View tracker

Började praktiken inom psykiatri i torsdags och har varit helt slut efteråt. Mycket nya intryck då detta är första gången jag går bredvid en sjuksköterska på sjukhus. Men så kul det är! Jag älskar det och jag älskar ansvaret.

Nu: Praktik till 21.15.
Senare ikväll: Film + godis.
Imorgon: Praktik!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Praktiken är igång men ändå inte. Första dagen, för min del, är imorgon på en psykiatri avdelning. Varit rastlös och haft svårt att komma till skott att göra något när jag enbart har varit hemma. Har tränat, but that's it. Pluggat minimalt fast jag borde ha gjort mer enligt mig själv. Ska ta nya tag!

Likes

Comments

View tracker

Vaknade med världens huvudvärk i morse. Kände att hela dagen var förstörd... Men jag lyckades vända det. Svarat på en hel del mail, gymmat och handlat. Det som har blivit undanprioriterat är plugget men tänkte sitta med det en stund innan min sambo kommer hem.

Och tillbaka till rubriken. Vet ej hur ni kommer ta detta men det är sant. Jag känner mig tjock. Det har varit betydligt värre förr. Haft perioder där jag ej har ätit, idag äter jag! Idag försöker jag gå ner i vikt på ett mer sunt sätt. Men det är inte enkelt. Har en hel del muskler i kroppen, men även fett såklart. Men tänk er att ni går till ungdomsmottagningen och ni får höra att ni bör gå ner i vikt. Det blir som ett slag mot magen! Jag har jobbat upp mitt självförtroende otroligt mycket men någon stans sitter det där ändå och gror. Jag ligger på gränsen till fetma (enligt BMI)! Jag har svårt att ta in det. Jag vet att jag har större kroppstyp än många andra, men fetma? Vet inte vad mer jag ska säga, detta får räcka för nu. Blir bara arg.

Likes

Comments

Från min webcam: Tiden innan jag flyttade hemifrån.

Hur är det med er? Med mig är det bra men trött. Det har varit en lång dag med seminarium i skolan hela dagen. Efteråt var jag på Ungdomsmottagningen och nu ligger jag helt däckad i soffan. Fick dock ett samtal precis och det kommer ej bli en lugn kväll... Det kommer personer för att kolla på lägenheten. Och jag som hade plan på att träna. Får kanske ställa in det, ändå påtok för trött... Såg det EGENTLIGEN inte som en undanflykt tidigare ;) .

Dagens bästa: Blivit förfrågan en till JOBBINTERVJU! Så har två jobbintervjuer i december. Bemanningen för centrala Göteborg och på Drottning Silvias Barn- och ungdomssjukhus i Göteborg! Så G L A D !

Likes

Comments

Är det bara jag som lyssnar på denna låt hela tiden sedan den släpptes? Älskar kombinationen mellan sång, rap och house. Det gjorde han bra! Tycker generellt idol har börjat bli långtråkigt men är samtidigt en trogen följare. Röstar aldrig men hejar stadigt från soffan, haha!

Likes

Comments

TRYCK på Adidas byxorna för att komma till korrekt sida.

Hittade inte exakt dem byxorna som jag köpte men dessa på bilderna är liknande. Jag har dock inte lika mycket ränder på mina byxor.

Tips: Stadium Outlets rea!

TRYCK på tv-bänken för att komma till korrekt sida.

38% rea på tv-bänken blev det en självklarhet att beställa. En STOR fördel var att vi kunde trycka i när vi ville ha leverans. Den kommer samma vecka som vi flyttar in i nya lägenheten och jag är så exalterad.

Likes

Comments

Skrivit klart min skoluppgift, sålt ett bord och inte gjort mycket mer. Just nu befinner jag mig på Condeco i Göteborg. "Lämnat av" Jonathan på hans fotbollsträning och ska invänta honom. Ikväll är det glöggmys med vänner som komma skall. Dock dricker jag inte glögg förutom på bjudningar och pepparkakor är inte heller favoriten. Kan ni föreställa er vad jag har köpt istället? Julmust och pepparkaksdeg... Älskar pepparkaksdeg! Haha! Hoppas ni har en fin söndag, love.

Likes

Comments

TRYCK på bild för att komma till korrekt sida.

Igår var det Black Friday och då slog vi till med PS4 Slim. Vi har pratat om att skaffa det som inflyttningspresent, kanske i februari-mars. Vi har ej haft koll på Black Friday men när det kom på tal blev såklart min sambo (tänk att vi är sambos igen, känns märkligt att säga) sugen på att skaffa PS4 Slim tidigare. Jag gick med på det men det var ännu svårare att övertala honom till att inte öppna det. Så nu står det där på tvbänken. Kan säga som såhär: Nu lär det ej vara svårt att övertala till mina inköp, haha ;) .

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag i soffan och är helt utmattad. Inga glada miner här inte (förutom att vi är klara då). Helt slutkörd i huvudet. Började med en tung morgon, hämtade bilen vid 08.00 och har varit igång sedan dess. Ätit frukost, köpt köksbord och stolar, lastat allt till bilen, varit i affärer, ätit lyxig julbuffé på Ikea och lastat allt från bilen. Jag har som plan att plugga och inte behöva göra allt imorgon men jag tror knappast att jag kommer orka. Föredrar soffan right now med gottis ofc.

Likes

Comments

Barn med mörkare hy är så vackra! Och deras ögon, försvinner ner i djupet.

Vill mest kolla in på bloggen idag och säga hej! Jobbar hela dagen (har rast just nu) och slutar inte förrän 17.30. Ikväll blir det att fixa iordning inför Jonathans ankomst, äta lyxmiddag och kolla film med chips i knät. Ni får ha en fin lördag!

Morgonvikt: -5,9 kg.

Veckans bästa: Fick alla rätt på min Läkemedelstenta del 2 och skaffat jobb i Göteborg. Livet rullar helt enkelt på!

Status i soffan: MATKOMA efter min gourme lunch med laxbiff, majspasta, ugnsgratinerade grönsaker och vitlökssås.

Borde göra: Lyfta rumpan från soffan och börja jobba igen.

Likes

Comments