God dag alle sammen - Ja nå har jeg endelig fått lånt meg ett kamera så de bildene over er av min lille god jente, bildene blir så mye bedre når man bruker speilrefleks kamera.
Blir mye mer bilder frem over på min blogg både av natur og av våres lille jente, tenker at det også blir mye bilder av valpene hennes som kommer en gang i 2019.
Det er noe vi alle gleder oss veldig masse til blir spennende og se pssen hun takler valper og om alt går bra, men bilder av dem søte små kommer ut på bloggen her.

Så håper dere er klare for masse bilder fremover for kommee til og bli en del av det nå.

Så får dere ha en fortsatt fin dag ☺️

-PernilleVeronica ❤️

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God dag alle sammen - Ja tenkte og skrive litt om hva jeg liker og se på, og hva det går mest i på tv-en.

Home and away - Det er en serie dom går på tv2 mandag til fredag, går ikke hele tiden noen ganger så blir tatt ut på grunn av sykkel greier som går noen ganger.
Men ja serien er nok en drama serie og litt action, men jeg liker serien for den tar liksom aldri stopp. Dem finner på nye ting hele tiden den her serien har gått lenge nå og sen fortsetter, det synes jeg er bra.
Jeg elsker den her serien og anbefaler og se den.

The Originals - Det er også en serie jeg liker godt, det er noe av det samme som the vampire diaries noen av de samme skuespilleren ser man også i den her serien.
Jeg elsker den serien her masse drama men ikke minst action, anbefaler den her serien for dem som liker litt drama og action samtidig.

Vampire Diaries - Det er også en av mine favoritter ser alltid en episode før jeg skal legge meg, orker ikke og se så mye mer enn det kan også bli lei.
Men som den serien over så er den verdt og se, litt drama og action om hverandre. Men er alltids morsomt for da vet man ikke hva som skjer.

Jeg har lenge digget de her filmene helt fra jeg så den første, er synd at Paul Walker er borte for han spilte så bra i de her filmene, men det blir faktisk bra film uten han også.
For dem som liker biler og action så er det her filmer som helt klart er verdt og se, og de filmene her er en favoritt hos meg helt klart.

Jeg digget bøkene til de filmene her, og filmene ble helt klart en favoritt når dem kom ut.
Litt for mye kultur noen ganger men det er jo det bøkene også handler om, men uansett så er det bra filmer og dem lever opp til kritikken dem har fått.
For en terningkast 5 hos meg men det er ganske bra.

Hva er dine favoritter ?

- PernilleVeronica ❤

Likes

Comments

Blir bra det her - Jeg har alltid ønsket meg lengre vipper og har lenge ønsket og fikse brynene mine, nå om ikke så lenge så skal jeg få det fikset. Samtidig med at man også skal få settet på seg nye negler, driver og sparer opp til alt det her så nå blir det bra.

Gleder meg til og få på alt det her men litt usikker på åssen vipper jeg skal ha om jeg skal sette på volum det er jo det som ser penest ut, men ja man tar det som det kommer.

Åssen vipper synes du er best ?

- PernilleVeronica ❤

Likes

Comments

God dag alle sammen der ute - Ja som overskriften sier så ligger jeg foreløpig på 3å på Ls, det er ganske bra til og være første gang man er der.
Jeg er ganske stolt av meg selv selv om jeg bare fikk 209 poeng, og til og ligge på 30 plass og jeg startet med skyting i desember 2016.

Så fornøyd er jeg skulle egentlig skytte felt også men siden man ikke har gjort det før så droppet jeg det her den gangen, men man tar det igjen neste år da er man nok mye bedre enn man er nå.
Så på LS 2017 så slo jeg min pers rekord og selv om jeg ligger litt langt nede på lista så kan jeg fortsatt være stolt over ny pers for den her gangen.
Det er ikke bare bare og skyte det er masse man skal huske på, både avtrekk, pusting og ikke minst du må huske på ikke flytte ligge stillingen.
Så det er masse man skal lære seg når man har den sporten her som en hobby.

Ha en fortsatt fin dag videre alle sammen.

- PernilleVeronica ❤

Likes

Comments

Trollstigen - Ja da er man hjemme igjen vi kom hjem i dag tidlig, så vi har fått sovet litt og bare kost oss hjemme. Over her er noen fantastiske bilder av Trollstigen og som lovet så gikk ett fint bilde av Star uti vannet, men måtte ta det fort for det er fjellvann og det var ikke akkurat varmt for og si det sånn. Trollstigen er en plass jeg vil anbefale og reise til det er en helt utrolig fin tur og masse fine fjell og se på hele veien, det er også mange fjell det som har fått navn også men de navnene husker jeg ikke nå.

