Header
PERSONAL, ART

Näst sista bilden är lånad av @brightelteknik på instagram

Sista två bilderna är lånade av @raochsa på instagram

Sex av mina tavlor finns nu på resturang Rå och så i Huddinge. Jag är helt förälskad i resturangen och deras underbara koncept. Veganskt och glutenfritt! Och de serverar mat i världens sötaste coconut Bowls.

Ska förbi och äta där någon dag snart, så får ni se mer av allt gott.

Alla mina tavlor som hänger där är till salu. Ni kan antingen prata med Mirjam i resturangen eller höra av er direkt till mig angående information om priser osv.

Önskar er en underbar söndag!

<3


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Haft en skön start på veckan med lite jobb, en och annan potentiell kund intresserad av tavlor och planerat in ett möte om ett ev samarbete. Tre fotograferingar inbokade. Det är ju spännande saker som händer, ibland är det torra perioder där ingenting känns kul och sen har vi ju alla dessa roliga möten och härliga kreativa stunder jag får ta del av. Det är verkligen upp och nedgångar med detta. Men, jag glömmer inte hur kul jag har under tiden. ☺️
Strax ska jag träffa en sjukt grym fotograf (som jag inte fotat med tidigare) ute på Djurgården och vi ska prata lite om en shoot vi ska göra snart.

Hoppas ni alla har en skön tisdag!
Fotograf: Joakim Oscarsson
@joakimoscarsson72

  • 81 readers

Likes

Comments

FASHION, PHOTOSHOOTS

Jag träffade två drivna och sjukt duktiga vänner förra helgen. Vi hade bestämt oss för att skapa något coolt ihop i fotoväg.

Nina är en grymt duktig fotograf, hon förstår sig på vinklar och ljus och hatten av för henne då hon börjat med foto relativt nyligen.
Där har ni första redigerade bilden hon skickat till mig och jag älskar den. Vilket skön känsla i bilden!

Jenny som också är en kreativ tjej är en grym stylist och har ett öga för detaljer, kläder och smycken. Henne kommer jag skriva mer om i ett framtida inlägg när hon släppt sin kollektion. Lite hysh hysh ännu ;)

Ni kan följa dessa tjejer på deras instagram:
Nina: the_artemist
Jenny: jennygeorgiadou

Powerkvinnor båda två!

Baddräkten är från Na-kd (annonslänk)


Önskar er alla en skön dag i solen

/P

Likes

Comments

INTERIOR/ARCHITECTURE

Hej alla!

Samarbetet med inredningsfirman Tribushome som började med att de använde sig av min konst har utvecklats till att jag numera kommer att arbeta som inredningskonsult för dem.


Se våra stylingar på Tribushome. Vi tar både små och stora uppdrag och maximerar er försäljning.

Behöver ni även hjälp att inreda ert hem för att bo, finns vi även där för den typen av inredningshjälp också.

Ni är välkomna att kontakta mig för ett möte. Maila p.nestorudiart@gmail.com

Likes

Comments


I'm on Crete and it's so beautiful here. Really enjoying the weather, the amazing beaches, the food and of course the company of my sister Maria and my friend Aliki.

Haven't seen my sister for three months so I'm very happy to be here with her.

Yesterday we went to Elafonisi beach, the famous pink beach. And I can say this... it's even more beautiful than the pictures you see.


We are on our way to another beach called Balos now.


Hope you all have a beautiful day! I know we will :)

/P

  • 260 readers

Likes

Comments

Det är äntligen sommar i Sverige och jag njuter av det fina vädret! Nedräkningen till Kreta har börjat. Jag har saknat min syster så otroligt mycket och jag ser fram emot att träffa henne nästa vecka.

Jag hoppas ni vill läsa om våra äventyr och alla platserna vi kommer besöka. Förutom Kreta kommer jag och min vän Aliki åka till Chalkidiki för att gå på bröllop och uppleva fantastiska ställen där också.

Önskar er alla en fantastisk måndag!

Fotograf: Joakim Oscarsson


It's summer and the count down for the trip to Crete can begin. I've missed my sister so much and I'm happy too see her in a few days!

Hope you want to follow our adventures in Crete and then Chalkidiki this summer. I'll be posting pictures and tell you about all the amazing places we visit.

Wish you all a beautiful Monday.


Photographer: Joakim Oscarsson

  • 240 readers

Likes

Comments

OUTFIT, PHOTOSHOOTS

För några veckor sedan så bestämde Joakim och jag oss för att vi skulle köra en shoot i Gamla stan. Joakim är inte bara en sjukt grym fotograf utan även riktigt bra på att hitta nya och spännande ställen att fota på.

Även fast jag kanske inte hade valt denna outfit för en vanlig dag på stan eller jobbet så älskade jag kombinationen och hade sjukt kul på fotografering som alltid. Tack Joakim för ännu en grym och magisk skapardag!

Fotograf: Joakim Oscarsson @joakimoscarsson72

A few weeks ago me and Joakim thought we should shoot in Stockholms Old city, Joakim is not only a great photographer but also really good in finding new and exciting locations.

Even though I wouldn't have chose that outfit for a normal day at work, I still love it and had a blast at the shoot. ;)


Skinnjacka: TopShop, Nätstrumpbyxor: Chiquelle, Jeans: (sönderklippta) Levis, Armband: Paul Hewitt
Likes

Comments

PERSONAL

Det är onsdag och det är full rulle med planering av utställningen som börjar på lördag för allmänheten. Ser så fram emot att ställa ut på Galleri Engleson!

I måndags åkte jag även ner till skolan i Tidaholm för opponering och avslutning. Det gick bra och det kändes fint att få träffa klasskompisarna igen. Trots att vi alla studerat på distans har vi lärt känna varandra och har det riktigt trevligt ihop. Vi kommer hålla kontakten och jag hoppas jag får träffa dem i framtida konstsammanhang.

De är otroligt duktiga konstnärer och önskar dem all lycka. <3

Är ni sugna på att studera ett konstnärligt år på distans så tveka inte att maila mig och ställa era frågor om detta. Jag har studerat på Hellidens Folkhögskola

Armband från Paul Hewitt hittar ni bland annat på Lycka Juveler i Mall of Scandinavia.

/Persefoni


Likes

Comments

I got these babies a few days ago.
Think they will destroy my feet but it will be worth it haha!  • 334 readers

Likes

Comments

Instagram@p.nestorudi