Sista kvällen här nudå, känna ganska så skönt. - saknar min familj, min säng, mina vänner och stan faktist. Jag saknar Mc Donalds ":)".
Nu har vi precis kommit hem från sjön, vi va och tog ett sista dopp innan vi far hemåt. Det var sååå otroligt fint såhär på kvällen, alltså det var sjukt.

Om resan hem imorgon.
Vi börjar dra oss hemåt vis ungefär 5 tiden. - Yeeeay, får äntligen tillbaks mitt abonnemang dåå. Taggar så mycket efter att vara sönder spammad ":)"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Morgonen började bra, gick upp vid halv 10 ungefär. Vid 10 kanske åkte vi en bit bort och gick upp i skogen och plockade blåbär. Vi plockade ganska mycket blåbär, sen åkte vi hem!

Hilda körde traktor och jag fyrhjuling. - hon såg sjuuukt liten ut däruppe men hon va duktig ändå. ":)"

Likes

Comments

Kände att jag behövde börja om. - allt blev för mycket, allt hemma å allt utanför. Behöver förändra min vardag, mitt liv. - allt har blivit så himla knas.
Men som sagt livet är som en bergodalbana - de går upp å sen ner. Ska försöka ändra på bloggen. - fixa o dona lite så blir de kanske bra till slut.

Vad har hänt i livet då?
Jo nu är de såhär att jag är uppe i Norrland, i Graninge med min bästavän. - vi är på hennes såkallade land och bara softar. Vi har hunnit göra ganska mycket på bara 2-3 dar - vi har åkt jeep, fyrhjuling, badat i sjön, bastat osvosv.
Jag tycker att de är ganska skönt här, de känns som att det är renare luft häruppe också.
På fredag blir de tillbaks till Norrköping igen, då har jag lite saker planerade. - ska träffa en kompis då o dra på donken dejt. Ska bli ganska skönt ändå å komma hem, har ju varit borta i 3 veckor nu. 2 veckor hos mormor och 1 vecka här.

Likes

Comments