Vart en lång dag idag, men nu är jag påväg hem. Åt sushi, träffade alla mina kompisar på Lindälv & gymmat, så det måste jag ändå va nöjd med. Imorgon är det första dagen i skolan, & sen ska jag & Johanna gymma. Tänkte faktiskt köra ett till benpass, så att mina kycklingben försvinner.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter i omklädningsrummet på gymmet och degar. Körde mage idag & det var ganska jobbigt eftersom jag fortfarande har träningsverk i magen.

Ska gå till Lindälv om en liten stund, hälsa på några kompisar & lite så. & så kommer Johanna antagligen in också. Men kanske inte det bästa att gå till skolan helt genom svett i gym kläder, men det går jätte bra, haha!


Likes

Comments

Sitter på bussen just nu, mitt andra hem.
Gymmade runt 12-1 tiden med Amme & sedan gick jag till kungsmässan och åt, träffade johanna, elias & emelie där & umgicks med dom ett tag, köpte nya hörlurar eftersom mina andra gick sönder på gymmet.

Träffade Ellen & hennes mamma där också & dom sa att vi började skolan på onsdag!! Har gått & trott att vi skulle börja imorgon..
så det var positiva nyheter!


Likes

Comments

sitter i vardagsrummet med mamma & pappa och kollar på Åsa Nisse som går på tv. Brutalt dålig, men bättre än inget.

Satte på en tvätt innan jag satte mig & smörjde in mig med min nya body butter från I Love..
Luktar choklad hela jag, mums.


Likes

Comments

Idag var ingen bra gym dag.. Men det kommer en ny dag imorgon!
Mamma hade gjort kalkonpaj & rödkålssallad så jag slapp va hungrig. Nu ska jag hoppa in i duschen.


Likes

Comments

Vaknade för en stund sedan, har ätit frukost & lite så. Är ganska trött eftersom jag blev väckt mitt i natten av Jocke & Elias som hade bestämt sig för att det var en jätte bra idé att ringa mig just då...
Jag har inte gymmat på några dagar, men kände att det va behövligt eftersom jag haft sån träningsverk & det har inte gått bort när jag tränat, men idag blir det ett ordentligt benpass!


Min födelsedag är om 19 dagar!! Känns konstigt att fylla 16 eftersom när jag va liten bestämde jag mig att det räckte att bli 15 & så har jag lixom varit 15 i ett helt år redan, det är ganska sjukt.

Hittade en text som passade mitt depp-mode för några dagar sedan. Ibland får man bara sånna stunder när man inte gillar någonting.


Likes

Comments

Ligger hemma hos Sofie just nu. Åt god mat som hennes pappa lagade, & fick en present eftersom hon varit i USA.

blev jätte glad!


Likes

Comments