Hej! Senaste inlägget jag skrev var för ungefär en vecka sedan då den veckan jag inte bloggade så ville jag bara vila och planera saker till dom kommande veckorna. Så jag ville lägga all min energi på det så jag inte glömmer någonting. Jag börjar skolan om 7 dagar, alltså om en vecka. Ska bli så sjukt kul att få börja gymnasiet men såklart är jag väldigt nervös. En ny skola, ny klass, nya ansvar och det måste jag verkligen ha nu när det är gymnasiet. När jag tänker eller säger att det bara är 3 år kvar tills jag tar studenten känns så sjukt. Att min bror tar studenten nästa år och att min syster tog studenten för 2 år sedan. Tiden går så snabbt!

Men igår var jag faktiskt för första gången i Mall Of Scandinavia och vill verkligen säga att jag älskar det! Så många butiker som jag älskar, så som jackie, mango, zara, river island, adidas. Sedan åt vi på Vapiano som var så gott som vanligt! Lite grejer fick jag med mig hem, men vi köpte rätt mycket nytt till vårt vardagsrum men även till vårt badrum!

Bild från tidigare i somras. Shorts - Hollister // Bikini - Victorias Secret

Likes

Comments

Det blev en rätt "tidig" morgon för min del då jag vaknade 8.30 och det är typ första gången jag går upp så tidigt under sommarlovet. Gick rakt ner till köket för att göra en smoothiebowl men dum som jag är så hann jag äta upp den innan jag kom på att ta bild på den, men aja sånt som händer. Jag har bara legat i sängen sen dess och sett lite serier, youtube och läs bloggar. Standard för mig på morgonen, vilket också menas att jag inte tagit några bilder alls och varken fixat mig.

Vet inte vad jag ska göra idag, blir kanske en hemmadag då man bara går runt o strosar. Men hur som helst så ska jag göra mig iordning bara lite ut ifall något planeras in. Puss /L

Jeans-JC // Topp-Hm // Choker-GinaTricot // Skal-MaleneBirger

Likes

Comments

Hej! Alltså nu har jag börjat blogga igen, men denna gång på en helt ny bloggportal. En jag aldrig använt förut så det är lite svårt att förstå hur det funkar här, men hittills har det funkat rätt så bra tycker jag.

Jag tänkte inte ta det i detta inlägg om vem jag egentligen är men kan dra något litet kort om mig. Jag heter Lovisa Persson och bor i lilla staden Västerås. Börjar gymnasiet nu till hösten och på min fritid gör jag inte mycket. Förut tränade jag väldigt mycket men det började med att jag tog en paus men det slutade med att jag la av helt. Rätt bra för mig tror jag nog ändå. Men på min blogg kommer ni få läsa om rätt mycket. Vill inte sätta min blogg i något speciellt fack utan jag skriver om lite vad som helst helt enkelt. Hoppas ni fortsätter att läsa! Puss /L

Likes

Comments