Vi var også en tur innom Åndalsnes hvor vi byttet så jeg kjørte halvveis hjem men så orket jeg ikke mer var skikkelig sliten, så vi stoppet langs veien og sov i 4 timer før vi kjørte videre.

Nå resten av dagen skal man bare slappe av og kose seg hjemme, se litt på film og sånt.

Ha en fin dag videre alle sammen.

- PernilleVeronica ❤

Likes

Comments

Geiranger - Ja da har vi kommet oss til Geiranger og har vært her en stund, det er så fin plass det her.
For dem som ikke vet det så er det her bølgen ble spilt inn, og vi kjørte ned fjellet der dem løp opp når bølgen kom. Det er litt stas synes jeg da kjempe morsomt og være tilbake igjen, men nå går turen til Trollstigen og der skal vi spise litt og kose oss.

Geirangerfjorden er veldig stor og når vi var her i fjor så tok vi turist utpå fjorden og så alt mulig, i år så gjorde vi ikke det før stoppet bare en snar tur innom for og strekke litt på beina.
Og for at Star kunne få gått litt i vannet og faktisk kjenne på saltvann for første gang.

Ha en fin dag videre alle sammen 😊

- PernilleVeronica ❤

Likes

Comments

God dag alle sammen - Ja der vært en fin dag i Førde men nå er våres dager ferdig, vi har gjennomført baneskytingen. Og det gikk over all forventning jeg fikk ny pers den her gangen så det er man veldig stolt over, men Marius var uheldig den her gangen og fikk 1 skudd i naboskiva men det er veldig fort gjort og få til.
Nå er vi på tur til Geiranger for og se litt der så får turen videre til Åndalsnes, blir en spennende tur og har en noen timer igjen før vi er hjemme i Løkka 20B.

Da blir det og bare dusje og legge seg litt så det blir bra det, kommer ett innlegg til når vi får kommet oss opp på Trollstigen da skal vi se om vi får tatt noen bilder der oppe.
Tenkte og se om man kunne få tatt ett bilde når Star er i det finne vannet oppå der, det blir spennende.

Ha en fortsatt fin dag videre 😊

- PernilleVeronica ❤

Likes

Comments

God ettermiddag alle sammen - Ja da har man fått gjort litt i dag også, vært en tur oppå skyterbanen og sett på arenaen var kjempe bra der oppe, fant ut hvor opprop for 200m var så det var ganske greit og vite.
Så nå er vi oppe på telt plassen og koser oss tenkte at vi kanskje skulle spise litt og slappe av, Star har vært med hele tiden og hun stor koste seg.
Var litt mye inntrykk men hun klarte det bra og hun er kjempe flink.

kommer lengre innlegg i morgen for da skal vi opp til Geiranger og kose oss, ta noen fine bilder av Star som er i det vanner oppå der.

Vi snakkes i morgen søtinger.

- PernilleVeronica ❤

Likes

Comments

God morgen alle sammen - Ja da er vi våken og akkurat ferdig med og spise, Star har vært utrolig flink i natt ikke sagt ett eneste ord.
Og hun har ingen problem med og være i buret når vi er og spiser med dem andre, helt utrolig man har klart det og Star koser seg og har det så morsomt.

I dag skal vi opp og se skytearenaen det blir spennende, skal også opp og hente skyttekortet våres til i morgen.
Også skal man vel se seg rundt der oppe og bare kose seg med hunden våres i dag, blir en fin dag deg oppe i Førde får bare håpe det slutter og regne 😊. 

Ha en fin dag alle sammen.

- PernillleVeronica

Likes

Comments

God kveld alle sammen - Ja da har vi kommet oss frem til Førde og fått satt opp teltet, synd det regner som det gjør men det får gå det er en del av camping livet.
Nå skal vi bare kose oss og få satt opp en presenning siden det regner sånn ute, så man ikke blir helt våte alle sammen her.

Vi har opprop på lørdagen kvart over 8 på morgenen så regner jeg nok med at vi reiser oppover til Geir anger og Åndalsnes, det her kommer til og bli en veldig fin ferie for alle sammen.

Ha en fin kveld videre alle sammen.

- PernilleVeronica ❤

Likes

Comments