavdelning (hotellet var stängt) tillsammans med nya kollegor. Förutom att problemet med transport måste lösas känns jobbet bra! Imorgon är det dags igen men jag ska få testa på att stå i receptionen!

Malin

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 172 readers

Likes

Comments

Idag insåg vi att vår nya arbetsplats ligger 730 m över havet och inga bussar går dit upp. Det var i alla fall en otrolig utsikt! Vi avslutade vår hike med ett besök på chokladfabriken med varmchoklad (farligt gott) och fick med oss ett nytt te hem. Som tidigare nämnt trivs vi verkligen här och boendet var verkligen över all förväntan, här har ni lite bilder på etagelägenheten! 

Likes

Comments

Det har gått 4 dagar sen vi anlände till Åre och vi trivs redan. Under dagarna har vi hunnit utforska Åre by men idag hann vi även med en 2 timmars hike.

Likes

Comments

Här kommer vi vakna upp ett tag framöver, som sambos och med nya jobb! Vi bor perfekt i en fin lägenhet som både är nära till centrum och liften. 

  • 124 readers

Likes

Comments