Header

Pink planet hette boxen denna månaden och den är inspirerad utav Linda Hallberg.

1. Det första i boxen är en färgstark läppstiftspenna, som vårdar och återfuktar läpparna. Den innehåller bara naturliga ingredienser och är även cruelty-free (icke djur testat), Det är ju super. Den heter PBJ Smoothie Stick och den är från märket The beauty crop.

2. En svart vattenfast maskära som heter "Emotion Allowed" - Volume Waterproof Mascara och den är från märket Icona milano.

3. En ögonskuggs primer som förlänger hållbarheten för din ögonmakeup som heter Thank Me Later Eyeshadow Primer från Elizabeth Mott.

4. Ett top coat som får nagellacket att bli matt och fint från Glam of sweden och är ett Matt Top Coat. Jag hade ett likadant sen innan men nu fick jag ett nytt lite mindre och det är bra för jag älskar det verkligen.

5. Två pinnar som man ska typ trycka ut pormaskar med. Och dom heter ​Pink Beautysticks ​och är specialdesignade för glossies. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag så blev det en tur till Fruängen på vägen hem från Liljeholmen. Då gick jag förbi en butik som jag inte vet vad den heter men billigt var det.

Det är en highliter, en fondaition, en bb-cream och ett matt toppcoat. och allt det här gick på en hundring, renna kappet. Allt var från märket Glam of sweden.

Likes

Comments

De här fina ögonskuggspaletterna fick jag med mig hem centrum idag. Den ena paletten är matt och den andra är skimmrig. Båda är superfina och lätta att arbeta med. Jag tycker att dom passar bra tillsammans. Dom båda kommer från IsaDora och man hittar dom Här. Den matta heter "44 Muddy nudes" och den andra heter "51 Cappuccino"

  • Filed under: Smink

Likes

Comments

Topp - Holister  Kjol - Cubus Skor - Adidas

Likes

Comments

Hejsan svejsan!
Jag kommer göra budget vs lyx som många andra bloggar gör! Hoppas att ni kommer tycka de är roligt! Så till sommaren ska jag börja åka Penny board. Jag har hittat ett bra budget altenativ från ett annat märke från Staidium för bara 399kr vilket va super bra ju! Kanske inte lika bra? Men kom igen ser ingen större skillnad på dom!

Likes

Comments

När jag var i Stockholm så inskaffade jag mig ett par Adidas Superstar, och dom är verkligen supersköna. Hoppas bara att jag kan hålla dom vita ett tag.

  • Filed under: New in

Likes

Comments

Nouw Magazine