Header

En vecka kvar av Åre. Helt och hållet alldeles för vemodigt. Som jag kommer sakna detta. Som jag kommer sakna hotellet, Vänner och skidåkning.

Lite bilder från april-månad. Skidåkning, hundspann och en tur till Trondheim har hunnits med.

Malin

Likes

Comments

Tiden går på tok för fort och det känns som att man inte riktigt hinner med. Det är 3 veckor av jobb kvar, och 4 veckor tills vi flyttar hem. Senaste månaden har Hanna varit på besök, mamma och pappa kom också upp. Varit skotertur, häng i backen och på pubar.

Likes

Comments

Att det redan är den 4 mars är otroligt, fick lite fina bladblommor(inte en aning om vad de heter) av Sara för någon dag sedan. Så nu behåller vi vintern utanför men tagit in lite av våren! Senaste dagarna har vi trängts i kö med stockholmare i backen och jobbat. För att beskriva vårt liv just nu så känns det som att vara på skidsemester varje dag fast med jobb, svårt att ogilla.

Likes

Comments

Ikväll blev det middag ute på vinbaren med min allra bästa Hampus, båda överraskade och supernöjda med maten. Försöker successivt ta oss igenom Åres utbud av restauranger.

Likes

Comments

På tur till tännforsen tillsammans med Hampus och Sara idag, avslutade med en kopp varm choklad och njöt av utsikten och sällskapet.

Likes

Comments

Hänt en hel del sedan sist. Martin har varit här, vi har firat Linn som fyllt år då åkte vill till fröå gruva och käkade våfflor och njöt av något som kändes som vårsol. Vi har åkt en del skidor och vädret har blivit otroligt mycket bättre, snö och sol! Det allra mest oförståeliga är att vi varit iväg mer än 4 månader och har mindre än halva tiden kvar. Vilket känns både sorgligt men också skönt då vi båda ser fram emot att komma hem till vår!

Likes

Comments

Äntligen, efter en hel del dagar med plusgrader och snö som smält fick vi äntligen lite minusgrader och puder!

Likes

Comments

Highlights från förra veckan. En otroligt fin dag i backen på måndagen, testade på att jobba konferens i tisdags och spa och lunch med Hampus i torsdags.

Likes

Comments

Senaste dagarna har varit helt fantastiska. Bra skidåkning och härligt häng med bra sällskap! Crepes på creperiet med yatzy, drinkar på Supper och utekvällar på verandan. 

Vi fortsätter att göra stugan så hemtrevlig som möjligt så i veckan köpte jag även en ny poster att hänga upp! Hittat en otroligt fin inredningsbutik här i Åre och det är nästan farligt att gå in... 

Annars köptes gymkort idag, verkligen dags att börja träna ordentligt. Vi har nu två lediga dagar framför oss där skidåkning står högst på schemat! 


Malin 

Likes

Comments